BullChat - 137 Reviews

Last updated: 11 juli 2020
BullChat Logo

43.6% aanbevolen, 137 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens ViezePraatjes.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 66660

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 137

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (135):

BullChat - frans 67 uit pijnacker moet stoppen!

1

Review:
frans 67 moet nu echt stoppen met zijn idiote kut gedrag om anderen mensen constant FAKE OF NEP te noemen vooral omdat mensen hem niet moeten omdat die OERLELIJK is! Eerst reageert die op je met dezelfde kut vraag steeds en daarna als.je er niet op reageert dan noemt die je nep of fake en het slaat nergens op de hele dag zit die op bull om mensen vals te beschuldigen en om fake te noemen ik heb echt een BLOEDHEKEL aan die man met zijn lelijke pleuris kop LAAT MENSEN MET RUST DIE JOU NIET MOETEN! MEERDERE MENSEN HEBBEN EEN HEKEL AAN JOU KLOOTZAK

BullChat - Je mag niet tegen oplichters waarschuwen

0

Review:
Kiki TS lokt je op Bullchat naar whatsapp. Dan hackt ze je telefoon en dreigt van alles naar je familie / werk etc te sturen. Tenzij je geld overmaakt.

UIteraard gelijk digitaal aangifte gedaan.

Nu word ik geweigerd op Bull??
Zou Bull een deel van de opbrengst krijgen?

Sterke punten:
Makkelijk toegankelijk

Zwakke punten:
Ze treden niet op tegen oplichters.

Patrick beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - betalen bij inloggen

1

Review:
Iedere keer dat ik inlog op Bullchat moet ik 0,99 betalen. Dus als ik op één en dezelfde dag meerdere keren inlog, wordt mij iedere keer gevraag of ik de voorwaarden wil aanvinken en die 0,99 wil betalen. Wat ik mij afvraag of dit nieuw is en/of ook gebruikelijk.

BullChat - Ben geweigerd

1

Review:
Waarom ben ik sinds vanmorgen geweigerd , kan er mij iemand dit toelichten?

Peter beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Kan niet inloggen met mijn iphone 7

0

Review:
Hoi,

Laatste maanden kan ik niet meer inloggen met mijn iphone.

Site krijg ik wel open maar wanneer ik “enter chatroom” klik krijg ik alleen een zwart scherm te zien!

Heeft nog iemand zulke problemen en hoe kan ik het oplossen? Heb verschillende browsers/apps geprobeerd maar helaas zonder succes!

Sterke punten:
Was gemakkelijk

Zwakke punten:
İnloggwn steeds probleem

BullChat - profielen zonder tekst en foto.

0

Review:
Ik heb altijd een duidelijk beschreven profiel met stats etc online gehad op bullchat met eigen foto.
Sinds afgelopen Maand...toen kwam er een persoon met een berichtje in mijn box die mijn foto gebruikten.Puur om anderen te misleiden.

Daarna puur uit veiligheid maar omgeschakeld naar een cartoon plaatje ter illustratie waarnaar ik zoek.
Nu is me eerder opgevallen dat bullchat bepaald welke foto van jezelf online mag komen te staan en waarbij jou foto word opgeslagen in hun data bestand ter herkenning van bestand en goedkeuring.
goedkeuring kan wel enkele uren duren voordat het online zichtbaar is.!
Nu enkele weken later word me nu de toegang geweigerd zodra ik een eigen foto of cartoon illustratie plaats in mijn profiel.
A- anonieme Profiel zonder teksten mogen en kunnen online.
B- profielen met tekst mogen en kunnen online.
C- profielen met tekst en foto mogen en kunnen online.
D- Types die geld transacties willen uitgevoerd krijgen door middel van een tikkie verzoek of pin transactie om de zogenaamd betrouwbaarheid aangetoond te krijgen hebben vrij spel.
Incl de dierenseks of incest profielen,en de chems en drugs bezorgers die constant aandacht zoeken voor hun handelswaar kunnen verkopen.
Maar een illustratie als profiel foto levert je een melding toegang geweigerd op totdat je maar geen foto etc meer plaatst.Dan kan je wel weer online komen.
Sterke punten:
volledig verdwenen door alle nutteloze updates van hun web/chat.

Zwakke punten:
Lege profielen online.
Onvolledige profielen met stats etc.
Geen duidelijkheid met wie je te maken hebt.
Te veel oplichters die pogingen ondernemen tot verkrijgen van geld of poging/en tot achterhalen bank rekeningen.
escort types die nu geen $ gebruiken om betaling te voorkomen nu woord pay gebruiken in hun persoonlijk profiel.

BullChat - paul 67 oftewel frans 61

0

Review:
Deze man noemt zich zelf paul 67 of frans 61 en hij stalkt mensen en liegt alles over een ander deze man moet een ban krijgen want de hele dag zit die op bull om mensen te faken en accountjes te gebruiken van een ander deze man heeft 2 laptops 1 telefoon 1 tablet en nog wel meer dingen waarmee hij kan inloggen en ja hij reageert altijd als eerste zowel hierop als op bullchat dus een STALKER wees gewaarschuwd

BullChat - Link na betalen werkt niet !!!!

0

Review:
te veel die vergoeding vragen en veel fakers

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veeeeeeeeeeeeeeeel

!010Bi 4 s beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Paul 67 moet kappen met dat gestalk

1

Review:
Hi
paul 67 uit pijnacker moet echt gaan kappen om mij steeds lastig te gaan vallen en mij zwart te maken op bullchat hij is de enige die dat doet en verder niemand laat me gewoon met rust want ik beroof niemand je hebt telkens de verkeerde persoon voor je je liegt alles bij elkaar ik ben je echt spuugzat JE BENT MIJN TYPE NIET laat dat eens duidelijk zijn en dan zit je constant mij zwart te maken met allemaal leugens wat niet klopt 5 jaar lang ben je al bezig ik ben niet achterlijk meerdere mensen zeggen dat jij het bent en ik heb zelf 1x met je afgesproken 5 jaar geleden en sindsdien is het aan de gang ik waarschuw je nog 1x LAAT ME MET RUST IK BEN GEEN BEROVER OF WAT DAN OOK want diegene die mensen beroofd is 34 jaar en ik ben 37 jaar! En waag het niet om hierop te reageren want dat doe je ook telkens kut stalker dat je bent

BullChat - Toegang geweigerd

3

Review:
Ik ben dus sinds gisteren toegang geweigerd en nu nog steeds maar wat ik niet snap is dat er 1 persoon daarop zit om anderen lastig te vallen enz hij is 67 en hij komt uit pijnacker hij komt dan met veel accountjes om jou zwart te maken met leugens terwijl je dat soort dingen niet doet wat hij telkens beweerd! Ik vind dat hij mij met rust moet laten want hij is mij type niet en als jij wat over hem zegt omdat je het spuugzat ben met wat hij over liegt dan word je toegang geweigerd maar hij moet eens een ban krijgen maar dan voor eeuwigheid!

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat