BullChat - 41 Reviews

Last updated: 10 juli 2017
BullChat Logo

39.1% aanbevolen, 41 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens ChatOrNext.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 30560

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 41

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (41):

BullChat - jammer dat landkaart weg is

0

Review:
ze hebben de inlog iets veranderd en wordt automatisch de lokatie bepaald dat heeft nadelen, log je in vanaf mobiel kom je automatisch in amsterdam te zitten log je in met pc dan geeft hij te exact ( wijk niveau ) waar je zit vindt ik niet discreet genoeg.

Sterke punten:
gratis, prima website achter de inlog modus nu is jammer dat ze aangepast hebben.

hans beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - landkaart

2

Review:
ik krijd de landkaart niet meer te zien, hoe komt dat ?

just beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - inloggegevens

1

Review:
Spijtig dat de landkaart niet meer gegeven word. ik kan mijn juiste regio niet meer instellen

Sterke punten:
af en toe toch goede kerels op site

Zwakke punten:
veel fake en drugsverkoper op de site

petotoeter beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - alweer toegang geweigerd

1

Review:
Het gebeurde al eerder: ik log in bij Bullchat en om een onverklaarbare reden wordt me de toegang geweigerd.
Bullchat geeft geen reden tot weigeren op en s niet bereikbaar.........

Sterke punten:
Je kan zonder account lekker chatten.

Zwakke punten:
Bullchat buit zijn sterke positie uit.

BullChat - toegang weigeren

0

Review:
leuke chat/dating site.
meerdere problemen

Sterke punten:
doet er alles aan hun chat en dating website als uithangbord voor types die datingwebsites met fictieve profielen promoten in stand te houden.
drugs en chems.

Zwakke punten:
je word toegang geweigerd als je meerdere keren problemen op de website kenbaar maakt aan bullchat/operator/s.
Je word toegang geweigerd door onbekenden te laten beslissen wel/niet binnen komen in chat ruimte
Je word toegang geweigerd als je meerdere keren kenbaar hebt gemaakt dat er spam berichten worden toegestuurd.
Je word specifiek toegang geweigerd op bepaald/vertrouwd alias naam te gebruiken.
toegang weigeren direct of binnen 1 minuut van inloggen.
Er worden persoonlijke vetes uitgevochten tussen personen die elkaar blijkbaar niet kunnen uitstaan.
chems en drugs aangeboden.

BullChat - waarom?

0

Review:
waarom kan ik er bebaalde momenten wel in blijven en zo als nert amper 5 mini. en weer eruit gegooid?waarom? erstaat bij mijn naam niet. bij anderen staan vraag maar naar middelen of zo iets en escortboy wel ik ben er gewoon en nooit een normaal antwoord waarom ik verwijderd wordt.

BullChat - Fakers en pedofilie

1

Review:
Veel fake en pedofielen hier moet echt stoppen ga klacht neerleggen tegen bullchat

Sterke punten:
Geen vind ik

Zwakke punten:
Veel pedofielen minderjarige en fakers hier verander je naam in bull shit als je er niks aan doet

Stefaan vd beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Privacy geschonden

0

Review:
Er is waargenomen dat zaken uit chats tussen mensen genomen zijn om die in lasterlijke zin toe te voegen aan berichten die naar eenieder verstuurd werden of als CV dienden van een gefingeerde chatter. Dit met het doel om 1 van de chatters in diskrediet te brengen ten overstaan van alle andere mensen op de chat. Dit kan alleen gedaan zijn door iemand met toegang tot de logs van de chat. Er is op geen enkel moment gecommuciceerd wat het probleem is en was met de bewuste chatter. De vermoedelijke reden voor dit handelen is het feit dat de bewuste chatter -tevens de maker-eigenaar van deze pagina- teveel aanwezig is en als bedrijf/professional word gezien waar geen sprake van is. Tevens lukt het deze chatter vrij eenvoudig meteen weer op de chat te verschijnen en dat zal ook wel steken. Het gros legt zich nl neer bij een block wat ook de bedoeling is. Maar dat alles is giswerk en er is geen reglement van toepassing op deze chat dus ook geen heldere bepaling die daarover handeld. Maar wat de reden ook is, is het nog geen geldige reden om tot dit soort van handelen over te gaan. Dat iemand een website heeft maakt hem/haar geen eigenaar van de community die zich daar vormt en de gesprekken zijn ook niet zijn eigendom om vrij over te beschikken en te gebruiken. Dat is niet het doel en nut van het loggen! Een bewijs voor dit alles is er niet en het berust op een waarneming van mij zelf. Ik ben dan wel een travhoer maar heb ook bekwaamheden mbt ict waar ik ook elke dag mee bezig ben. Ik weet dus prima het een en ander in te schatten en hoef me dan niet veel meer af te vragen. Ik schrok me rot toen ik het hem zag doen. Dat mag iedereen weten. Om die reden heb ik dus in een rap tempo een webpagina online gezet http://tlinks.nl met het doel te informeren maar ook om de identiteit van de admin/beheerder te achterhalen. Het is nl mijn stellige overtuiging dat oa dit soort praktijken dan niet meer zullen voorkomen. Men zal zich meer gaan gedragen conform de gedragsregels die we in de echte wereld ook hebben.

Sterke punten:
Veel bezoekers waarvan ook erg veel fake

Zwakke punten:
-Je privacy kan dus geschonden worden wanneer de eigenaar je niet moet.

BullChat

1

Review:
i

BullChat - altijd geblokkeerd

0

Review:
ik ben altijd geblokkeerd ik versta het niet hoor

Sterke punten:
goed om een keer op te staan

Zwakke punten:
ik vind dat er geen minderjaarege mogen op staan en veel verwijt en veel fakers

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat