Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  goede site graag zonder betaalmuur

  de reden van de betaalmuur achter Bullchat is dat er een collumn in de Metro stond , geschreven door Chris Osieck , die gast belicht alles negatief, komt uit de automotive branche dus een goede babbel, google vind veel.

  Sterke punten
  vrij en open

  Zwakke punten
  voor mij geen

  goede site

  de reden van de betaalmuur achter Bullchat is dat er een collumn in de Metro stond , geschreven door Chris Osieck , die gast belicht alles negatief, komt uit de automotive branche dus een goede babbel, google vind veel.

  Sterke punten
  vrij en open

  Zwakke punten
  voor mij geen

  Afpersing voor een stervende site 🤣

  Inderdaad, het lijkt erop dat ze random IP adressen blokkeren en een tijdje op betaald zetten. Cookies verwijderen helpt niet. Is toch een aflopende zaak met het ergst en meest asociale deel van de chat apps. Jammer. Vroeger nog vaak leuk contact en lekker geneukt ook! Nu totaal saai en nutteloos. Waar blijft die vlotte chat-site waar wèl leuk te daten is ???

  Sterke punten
  als het werkt is het een beetje amusant te zien wie er online is, voor 10 minuten.

  Zwakke punten
  Lees de andere reviews. Het is helaas nóg erger ....

  En ineens weer betalen.....

  Na een tijdje gratis te kunnen chatten, wordt ik nu met dezelfde tekst en nickname ineens weer naar de betaal-inlog doorgesluisd, en kom ik niet meer gratis binnen. Heb via de mailmogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie om opheldering gevraagd, maar niet gekregen. Andere mogelijkheden om contact op te nemen zijn er gewoon niet. En op de site maar aangeven dat ze gratis zijn... Stelletje liegebeesten zijn het...! Wat ooit een mooi concept was, is gewoon een baggersite geworden, waarvan ik steeds meer het idee krijg dat er geldwolven achter zitten die de charters geld uit de zak willen kloppen. Mij niet gezien, van mij krijgen ze geen cent...! En helaas kan ik geen 0 sterren geven, want meer is deze aanfluiting niet waard. !

  Sterke punten
  Geen enkele.....

  Zwakke punten
  Moeten betalen terwijl de site aangeeft free te zijn.

  wil inloggen voor chat krijg ik iedere dag dat ik een advertentie moet kopen

  zeer slecht ervaring verwijdert me zonder opgave van reden voor een paar dagen en nu kan ik weer niet chatten omdat ik advertenties moet kopen wat ik helemaal niet wil en ook niet van plan ben.

  Sterke punten
  zie ik niet

  Zwakke punten
  altijd maar gokken of je op de site kan komen zonder problemem

  slechte site

  zeer slechte ervaring 99% doet zijn mond niet open en als ze die als eens durven open toen is het op te ne zeggen Laat maar of mijn type niet of enkel om direkt stats en foto's te eisen. En ze zouden al deze die lul tonen op foto of zitten te rukken voor de cam er direkt mogen afgooien. En is nu al 2 dagen betalend 0.99 denk er nog niet aan. En als ik er ooit eens terug op geraakt heeft de eerste die foto vraagt een internet foto aan been

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  99% is fake Beheerders reageren nooit gooien je te pas en te on pas buiten en is nu betalend geworden

  od 2 lat nie mogę się zalogować na bullchat.com

  Ja i moi znajomi nie możemy się zalogować do serwisu bullchat

  Sterke punten
  brak

  Zwakke punten
  brak możliwości korzystania z serwisu

  Laatste jaar heel slecht

  Zonder enige reden wordt je telkens naar een "contact advertentie" login pagina verwezen waar je niet op kunt inloggen zonder te betalen. Jammer want was voordien een hele goede site. Nu echt enorm slecht.

  Sterke punten
  Chat zelf was/is goed.

  Zwakke punten
  Bugs bij inloggen die ervoor zorgen dat je telkens naar betaalpagina wordt verwezen waarna je niet kan inloggen

  Slechtste site op het hele net!!!

  Heel slechte site. Zogenaamd een site voor gay-chat. De waarheid is dat er nauwelijks meer homo-mannen online zijn. Echt bijna alleen maar bi-mannen, die stiekem bi zijn en hun geilheid daar tonen. Walgelijk naar & vals gedrag!! Ooh ook ‘hetero’-mannen die wel opzoek zijn naar pik komen er graag. Veel vreselijk volk. Ook veel masseurs die klanten zoeken. Echt goeie reclame voor jezelf, via zo’n site adverteren. Wat een bagger. Echt jammer want vroeger was het een leuke site. Voor al dat klootvolk de site ontdekte

  Sterke punten
  Geen. Die ene ster is Bullchat niet eens waard. Maar moest een ster geven

  Zwakke punten
  Echt alles A L L E S wat je maar kan bedenken. 95% wat online is is fake!! Allerslechtste is dat ze je zomaar, zonder reden de toegang kunnen weigeren/van de site afgooien. Terwijl het er barst van de dealers, pedo’s etc. etc. En dat is dus allemaal oké. Wat een kl..te-site

  Leugenaars

  Is een betaalsite geworden voor vele en daar denken ze nu lekker aan te verdienen en maar zetten gratis Chatten, Niets is waar en erger is nog 0,99 betalen een paar minuten erin zitten en weer eruit vliegen en weer 0,99 betalen enz. HOE wordt ik RIJK over de rug van andere

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niet grais meer wat ze wel stellen

  Leugenaars

  Is een betaalsite geworden voor vele en daar denken ze nu lekker aan te verdienen en maar zetten gratis Chatten, Niets is waar en erger is nog 0,99 betalen een paar minuten erin zitten en weer eruit vliegen en weer 0,99 betalen enz. HOE wordt ik RIJK over de rug van andere

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niet grais meer wat ze wel stellen

  Het blijft gratis

  Ook ik heb een paar weken geleden problemen gehad om op bullchat te geraken omdat ik niet wilde betalen. Bleek dat je helemaal niet moet betalen om te chatten op bullchat. Als je op de pagina komt om te betalen moet je een profiel aanmaken en dit wil je niet want dit kost 0,99 euro. Om te chatten kan je dit bovenaan aanpassen en dan blijft het gratis. Ook ik ben al onterecht geblokt geweest, ook ik heb al de nodige negatieve ervaringen gekend op bullchat maar ik heb er wel leuke mannen leren kennen. Het was en blijft dus wel gratis, enkel op de juiste pagina inloggen.Veel chat-en dateplezier xxx

  Sterke punten
  Je kan er leuk chatten en foto's delen met iemand

  Zwakke punten
  Je kan zomaar uit het niets geblokkeerd worden door fakers

  Niets gratis 0,99 eurocent per keer is niet gratis meer .

  Deze ervaring was al niet al te best dar een weinig tot niets aan de fakers en nep accounts gedaan werd. Maar nu ook nog opeens zonder voorafgaand schrijven of overgangs periode 0,99 euro vragen en niet de gelegenheid hebben om de opgebouwde kennissen te vertellen dat je stop schande . Geen uitleg terwijl bovenaan deze revisie vraag het volgende nog vermeld wordt.” Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. ” Maar ook op de internet site free free . De beheerders eigenaren en oprichters moesten zich schamen voor deze actie of alle teksten weghalenmet gratis dating site enz jullie zijn net als al die nepaccounts en fakers het Licht in de ogen niet waard ver beneden pijl.

  Sterke punten
  Was gratis en laag stempeling voor bi en gay welke niet openlijk dit kunnen uiten

  Zwakke punten
  Opeens betaalbare van maken als echte geldwolven wat nu met moraal bla nla bla in jullie stukjes met teksten als we weten als geen andere hoe moeilijk bla bla bla om van te kotsen.

  betalen 0,99

  waarom moet ik plots 0,99 eurocent betalen om in te kunnen loggen terwijl het altijd gratis is geweest en jullie daar reclame voor maken als bullchat zijnde

  Sterke punten
  Nu geen enkele meer

  Zwakke punten
  Het betalen om in te mogen loggen terwijl er meer dan zat verdient wordt met reclame. Eind verhaal bullchat en een nieuwe concurerende maken

  Elke dag weer...

  Wie kan mij helpen? Serieus helpen. Ik heb elke dag echt de 'drang' om in te loggen op bull.. elke dag rukken, geile, nooit date. Puur de fantasie. Ik wil het niet maar toch zit ik er mee. Is er misschien iemand die hetzelfde heeft? Iemand goed advies? Mag hieronder als reactie, ik kan jouw ook benaderen als je even contactgegevens achterlaat. Alvast dank> Groet Dylan

  Betaald is genadeslag

  Nu betalen terwijl gratis wordt vermeld en de jaren daarvoor ook. Ik haak af en mijd Bullchat en wordt Bullshit.

  Sterke punten
  Was medium waar je anoniem kon zijn en blijven. Vooral voor bi mannen.

  Zwakke punten
  Nu betaald betekent stoppen. Gegevens bekend en anonimiteit is weg.

  Betaald is genadeslag

  Nu betalen terwijl gratis wordt vermeld en de jaren daarvoor ook. Ik haak af en mijd Bullchat en wordt Bullshit.

  Sterke punten
  Was medium waar je anoniem kon zijn en blijven. Vooral voor bi mannen.

  Zwakke punten
  Nu betaald betekent stoppen. Gegevens bekend en anonimiteit is weg.

  betalen

  Ik ben bi nudist en date via Bull Chat en heb daar leuke mensen ontmoet. Nu moet je ineens 99 eurocent gaan betalen iedere keer dat je de site wilt bezoeken mits je dit accepteert natuurlijk. Ik vind dit niet correct om zo mensen te benadelen het was een gratis site en dat beweerd men nog steeds NO WAY Bull Chat! Ik vind dat Bull Chat in nalatigheid blijft door deze onaangename verrassing plots in het leven te roepen. Walgelijk. P

  Sterke punten
  Leuke site om contacten te leggen met andere mensen

  Zwakke punten
  Onnodig 99 eurocent betalen

  NIET gratis

  Er staat free chat maar je moet betalen dan is het niet gratis

  bullchat is niet gratis

  Hoewel bullchat claimt om altijd toegang te krijgen en altijd gratis, is dit niet waar. Ik kan al maanden niet meer op bullchat inloggen tenzij ik elke keer €0.99 betaal. Ik weet het, het is niet duur maar dus NIET GRATIS. Je kunt ook met niemand een gesprek aangaan om te vragen hoe dat zit.

  Sterke punten
  De sterke punten van Bull waren altijd toegang en altijd gratis.

  Zwakke punten
  De zwakke punten zijn dat het niet meer gratis is en dus niet toegankelijk

  Erg dom. Erg kortzichtig

  € 0,99 kosten is vermoedelijk niet voor niks gekozen. Grapje. Wel 99% van de mannen die Bullchat bezoeken hebben een partner. Die gaan echt niet meer inloggen en € 0,99 betalen. Welke omschrijving staat er op de bankafrekening? De kans is groot dat ze zich tegen over hun partner moeten verantwoorden over een afschrijving van € 0,99. Kortom erg dom en erg kortzichtig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kostyen

  Zo jammer dit...!

  Zo zonde dit... Veel fakers op de site, en zeker ook klaplopers die de site misbruiken, maar heb ook een paar keer leuke contacten daar kunnen leggen. Volgens mij is Bull zwaar met zn algoritmen aan het spelen. Plaatsbepaling loopt vast, en met het minste wat je aan sexgerelateerde zaken in je tekst zet, verschijnt de €0.99-optie. Opnieuw opstarten, cache wissen, coockies wissen, andere VPN-server kiezen, ander apparaat nemen, het helpt allemaal niet. Maar als je betaalt, werkt alles gewoon (1x als proef gedaan). Wil Bull soms dat men gaat betalen voor hun "service"? Wees dan eerlijk erover... Het enige wat jullie nu doen is mensen wegjagen..! R.I.P., Bullchat... Op deze manier is de chat ten dode opgeschreven.

  Sterke punten
  Afstoten van mensen

  Zwakke punten
  Betaaloptie enkel te omzeilen met een tekst die totaal niet sexgerelateerd is.

  Niet op de site

  Sinds gisteren avond weer volop problemen en kan alleen maar contact advertentie plaatsen. Jammer dat ik niet kan chatten baal daar echt van

  Sterke punten
  Leuke site om eeen date te vinden

  Zwakke punten
  Dat het soms slecht werkt

  Hoe kan het dat deze site nog bestaat???

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze site nog bestaat??? Het is een en al fake wat wij als datingsite onderzoekers tegen komen. Wij vragen ons inmiddels af door wie, wat en welke geldstromen er bij deze site binnen komen om te kunnen blijven bestaan????

  Zwakke punten
  Dat de site omhoog gehouden wordt door onverklaarbare inkomsten .... van derden...


Bezoek BullChat

Schrijf je eigen review