50pluspartner

50pluspartner.nl is hét datingplatform voor oudere mannen, vrouwen en stellen die zich lekker willen laten gaan en spannend contact zoeken voor sex. Je bent nooit te oud! Deze doelgroep wordt steeds interessanter gezien de snel toenemende vergrijzing. Men blijft bovendien steeds vaker tot op hoge leeftijd vitaal en actief. Op 50pluspartner.nl vind je vele leden uit héél Nederland en België die op zoek zijn naar intiem contact. Want ook als 50 plusser heb je behoeftes, dat is bij 50pluspartner.nl ook goed te merken. Hier vind je alles wat je maar wilt. Of het nu om seks gaat, om vriendschap of dates. Je filtert gemakkelijk en vindt zo personen die bij jou passen. Zoek je een man of een vrouw? Een lang of kort iemand, een donker of blank iemand, blonde of bruine haren, sportief of carieregericht. Alles wat je maar zoekt kun je hier vinden. 50pluspartner.nl heeft dus voor ieder wat wils. Ook wat betreft het soort dating. Houd je van swinging? Dan kun je dat hier vinden. Andere swingers zitten al op jou te wachten, om mooie avonturen te beleven. Laat ook jouw dromen werkelijkheid worden en maak gratis en snel een profiel aan en ga direct op zoek naar je sexmatch!

Inschrijven

Personen die interesse hebben in 50pluspartner, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Dit kan men onder andere bewerkstelligen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Registreer nu en ontmoet vandaag je nieuwe partner!", enkele persoonlijke gegevens, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'Registreer nu gratis'. Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om het account te verifiëren. Na het account geverifieerd te hebben, kan men direct op zoek naar een 50 plus partner.


Profiel verwijderen

Personen met een 50pluspartner account, die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben op deze site niet de mogelijkheid om het account zelf te verwijderen. Dit kan men bewerkstelligen door een e- mail te sturen naar [email protected]. Zodra het account verwijdert wordt, ontvangt de gebruiker een bevestiging daarvan.


Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Echter wordt er wel een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd van de gebruiker voor het versturen van berichten. Gebruikers hebben hierbij de mogelijkheid om creditpacks aan te schaffen. Een creditpack is een pakket dat men koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden. De kosten voor de creditpacks zien er als volgt uit: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00 Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun aangekochte credits te betalen via iDeal, Mr Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving en Betaling via de telefoon.


E- mail notificaties uitschakelen

Het kan wel eens voorkomen, dat gebruikers e- mail notificaties ontvangen van de site. Personen die dergelijke e- mails niet wensen te ontvangen, hebben de mogelijkheid om de e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te klikken op 'mijn profiel'. Vervolgens kan men onder het kopje 'e-mail notificaties' een keuze maken van welke e- mails men wel wenst te ontvangen. Na geklikt te hebben op 'verander mijn e- mail instellingen' wordt de keuze van de gebruiker voor wat betreft de e- mail notificaties gewijzigd.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578 50pluspartner.nl is eigendom van: Global Web Assets Ltd. 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong


50pluspartner Reviews

Bezoek 50pluspartner

Schrijf een review