GehandicaptenDating

Online zijn er maar een paar datingsites voor mensen met een beperking of handicap, gehandicapten dating is voor invaliden en gehandicapten die ok zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Voor mensen met een handicap / lichamelijke beperking is het vinden van een vriend/vriendin of partner niet altijd gemakkelijk, via een online dating site kunnen mensen toch gemakkelijk op zoek naar een vriendschap of relatie. GehandicaptenDating.nl staat voor daten met een beperking, de site is groeiende en populair door deze specifieke insteek voor de leden, dating is voor iedereen dus waarom niet voor gehandicapten en mensen die invalide zijn, schrijf je snel in en vind wat je zoekt!

Doelgroep

GehandicaptenDating is een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperking en of handicap. Invaliden en gehandicapten, die op zoek zijn naar een leuke date, vriendschap en of relatie zijn op deze site op het juiste adres. Voor mensen met een handicap en of lichamelijke beperking is het vinden van een vriend/vriendin of partner niet altijd even gemakkelijk, via deze site kan men gelukkigerwijs toch gemakkelijk op zoek naar een vriendschap of relatie.


Aanmelden

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Registreer om leden van GehandicaptenDating.nl te benaderen!', het registratie formulier in te vullen. Hier kan men het geslacht, een gebruikersnaam, geboortedatum, gezondheid, wachtwoord en werkende e- mail adres ingeven. Na het registratieproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een leuke en spannende date. Wie weet vind je vandaag nog een leuke date!


Gratis leden en betaalde lidmaatschap

Alle nieuwe gebruikers van deze site krijgen het standaard trial account toegewezen. Met een trial account kan men een profiel aanmaken en bewerken, foto's en video's plaatsen op de site en verwijderen en standaard foto's van andere gebruikers bekijken. Men heeft ook de mogelijkheid om chatverzoeken te sturen alsook te reageren daarop. De trial leden hebben echter beperkt toegang tot de functionaliteiten van de site. Gebruikers die toegang willen hebben tot alle functionaliteiten van de site, kunnen hun account verder upgraden naar een Gold membership. Gold leden kunnen een onbeperkt aantal e- mails en winks beantwoorden en versturen, men kan de profielen van andere gebruikers bekijken en men heeft toegang tot de tekst voice en video chat mogelijkheden van de site. Voor een prioriteitsnotering op deze site om op die manier beter op te vallen tussen alle leden, kunnen de Gold leden hun account verder upgraden naar het VIP lidmaatschap.


Profiel verwijderen

Personen die al een leuke date aan de haak hebben weten te slaan, die in een serieuze relatie zitten of die vanwege een andere rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar 'account pagina'. Hier kan men dan klikken op 'verwijder account'. Na de keuze bevestigd wordt het profiel per direct permanent verwijdert van de database van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen en op te sturen. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, de taal, categorie en het bericht verwerken.


GehandicaptenDating Reviews

  voelt als een kopie van disabledpeopledate.com

  beste lezers, ik hou het kort deze site gebruikt de zelfde foto's en profielen als : disabledpeopledate.com en die site is dus ook nep.. zie mijn review van disabledpeopledate.com omdat het om zelfde concept gaat (ook van dating factory) in dat geval zijn jullie gewaarschuwd en dat telt voor iets zeggen ze wel eens .

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  puur kopie/paste website van de zelfde makers van dating factory zelfde bullshit in een andere verpakking !

Bezoek GehandicaptenDating

Schrijf je eigen review