50plusMatch - 45 Reviews

Last updated: 18 augustus 2018
50plusMatch Logo

37.1% aanbevolen, 45 Reviews

  1. 50plusMatch informatie
  2. 50plusmatch informatie
  3. Hoe werkt het?
  4. Kosten
  5. 50plusmatch app
  6. 50plusMatch Video
  7. 50plusMatch Reviews
  8. Schrijf ook een review over 50plusMatch

Niet tevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens 50pluspartner.

50plusMatch informatie

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek.

50plusMatch Details

Hits: 13783

URL: http://www.50plusmatch.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 45

50plusmatch informatie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je gemakkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten.

Deze datingsite is getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders!

Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt.

Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen.

De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.

Kosten

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag.

Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap!

Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap:

1 maand €24,95 per maand
3 maanden €14,95 per maand
6 maanden €9,95 per maand
1 jaar €7,95 per maand

50plusmatch app

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!

50plusMatch Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hXSNbcL3m4Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op 50plusMatch

50plusMatch Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij 50plusMatch
    Over 50plusMatch 50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen Lees verder
  • 11 maart 2016 Actie 50PlusMatch 3 dagen gratis lidmaatschap
    Goed nieuws zo vlak voor het weekend! 50PlusMatch is winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards XS in de categorie Datingsites. Dit betekent weer een leuke actie! Van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2016 ontvangen nieuwe leden bij 50PlusMatch gratis full membership voor 3 dagen. Lees verder
  • 21 december 2015 Mobiele App 50PlusMatch
    20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De kloof wordt kleiner Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn. Voor veel jongeren is dat juist een belang Lees verder
  • 12 oktober 2015 Gentlemen’s night bij 50Plusmatch
    Vanaf vrijdag 9 oktober tot en met zondag 18 oktober is het Gentlemen’s night bij 50Plusmatch. In deze periode ontvangen alle heren 3 avonden een gratis Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Win een date bij 50plusmatch.nl
    In de periode van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september kunnen bestaande en nieuwe leden hun perfecte date winnen bij 50PlusMatch.nl. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven op 50PlusMatch en kunnen net als bestaande klanten na het meespelen met de quiz hun perfecte date winnen. Lees verder
  • 16 juni 2015 50plusmatch: 3 dagen gratis!
    Lees verder
  • 17 april 2015 50plusmatch.nl | 3 dagen gratis full membership
    De datingsite voor 50plussers heeft per 17 april een top actie voor alle nieuwe leden. Iedereen ontvangt na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership account. Lees verder
  • 25 maart 2015 Singles sporten meer dan mensen in een relatie
    Den Haag, 18 maart 2015 – Vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland sporten 20% meer dan mensen met een partner. Waar singles gemiddeld 3 uur per week sporten is dit bij bezette mannen en vrouwen slechts 2,5 uur. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau `s-Gravenhage Sport & Recreatie in opdracht van de website Datingsite Kiezen. In totaal zijn er 1400 mensen tussen de 25 en 45 Lees verder
  • 1 december 2014 Kassa keurt datingsites
    Zaterdag 29 november besteedde Kassa weer aandacht aan datingsites. Vooral datingsites voor 50 plussers kwamen aan bod. De uitzending brengt weinig nieuws aan het licht. De gebruikelijke klachten over datingsites zoals automatische verlengingen, te lange vragenlijsten en niet-actieve leden passeerde de revue. Uitslag van Kassa: Slecht Dating50Plus Lexa Matig Actief50 VijftigPlusDat Lees verder
  • 13 juni 2014 50plusmatch laat iedereen gratis daten!
    Het WK is begonnen, maar niet iedereen heeft er evenveel behoefte aan om de hele dag voetbal te kijken. Daten is toch een stuk leuker! Speciaal voor alle oudere jongeren onder ons heeft 50plusmatch de komende maand een leuke actie: meld je nu aan en ontvang gratis 3 dagen daten Is het niks, dan is het niks, maar nooit geschoten is altijd mis. Date je liever alleen met hoogopgeleide single Lees verder

50plusMatch reviews (45):

50plusMatch - Griezelig beleid

6

Review:
50PlusMatch heeft voor de betalende leden een algemeen chatkanaal, soms erg plezierig, genaamd Things2Share.
Dit kanaaltje wordt beheerst door zielen, die daar muziekjes op plaatsen en waar werkelijk geen zinnig woord te wisselen is.
Dat kanaaltje wordt in feite 24 uur per dag bezet door tamelijk hersenloze types van 60 jaar oud en meer die, wanneer men daarover klaagt en opmerkingen maakt over taalgebruik (dat soms bijzonder grof is) , zich vervolgens gaan beklagen bij de zogenaamde "redactie", ook niet al te intelligent overigens, die dan overgaat tot het uitdelen van "straffen", die variëren van het ontvangen van een waarschuwing, tijdelijk buitengebruikstelling van het profiel tot volledige "kaltstellung" (blokkade van het profiel) zoals ook de Moffen dat deden in WO2.
Alles volledig gemotiveerd hoor...jawel, men beroept zich op de Algemene Voorwaarden - kan het nog vager?
Deze site is echter wel erg amusant aangezien ik er verschillende contacten aan heb overgehouden maar het beleid zoals dat wordt uitgevoerd is een beleid dat mij doet denken aan Stalinisme.

Sterke punten:
Erg veel profieltjes.

Zwakke punten:
De "redactie" en de wijze waarop zij reageren op klachten - kijken niet langer dan hun LBO-neusje lang is.

50plusMatch - geen interesse

9

Review:
zoals men titel reeds zegt ; dit is het antwoord dat je indien je al een antwoord krijgt van de vrouwen hier ingeschreven. Ze zijn blijkbaar allen op zoek naar die oude prins die nog net niet van paard valt maar wel welgesteld is. Neen eerlijk is eerlijk ook wij minder bedeelde en minder aantrekkelijke 50 mannen verdienen wel een kans........trouwens vanuit de regio waaruit ik zoekende was zat ook veel kaf tussen het koren en die reageren dan zelfs niet .......
eens was er een tijd dat je je inschreef bij een relatiebemiddelingskantoor ; je kreeg een telefoontje en er werd een afspraak geregeld. Nu moet het via sites waaruit veel te veel Fake de plak zwaait. Neen er dient dringend wat te gebeuren in datingsiteworld!!!

Sterke punten:
wat mij betreft : 0

Zwakke punten:
Wat mij betreft : Zeer vele !!!

50plusMatch - Een jongere vrouw vinden?

0

Review:
De oudere mannen die denken via deze website een jongere vrouw te vinden moet ik teleurstellen. Je zal ook nog flink sportief moeten zijn en veel activiteiten moeten hebben. Volop in het leven staan zeggen ze. Zoveel dat je amper meer thuis bent? Nee, dat is leuk voor een vrouw als je zo vaak weg bent omdat je volop in het leven staat met je eigen dingen.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Niet anders als een andere datingwebsite. Halen wat er te halen valt. Hoe kunnen we de zaak gunstig voorstellen? Laat die wanhopige mannen maar flink betalen terwijl wij niets hoeven te doen als een goed programma laten samenstellen, wat reclame en het geld rolt binnen.

Johan beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - De oudere vrouwen

1

Review:
De oudere vrouwen vinden dat er niet zo veel op uiterlijk gelet moet worden maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen het te jong zoeken maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen teveel eisen hebben maar wat hebben ze zelf? De oudere vrouwen letten niet op geld, status en opleiding zeggen ze, het gaat hun om het innerlijk. Oh ja?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Gewoon weer een datingsite die zoveel mogelijk geld uit de zakken van mannen probeert te kloppen. Datingsites doen net of er vrouwen in overvloed zijn en je zo een vriendin hebt. De waarheid is heel anders. Jarenlang berichtjes schrijven en nog geen positieve reactie. En jarenlang betaald dus, daar gaat het om.

Johan beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Het stikt van de reclames

0

Review:
Het stikt op het moment van de reclames voor deze datingsite. De opbrengsten vallen nu zeker tegen. Vindt je het gek als als je als betalend lid je best doet om een leuke vrouw te vinden maar geen enkele vrouw de moeite neemt om je zorgvuldig geschreven e-mail te beantwoorden? Het knopje "geen interesse" aanklikken is al veel te veel moeite. Pure hooghartigheid. Veel datingsites gaan dus uit gebrek aan ingeschreven vrouwen profielen verzinnen met gestolen foto's van internet met fotomodellen. Je moet de bijgesloten foto maar eens uploaden naar Google, dan kom je er wel achter dat het fake is. Als je een e-mail krijgt van een vrouw, wat meestal een man uit Afrika of het Oostblok is moet je de bijgesloten foto gelijk uploaden naar Google. Er is ook een website wat de foto's die door de scammers worden gebruikt bijhoudt. De beste en betrouwbaarste datingsite die ik heb meegemaakt is inderdaad Relatieplannet. Niet dat daar de kansen voor een oudere man beter zijn. In ieder geval geen fake profielen.

Johan beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Meeste mannen liegen, zijn onverzorgd, op seks uit

7

Review:
50plusmatch.nl vermeldt dat ze een serieuze datingsite zijn, de beste van 2014 met veel hoog opgeleiden. Mijn ervaring is dat meeste mannen schrijven "ondernemer" te zijn, HBO of WO te hebben, maar hun profiel wemelt van de taalfouten.
Verder zijn ze bijna allemaal op seks uit, omschreven door woorden als passie, warmte, erotiek, knuffelen, maakt mij niets uit, ruimte, aanvulling enz. Voor seks zijn toch speciale sites?

Ik vind het verder vreemd dat je op de site mag zonder foto of foto's van half naakte mannen, met zonnebril en pet.
Het is een 50plus site, dus we zijn de jongste niet meer.
Dat neemt niet weg dat je je wel kunt verzorgen. Ik krijg ontzettend veel reacties, maar de meeste mannen lijken vies, slordig, ongekamd, ongeschoren, slecht gekleed, met slecht gebit, zelfs rotte tanden. Kun je je voorstellen met zo iemand te zoenen of intiem zijn? Brr
En een eisenpakket dat ze hebben, o jee. Zelf zijn ze niet moeders mooiste of de jongste, maar willen de mooiste, jongste en leukste vrouw haha.
Ook wordt vaak gelogen over de leeftijd en foto's geplaatst van op jonge leeftijd (wat is daar het nut van?)

Veel van de oudere mannen worden boos als je netjes vermeldt dat je geen interesse hebt. Na ze uiteindelijk geblokkeerd te hebben, kwamen ze terug onder een ander profiel om je nog even van langs te geven.
Kortom er wordt veel gelogen en bedrogen op deze site en ik zou het aan geen enkele zichzelf respecterende vrouw aanraden.



Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Zie omschrijving.

Mary beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Betalen

0

Review:
Heb via 50plusMatch al een leuke date gehad. Het heeft geen vervolg gehad want een echte klik was er nu ook weer niet, maar goed.
Lijkt me dat er niet zo heel veel nep profielen zijn, gemaakt door medewerkers.

Maar de site heeft wel wat eigenaardigheden. En ze zijn wel erg gefixeerd op het binnen harken van geld...
Zolang je betaald lid bent is er niet zoveel aan de hand.
Maar wanneer-zoals nu in mijn geval-dat betaald lidmaatschap is verlopen proberen ze je op allerlei slinkse wegen te bewegen om weer te betalen.

Krijg regelmatig e mail met nieuwe matches. Ik woon in het noorden en krijg 'matches' uit het hele land, zelfs uit België! Het is niet mogelijk om te filteren op bv Noord-NL
Ook mail dat er iemand een berichtje heeft gestuurd. Of: 'iemand heeft je profiel bezocht'.
Maar om dat te kunnen lezen moet je eerst betalen! Vind ik te gek voor woorden, want stel je zou betalen, je leest het bericht en dan blijkt het nietszeggend te zijn, het profiel past niet bij je of het is van iemand heel ver weg.
Het zou veel redelijker zijn om te betalen alleen dan wanneer je zelf wilt reageren omdat het betreffende profiel je aanstaat!
Nu komt het over alsof men de klant alleen ziet als een geldmachine.



Sterke punten:
Redelijk, en serieus aanbod.
Niet al te hoge tarieven.

Zwakke punten:
Niet op regio kunnen filteren bij 'match' e-mails.
Teveel gefixeerd op het binnenhalen van geld, zonder redelijke tegenprestatie.

