50pluspartner

50pluspartner.nl is hét datingplatform voor oudere mannen, vrouwen en stellen die zich lekker willen laten gaan en spannend contact zoeken voor sex. Je bent nooit te oud! Deze doelgroep wordt steeds interessanter gezien de snel toenemende vergrijzing. Men blijft bovendien steeds vaker tot op hoge leeftijd vitaal en actief. Op 50pluspartner.nl vind je vele leden uit héél Nederland en België die op zoek zijn naar intiem contact. Want ook als 50 plusser heb je behoeftes, dat is bij 50pluspartner.nl ook goed te merken. Hier vind je alles wat je maar wilt. Of het nu om seks gaat, om vriendschap of dates. Je filtert gemakkelijk en vindt zo personen die bij jou passen. Zoek je een man of een vrouw? Een lang of kort iemand, een donker of blank iemand, blonde of bruine haren, sportief of carieregericht. Alles wat je maar zoekt kun je hier vinden. 50pluspartner.nl heeft dus voor ieder wat wils. Ook wat betreft het soort dating. Houd je van swinging? Dan kun je dat hier vinden. Andere swingers zitten al op jou te wachten, om mooie avonturen te beleven. Laat ook jouw dromen werkelijkheid worden en maak gratis en snel een profiel aan en ga direct op zoek naar je sexmatch!

Inschrijven

Personen die interesse hebben in 50pluspartner, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Dit kan men onder andere bewerkstelligen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Registreer nu en ontmoet vandaag je nieuwe partner!", enkele persoonlijke gegevens, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'Registreer nu gratis'. Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om het account te verifiëren. Na het account geverifieerd te hebben, kan men direct op zoek naar een 50 plus partner.


Profiel verwijderen

Personen met een 50pluspartner account, die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben op deze site niet de mogelijkheid om het account zelf te verwijderen. Dit kan men bewerkstelligen door een e- mail te sturen naar [email protected]. Zodra het account verwijdert wordt, ontvangt de gebruiker een bevestiging daarvan.


Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Echter wordt er wel een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd van de gebruiker voor het versturen van berichten. Gebruikers hebben hierbij de mogelijkheid om creditpacks aan te schaffen. Een creditpack is een pakket dat men koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. De kosten voor de creditpacks zien er als volgt uit: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00 Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun aangekochte credits te betalen via iDeal, Mr Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving en Betaling via de telefoon.


E- mail notificaties uitschakelen

Het kan wel eens voorkomen, dat gebruikers e- mail notificaties ontvangen van de site. Personen die dergelijke e- mails niet wensen te ontvangen, hebben de mogelijkheid om de e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te klikken op 'mijn profiel'. Vervolgens kan men onder het kopje 'e-mail notificaties' een keuze maken van welke e- mails men wel wenst te ontvangen. Na geklikt te hebben op 'verander mijn e- mail instellingen' wordt de keuze van de gebruiker voor wat betreft de e- mail notificaties gewijzigd.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578 50pluspartner.nl is eigendom van: Global Web Assets Ltd. 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong


50pluspartner Reviews

  Lijkt zwaar nep te zijn

  Naar mijn mening een mooi opgezet systeem om geld uit je zak te kloppen. Direkt leuke reacties die echter alleen bedoeld zijn om je tot het aangaan van een abonnement te verleiden. Helaas tot zover allemaal nep-profielen of door de site ingezette acteurs die contact proberen te leggen. Geen reacties op echte email adressen maar wel continu berichten van dezelfde 'personen' om via de site contact te hebben. Niet intrappen dus. De reacties variëren van slecht geschreven tot geen relatie tussen je vragen en de gegeven antwoorden.

  Sterke punten
  Leuk opgezet systeem om geld te verdienen.

  Zwakke punten
  Fakers, nepprofielen en overduidelijke acteurs.

  EEN GEWAARSCHUWD MENS ..........

  50PLUSPARTNER kan na een of 2 mailtjes al snel verdwijnen in de prullenmand met het opschrift
  ''NEP EN OPLICHTERIJ".
  Deze site maakt, net als zo vele andere, gebruik van foto's
  die in grote getale ook voorkomen op tal van buitenlandse dating sites en die in vele talen dezelfde opnames laten zien.
  Dus : wees gewaarschuwd, niet op inloggen en voor alles NIET OP REAGEREN.
  NEP FOTO'S NEP REACTIES NEP ADVERTENTIES

  Sterke punten
  GEEN ENKELE

  Zwakke punten
  DE SUFFERDS DIE ER IN TRAPPEN !!!

  Nep site

  Mannen let op voor deze nep site 50pluspartner .een paar dagen in contact met nep dames .je praat met een machine zie jet aan de taal die je terug krijgt met steeds een open vraag .dus steeds weer geld betalen voor je antwoord .willen niet mailen en Skypen .dus trap er niet in

  Leugens en bedrog

  Alles op deze site is fake en make belief. Achter de foto's zitten schrijvers met een doel: credits spenderen.

  Sterke punten
  de foto's

  Zwakke punten
  Elk antwoord wordt geschreven door nepppers.

  Gluuperds van het zuiverste water (W.Zonneveld)

  Wat een zootje. Inderdaad oplichterij waar je u tegen zegt In eerste instantie geen erg in tot dat ik dezelfde teksten als antwoord opmerkte.
  En wat is nog erger als slecht brei werk als je een maal aan die losse draad trekt blijft er ook snel niets meer van over.
  Voor het vuurpeloton met die lui.
  Nog een opmerking voor webmaster hier. De opmerking boven de review van drsR die kan weggehaald worden het is inmiddels gebleken dat de oplichterij van de club nog steeds actief is !!

  Sterke punten
  dat ze buiten de sterke (??) arn der wet blijven

  Zwakke punten
  totaal gebrek aan fatsoen. Schofterigheid ten top voor iedere medewerker

  Opgepast !!, 50-plus partner is een geraffineerde site met nep-profielen !!

  Dit is de zoveelste nep-dating site en opgepast een site die dat heel geraffineerd doet, ik ben ook 3 maanden in de waan gelaten dat ik met echte dames aan het chatten ben, niets is minder waar.Geraffineerd omdat je niet met zogenaamde berichten gespamd met zogenaamde berichten bij wel dating-sites die gauw door de mand vallen, nee bij 50-plus partner weten ze de schijn goed op te houden, de foto's van de dames variëren ook van heel kuis en casual tot dames die naakt of met hun geslacht staan te pronken, slim gedaan Wakker geschud door reviews over dating-sites met nep-profielen ben ik de berichten van de dames eens zorgvuldig gaan lezen.De berichten beginnen vaak heel ondeugend ('wil je me een kusje geven op m'n plekje' of of een opmerking als ' lijkt me leuk snel afgesproken ' waar het dus nooit van komt, alle berichten van de dames eindigen met een vraag of de zin impliceert een vraag, verzoeken om een keer af te spreken worden stelselmatig afgehouden, 'heb het te druk, ben ziek, ben nog niet toe aan een ontmoeting en meer van dat gezeik ,een voorstel om te skypen die ik aan drie dames heb gedaan wordt afgeschoten met :'daar doe ik niet aan', 'skype op mijn computer schiet er steeds uit, of 'dat doe ik niet vanwege m'n beroep /fake-rechercheur van politie ) enfin als je lekker met fake-dames wilt chatten ga je gang maar verwacht niet dat er ooit iets van komt, ja je geld kwijt raken

  Sterke punten
  De schijn van echte profielen

  Zwakke punten
  nep en duur

  50+partner, de volgende site in de rij van oplichters

  Need I say more?
  Ik heb mij aangemeld, dat is GRATIS (?) maar aangezien het bedrijf blijkbaar geen foto's van heren kan accepteren heb ik een profiel geschreven vol met aanwijzingen naar e-mailadressen en telefoonnummers van mij.
  Haha, wie schetst mijn verbazing dat ik van die oppervlakkige reacties ontvang.
  Vervolgens heb ik nog een profieltje aangemaakt maar nu als vrouw, nota bene met hetzelfde e-mailadres als mijn eerste.
  En zie, wat gebeurt er? Juist, niets!

  Sterke punten
  Geen. Veel 'geleende' afbeeldingen.

  Zwakke punten
  Alles.

Bezoek 50pluspartner

Schrijf een review