Gehandicapten Dating

Gehandicapten Dating behoort tot een van de top datingsites van Nederland. Er zijn duizenden gematchte koppels over de gehele wereld, die het bewijs zijn van het succes van deze site. Daarnaast zijn er ook nog eens miljoenen nieuwe gebruikers, die ieder jaar weer de voordelen van het gebruik van deze datingsite ervaren. Deze site blijft ook steeds groeien. Duizenden singles melden zich elke dag aan op deze site. Men is meestal opzoek naar een online date, iemand om mee te chatten, vriendschap of een serieuze relatie. Deze personen vinden ook altijd een match bij gehandicapten dating. Deze site is een onderdeel van het grootste online dating netwerk. Men kan vrienden, collega's, buren en compleet vreemde personen tegenkomen op deze site, die allen opzoek zijn naar een geschikte date. Deze website is namelijk een onderdeel van Dating Factory, werelds grootste online datingnetwerk met miljoenen gebruikers in elke hoek van de wereld. Dit netwerk breidt zich ook dagelijks uit om uiteindelijk een wereldpositie in te kunnen nemen op het gebied van online daten. Geinteresseerden, die op zoek zijn naar een geschikte date, kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Naast een gratis account, kunnen gebruikers ook kiezen voor een gold membership, of hun account upgraden naar een VIP membership. Met deze accounts hebben gebruikers diverse mogelijkheid om een geschikte date te vinden op gehandicapten dating.

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in Gehandicapten Dating, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Registreer om contact te maken met Gehandicapten Dating members!", het inschrijfformulier in te vullen. Hier moet men onder andere enkele persoonlijke gegevens invullen alsook een wachtwoord en gebruikersnaam naar keuze. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op "start nu!". Hierna wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct opzoek naar een geschikte date op gehandicapten dating.


Gratis lidmaatschap

Personen kunnen zich geheel gratis aanmelden op de site van gehandicapten dating. Met een gratis account, hebben gebruikers de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken en te bewerken. Daarnaast kan men ook foto's toevoegen en verwijderen van het eigen profiel, door de website browsen, standaard foto's van andere leden bekijken en chatten met andere leden. Men kan ook knipoogjes versturen en ontvangen, profielinstellingen updaten en de laatste matches ontvangen in de externe mailbox.


Betalende leden

Betalende leden kunnen kiezen voor een Gold lidmaatschap of deze upgraden naar een VIP lidmaatschap. Gold- en VIP leden hebben dezelfde mogelijkheden als leden met een gratis account. Daarnaast kunnen leden met een Gold lidmaatschap een onbeperkt aantal e-mail en winks versturen naar andere leden en deze ook beantwoorden. Men kan profielen bekijken van andere leden en zonder beperkingen gebruik maken van de tekst voice en video opties. Deze leden kunnen hun account ook upgraden naar een VIP lidmaatschap. Met een VIP lidmaatschap, hebben gebruikers de mogelijkheid om op te vallen op de website van gehandicapten dating. Men wordt namelijk benadrukt in de zoekresultaten en galerijen van alle leden en men is speciaal op de startpagina van andere leden. Deze leden worden gemarkeerd in het postvak van andere leden en hebben de mogelijkheid om met zowel Gold als Trial leden te communiceren. Daarnaast heeft men een prioriteit notering op de website en men komt te staan in de speciaal daarvoor bestemde profielen galeries.


Profiel verwijderen

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van gehandicapten dating, kunnen hun profiel verwijderen door als eerst in te loggen op de website en te gaan naar account pagina. Hier kan men klikken op "verwijder account". Hierna wordt het account definitief verwijdert van de database van de website. Gebruikers moeten er wel rekening mee houden, dat het profiel niet verwijderd kan worden voordat alle actieve abonnementen zijn opgeschort.


Klantenservice

Gebruikers en geïnteresseerden die voor vragen en of opmerkingen contact wensen op te nemen met de klantenservice van deze site, kunnen dit doen door het online contactformulier in te vullen. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op "ondersteuningen" en dan vervolgens op "hoe kom ik in contact met de klantenservice?". Na hierop geklikt te hebben, komt er een contactformulier tevoorschijn, welke men kan invullen en versturen naar de klantenservice.


Gehandicapten Dating Reviews

  redelijke site, maar je komt er moeilijk vanaf

  eigenlijk best wel een slechte site.
  Is vooral gericht op Noord-Holland, Gelderland, Utrecht die kanten uit.
  Zuid-Holland en Zeeland komt eigenlijk niet aan bod.

  Mensen kunnen ook op deze site niet lezen, dus je vult een profiel op met informatie over jezelf voor jan lul.

  Als je niet betaald, heb je ook totaal geen enkele functies tot je beschikking.
  Je krijgt wel de melding dat iemand je een bericht heeft gestuurd, maar je kan m niet bekijken als je geen betaald profiel heb.

  Slecht!

  En de meeste mensen die er op zitten, zijn te laag van niveau.

  En je komt er heeeeel moeilijk vanaf!
  Je kan wel je profiel verwijderen via moeilijke wegen, maar dan nog blijf je meuk in je mail krijgen van die site.

  Sterke punten
  zodra je betaald, heb je alle functies tot je beschikking.
  Ze geven zo nu en dan eens een gratis profiel weg.

  Zwakke punten
  betaalde site, als je niet betaald kan je helemaal niets op die site.
  Mensen kunnen niet lezen, je vult dus een profiel in met informatie over jezelf voor jan lul, er zitten TE veel mensen van een TE laag niveau, en ik heb gemerkt dat het niet gericht is op zuid holland, maar eerder op Noord-holland en provincie utrecht en gelderland en die kanten uit allemaal.
  Zuid holland en zeeland komt niet aan bod.

  Blij maakt met dooie mus

  Ik ben heel omntevreden, je moet bijbetalen. Wel geen geld bij inschijfen
  Ik zou niet weer lid worden van deze side.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ja, veel

  Oplichters!

  Na het lezen van een review over "gehandicapten dating", besloot ik mij in te schrijven.
  Inschrijven was gratis en voila, kreeg al mijn eerste reacties.
  Wil je reageren en of je mail lezen, betaal het luttele bedrag van €29,95.
  In het eerste bericht stond dat er iemand met mij wilde chatten, maar moest dan nog ff €13,99 bijbetalen.
  Vind mailen wel genoeg en liet dat terzijde liggen.
  Na 2 weken ben ik er achter dat de contact verzoeken van de medewerkers van deze website kwamen.
  Reageerde namelijk terug op deze berichten aan mij, de dames wisten van niks, ze hadden niks gestuurd.
  Voel mij zwaar in de zeik genomen, dus wees gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Voor alles wat je wilt moet je extra betalen.
  Berichten komen niet echt van de ingeschreven dames.

  Ik heb de echte liefde gevonden!!!

  Wouw, weer eens een leuke datingsite om aan te melden. Ik ben namelijk zeer positief over mensen met een beperking, dus misschien lijk me wat om aan te geven, want zijn ook mensen zonder beperkingen die zelf positief is voor zulke mensen. Al snel kreeg ik enkele reacties en ééntje werd zo kloos dat ze vroeg om verder te gaan met social media. Ik was even argwanend maar kreeg toch een voorzichtig grip op haar. Zijn heeft een verstandelijke beperking maar deze vrouwtje toont wel trouw en begripvol. Ik wist even niet hoe ik moest omgaan maar door voorzichtige benadering hebben een hele leuke relatie opgebouwd!! :-)

  Sterke punten
  Snel contact
  Echt een ware site voor deze doelgroep

  Zwakke punten
  Wees voorzichtig met wat je mee moet omgaan en moet benaderen, er zijn kwetsbare mensen aanwezig. Niet alleen lichamelijke maar ook verstandelijke beperkten.

Bezoek Gehandicapten Dating

Schrijf je eigen review