Voor veel mensen met een beperking, kan het vinden van een leuke date best een uitdaging zijn. Allereerst moet je iemand zien te vinden, die single is en ten tweede, iemand die er geen moeite heeft om iemand met een beperking te daten. Deze twee aspecten staan niet op iemands voorhoofd geschreven. Dit is dan ook de reden waarom Capido dating in het leven geroepen is. Deze unieke datingsite is speciaal ontwikkeld voor alle personen met een beperking, die op zoek zijn naar vriendschap, dates en een serieuze relatie. Lijkt deze site je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten, die geboden worden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Capido dating. Capido is namelijk een samenvoegsel van cupido en handicap en is een datingplatform voor mensen met een beperking. De site biedt alle gebruikers een veilige en discrete online platform waar ze over en weer berichten met elkaar kunnen uitwisselen en op die manier elkaar ook beter leren kennen voor meer. Natuurlijk is het niet zo, dat mensen met een handicap perse moeten daten met andere personen, die ook een beperking hebben, maar dit platform richt zich wel op de doelgroep waar enigszins begrip voor elkaar getoond wordt. Uiteraard zijn mensen zonder handicap ook van harte welkom op de site. De gebruikers van deze site hebben tal van mogelijkheden om de liefde van hun leven te vinden. Je kunt allereerst gebruik maken van de zoekfunctie van de site. De datingprofielen zijn duidelijk en kunnen makkelijk gevonden worden dankzij de uitgebreide zoekfunctie. Heb je eenmaal een leuke single gevonden en is de interesse wederzijds of juist nog niet? Dan kun je hem of haar een leuke flirt bericht sturen. Dagelijks heb je de mogelijkheid om een aantal berichten gratis te sturen naar andere gebruikers. Zie jij iemand helemaal zitten? Is er een klik? Voeg hem of haar toe aan je favorieten zodat je diegene nooit meer uit het oog verliest. Capido is niet daten alleen, je kunt ook lotgenoten vinden waarmee je ervaringen en tips kunt uitwisselen. Genoeg reden dus om vandaag nog lid te worden van Capido dating en om je eigen geluk te beproeven op de site.

Doelgroep

Capido is een unieke datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperking, die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, serieuze relaties en meer. Heb je zelf een beperking of juist niet en zou je graag een man of een vrouw met een beperking willen daten? Dan ben je bij Capido dating op het juiste adres. Op deze site kunnen alle personen met een beperking terecht voor het vinden van hun levenspartner door gebruik te maken van een veilige en discrete online platform van de site alwaar gebruikers over en weer berichten met elkaar kunnen uitwisselen. Lijkt dit je ook interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij Capido dating.


Aanmelden

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van de site kan zich op elke gewenst moment van de dag geheel gratis aanmelden op de site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en dan aldaar te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden' of je kunt het gratis online aanmeldformulier van de site invullen. Het formulier tref je aan onder het kopje 'Word gratis lid van Capido!'. In dit formulier vul je je geslacht in, waar je naar op zoek bent (man of vrouw), een gebruikersnaam naar keuze, je geboortedatum, werkende e-mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'start met daten'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een geschikte Capido date. Wie weet kom je vandaag nog je levenspartner tegen op deze site.


Kosten

Uiteraard vragen veel geinteresseerden zich voor de inschrijving af wat de site hen zal kosten. Het is goed om te weten, dat het aanmeldproces op deze site absoluut gratis is. Er zijn geen verborgen kosten welke plotseling in rekening gebracht zullen worden. Na de aanmelding krijg je ook nog automatisch een Capido gebruikers account toegewezen. Met het gratis basis abonnement kun je drie gratis berichten per dag versturen, beschik je over basis zoekfunctionaliteiten en kun je alle profielen bekijken. Wil je echter volledig gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van de site en daarmede je kans op het vinden van een serieuze date vergroten? Kies dan voor het premium lidmaatschap van de site. Met dit abonnement heb je toegang tot extra opties zoals o.a. onbeperkt chatten. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 1 maand, €11,95 p/mnd 3 maanden, €9,95 p/mnd 6 maanden, €7,50 p/mnd


Profiel verwijderen

Mocht Capido je niet bevallen of wil je je account vanwege de een of andere reden verwijderen van de databases van de site? Geen probleem! Je kunt je namelijk een dag nadat je jezelf aangemeld hebt ten aller tijden zelf weer uitschrijven. De link ‘Account verwijderen’ vind je onderaan bij Profiel wijzigen.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten welke geboden worden door de site, dan kun je gerust contact opnemen met de helpdesk van Capido. Je hebt de mogelijkheid om de helpdesk te bereiken door het online contactformulier in te vullen en te versturen of je kunt een e-mail sturen naar het e-mail adres: [email protected] De helpdesk gaat zeer zorgvuldig om met alle binnengekomen berichten en de medewerkers proberen alle berichten zo correct als mogelijk af te handelen. Overige bedrijfsgegevens: Capido Korenbloem 10 3641 VP Mijdrecht


Capido Reviews

  Erg slecht

  Weinig betalende leden. Geen reacties. Mensen zien berichten niet.

  Sterke punten
  Het concept is goed

  Zwakke punten
  Geen serieuze leden en niet veel leden

Bezoek Capido

Schrijf je eigen review