Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


BullChat klachten

Niet iedereen is even enthousiast over BullChat. Er zijn veel klachten over de betaalde profielen. De kosten hiervoor bedragen maar 1 euro, maar dit is per dag gerekend. Per jaar zou je dan op 365 euro uitkomen voor een datingsite. Dat is voor de meesten toch te gortig.

Een andere genoemde klacht over BullChat is dat de leden die ingeschreven staan het niet altijd even nauw nemen met het uitoefenen van veilige seks. Veel gays gebruiken prep en gaan er daarmee van uit dat zij geen condoom meer hoeven te gebruiken. Niet alleen beschermt prep niet 100% tegen HIV, maar daarnaast is het hebben van onveilige seks met iemand die je net kent een garantie om andere SOA's op te lopen zoals gonorreu en chlamydia. 

Als laatste schijnen er veel oude mannen op BullChat te zitten die louter op zoek zijn naar jonge jongens. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd, al staat het natuurlijk iedereen vrij om zijn eigen voorkeur te hebben, zolang dit binnen de wet valt.


BullChat alternatieven

Sinds de komst van de betaalde accounts op BullChat zijn veel mensen op zoek naar een alternatief. Er zijn in Nederland tientallen datingsites die alternatief kunnen dienen voor Bullchat. Denk hierbij aan G.dating en Guys-Dating.nl. Deze datingsites voor gays vallen vaak in de smaak bij leden van BullChat die op zoek zijn naar eens iets anders.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  Geen toegang

  Als ik dan toevallig na een keer of 25 proberen een toegangscode te zien krijg en ik op de site geraak, gaan m'n berichten niet door, om er dan na 5 minuten weer afgesleten te worden. Zielig. Spijtig dat ik geen "nul" sterren kan geven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je geraakt er niet eens deftig op zonder betalen (wat ik ronduit vertik)

  Best of the worst!

  Ik weet nog dat ik deze chat ontdekte toen ik nog maar net 18j was... VEEL gechat, met af en toe een date. Ik had er zelfs een ex leren kennen!

  Ik zou de OUDE bullchat gemakkelijk 4 sterren geven. Maar helaas is deze chat volledig wappie gegaan. Pro-Trump, Pro-Putin en antivax reclame overal nu... En vroeger kon je er makkelijk foto's naar elkaar sturen en/live cammen voor iedereen om te zien!

  Na een "update" is heel het mechanisme om foto's door te sturen naar de kl*ten, foto's worden helemaal uitgerokken als je ze bekijkt. Enige optie is om ze in een ander tabblad te openen, Maar dan is dat nog steeds in thumbnail formaat, man man man wat een gedoe...

  Als je nu iemand zijn live cam bekijkt, neemt die cam sessie HEEL het chat-raam in, waardoor live chatten onmogelijk wordt. Je kan dan enkel nog die persoon zijn berichten lezen door naar je inbox te gaan. En als de persoon wiens cam aanstaat je dan een foto stuurt, moet die persoon EERST zijn cam afzetten, anders kan jij als ontvanger die foto niet zien, zelfs niet in je inbox.

  En ze houden ook bij hoeveel je inlogt op 1 dag, de chat is gratis, maar merken ze dat je 3x op 1 dag op de chat probeert te geraken? Dan krijgt de chat plots een paywall.

  Blijkbaar zijn er toch genoeg mensen die toch betalen om op bull te kunnen... Of er injecteert iemand heel veel geld in deze chat? Misschien wel eens een documentaire waard?...

  Sterke punten
  Vergaat blijkbaar niet, zoals onkruid of kakkerlakken... Of herpes.
  Werkelijk vrij voor iedereen.
  Er zitten echte mensen op.

  Zwakke punten
  Veel fakers
  Foto's sturen is een nachtmerrie (was vroeger totaal niet zo)
  Wappie advertenties
  Geen identiteitscontrole, iedereen kan zich als iedereen voordoen.
  Soms betalen om binnen te komen. (no way!)

  Bullchat is niet gratis

  Kost 1 euro om op de chat aangemeld te worden. Bij de opties betalen staat er ook dat per telefoon kan afrekenen.. Maar het 0906 nummer wat ze opgeven om mee te betalen. Is niet in gebruik. En dit is al lange tijd zo. Erg lakse houding.. of gewoon oplichting..

  Sterke punten
  Weet niet.. Kom er niet op

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  blokken zonderreden

  ik wordt iedere keer geblokt als ik gewoon vertel wat er hier gaande is in ons kleine mannen gezien, schijnbaar mag dit niet

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Czarny Ekran bull chat

  Hej
  Nie moge sie zalogowac do bull chat mam czarny ekran ,probowalem roznych przegladarek i nic ,kupilem dzis nowy samsung i nie dziala, tylko mi dziala na laptopie

  Chlamydia, Gonorroe, Syfilis

  de meeste mannen op bullchat zijn opzoek naat onveilige seksdates zonder condoom en hebben volop soa's die ze rond verspreiden

  Zwakke punten
  Volop soa's aanwezig bij veel bullchat bezoekers

  Betalen

  Waarom moet ik als ik eraf gesmeten word ik om terug op komen betalen bull is toch gratis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Betalen

  Waarom moet ik als ok eraf gesmeten word ik om terug op kantoor men betalen bull is toch gratis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  wie wil er in

  wordt steeds zonder reden uit bull chat gesmeten WAAROM gebeurt dit zo vaak is om dat ik de waarheid zeg dat bullchet = aan faker chat of wa mss

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  vol faker en pc rukkers

  Weer afgesmeten

  Weer afgesmeten zat er nog geen ,5 min op kon terug komen mits betalen bull word strond chat

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel strondchat geworden

  Weer betalen

  Weet niet watver mis is word er afgesmeten zonder reden en als ik terug wil inloggen moet ik betalen bull is toch gratis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Slager

  10 jaar

  Betalen

  Wat is nu probleem moet weer betalen om er terug op te komen kan ik wat uitleg krijgen aub maar directie niet berijkbaar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Betalen

  Waarom moet ik betalen als ik ee af gesmeten word bull is toch gratis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  blokkerend

  Graag zou ik willen weten waarom bull chat mij blokkeert zonder redenen ?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  moeilijk inteloggen

  Betalen

  Wat os probleem nu dat ik 0.99 cent moet betalen als ik eraf gesmeten word en terug in wil loggen bull is toch gratis

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Toegang geweigerd

  Opzich een leuke site ,Alleen jammer dat er veel FAKERS zijn En gratis dus niet ik kon het afgelopen weekend niet op bullchat komen toegang geweigerd kreeg ik telkens te lezen heb VPN TOR BROWSER zelfs paar keer alles opgeschoond en ook nog 1 keer 99 � cent kreeg voor ik moest betalen de melding geen toegang!! Zeer slechte site heel de bullchat. En jammer dat ze er niks aan gaan doen .

  Toegang geweigerd

  Opzich een leuke site ,Alleen jammer dat er veel FAKERS zijn En gratis dus niet ik kon het afgelopen weekend niet op bullchat komen toegang geweigerd kreeg ik telkens te lezen heb VPN TOR BROWSER zelfs paar keer alles opgeschoond en ook nog 1 keer 99 € cent kreeg voor ik moest betalen de melding geen toegang!! Zeer slechte site heel de bullchat. En jammer dat ze er niks aan gaan doen .

  Rotte Vis

  Ter hoogtevan Arnhem Klarendal bevind er een gozer die niets anders kunt doen dan het uitschelden op bullchat als rotte vis iedereen maar voor uitmaken. Waar hij niet doet snappen dat het Discriminatie doet wezen + er ligt een boete voor open op het gebied van Discriminatie

  Sterke punten
  Uitschelden en Discrimineren

  Rotte Vis

  Ter hoogtevan Arnhem Klarendal bevind er een gozer die niets anders kunt doen dan het uitschelden op bullchat als rotte vis iedereen maar voor uitmaken. Waar hij niet doet snappen dat het Discriminatie doet wezen + er ligt een boete voor open op het gebied van Discriminatie

  Sterke punten
  Uitschelden en Discrimineren

  Rotte Vis

  Ter hoogtevan Arnhem Klarendal bevind er een gozer die niets anders kunt doen dan het uitschelden op bullchat als rotte vis iedereen maar voor uitmaken. Waar hij niet doet snappen dat het Discriminatie doet wezen + er ligt een boete voor open op het gebied van Discriminatie

  Sterke punten
  Uitschelden en Discrimineren

  Betalen

  Wat os dat met bull je gaat even weg en niet afgemeld wil je terug komen is betalen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Betalen

  Waarom word ik er afgesmeten en moet betalen om er terug op te komen en kan geen foto in profiel zetten ook worden miun berichten niet verstuurd mag ik reden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Betalen

  Iedere keer ik af bull gesmeten word kan ik niet terug gratis op en denk berichten komen niet aan

  Gratis

  Waarom moet ik betalen om op bull ye gaan,ord er af gesmeten en wil yerug gaan is betalen bull word de slechtste chat die er is


Bezoek BullChat

Schrijf een review