Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


BullChat klachten

Niet iedereen is even enthousiast over BullChat. Er zijn veel klachten over de betaalde profielen. De kosten hiervoor bedragen maar 1 euro, maar dit is per dag gerekend. Per jaar zou je dan op 365 euro uitkomen voor een datingsite. Dat is voor de meesten toch te gortig.

Een andere genoemde klacht over BullChat is dat de leden die ingeschreven staan het niet altijd even nauw nemen met het uitoefenen van veilige seks. Veel gays gebruiken prep en gaan er daarmee van uit dat zij geen condoom meer hoeven te gebruiken. Niet alleen beschermt prep niet 100% tegen HIV, maar daarnaast is het hebben van onveilige seks met iemand die je net kent een garantie om andere SOA's op te lopen zoals gonorreu en chlamydia. 

Als laatste schijnen er veel oude mannen op BullChat te zitten die louter op zoek zijn naar jonge jongens. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd, al staat het natuurlijk iedereen vrij om zijn eigen voorkeur te hebben, zolang dit binnen de wet valt.


BullChat alternatieven

Sinds de komst van de betaalde accounts op BullChat zijn veel mensen op zoek naar een alternatief. Er zijn in Nederland tientallen datingsites die alternatief kunnen dienen voor Bullchat. Denk hierbij aan G.dating en Guys-Dating.nl. Deze datingsites voor gays vallen vaak in de smaak bij leden van BullChat die op zoek zijn naar eens iets anders.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  Geweigerd

  Waarom word ik geweiged

  Hij zeg dat ik in eens geld mo

  Ik heb nooit geld hoeven te betalen nu wel

  Den haag

  I want use this

  Sterke punten
  5

  Zwakke punten
  6

  de bullchat site

  de laatste week steeds tegen betaling. inloggen op de gratis lukt niet meer

  Laatje niet verrot schelden

  Er bevind in Arnhem een Abdal die je op bullchat verrot doet schelden als vieze gore kanker nicht. Als hij zelf nog veel erger doet wezen.

  Sterke punten
  Beel fakers

  Zwakke punten
  Beledigingen

  Weer geblokkeerd

  Blijkbaar mogen oude mannen de vieze kerels dat op jong jaagt je geld aanbieden enz voor sex maar als je terug reageert wordt je geblokkeerd om dat leeftijds discriminatie is terwijl ze zelf willen betalen voor sex

  Sterke punten
  Hbbn geen sterke kanten is bullshit

  Zwakke punten
  Bullshit

  bullchat oplichting

  oplichting site je moet soms ineens 0,99 cent betalen of je wordt geblokt ,gratis en anoniem we slaan geen gegevens van je op? dus wel hoe kunnen ze dit anders doen?ip adressen nickname je plaats alles wordt opgeslagen en waarschijlijk doorverkocht 1 grote flessetrekkerij site oplichters ook onbekend wie er achter zitten .

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichting je wordt geblokt of moet ineens 0,99 cent betalen en je 06 geven hoezoe anoniem en gratis? dikke oplichting

  Berichten

  Waarom is het moeilijk om berichten te versturen of komen niet aan ????????¿

  Moet iedere dag betalen

  Je gaat me niet vertellen dat het zo druk is op de site dat ik steeds bij inloggen 0.99 euro moet betalen. Hoezo gratis!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  OPLICHTERS BULLCHAT

  bullchat is geen gratis chatroom!!!!
  JE MOET IEDERE KEER BETALEN
  Als je dan betaald met kredietkaart kan je niet binnen op bullchat chatroom. GEEN TOEGANG probeert morgen.
  Heb al 48 euro betaald iedere keer als je naar bulchat.nl surft moet je betalen en geraakt je nog niet binnen. IK EIST MIJN GELD TERUG ZO NIET GA IK MET TWEE ADVOCATEN STAPPEN ONDERNEMEN VIA DE RECHTBANK VAN AMSTERDAM

  Sterke punten
  niets geraak ik niet binnen

  Zwakke punten
  DAT BULLCHAT BEDRIEGERS ZIJN op google en op deze datingwebsites.nl beweren dat het gratis is de chatroom

  Bullchat

  Is vaak op en neer, ene keer loopt het perfect andere keer hapert Bullchat in de vorm van poging in een keer alles weg wat je met iemand gechat hebt.\\r\\nIn het verleden moest ik vaker in een keer betalen dan weer niet enz.\\r\\nMaar ok niets en niemand is perfect.\\r\\nWaar ik wel van baal zijn de massa's fakers, bedriegers en oplichters.\\r\\nSteeds vaker kom je in contact met fakers die je van het pad af proberen te brengen, valse adressen, foto's van anderen gebruiken, of geld vragen.\\r\\nDrugs handelaren gewoon vervelende zaken wat de site gewoon kapot maakt.\\r\\nIk vind als iemand je dwangmatig probeert een date te regelen of je ligt te stalken lastig is in zijn gedrag en men meld dat bij Bullchat moet er ook naar gekeken worden dan wel maatregelen genomen om het te stoppen.\\r\\n\\r\\nMaar over het wel genomen een leuke datingsite �

  Sterke punten
  Overzichtelijk en duidelijk

  Zwakke punten
  Fakers gaan gewoon hun gangetje

  Bullchat

  Is vaak op en neer, ene keer loopt het perfect andere keer hapert Bullchat in de vorm van poging in een keer alles weg wat je met iemand gechat hebt.
  In het verleden moest ik vaker in een keer betalen dan weer niet enz.
  Maar ok niets en niemand is perfect.
  Waar ik wel van baal zijn de massa's fakers, bedriegers en oplichters.
  Steeds vaker kom je in contact met fakers die je van het pad af proberen te brengen, valse adressen, foto's van anderen gebruiken, of geld vragen.
  Drugs handelaren gewoon vervelende zaken wat de site gewoon kapot maakt.
  Ik vind als iemand je dwangmatig probeert een date te regelen of je ligt te stalken lastig is in zijn gedrag en men meld dat bij Bullchat moet er ook naar gekeken worden dan wel maatregelen genomen om het te stoppen.

  Maar over het wel genomen een leuke datingsite 👍

  Sterke punten
  Overzichtelijk en duidelijk

  Zwakke punten
  Fakers gaan gewoon hun gangetje

  bullchat.com

  veel problemmen ik kan mij niet meer inlogen waarom weet ik niet hoe kan ik terug inlogen?

  Sterke punten
  contac en cam en date

  Associaliteit

  Een Bennee /Beneeee doot zeer asociaal voor. Als hij bij je binnen komt vraagt hij je oren van je kop en gaat amper uut de kleren en vertrekt weer. Dus hij kickt alleen maar op je naakt lichaam maar zelf zal hij niet uit zijn kleren gaan. Waar hij je later aangeeft . Dat je fake bent

  Sterke punten
  Veel fakers erop

  BETALEN WEBSITE

  Als ik naar bullchat.nl surft moet ik altijd betalen. Ook mijn foto's die in mijn cv staan verschijnen nooit.
  Ik betaald altijd 0,99 cent. Met bankcontact.
  Dat is zeker geen gratis chatroom!!

  Sterke punten
  Dat er heel veel minderjarigen op de website zitten chatroom.

  Arnhem000000

  Er blijkt een homosexuelle persoon te wezen die zich uitgeeft voor Arnhem00000 die op spionage uit doet wezen . Als de persoon bekend is in Lichtenvoorde als GayNude

  Sterke punten
  Persoonsgegevens vervalsen

  Zwakke punten
  Vele fakers er op

  Inlogg problemen

  Het is een geweldige site.
  Maar sinds een week kan ik bijna nooit inloggen omdat de nichname niet beschikbaar is, of gewoon geweigerd wordt. Sons lukt het nog wel maar dan ben ik niet zichtbaar voor anderen en krijg dus dan nooit antwoord of visiters.
  Ik hoop dat het nog veranderd.

  Sterke punten
  Gemakkelijk contact maken met andere gebruikers

  Zwakke punten
  Geen contact met de beheerders van de site

  betalen

  Ik moet betalen om op Bullchat te komen terwijl het een gratis site is. En nu gebeurd het zelfs dat je helemaal niet meer op de site kunt komen. Wanneer gaat men weer normaal doen? Ik doe niets verkeerd op niet op bullchat te mogen/kunnen komen, dus zou het zien dat het weer snel mogelijk is, anders wens ik feedback waarom Bullchat dat met mij doet, daar heb ik recht op.

  Sterke punten
  G E E N

  Zwakke punten
  Dat de gebruiker geen waar krijgt om op de site t kunnen.

  Klote site

  Vervelende site ... meer rukkers dan doeners , en ineens wordtt je de toegang geweigerd... nou deze site ging lang mee maar echt niet lang meer .... de backsite is waiting

  Sterke punten
  Was altijd vrij... nu niet meer dus

  Zwakke punten
  Geen beleid willekeurig

  Toegang geweigerd

  Waarom wordt je steeds naar een paar minuten de toegang geweigerd?
  Ben geen pay, bied gee drugs etc. aan?

  Waarom

  Waarom kan ik niet op de bullchat komen..Mijn vraag is de reden??..ik verkoop niks..geen drugs .. Ik respecteer iedereen

  Sterke punten
  is een leuke site

  Zwakke punten
  Jullie handelen te snel als iemand geblokkeerd word door andere gebruiker..Zonder eerst een onderzoek te doen

  Lekkere sletjes op skype

  Prima sletjes, voorbeeld: moreofthatplz op Skype.
  Als je oud en dominant bent gaat zo’n sletje al snel naakt voor je.
  Lekkere sletjes dus te vinden die op Skype bijvoorbeeld dus voor je doen wat je wilt

  Sterke punten
  Sletjes

  Zwakke punten
  Veel sletjes

  Doek alles op!

  1 bende fakers, pedo's, drugsdealers, dieven enz

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  Whats up bullchat?

  Waarom toegang is geweigerd?

  Arnhem Stadson

  De nickname houder Arnhem Stadson is zeer onfatsoenlijk . Waar hij iedere man uit maakt dat hij een virus dort hebben en schiet hem voor zijn kop. Als hij niet normaal op bullchat kunt doen. En zijn woorden zeer onfatsoenlijk doet wezen.

  Sterke punten
  Viezerikken die anderen niet in hun waarde kunt laten


Bezoek BullChat

Schrijf je eigen review