Reviews van deze auteur

50Liefde, 1 grote grap en oplichting

Review over 50Liefde

Deze site is 1 grote grap én oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen er veel in België. Kreeg best wat reacties van (achteraf gezien) nep profielen. Gewoon ff Googelen, had ik dat maar eerder gedaan. Ze proberen je te verleiden met lieve berichtjes. Opmerkelijk vond ik, ze vroegen namelijk allemaal of je niet langer abonnee kon blijven. Ja, nu dat snap ik dat wel, het gaat alleen maar om geld. Ik wilde wel verder e-mailen maar niet via die site, maar dat vonden ze té privé. Wat een grap. Ik ben 1 maand abonnee geweest en dezelfde dag nog opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Veel dames zijn ook jonger dan 50 jaar. Maar, het is toch een 50+ site? Zo is het makkelijk geld verdienen voor de makers. Nee, voor mij nooit meer deze site.

Sterke punten
Overzichtelijk, eenvoudig en niet te druk.

Zwakke punten
Nep profielen, te traceren via Google.
Te weinig dames voor de mannen en bovendien veel dames jonger dan 50 waarvoor de site niet eigenlijk is bedoeld.
Profielen worden niet handmatig gecontroleerd.
Let op: opzegtermijn, direct handelen anders zit je er zo weer aan vast.
Het gaat de makers alleen maar om geld te verdienen.

50Liefde, 1 grote grap en oplichting

Review over 50Liefde

Deze site is 1 grote grap en een oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen er veel in België. Kreeg allemaal reacties van nep profielen. Ze proberen je van alles wijs te maken en je te verleiden met lieve berichtjes. Vragen of je niet langer abonnee kan blijven? Maar dat kan toch ook buiten de site per e-mail dan? Wat is daar nou zo privé aan? Ik ben 1 maand abonnee geweest en meteen weer opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Ook zitten er veel dames op van onder de 50 jaar. Maar het is toch een site voor 50+. Nee, voor mij nooit meer deze site.

Sterke punten
Eenvoudige en overzichtelijke site.

Zwakke punten
Veel nep profielen.
Weinig aanbod vrouwen.
Veel dames van onder de 50 jaar.
Veel dames wonen in buitenland.
Profielen wordt NIET gecontroleerd zoals ze zeggen.
Matches kloppen voor geen meter.

reacties:

Review: Er veranderd niks aan deze site

Ja ook ik ben abonnee geworden voor 6 maanden en heb nu al spijt. Als een gewone man met baan en je leven op orde maak je geen schijn van kans. Ook hier zijn er nep profielen. En inderdaad wordt je maar bestookt met wordt reclame om voor nog meer geld opties bij te nemen. Soms zie je in het profiel van de dames dat ze premium abonnee zijn én dus kunnen reageren. Maar vaak zie dat de dames wel reageren maar dat op hun profiel niet te zien is dat ze abonnee zijn. Hebben ze bewust gedaan om jou ervan te overtuigen meer opties te nemen tegen nog meer geld. Ook zo raar is dat automatisch verlengen. Als je dan niet in de gaten hebt zit je zo weer vast aan een nieuwe termijn. Opzeggen is omslachtig en goed verborgen. Als je het eenmaal heb gevonden moet je ook nog eens vragen in gaan vullen. Ze maken je dat erg moeilijk. Het ergste is nog dat als je bovenin de pagina per ongeluk de regel verlengen aanklikt je meteen weer heb gekozen voor verlengen zonder dat daar een aparte vraag voor wordt gesteld. Ook het aanbod van dames is veel te weinig en de verhouding ligt erg scheef. Kortom, voor een hardwerkende man zoals ik heb je weinig kans. Net als de andere sites is dit 1 grote grap en oplichting. Gaat de makers alleen maar om geld verdienen.

Review: Er veranderd niks aan deze site

Ja, dit soort achterbakse prakijken moet worden aangepakt. Een stelletje oplichters zijn het. Het je zo moeilijk mogelijk maken. Als je het niet door hebt zit je zo weer vast aan een verlenging. Ook heb ik gemerkt dat als ik me profiel negatief veranderd in de zin van: hier op Lexa is het ook niets qua vrouwen, dan wordt je profieltext niet goed gekeurd. Maar ik weet genoeg, ik ga nooit meer op een datingsite staan.