BullChat - 122 Reviews

Last updated: 2 april 2020
BullChat Logo

44.4% aanbevolen, 122 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens TalkDirty.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 52256

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 122

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (120):

BullChat - Kom niet op site

1

Review:
Als ik inlog krijg ik advertentie site te zien hoe kan dit

Ludo beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - elke keer niet in bullchat

1

Review:
waarom krijgen we steeds dat je moet betalen
voordat je naar binnen gaat al maand elke keer gezeur om binnen te komen

Sterke punten:
leuke site verder

Zwakke punten:
inloggen

lex beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Om de haverklap wijzigen toegang

0

Review:
Het wordt hoe langer hoe lastiger om 'gewoon' op de site van Bullchat te komen. . . waar je kunt chatten en cammen met andere mannen. Ik zie het 'nut' daar niet van in. Ik denk vaak: weer zo'n ICT-stagiaire erop los gelaten. . . Die mag dan lekker allerlei knopjes en links en weetikveels installeren die mij alleen maar 'tegenhouden' om lekker te kunnen meedoen op de site (jeweetwel, met die lijst van nicknames, per provincie en Amsterdam gerangschikt en aan te klikken). Beetje chatten, beetje cammen, eventueel beetje daten. . . Kom op Bullchat, doe weer GEWOON!

Sterke punten:
Kreeg er altijd wel een paar leuke chatgesprekken en/of uitwisseling van fotootjes, of een opwindend cam-contact.

Zwakke punten:
Lees de review hierboven. . . Ik zou op dit moment Bullchat bij niemand aanbevelen. Veel te ingewikkeld om toegang te krijgen. . . en als je niet oppast moet je opeens betalen. . . voor de 'gratis site' waarmee Bullchat zo luidruchtig adverteert.

Fred beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Coronavirus

1

Review:
Wordt bij deze dodelijke virus hier wel bij stilgestaan iedereen zal het mogelijk krijgen dagelijks wordt er over geschreven hoe dit tegen te gaan .

LUC beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Hoezo betalen op eens????????

1

Review:
Bullchat is waardeloos chat geworden hoezo op eens betalen .geeft daar antwoord op bullchat. Wat gratis is gratis .maakt site weer normaal hoe het was

Sterke punten:
Was leuk site

Zwakke punten:
Rot op met betalen voor gratis chat .

BullChat - Betalen!

0

Review:
Ze zeggen dat bullchat gratis is en ineens moet ik betalen, wat is da voor iets, ik geraak niet meer op de site vooralleer ik betaal. Erg is dat, maar betalen doe ik zeker niet, geef mij maar grinder dan

Sterke punten:
Gezn

BullChat - Fake pedo drugs drooggeilers site geworden was vro

0

Review:
Fake pedo drugs drooggeilers site geworden

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Jim beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Geblokkeerd

1

Review:
Best jammer dat ze je zomaar kunnen blokkeren en er dan niet meer opkomt dit omdat je mannen afwijst en dan boos zijn en je gaan blokkeren

Was een goede site nu denk 90%fake

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Jammer geen fake lijst

BullChat - bullchat

1

Review:
Bullchat ooit opgezet voor gay mannen en concurrentie tegen gaychat.nl zelfs rechtszaak geweest.
De eerste jaren van hun bestaan was het nog een hele gemoedelijke site waar jij je als gay lekker voelde tussen andere gay mannen. De laatste paar jaar is bullchat helemaal geen site meer voor en met gay mannen.
De zogenaamde biseksuele mannen nemen bullchat meer over. Onder kopje mijn vrouw mag het niet weten zitten de heren wel allemaal in lingerie kleding. De één nog gekker dan de ander,ik als gay man voel me al helemaal niet meer thuis op een site waarvan de eigenaren al helemaal niets willen en voor zijn Gay bezoekers willen doen.Zelfs nep profielen van jonge jongens worden toegestaan als je via hulp functie een bericht hoe kort groot ze ook zijn je nooit antwoord krijgt. Niet te bevatten is dat men drugs verkoop gewoon toestaan op hun site ook pedofilie word daar getolereerd.Ik hoop dat er eens vanuit politiek en justitie met open visie eens naar deze site word gekeken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

Albert beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Ineens betalen

4

Review:
Ik zat net lekker te chatten. Wordt er ineens af gegooid en om opnieuw in te loggen moet ik een euro betalen?! Ik zie op deze site dat sommige mensen al ruim een maand moeten betalen.
Is dit geen discriminatie? Waarom de ene helft van het land laten betalen terwijl de andere helft nog gratis toegang heeft!?
Het is te idioot voor woorden.

Mij zul je hier nooit meer op vinden. Grindr is nu de oplossing en werkt overigens nog vele malen beter ook.

Top26 beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat