BullChat - 65 Reviews

Last updated: 16 juni 2018
BullChat Logo

40.5% aanbevolen, 65 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens ChatApp.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 34618

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 65

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (64):

BullChat - DAD chat 4 Younger

1

Review:
Rare bedoening sta je als 50+ erop dat je graag met jonger 18+ tot 24 jaar chat geen dates wordt je continu geblockt ik gebruik geen schuttingtaal ik verneder niemand ben niet grof

Sterke punten:
Dat je steeds geblockt wordt en niet weet waarom

Zwakke punten:
Een grote Gore fakebende heel veel 50 plussers die zich voordoen als 17 / 18 jarige

Koert Jan beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - inloggen

0

Review:
hoe komt het dat het lang duurt voordat je kan inloggen bij bullchat en wil graag reactie van u...B:V....

giel beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Strafbare feiten

0

Review:
Er komen regelmatig chatters die strafbare feiten plegen binnen de chat box. Ik benoem met dieren, incest liefhebbers, tevens komen er steeds meer mannelijke prostituees, maar toch ook wel freaks die bizarre sexuele dingen willen. Tevens zou men de gay box beter een BI box kunnen noemen, daar het door de week stikt van de bisexuelen ipv homosexuelen.
Ik kom er af en toe maar iedere keer verbaas ik mij weer, wat voor extreme chatters er komen.

Sterke punten:
makkelijke toegang

Zwakke punten:
Alles kan er, veel vraag naar unsafe, bizarre sexuele handelingen, strafbare oproepen, bv dieren, incest, steeds meer prosituees, aanbieden van drugs en aanverwanten.

BullChat - storing

0

Review:
jammer dat er regelmatig storing is op bull waarbij mogelijke ontmoetingen gemist worden. Tevens zou het wenselijk zijn dat de beheerders bij blokkeren van de toegang eerst eens even de reden nazien en/of de adverteerder verwittigen omtrent de mogelijke blokkering zodat hij zich minstens kan verdedigen tegenover de vaak onterechte klacht.

Sterke punten:
veel keuze

Zwakke punten:
vaak langdurige storing

BullChat - Kan niet meer op bull chat

0

Review:
Zeg steeds duplicate name

BullChat - neuken

0

Review:
ik ben boerhenk uit gld
neuken met mannen is zalig
ik zal er zeker komen
en meer mannen nodig
met een groepje

boerhenk beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Te gek zonder reden toegang geweigerd

0

Review:
Jammer dat ik was geblokkeerd op bullchat zonder redenen,ik vind het jammer omdat ik ben fan van bullchat sinds beginnen.

BullChat - slechte chat

2

Review:
jullie doen niets tegen mensen die je bedreigen op de chat, afgelopen week ben ik weer bedreigd dat ik neergestoken zal worden, ik word voor alles uitgemaakt van ouwe viezerik tot hiv-lijer. ik meld dit altijd netjes, zijn altijd dezelfde mensen die dit doen.

waarom vragen jullie een toelichting als k iemand wil blokkeren als jullie er toch niets mee doen.

hoop dat er eerdaags een betaalde gay-chat komt, ben je ook van al die fakers af.

dus samengevat slechte chat.

Rowi beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Technisch slecht

1

Review:
Locatie is "ge-automatiseerd" wat tot gevolg heeft dat je als locatie alleen Amsterdam of Overal kunt invoeren. Ondanks vele vragen en bergen commentaar wordt dit door de beheerders niet aangepast.

Verder lig je er regelmatig opeens uit en moet je opnieuw beginnen.

Al met al technische onvolkomenheden die het praktisch nut aanzienlijk aantasten. Eigenlijk is de site ronduit waardeloos

slaaf138 beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Ik 17 em WEL serieus!

0

Review:
Ik vind bullchat slecht, vroeger nja een jaar geleden was het leuker en meer echt.
17 Jaar, 185cm, Gezet, Marokkaans, versa, doe alleen aan veilige seks (dus met condoom) !!, hygiëne #1 als je serieus bent en interesse hebt! app me: 0626483156

Sterke punten:
Weinig

Zwakke punten:
Veel

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat