50plusMatch - 42 Reviews

Last updated: 3 september 2017
50plusMatch Logo

38.2% aanbevolen, 42 Reviews

  1. 50plusMatch informatie
  2. 50plusmatch informatie
  3. Hoe werkt het?
  4. Kosten
  5. 50plusmatch app
  6. 50plusMatch Video
  7. 50plusMatch Reviews
  8. Schrijf ook een review over 50plusMatch

Niet tevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens OmaZoekt.

50plusMatch informatie

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek.

50plusMatch Details

Hits: 12133

URL: http://www.50plusmatch.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 42

50plusmatch informatie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je gemakkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten. Deze datingsite is getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders! Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt. Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.

Kosten

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag. Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap! Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap: 1 maand €24,95 per maand 3 maanden €14,95 per maand 6 maanden €9,95 per maand 1 jaar €7,95 per maand

50plusmatch app

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!

50plusMatch Video


Maak nu een gratis account aan op 50plusMatch

50plusMatch Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij 50plusMatch
    Over 50plusMatch 50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen Lees verder
  • 11 maart 2016 Actie 50PlusMatch 3 dagen gratis lidmaatschap
    Goed nieuws zo vlak voor het weekend! 50PlusMatch is winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards XS in de categorie Datingsites. Dit betekent weer een leuke actie! Van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2016 ontvangen nieuwe leden bij 50PlusMatch gratis full membership voor 3 dagen. Lees verder
  • 21 december 2015 Mobiele App 50PlusMatch
    20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De kloof wordt kleiner Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn. Voor veel jongeren is dat juist een belang Lees verder
  • 12 oktober 2015 Gentlemen’s night bij 50Plusmatch
    Vanaf vrijdag 9 oktober tot en met zondag 18 oktober is het Gentlemen’s night bij 50Plusmatch. In deze periode ontvangen alle heren 3 avonden een gratis Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Win een date bij 50plusmatch.nl
    In de periode van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september kunnen bestaande en nieuwe leden hun perfecte date winnen bij 50PlusMatch.nl. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven op 50PlusMatch en kunnen net als bestaande klanten na het meespelen met de quiz hun perfecte date winnen. Lees verder
  • 16 juni 2015 50plusmatch: 3 dagen gratis!
    Lees verder
  • 17 april 2015 50plusmatch.nl | 3 dagen gratis full membership
    De datingsite voor 50plussers heeft per 17 april een top actie voor alle nieuwe leden. Iedereen ontvangt na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership account. Lees verder
  • 25 maart 2015 Singles sporten meer dan mensen in een relatie
    Den Haag, 18 maart 2015 – Vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland sporten 20% meer dan mensen met een partner. Waar singles gemiddeld 3 uur per week sporten is dit bij bezette mannen en vrouwen slechts 2,5 uur. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau `s-Gravenhage Sport & Recreatie in opdracht van de website Datingsite Kiezen. In totaal zijn er 1400 mensen tussen de 25 en 45 Lees verder
  • 1 december 2014 Kassa keurt datingsites
    Zaterdag 29 november besteedde Kassa weer aandacht aan datingsites. Vooral datingsites voor 50 plussers kwamen aan bod. De uitzending brengt weinig nieuws aan het licht. De gebruikelijke klachten over datingsites zoals automatische verlengingen, te lange vragenlijsten en niet-actieve leden passeerde de revue. Uitslag van Kassa: Slecht Dating50Plus Lexa Matig Actief50 VijftigPlusDat Lees verder
  • 13 juni 2014 50plusmatch laat iedereen gratis daten!
    Het WK is begonnen, maar niet iedereen heeft er evenveel behoefte aan om de hele dag voetbal te kijken. Daten is toch een stuk leuker! Speciaal voor alle oudere jongeren onder ons heeft 50plusmatch de komende maand een leuke actie: meld je nu aan en ontvang gratis 3 dagen daten Is het niks, dan is het niks, maar nooit geschoten is altijd mis. Date je liever alleen met hoogopgeleide single Lees verder

50plusMatch reviews (42):

50plusMatch - triest

0

Review:
Als je iemand een berichtje stuurt, voorgekauwd of niet, er komt zelden een terug. Je kan toch gewoon zeggen dat je geen interesse hebt ? Foto's zijn vaak een paar jaar oud. In het echt zien ze er stukken ouder uit. Te triest voor woorden

Sterke punten:
Redelijke site

Zwakke punten:
Slechte software. Als je online leden bekijkt en je gaat terug, kom je weer op de eerste pagina.

ger beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Veel frustratie

2

Review:
Hier kwam ik boven gemiddeld veel frustratie van mannelijke leden tegen. Ook veel onzekerheid. Mannen vroegen:''Wil je contact?'' Wat voor rare vraag is dat? Begin een conversatie en je merkt het vanzelf, of een vrouw contact wil? Sommige mannen waren kwaad dat ik niet direct antwoordde en blokkeerden me. Prima, weer een minkukel minder om uit te kiezen. Soort natuurlijke selectie zeg maar.
Als niet-lid kun je alleen een bericht sturen als antwoord op een mail van een betalend lid.

Sterke punten:
Veel reuring

Zwakke punten:
Veel frustratie en onzekerheid

50plusMatch - Ik vond het geweldig.

1

Review:
Misschien mag ik al deze klagers een tip geven? Steek je energie in het vinden van een fijne partner. Jaja die staan er ook op. Ik heb mijn soulmate gevonden in slechts 6wkn. En ben al (bijna) 1 jaar samen. Veel succes met het daten. Gr senang 54. Ook voormalige T2S bende lid.

Sterke punten:
Veel leuke mensen

Senang54 beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - 50+etalage van een bordeel

7

Review:
al maanden zit ik op 50+...meer dan 3000 bezoekers op mijn profiel, meer dan 800 reacties....15 dates gehad, na zorgvuldig bekijken....het kan niet direct met iedereen klikken, ik heb daar tijd voor nodig om iemand beter te leren kennen...voor veel mannen op die site is het precies een etalage van een bordeel waaruit ze maar moeten kiezen...met tedere gevoelens en respect, wat een ernstige vrouw toch verwacht , heeft dit NIKS meer te maken....meestal oude lelijke mannen die zichzelf blijkbaar nog een adonis vinden, overlopend van EGO-en narcisme die echt denken dat ze nog aan een fotomodel gaan geraken....aan hun schrijfwijze van hun mails kan je meteen al het IQ voelen....en soms kan men een aangename date hebben, met veel beloftes achteraf, maar een paar dagen nadien hoor je er niks meer van...noch boe, noch ba.....en toen ik een oproepje plaatste voor contact mt anderen om eens HUN verhaal te horen, werd ik totaal geblokkeerd door de site! onbegrijpelijk !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
als er geen sterke punten zijn, zijn er alleen maar zwakke!

eline vere beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - kliekje

0

Review:
op deze site zijn een aantal mensen actief, welke ook na een ban nog contact hebben met de mensen die nog wel op de site staan. Dit geeft een zeer slecht beeld, waardoor er een zeer agressief kliekje op de chatsite is, en die zijn er alleen maar op uit om anderen onderuit te halen en te laten verwijderen.
Jammer, dit is het gevolg van het veel te strenge beleid van de redactie, zij zien niet het pesten van de stiekemerds, en handelen alleen bij "overschrijdingen".

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te streng en oneerlijk regime

mahie beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Alleen voor ouderen ?

3

Review:
Waarom een site maken die alleen voor ouderen is, beetje merkwaardig

Sterke punten:
Vrij weinig

Zwakke punten:
Als je 30 bent maak je geen aanspraak op een date

Patrick beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Dik tevreden

2

Review:
Een maand of 3 geleden gratis lid geworden. Daar heb je echter zo goed als niets aan. Gratis aanmelden is als elke andere site een lokkertje. Toen toch maar een abbo genomen.
Ik kan niet anders zeggen dat ik leuke reacties kreeg van dames uit het hele land.
Een stuk of 10 dates gehad, waarvan ik met 1 al een aantal weken omga.
Ik ben (nog) geen fakers tegengekomen.
Bij alle andere sites waar ik opgestaan heb was dat wel anders.
Leugenaars en mensen met minder goede bedoelingen heb je overal, zowel mannen en vrouwen. Gewoon je gezonde verstand gebruiken.
Als het te mooi is om waar te zijn.......
Als mijn abbo afloopt verwacht ik ook hier wel veel reacties te krijgen die je alleen kan zien als ik het lidmaatschap verleng. En als ik dat dan gedaan heb zijn plotsklaps al die reacties verdwenen.