Albert beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Koren tussen het kaf

0

Review:
Ik heb inmiddels meer dan een jaar ervaring met vele datingsites. En alles wat met filrten en sex verbonden is kun je so wie so vergeten, dat is een oplichters zooi. Bekijk de reviews maar.
50 plusmatch is een degelijke datingsite. Ik heb eerlijke reacties gehad en diverse dates. En ik heb er ook diverse leuke vriendschappen opgedaan ook al is het niet tot een relatie gekomen. Weliswaar wordt woonplaats niet altijd of niet altijd eerlijk ingevuld en regelmatig blijkt de leeftijd niet te kloppen, maar ik ben zelf geen fakeprofielen tegengekomen. Aan de foto's kun je zien of iemand je bevalt of niet, leeftijd is ook maar een getalletje, dus wat maakt het uit of er een paar jaartjes afgeknabbeld zijn. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd ook als het niet tot een date komt. Het maakt natuurlijk wel uit hoe je jezelf opstelt. Regelmatig hoor ik ook van dames dat de heren die reageren onbeschaafd of onbeschoft zijn of meteen over sex beginnen. In dat geval begrijp ik dat er geen reactie gegeven wordt.
De webmaster zit er behoorlijk boven op, soms wat teveel naar mijn zin, want hij bepaalt uit jouw geüploade foto's welke foto prominent in je profiel mag staan. Hij hanteert daar overigens heel terechte criteria voor. Ook de profielteksten worden gecontroleerd, want ik heb ook al terechtwijzingen gehad, als hij vond dat ik iets te gemakkelijk buiten de site om bereikbaar was :-). Kortom er is veel kaf tussen het koren, maar deze site is eigenlijk wel koren tussen het kaf. En de prijs per maand is alleszins redelijk als je het vergelijkt met andere datingwebsites.
Bij diverse datingsites zie je ook scammers verschijnen, die erop uit zijn om je te plukken, meestal van Russische of Afrikaanse oorsprong. Vaak is de webmaster niet eens bereid om die profielen te verwijderen ("teveel werk, morgen staan ze er weer"). Ook die ben ik op deze datingwebsite niet tegengekomen.Dus de webmaster zit er echt wel bovenop binnen de mogelijkheden die hij heeft.

Sterke punten:
Overzichtelijk, redelijk aantal deelnemers, goede kwaliteit aanbod, goede controle.

Zwakke punten:
De matching voorstellen zijn eigenlijk voornamelijk gebaseerd op provincie en de door jou opgegeven leeftijd. Muziek als selectiecriterium vind ik niet zo interessant, maar regio en huisdier bijvoorbeeld wel, maar daar kun je niet op selecteren. Je kunt wel selecteren op zoekwoorden in een profielomschrijving. Maar ik kan niet negatief selecteren op bijvoorbeeld hond en voetbal.

Chris beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Slechte mensen heb je overal

0

Review:
Ik vind het een goede site, duidelijk en correct. Iemand had ooit mij een beledigend mailtje gestuurd via de site. Toen ik een klacht indiende was die persoon binnen het uur verwijderd.

Sterke punten:
Klantvriendelijk.

Zwakke punten:
Vroeger kon je op regio zoeken, nu alleen op provincie. De site zelf zegt dat dit op verzoek van de leden is, maar ik begrijp het niet. Ik woon zelf in Brabant omgeving Breda. Daar kon ik dus vroeger in zoeken. Nu noodgedwongen in heel Brabant met het gevolg dat leuke dames in Helmond of zo blijken te wonen.

Paul beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Niet slecht...

1

Review:
50plusmatch is naar mijn ervaring een eerlijke site, en ik heb er een aantal dates aan over gehouden. Geen blijvend contact tot dusver, maar dat zegt niks over de site.

Mijn grootste bezwaar is het gebrekkige zoeksysteem. Je kan alléén maar filteren op provincie; wat voor veel mensen betekent dat je profielen geserveerd krijgt die 100 km ver kunnen wonen. Daar heeft niemand wat aan; gewoon (net als Marktplaats.nl) op postcode filteren, dan kan een user aangeven op wat voor actieradius hij/zij wil zoeken, dáár heb je wat aan.
Gek genoeg heb ik nog geen enkele datingsite gezien die dit gebruikt. Als ik een tweedehands fiets nodig heb kan ik kiezen of ik daar 5 of 20 km voor van huis wil, maar voor een relatie niet... gek hè.

Sterke punten:
Eerlijke site, de extra faciliteiten zoals de Levenswaarden-grafiek voegen eigenlijk niks toe maar op zich doet de site zijn best om bruikbaar te zijn.

Zwakke punten:
Behalve dan dat je alléén maar kan filteren op provincie, lekker makkelijk maar volslagen onbruikbaar.

Bart beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 50plusMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50plusMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50plusMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50plusMatch


Home » Senioren Dating » 50plusMatch