BullChat - 79 Reviews

Last updated: 16 maart 2019
BullChat Logo

47.7% aanbevolen, 79 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens ChatApp.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 36526

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 79

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (78):

BullChat - vrienden

1

Review:
goede middag ik zit altijd op bullchat ,maar de hele week staat mijn chatnaam niet bij hoe kan dat snap er nilks van kun u mij uitleggen wat de oorzaak is

BullChat - waarom geweigerd!!!

1

Review:
waarom wordt ik geweigerd,ben sociaal en netjes tegen iedereen.geef dan een reden op waarom!! weet iemand nog een andere site voor bi mannen.

BullChat - Geblokkeerd

2

Review:
Waarom ben ik geblokkeerd op de site ik heb niemand beledig en ook niet scholden en rare dingen gezegd wacht op u antwoordt nu het zondag waarom wordt ik steeds geblokkeerd wel dan nu eens geen antwoordt dan ik stappen onder nemen

Zwakke punten:
Iedereen bij inlog laten betalen Daan is dat gefake gelijk af gelopen

Willem beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - camera?

0

Review:
CAMERA DOET WEER NIET!!! BAAL ERNOM MAN!

Sterke punten:
geen sterke punt VAAK valt weg verbinding en elke keer camera doet niet allemaal klaag ervoor!! BULLCHAT KOMOP!!! maar ons niet GEK wij willen geil graag zien!

Zwakke punten:
camera waardelozen verbinding!!! bullchat is erg zwakke punt en bang om aanzetten!! kom op bullchat!!

BullChat - willekeur

0

Review:
Alle veranderingen van Bullchat zijn niet altijd verbeteringen.Nu word ik regelmatig zonder reden verwijderd en daarna geweigerd. Teksten en foto, s over elkaar heen. slecht voor de weergave. feedback is niet meer mogelijk. verkoop wordt weer toegelaten.Al met al Bullchat is hard achteruit gegaan.

Sterke punten:
vrij chat, mits toegelaten.

Zwakke punten:
wisselende instellingen.

senior 71 beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - blokkeren

0

Review:
op heden zonder enige aanwijsbare reden geblokkeerd.

Sterke punten:
veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Het blokkeren van een gebruiker zonder verwittigen en zonder dat hij de mogelijkheid heeft zich te verweren tegen malafide gebruikers die er een sport van maken om mensen te blokkeren

bottom beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - inloggen

2

Review:
WAAROM KAN IK NIET INLOGGEN OP BULLCHAT

BullChat - Vandaag toegang geweigerd

0

Review:
Vanmorgen kun ik nog gewoon op bullchat maar deze middag werd ik ineens geweigerd of na een paar sec eraf gegooid en kan dan niet opnieuw inloggen weer toegang geweigerd melding

Sterke punten:
Erg veel nep profielen

Zwakke punten:
Vaak storing

BullChat - Moment slecht

1

Review:
Sinds de vernieuwde website kom ik er al weken niet op. Via laptop is iedereen weg. Via foon word er met een paar minuten afgegooid. Hoe kan dit graag een reactie.

BullChat - inloggen

0

Review:
waarom kan ik niet inloggen al een paar dagen niet wil heel graag weer reageren op advertenties.

giel beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat