50Liefde - 24 Reviews

Last updated: 22 september 2020
50Liefde Logo

26.9% aanbevolen, 24 Reviews

 1. 50Liefde informatie
 2. 50 Liefde video
 3. Over 50Liefde
 4. Gratis inschrijven
 5. Tarieven 50Liefde
 6. 50liefde App
 7. 50Liefde Reviews
 8. Schrijf ook een review over 50Liefde

Niet tevreden over 50Liefde? Probeer dan eens 50plusMatch.

50Liefde informatie

50liefde.nl - De grootste datingsite voor 50 plussers

Leden bij 50liefde.nl zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich honderden nieuwe leden aan, waardoor u vaak nieuwe partnervoorstellen ontvangt en iedere dag nieuwe matches kunt hebben!

Meer vrouwen dan mannen. De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites. Dit komt door onze serieuze insteek, waardoor we juist meer vrouwen aantrekken die opzoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie.

50Liefde Details

Hits: 1651

URL: http://50liefde.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 24

50 Liefde video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_lcAIKwFkFM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Over 50Liefde

50Liefde is een van de populairste datingsite voor 50plussers in zowel Nederland als Belgie. De datingsite richt zich speciaal op singles vanaf 50 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een leuke date, duurzame relatie of goede vriendschap. De datingsite is geliefd onder senioren omdat de vormgeving erg duidelijk en helder is. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en er staan ook veel leuke leden ingeschreven op de website. Daarnaast vindt 1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar een partner via 50liefde.

Gratis inschrijven

Bij datingsite 50liefde start iedereen met een gratis lidmaatschap. Inschrijven is dus helemaal gratis op deze datingsite. 50liefde is een leuke datingsite waar je met plezier gebruik zult maken van de handige functionaliteiten om bijvoorbeeld een leuke date te vinden. Er zijn namelijk veel leuke mannen en vrouwen te vinden op de datingsite.

Met een gratis lidmaatschap heb je tevens de mogelijkheid om even rond te kijken op de datingsite om te beoordelen of 50liefde bij je past of niet. Een gratis lidmaatschap geeft echter geen toegang tot alle handige functionaliteiten van de datingsite. Ben je tevreden over de datingsite en wil je graag toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite? Dan kun je een premium lid worden. Met een betalend (premium) lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite.

Tarieven 50Liefde

Inschrijven op 50liefde is helemaal gratis. Met een premium lidmaatschap heb je de mogelijkheid om onbeperkt berichten verzenden naar leden, gebruik maken van de chatfunctie, alle foto’s bekijken en nog veel andere mogelijkheden. Het goedkoopste premium lidmaatschap is €17,99 per maand voor een periode van 12 maanden. Daarnaast worden er tevens lidmaatschappen van 3 maanden en 6 maanden aangeboden. De actuele prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn.

50liefde App

Tegenwoordig hebben veel datingsite een handige dating applicatie. Helaas heeft 50liefde nog geen dating app, maar dat betekent niet dat je de website van 50liefde niet goed kunt gebruiken op je mobiele telefoon. De website van 50liefde is namelijk erg duidelijk en goed werkzaam op mobiele telefoons, maar ook op je tablet. Ondanks het kleinere scherm kun je alles goed zien. Naast dat je de website kunt gebruiken op je computer of laptop, kun je daarnaast ook gemakkelijk met je tablet of smartphone nog even je nieuwe berichten bekijken, terwijl je lekker knus op de bank voor de televisie zit.


Maak nu een gratis account aan op 50Liefde

50Liefde Acties & Nieuws

 • 7 april 2017 50Liefde: de datingsite voor 50plussers!
  50Liefde is een van de populairste datingsite voor 50plussers in zowel Nederland als Belgie. De datingsite richt zich speciaal op singles vanaf 50 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een leuke date, duurzame relatie of goede vriendschap. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon op zoek bent naar een spannende date en niks serieus. Kijk dan verder op de andere datingsite. De datingsite is gelie Lees verder
 • 9 december 2016 Snel de liefde vinden op 50liefde.nl
  50 plus dating Het is een groeiend fenomeen, 50 plus dating. Al kan het als 50 plusser soms best lastig zijn om weer te gaan daten. Je kunt dan naar het café gaan, of de plaatselijke bingo avond, maar via een datingwebsite als 50liefde.nl heb je meer kans op succes. Je vindt hier allerlei gelijkgestemde en de interface is zo makkelijk mogelijk gemaakt, zodat je snel aan de slag kunt! Naast Lees verder
 • 8 juli 2016 55% korting op een full membership bij 50Liefde
  Vanaf morgen 7 juli 2016 tot 31 augustus 2016 heeft 50liefde.nl een zomeractie waarbij nieuwe members 55% korting krijgen op een full membership! 50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adre Lees verder
 • 25 maart 2016 50liefde.nl Paasactie: 50% korting op een Full Membership
  50liefde.nl is per vandaag (donderdag 24 maart) gestart met een leuke paasactie! Tot en met dinsdag 29 maart ontvangen alle leden namelijk 50% korting op een Full Membership. Lees verder

50Liefde reviews (24):

50Liefde - allemaal fake profielen

2

Review:
opletten : allemaal fake profielen :Jannie 73 Willebroek -Lucienne 71 Tongeren -Sonja 75-Lisette76 Wetteren-Hennie 82 Tielen-Chantal 74 Neder-over-Heembeek-Daniella 71 Rhei-Winneke 69 Bilzen-Monique 78 Oostende en nog vele andere.Liefde50.be is er juist op uit om u veel Euros af te troggelen , zelf dat zij beweren dat de profielen op recht zijn en na eventuele klacht zij nazien of er wel sparke is van nep profielen , maar daar is niets van waar.
Dus wil U Euros besparen blijf weg van deze site.Dit is een goede en professionele ingestelde oplichters bende.

Sterke punten:
als sterke punten zijn ze er op uit u veel euros af te nemen.

Zwakke punten:
Zie sterke punten.

Jean-Pierr beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Nep

0

Review:
De site klopt langs geen kanten.Je ontvangt antwoorden,bijna 24h NADAT je ze hebt gestuurd.De antwoorden betreft profielen die je profiel niet eens hebben bezocht!Van een chatsessie is dus geen sprake.De antwoorden zijn ook allemaal soortgelijk...bedroevend!!Ik heb de Belgische site voor een maand geprobeerd,maar ik vermoed,dat dit één pot nat is...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake

Paul beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Fake profielen - je wordt belazerd

1

Review:
Wat me bijzonder opviel is dat de berichten die je ontvangt van een zelfde toon zijn. Alsof er een script is of iets dergelijks. Hele andere berichten die je normaal op een dating site krijgt.

Mijn vermoeden werd bevestigd nadat ik met mijn "contact" nummers wilde uitwisselen omdat ik me wilde afmelden. Of we niet toch via de site contact konden blijven houden omdat we beide toch voldoende "credits" hebben. Deze jargontaal maakte het er alleen nog maar verdachter.

Daarnaast dien je twee weken van te voren op te zeggen, wat dus vrijwel niemand doet. Het actie tarief van 19,95 voor een maand wordt dan automatisch verlend voor een maand en dan betaal je 39,95. Echt boeven!!

Heb met ze gebeld en bij de eerste mededeling werd wederom bevestigd dat hier iets niet klopt. Er wordt bovenop de reguliere telefoonkosten extra kosten in rekening gebracht. Op zich niet zo vreemd, wel vreemd dat dit een bedrag is van bijna een Euro per minuut met een maximum van 45!! Dat is toch ongelofelijk!!

Tot slot de "grote" van het bestand... Als je kijkt hoeveel personen er op een willekeurige dag online zijn is dat ongeveer tussen de 10-15 vrouwen... verspreid over heel Nederland.

Ik ikan niet begrijpen dat dit soort sites niet allang door een programma als Radar of Opgelicht aan de tand is gevoeld. Zou een interessant onderwerp zijn, met name omdat het lijkt dat ze zelf "als profiel" contact blijven proberen te onderhouden. Echt heel triest om op die manier een bedrijf te runnen.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Nep profielen. Je lijkt te schrijven met een call center medewerker en niet een werkelijk profile
Opzeggen. Je dient 2 weken van te voren op te zeggen anders het je 39,95 extra aan je broek hangen. Wordt niet duidelijk gecommuniceerd.
Helpdesk. Ze rekenen bijna een Euro per minuut met een max van 45,-

BLIJF WEG VAN DEZE SITE!!!

Erwin beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - 50liefde.nl

2

Review:
Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

Karel P beveelt 50Liefde aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Pas op voor deze site

2

Review:
Ik wilde een kijkje nemen op deze site. Ik werd lid voor een maand voor 19 euro en zei meteen het lidmaatschap weer op. Dat dacht ik tenminste, later bleek dat ik dat nog door een mail had moeten bevestigen. Binnen een maand werd er weer 39 euro afgeschreven.
Ik heb schriftelijk en per telefoon contact gezocht met de helpdesk. Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd, de wijze van benadering was bijzonder onvriendelijk en zeker niet behulpzaam. Niemand vertelde mij dat de opzegging niet goed was doorgekomen. Ondertussen was de volgende maand ingegaan.
Ze willen nu dat ik nog een maand betaal en nog administratiekosten. Het hele grapje kost dan 105 euro.

De profielen: hadden ook betalingsconflicten met de site

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onduidelijk hoe je moet opzeggen
Helpdesk helpt je niet
Helpdesk is zeer onvriendelijk

Ina beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Waardeloos !

0

Review:
Na inschrijving meteen een aantal vrouwen die reageert maar waarvan je alleen de eerste woorden kan lezen.. Bij volledig lidmaatschap wel een aantal reacties maar na een aantal wel zeer lieve berichtjes (ik wordt meteen lieverd genoemd !) totaal geen respons meer ! Ik dacht al dit is te mooi om waar te zijn. Als je bij Lexa premiumlid bent en alle vrouwen (ook gratis leden) je berichtjes kunnen sturen komt er 0 respons.. Vreemd genoeg heb ik wel 1 contact tijdelijk via email voortgezet en die leek me dus wel echt. Begin hier niet aan ! Waardeloos !

Sterke punten:
Lay-out, mobiele app

Zwakke punten:
Na aanvankelijk superenthousiasme geen respons meer..

Eric beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Lang verhaal

5

Review:
Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

Sterke punten:
- Overzichtelijk
- Duidelijk
- Klantvriendelijke helpdesk
- Veel profielen
- Telefonisch bereikbaar

Zwakke punten:
- Geen leesbevestiging
- Geen laatst online

Leo beveelt 50Liefde aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Review

3

Review:
Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

Sterke punten:
Makkelijk

Zwakke punten:
.

Berend beveelt 50Liefde aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - Dankbaarheid voor mijn ware liefde

2

Review:
Heb mijn ware man hier gevonden. Eerst rustig aan contact gelegd en steeds een stapje verder gegaan. Nu een paar maand later ieder weekend samen. Voelen allebei dat er meer in zit. Leuk dat het vinden van de ware liefde zo makkelijk kan. Dank je wel. Jenny

Sterke punten:
Klantenservice en hulp
Makkelijk te begrijpen

Zwakke punten:
Geen zwakke punten ervaren

Jenny beveelt 50Liefde aan bij vrienden/bekenden

50Liefde - OPLICHTERS

1

Review:
Als je gratis lid bent en zelfs nog geen foto hebt geplaatst krijg je een berichtje. Na foto's te hebben geplaatst om de dag wel een berichtje waardoor ik door hen te bellen alsnog gebruik gemaakt heb van de éénmalige mogelijkheid voor een maand premiumlid te worden. Nadat ik van 2 vrouwen een berichtje kreeg met een gelijke spelfout kreeg ik argwaan. Ze reageren altijd met korte berichtjes en vaak ook nog eens op tijdstippen dat een normaal mens slapt, zelfs op 2 de kerstdag!!! Proef op de som genomen door hun telefoonnummer te vragen zodat ik ze zou bellen stond gelijk aan... einde berichtenwisseling. Bij allen, dus... NIET doen!!!

Sterke punten:
Misleiding

Zwakke punten:
Dat waarvoor de site bedoeld is.

Claudio beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 50Liefde

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50Liefde aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50Liefde aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50Liefde


Home » Senioren Dating » 50Liefde