Sterke punten:
Ruime keus. Overzichtelijk. Redelijke prijs voor een abbo.
Geen fakeprofielen en dames van lichte zeden tegengekomen.

Zwakke punten:
Zeer beperkt voor gratis leden.
De zoekfuncties zijn voor verbetering vatbaar.
Slechte foto's en zonnebrillen worden toegelaten.
Er zouden meer gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Het gaat toch om zoeken en gevonden willen worden?
Geen emoticons in de berichten mogelijk, wel in de chatfunctie maar alleen voor betalende leden.

Erwin beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Griezelig beleid

6

Review:
50PlusMatch heeft voor de betalende leden een algemeen chatkanaal, soms erg plezierig, genaamd Things2Share.
Dit kanaaltje wordt beheerst door zielen, die daar muziekjes op plaatsen en waar werkelijk geen zinnig woord te wisselen is.
Dat kanaaltje wordt in feite 24 uur per dag bezet door tamelijk hersenloze types van 60 jaar oud en meer die, wanneer men daarover klaagt en opmerkingen maakt over taalgebruik (dat soms bijzonder grof is) , zich vervolgens gaan beklagen bij de zogenaamde "redactie", ook niet al te intelligent overigens, die dan overgaat tot het uitdelen van "straffen", die variëren van het ontvangen van een waarschuwing, tijdelijk buitengebruikstelling van het profiel tot volledige "kaltstellung" (blokkade van het profiel) zoals ook de Moffen dat deden in WO2.
Alles volledig gemotiveerd hoor...jawel, men beroept zich op de Algemene Voorwaarden - kan het nog vager?
Deze site is echter wel erg amusant aangezien ik er verschillende contacten aan heb overgehouden maar het beleid zoals dat wordt uitgevoerd is een beleid dat mij doet denken aan Stalinisme.

Sterke punten:
Erg veel profieltjes.

Zwakke punten:
De "redactie" en de wijze waarop zij reageren op klachten - kijken niet langer dan hun LBO-neusje lang is.

50plusMatch - geen interesse

9

Review:
zoals men titel reeds zegt ; dit is het antwoord dat je indien je al een antwoord krijgt van de vrouwen hier ingeschreven. Ze zijn blijkbaar allen op zoek naar die oude prins die nog net niet van paard valt maar wel welgesteld is. Neen eerlijk is eerlijk ook wij minder bedeelde en minder aantrekkelijke 50 mannen verdienen wel een kans........trouwens vanuit de regio waaruit ik zoekende was zat ook veel kaf tussen het koren en die reageren dan zelfs niet .......
eens was er een tijd dat je je inschreef bij een relatiebemiddelingskantoor ; je kreeg een telefoontje en er werd een afspraak geregeld. Nu moet het via sites waaruit veel te veel Fake de plak zwaait. Neen er dient dringend wat te gebeuren in datingsiteworld!!!

Sterke punten:
wat mij betreft : 0

Zwakke punten:
Wat mij betreft : Zeer vele !!!

50plusMatch - Een jongere vrouw vinden?

0

Review:
De oudere mannen die denken via deze website een jongere vrouw te vinden moet ik teleurstellen. Je zal ook nog flink sportief moeten zijn en veel activiteiten moeten hebben. Volop in het leven staan zeggen ze. Zoveel dat je amper meer thuis bent? Nee, dat is leuk voor een vrouw als je zo vaak weg bent omdat je volop in het leven staat met je eigen dingen.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Niet anders als een andere datingwebsite. Halen wat er te halen valt. Hoe kunnen we de zaak gunstig voorstellen? Laat die wanhopige mannen maar flink betalen terwijl wij niets hoeven te doen als een goed programma laten samenstellen, wat reclame en het geld rolt binnen.

Johan beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 50plusMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50plusMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50plusMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50plusMatch


Home » Senioren Dating » 50plusMatch