BullChat - 166 Reviews

Last updated: 23 november 2020
BullChat Logo

40.9% aanbevolen, 166 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens ViezePraatjes.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 73815

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 166

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (153):

BullChat - Ontgoocheld in?

0

Review:
Vandaag eens de pics bekeken op bullchat, waarvan ik moest tot mijn grote spijt vastellen dat er iemand uit Geuzeveld genaamd senior zaadslet mijn profiel foto gebruikt, toen ik met deze persoon contact opnam na verschillende berichtjes gepost te hebben en geen reactie kreeg, heb ik dan maar het gebruikelijke block gebruikt.
Jammer genoeg werd ik geblokkeerd en niet hij? Begrijpen wie Begrijpen kan?
Goede Bullchat vrienden melden me dat hij terwijl ik geblokt werd nog steeds online was op bullchat, blijkbaar gaat hier fakers gedrag getolereerd en eerlijke mensen geblokkeerd. Echt erover sorry.

Sterke punten:
Faker gedrag

Zwakke punten:
Toelaatbare valse profielen.

BullChat - Politie doe uw werk

0

Review:
Waardeloze site die gesloten zou moeten worden.
De eigenaar hiervan vervolgt moet worden.
Alle personen die stafbare feiten plegen opgepakt moeten worden.
Lees verder.!

Sterke punten:
Je kan hier inloggen met een VPN verbinding. Hierdoor kun je anoniem(Zonder je IP vrij te geven chatten. Je kan het beste via Chrome daar chatten omdat als je verwijderd word simpel door je cookies te verwijderen en een ander IP te nemen weer terug kunt.

Zwakke punten:
Er worden daar diverse strafbare feiten gepleegd waaronder: Pedofilie, drugshandel, prostituee, belastingonderduiking, oplichting, belastering en poging tot letsel.

Daarnaast zijn er veel personen die nep/fake zijn. En er automatische inlog botjes die laten ze chat voller lijken maar zullen nooit reageren.

Ook zijn er veel bare/kinky/wap/chems/bb/slet/prep personen aanwezig. Zij zijn vaak onder invloed van harddrugs en geven daarbij vaak een ziekte zoals een soa cadeau. Vaak zeggen zij dat hun het middel Prep gebruiken, maar dit helpt niet tegen een andere soa. Sommige zijn helemaal gefascineerd door bare en nemen het voor lief dat zij een soa of nog erger hiv doorgeven. Zij denken als volgt: "Een soa valt te behandelen en hiv ook en alles word vergoed vanuit de basisverzekering' 'Willen ze geen bare dan zeg je dat je niks hebt' Aldus een gebruiker op die chat.

Nog een minpunt is dat jongeren onder de 18 standaard worden verwijderd.

Er vaak oudere mannen zitten, die denken als ze met pensioen zijn nog een groen blaadje te kunnen plukken van die site.

Lees hier beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - betalen

0

Review:
Het is raar de ééne keer betalen , dan is het weer gedaan , Nu al tweedagen weer 0.99 te betalen voor je kunt inlogen

gelieve hier iets aan te doen .

BullChat - Bullchat.com niet anders dan valze beschuldigen

0

Review:
Never nooit meer op bullchat.com

Zwakke punten:
Deze site raat ik niemand aan

Henk beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Bullchat.com niet anders dan valze beschuldigen

0

Review:
Never nooit meer op bullchat.com

Zwakke punten:
Deze site raat ik niemand aan

Henk beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - slecht in te loggen

0

Review:
slecht in te loggen waarom weet niemand fotos krijg ik in eens niet meer geplaatst niemand weet waarom helaas ja kan het ook aan niemand vragen

BullChat - I need tramal

0

Review:
Tram

Sterke punten:
1

Zwakke punten:
Q

I need tra beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Bullchat.com altijd ellende

0

Review:
Heb altijd niks anders dan mensen die je belazeren foto's die van het internet komen mensen die nooit komen opdagen het is een bagger site

Zwakke punten:
Slecht

Anoniem beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Betalend

0

Review:
Sinds kort krijg ik steeds een melding voor een telnr in te voeren en 99 cent te betalen, ik geraak er niet meer in.
Weet iemand de reden?

BullChat - enter chatroom

0

Review:
als ik enter chatroom aanklik kom ik altijd op contactadvertentie pagina uit en kan niet meer in chatroom

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat