50liefde.nl - De grootste datingsite voor 50 plussers Leden bij 50liefde.nl zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich honderden nieuwe leden aan, waardoor u vaak nieuwe partnervoorstellen ontvangt en iedere dag nieuwe matches kunt hebben! Meer vrouwen dan mannen. De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites. Dit komt door onze serieuze insteek, waardoor we juist meer vrouwen aantrekken die opzoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie.

50 Liefde video


Over 50Liefde

50Liefde is een van de populairste datingsite voor 50plussers in zowel Nederland als Belgie. De datingsite richt zich speciaal op singles vanaf 50 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een leuke date, duurzame relatie of goede vriendschap. De datingsite is geliefd onder senioren omdat de vormgeving erg duidelijk en helder is. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en er staan ook veel leuke leden ingeschreven op de website. Daarnaast vindt 1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar een partner via 50liefde.


Gratis inschrijven

Bij datingsite 50liefde start iedereen met een gratis lidmaatschap. Inschrijven is dus helemaal gratis op deze datingsite. 50liefde is een leuke datingsite waar je met plezier gebruik zult maken van de handige functionaliteiten om bijvoorbeeld een leuke date te vinden. Er zijn namelijk veel leuke mannen en vrouwen te vinden op de datingsite. Met een gratis lidmaatschap heb je tevens de mogelijkheid om even rond te kijken op de datingsite om te beoordelen of 50liefde bij je past of niet. Een gratis lidmaatschap geeft echter geen toegang tot alle handige functionaliteiten van de datingsite. Ben je tevreden over de datingsite en wil je graag toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite? Dan kun je een premium lid worden. Met een betalend (premium) lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite.


Tarieven 50Liefde

Inschrijven op 50liefde is helemaal gratis. Met een premium lidmaatschap heb je de mogelijkheid om onbeperkt berichten verzenden naar leden, gebruik maken van de chatfunctie, alle foto’s bekijken en nog veel andere mogelijkheden. Het goedkoopste premium lidmaatschap is €17,99 per maand voor een periode van 12 maanden. Daarnaast worden er tevens lidmaatschappen van 3 maanden en 6 maanden aangeboden. De actuele prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn.


50liefde App

Tegenwoordig hebben veel datingsite een handige dating applicatie. Helaas heeft 50liefde nog geen dating app, maar dat betekent niet dat je de website van 50liefde niet goed kunt gebruiken op je mobiele telefoon. De website van 50liefde is namelijk erg duidelijk en goed werkzaam op mobiele telefoons, maar ook op je tablet. Ondanks het kleinere scherm kun je alles goed zien. Naast dat je de website kunt gebruiken op je computer of laptop, kun je daarnaast ook gemakkelijk met je tablet of smartphone nog even je nieuwe berichten bekijken, terwijl je lekker knus op de bank voor de televisie zit.


Artikelen over 50Liefde

50Liefde: de datingsite voor 50plussers!

50Liefde is een van de populairste datingsite voor 50plussers in zowel Nederland als Belgie. De datingsite richt zich speciaal op singles vanaf 50 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een leuke date, duurzame relatie of goede vriendschap. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon op zoek bent naar een spannende date en niks serieus. Kijk dan verder op de andere datingsite. De datingsite is gelie ... [...]

Snel de liefde vinden op 50liefde.nl

50 plus dating Het is een groeiend fenomeen, 50 plus dating. Al kan het als 50 plusser soms best lastig zijn om weer te gaan daten. Je kunt dan naar het café gaan, of de plaatselijke bingo avond, maar via een datingwebsite als 50liefde.nl heb je meer kans op succes. Je vindt hier allerlei gelijkgestemde en de interface is zo makkelijk mogelijk gemaakt, zodat je snel aan de slag kunt! Naast ... [...]

55% korting op een full membership bij 50Liefde

Vanaf morgen 7 juli 2016 tot 31 augustus 2016 heeft 50liefde.nl een zomeractie waarbij nieuwe members 55% korting krijgen op een full membership! 50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adre ... [...]

50Liefde Reviews

  allemaal fake profielen

  opletten : allemaal fake profielen :Jannie 73 Willebroek -Lucienne 71 Tongeren -Sonja 75-Lisette76 Wetteren-Hennie 82 Tielen-Chantal 74 Neder-over-Heembeek-Daniella 71 Rhei-Winneke 69 Bilzen-Monique 78 Oostende en nog vele andere.Liefde50.be is er juist op uit om u veel Euros af te troggelen , zelf dat zij beweren dat de profielen op recht zijn en na eventuele klacht zij nazien of er wel sparke is van nep profielen , maar daar is niets van waar.
  Dus wil U Euros besparen blijf weg van deze site.Dit is een goede en professionele ingestelde oplichters bende.

  Sterke punten
  als sterke punten zijn ze er op uit u veel euros af te nemen.

  Zwakke punten
  Zie sterke punten.

  Nep

  De site klopt langs geen kanten.Je ontvangt antwoorden,bijna 24h NADAT je ze hebt gestuurd.De antwoorden betreft profielen die je profiel niet eens hebben bezocht!Van een chatsessie is dus geen sprake.De antwoorden zijn ook allemaal soortgelijk...bedroevend!!Ik heb de Belgische site voor een maand geprobeerd,maar ik vermoed,dat dit één pot nat is...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake

  Fake profielen - je wordt belazerd

  Wat me bijzonder opviel is dat de berichten die je ontvangt van een zelfde toon zijn. Alsof er een script is of iets dergelijks. Hele andere berichten die je normaal op een dating site krijgt.

  Mijn vermoeden werd bevestigd nadat ik met mijn "contact" nummers wilde uitwisselen omdat ik me wilde afmelden. Of we niet toch via de site contact konden blijven houden omdat we beide toch voldoende "credits" hebben. Deze jargontaal maakte het er alleen nog maar verdachter.

  Daarnaast dien je twee weken van te voren op te zeggen, wat dus vrijwel niemand doet. Het actie tarief van 19,95 voor een maand wordt dan automatisch verlend voor een maand en dan betaal je 39,95. Echt boeven!!

  Heb met ze gebeld en bij de eerste mededeling werd wederom bevestigd dat hier iets niet klopt. Er wordt bovenop de reguliere telefoonkosten extra kosten in rekening gebracht. Op zich niet zo vreemd, wel vreemd dat dit een bedrag is van bijna een Euro per minuut met een maximum van 45!! Dat is toch ongelofelijk!!

  Tot slot de "grote" van het bestand... Als je kijkt hoeveel personen er op een willekeurige dag online zijn is dat ongeveer tussen de 10-15 vrouwen... verspreid over heel Nederland.

  Ik ikan niet begrijpen dat dit soort sites niet allang door een programma als Radar of Opgelicht aan de tand is gevoeld. Zou een interessant onderwerp zijn, met name omdat het lijkt dat ze zelf "als profiel" contact blijven proberen te onderhouden. Echt heel triest om op die manier een bedrijf te runnen.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Nep profielen. Je lijkt te schrijven met een call center medewerker en niet een werkelijk profile
  Opzeggen. Je dient 2 weken van te voren op te zeggen anders het je 39,95 extra aan je broek hangen. Wordt niet duidelijk gecommuniceerd.
  Helpdesk. Ze rekenen bijna een Euro per minuut met een max van 45,-

  BLIJF WEG VAN DEZE SITE!!!

  50liefde.nl

  Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

  Pas op voor deze site

  Ik wilde een kijkje nemen op deze site. Ik werd lid voor een maand voor 19 euro en zei meteen het lidmaatschap weer op. Dat dacht ik tenminste, later bleek dat ik dat nog door een mail had moeten bevestigen. Binnen een maand werd er weer 39 euro afgeschreven.
  Ik heb schriftelijk en per telefoon contact gezocht met de helpdesk. Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd, de wijze van benadering was bijzonder onvriendelijk en zeker niet behulpzaam. Niemand vertelde mij dat de opzegging niet goed was doorgekomen. Ondertussen was de volgende maand ingegaan.
  Ze willen nu dat ik nog een maand betaal en nog administratiekosten. Het hele grapje kost dan 105 euro.

  De profielen: hadden ook betalingsconflicten met de site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onduidelijk hoe je moet opzeggen
  Helpdesk helpt je niet
  Helpdesk is zeer onvriendelijk

  Waardeloos !

  Na inschrijving meteen een aantal vrouwen die reageert maar waarvan je alleen de eerste woorden kan lezen.. Bij volledig lidmaatschap wel een aantal reacties maar na een aantal wel zeer lieve berichtjes (ik wordt meteen lieverd genoemd !) totaal geen respons meer ! Ik dacht al dit is te mooi om waar te zijn. Als je bij Lexa premiumlid bent en alle vrouwen (ook gratis leden) je berichtjes kunnen sturen komt er 0 respons.. Vreemd genoeg heb ik wel 1 contact tijdelijk via email voortgezet en die leek me dus wel echt. Begin hier niet aan ! Waardeloos !

  Sterke punten
  Lay-out, mobiele app

  Zwakke punten
  Na aanvankelijk superenthousiasme geen respons meer..

  Lang verhaal

  Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje :). Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

  Sterke punten
  - Overzichtelijk
  - Duidelijk
  - Klantvriendelijke helpdesk
  - Veel profielen
  - Telefonisch bereikbaar

  Zwakke punten
  - Geen leesbevestiging
  - Geen laatst online

  Review

  Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  .

  Dankbaarheid voor mijn ware liefde

  Heb mijn ware man hier gevonden. Eerst rustig aan contact gelegd en steeds een stapje verder gegaan. Nu een paar maand later ieder weekend samen. Voelen allebei dat er meer in zit. Leuk dat het vinden van de ware liefde zo makkelijk kan. Dank je wel. Jenny

  Sterke punten
  Klantenservice en hulp
  Makkelijk te begrijpen

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten ervaren

  OPLICHTERS

  Als je gratis lid bent en zelfs nog geen foto hebt geplaatst krijg je een berichtje. Na foto's te hebben geplaatst om de dag wel een berichtje waardoor ik door hen te bellen alsnog gebruik gemaakt heb van de éénmalige mogelijkheid voor een maand premiumlid te worden. Nadat ik van 2 vrouwen een berichtje kreeg met een gelijke spelfout kreeg ik argwaan. Ze reageren altijd met korte berichtjes en vaak ook nog eens op tijdstippen dat een normaal mens slapt, zelfs op 2 de kerstdag!!! Proef op de som genomen door hun telefoonnummer te vragen zodat ik ze zou bellen stond gelijk aan... einde berichtenwisseling. Bij allen, dus... NIET doen!!!

  Sterke punten
  Misleiding

  Zwakke punten
  Dat waarvoor de site bedoeld is.

  Erg tevreden !

  Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.

  nep profielen en oplichting

  De site zit vol nep profielen en als je niet oppast met je automatische betaling blijven ze innen (ik zat in het buitenland dus had dit niet nodig), zelfs als je hebt opgezegd bij een discussie hierover stellen ze voor enkele maanden gratis op de site premium te kunnen zijn,je geld terugkrijgen vergeet het maar.
  Conclusie AFBLIJVEN , hoja er zijn nog enkele site´s van die oplichters ik ben ze allen aan het opzoeken en geef ze door naar de autoriteiten alsook aan Testaankoop

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  scam oplichting fake profielen

  Oplichters

  Mensen ik kan er kort in zijn, het zijn een stelletje oplichters

  Sterke punten
  Zeer goed in het misleiden van mensen

  Zwakke punten
  Alleen maar

  50Liefde, 1 grote grap en oplichting

  Deze site is 1 grote grap én oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen er veel in België. Kreeg best wat reacties van (achteraf gezien) nep profielen. Gewoon ff Googelen, had ik dat maar eerder gedaan. Ze proberen je te verleiden met lieve berichtjes. Opmerkelijk vond ik, ze vroegen namelijk allemaal of je niet langer abonnee kon blijven. Ja, nu dat snap ik dat wel, het gaat alleen maar om geld. Ik wilde wel verder e-mailen maar niet via die site, maar dat vonden ze té privé. Wat een grap. Ik ben 1 maand abonnee geweest en dezelfde dag nog opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Veel dames zijn ook jonger dan 50 jaar. Maar, het is toch een 50+ site? Zo is het makkelijk geld verdienen voor de makers. Nee, voor mij nooit meer deze site.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, eenvoudig en niet te druk.

  Zwakke punten
  Nep profielen, te traceren via Google.
  Te weinig dames voor de mannen en bovendien veel dames jonger dan 50 waarvoor de site niet eigenlijk is bedoeld.
  Profielen worden niet handmatig gecontroleerd.
  Let op: opzegtermijn, direct handelen anders zit je er zo weer aan vast.
  Het gaat de makers alleen maar om geld te verdienen.

  50Liefde, 1 grote grap en oplichting

  Deze site is 1 grote grap en een oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen er veel in België. Kreeg allemaal reacties van nep profielen. Ze proberen je van alles wijs te maken en je te verleiden met lieve berichtjes. Vragen of je niet langer abonnee kan blijven? Maar dat kan toch ook buiten de site per e-mail dan? Wat is daar nou zo privé aan? Ik ben 1 maand abonnee geweest en meteen weer opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Ook zitten er veel dames op van onder de 50 jaar. Maar het is toch een site voor 50+. Nee, voor mij nooit meer deze site.

  Sterke punten
  Eenvoudige en overzichtelijke site.

  Zwakke punten
  Veel nep profielen.
  Weinig aanbod vrouwen.
  Veel dames van onder de 50 jaar.
  Veel dames wonen in buitenland.
  Profielen wordt NIET gecontroleerd zoals ze zeggen.
  Matches kloppen voor geen meter.

  Gratis leden, FakeProfielen en doorlopende incasso's.

  De site stikt van de Gratis Leden, met profielen waarvan de meeste rubrieken niet ingevuld zijn. Die hebben in het verleden ooit heel even rondgekeken hebben en blijven vervolgens eindeloos in de Data Base hangen.

  Vervolgens kom je er al snel achter dat er een hoop fake profielen voorkomen.
  Vrouwen die op alle vragen ontwijkend antwoorden (of precies herhalen wat al in hun profiel staat).
  Als je voorstelt om eens telefonisch verder te gaan of een keer op terrasje af te spreken, ontwijken ze dat ook: ze willen liever eindeloos blijven chatten.

  Je moet ook eens op incourante tijden (midden in de nacht) kijken wie er dan on line zijn. Weet je gelijk wie de fakers zijn.

  Het probleem is, dat wanneer je eenmaal weet dat er fake profielen voorkomen, je gelijk ook niemand meer vertrouwt.
  Dat is vervelend voor de eventueel sporadisch voorkomende wel oprechte betalende leden.

  Sterke punten
  Geen. Weggegooid geld.

  Zwakke punten
  Gratis leden en Fake Profielen.

  Verdrietig

  Ik dacht leuk, ik ga de maand aanbieding proberen. Past net in mijn budget.
  Helaas € 39,99 extra te betalen omdat je meteen moet opzeggen. Je hebt niet eens de tijd om te zien hoe alles werkt. Het schijnt aangegeven te worden, alleen niemand ziet het.

  Ik word zo verdrietig van dit soort mensen en praktijken.

  Als je zo je geld moet verdienen, dan toch maar liever niet.

  Sterke punten
  Niet te veel toeters en bellen, redelijk overzichtelijk, makkelijk te begrijpen.

  Zwakke punten
  Weinig informatie. Ik zit niet te wachten op een oud ventje van 70.

  ten onrechte verlenging lidmaatschap

  1 maand proef zoals tel. afgesproken en gelijk betaald (19.99). Op tijd weer opgezegd 48 uur voordat de nieuwe maand inging (d.m.v. speciale link tot 2x toe ingetikt te hebben) Daarna werd er tot 2x toe ten onrechte 29,99?? van mijn bankrekening afgeschreven. Gelijk gestoneerd en geblokkeerd. Nu dreigen ze met incassoburo. ZE KRIJGEN VAN MIJ GEEN CENT!!

  Ga niet in zee met deze oplichters!!!!

  geloof er niets van

  Volgens mij gaat het hier weer alleen maar om jouw geld in hun portemonaie te krijgen.Heb geen enkel vertrouwen gekregen er zij te veel profielen zonder foto Als ik dit vergelijk met Lexa dan kan het niet aan de vrouwen liggen maar alleen maar aan de site. Volgens mij word ik voor de gek gehouden. ik raad iedereen deze site af

  Sterke punten
  site zit goed in elkaar

  Zwakke punten
  zelden response

  kijk uit met (ongevraagd en ongewilde) automatische verlenging van je abonnement.

  dit geldt voor de site 50liefde ,waar ik nu wordt geconfronteerd met een incassobereau ,vanwege het feit dat men meent dat ik hen abonnementsgeld verschuldigd ben.
  dit,ondanks het feit dat ik via een email een de redactie van 50liefde tijdig opgezegd meende te hebben!
  dat dit een gevalletje voor de rechter gaat worden lijkt mij evident.

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  heel vervelend,hoe men tracht via een automatisch incasso geld van je rekening poogt af te schrijven..
  daarom een waarschuwing aan diegene die deze site wel eens willen uitproberen,want voor je het weet zijn ze bezig met aut.incasso's zonder dat je beoogt om te verlengen!

  Voldoet zelfs niet aan eigen voorwaarden

  Ik, vrouw, zoekt relatie met man, zelfde leeftijdscategorie met een volledig ingevuld profiel. Ik krijg in mijn matches: mannen die mannen zoeken, getrouwd zijn, gratis lid, 70 jaar en veel ouder en zelfs dames....met foto's van katten, kunstvoorwerpen, half naakt of zo klein dat je een loep nodig hebt.
  Klagen dus, reactie het wordt doorgegeven naar andere afdelingen. Volgens mij zit de helpdesk meneer er alleen!! 14 dagen later nog geen verandering. Chats zijn openbaar en lijken herhaald te worden, zogenaamd net ingevuld en de persoon is niet online, hoe kan dat. Ik vind het zonde van het geld.

  Sterke punten
  website reageert snel

  Zwakke punten
  Zie ervaring boven.

  Aangename website

  Een tijdje geleden besloot ik hier een abonnement voor 6 maanden af te sluiten. Veel te lang dacht ik bij mezelf. Maar al snel raakte ik in contact met wat leuke vrouwen. Ik kwam erachter dat het voor vrouwen wat lastiger ligt zomaar even een kop koffie te gaan drinken, en besloot het de tijd te geven. Na een paar maanden actief berichten over en weer sturen, kwam de eerste date eruit. Een hele leuke avond gehad, maar het werd toch niks. Daarna nog eens een date gehad met een andere (leuke) vrouw. Dit was erg gezellig, en we hebben nog steeds contact. Vergeleken met relatieplanet, lexa, en nog wat andere sites die ik geprobeerd heb, is dit de eerste dating site waar ik een echte date aan over heb gehouden. Vandaar dat ik erg blij ben met 50liefde.nl

  Sterke punten
  Goede, duidelijke, en snelle site.
  Alles helder, telefonisch te benaderen voor vragen c.q. tips.

  Zwakke punten
  Het duurde even voor het contact serieus werd.

  50Liefde zwaar Nep

  Volgens mij zijn een groot deel van de profielen fake, ze worden in dezelfde stijl geschreven, vaak op het zelfde tijdstip verstuurd of met 2 uur tussenpozen (verschillende shifts), het duurt meestal dagen weken voordat iemand antwoord. Pas op het moment dat het abonnement verloopt word je overspoeld met berichten. Het is mij nog nooit gelukt om met iemand van de site een date te krijgen. Zo gauw je hierover begint stoppen de mails of worden er de meest waanzinnige verhalen opgehangen om niet te daten.

  Sterke punten
  Snelle site

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk zijn veel profielen nep en worden door ingehuurde personen afgehandeld.

  Nep

  Test-Account aangemaakt, profiel niet verder ingevuld en zeer wazige profielfoto geplaatst.

  En toch stromen de berichten binnen. Verder is de zinsopbouw van alle 'dames' identiek.

  En dus vreemd genoeg kijken al deze dames over mijn profiel-foto heen.

  Sterke punten
  Mooie snelle site

  Zwakke punten
  Nep, dus alles

Bezoek 50Liefde

Schrijf een review