Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


BullChat klachten

Niet iedereen is even enthousiast over BullChat. Er zijn veel klachten over de betaalde profielen. De kosten hiervoor bedragen maar 1 euro, maar dit is per dag gerekend. Per jaar zou je dan op 365 euro uitkomen voor een datingsite. Dat is voor de meesten toch te gortig.

Een andere genoemde klacht over BullChat is dat de leden die ingeschreven staan het niet altijd even nauw nemen met het uitoefenen van veilige seks. Veel gays gebruiken prep en gaan er daarmee van uit dat zij geen condoom meer hoeven te gebruiken. Niet alleen beschermt prep niet 100% tegen HIV, maar daarnaast is het hebben van onveilige seks met iemand die je net kent een garantie om andere SOA's op te lopen zoals gonorreu en chlamydia. 

Als laatste schijnen er veel oude mannen op BullChat te zitten die louter op zoek zijn naar jonge jongens. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd, al staat het natuurlijk iedereen vrij om zijn eigen voorkeur te hebben, zolang dit binnen de wet valt.


BullChat alternatieven

Sinds de komst van de betaalde accounts op BullChat zijn veel mensen op zoek naar een alternatief. Er zijn in Nederland tientallen datingsites die alternatief kunnen dienen voor Bullchat. Denk hierbij aan G.dating en Guys-Dating.nl. Deze datingsites voor gays vallen vaak in de smaak bij leden van BullChat die op zoek zijn naar eens iets anders.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  Opletten !

  Deze chatsite is wel geweldig voor homo mannen maar soms heel rommelig !
  Behoren bi mannen en hetero's op bullchat daarbij ? Dít is een moeilijke vraag hoor ! . Er is soms veel aso , onbeleefd types op bullchat .

  Sterke punten
  Blokkeren onbetrouwbaar profiel

  Zwakke punten
  Soms heel makkelijk om rare naakte foto's binnen bullchat in te zetten .

  Moi strakke konkje

  Komt date een satisfaaction 100%

  Moi strakke konkje

  Komt date een satisfaaction 100%

  Niet betalen maar toch wel

  Inloggen kan nu nier 99 cent betalen blablabla geen corona voorzieningen gehad van de overheid

  Sterke punten
  Weinig te melden

  Zwakke punten
  Oude mannen die geld bieden voor sex en boos worden als je nee zegt want dan ben je kanker homo

  Lezen is er niet meer bij

  De gasten die op Bullchat verkeren. Zijn net of zij Analfabeet zijn , want het lezen dat doen wij niet meer, zo maak je alleen maar vijanden door. Want men denkt alleen maar dat zij de enigste top zijn en de rest is hier bottom.
  Dus er wordt niet meer gelezen door de gasten op bullchst.
  Want mietjes heb je ook heel erg op www.bullchat.nl

  Sterke punten
  Het niet lezen van een advertentie

  Zwakke punten
  Elkaar zwart maken door oproerkraaiers

  Lezen is er niet meer bij

  De gasten die op Bullchat verkeren. Zijn net of zij Analfabeet zijn , want het lezen dat doen wij niet meer, zo maak je alleen maar vijanden door. Want men denkt alleen maar dat zij de enigste top zijn en de rest is hier bottom.
  Dus er wordt niet meer gelezen door de gasten op bullchst.
  Want mietjes heb je ook heel erg op www.bullchat.nl

  Sterke punten
  Het niet lezen van een advertentie

  Zwakke punten
  Elkaar zwart maken door oproerkraaiers

  Bedrog met die 0,99 cent

  Waardeloos en hopeloos geworden, ik zit nu op Binkdate. nl

  Sterke punten
  Waardeloos !!!!

  Zwakke punten
  Slappe hap free chat mijn reet

  is niet gratis, kost geld

  kost geld. niet gratis, waardeloze teringzooi

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles

  NIET GRATIS

  NIET GRATIS VRAGEN GELD via telefoon. niet doen

  Zwakke punten
  alles

  Stay Away

  When I came back to this site after 6-12 months, i was shocked seeing bullshit propaganda about Covid not existing! Are they fuckig serious?! Millions have died! And they spread this shit! If they lie about this, I'm not risking my data or photos being used by those idiots!

  gratis is toch niet zo gratis

  probeer al een paar dagen in te loggen op de gratis chatsite zoals ze zelf zeggen van Bullchat, maar iedere keer kan ik alleen maar inloggen als ik mijn tel. nr. geef en � 0,99 betaal. Jammer

  Sterke punten
  anonieme chat en verkenning

  Zwakke punten
  nu toch blijkbaar veranderd in een lichte betaalsite

  weigering om foto plaatsen

  telkens als ik mijn eigen profielfoto verander word mijn de toegang geweigerd.
  zodra ik online ga zonder duidelijk profiel krijg ik wel toegang....
  plaats ik wederom mijn foto en plaats ik mijn profiel tekst word mijn wederom de toegang geweigerd.snap niets van die onzinnigheid.

  Sterke punten
  toegang weigeren. 99cent betalingen op basis van financieel gewin.

  Zwakke punten
  de zwakke punten zitten in de bovenkamer van deze website eigenaar. !!!

  HIV positief geraakt bareseks

  Wil hierbij iedereen waarschuwen om uit te kijken wie je vertrouwd met bare. ik ben door het bare daten via bullchat HIV positief geraakt. allen hebben vooraf gezegd clean te zijn waardoor bare mogelijk leek. helaas zitten er blijkbaar mannen tussen die over hun HIV status liegen en jou ermee besmetten

  Roddelen over andere personen

  Er bevinden mannen die graag roddelen over andere mannen. Waar zij jou doen misleiden om bij een ander weg te houden. Als zij zelf nog erger doen zijn dan bij die waar over zij doen roddelen . Dit geroddel komt voor in de grote steden van ons land . Waar het geroddel heel erg groot doet zijn dan bij dorpen. Waar zij een ander het licht niet in de ogen willen laten zien.
  Waar zij doen vermelden dat hij allerlei virussen doet hebben. Waar zij niet eens de waarheid doet vermelden maar zijn gewoon jaloers en vermelden jou hun leugens . Als zij zelf dan zulke virussen doen bezitten.

  Sterke punten
  Roddel tantes die hun leugens doet vermelden

  Zwakke punten
  Fakers die alleen maar willen weten , de stats gegevens en pics foto's waar zij hun pik op leeg trekken

  Nu betalen belachelijk

  Ik vind het belachelijk dat je nu ineens moet betalen wat eerst gratis was. En wat nog steeds wordt aangegeven dat het gratis is, maar nee. Echt bullshit. Verander dat ook geeft dan niet aan dat het nog steeds gratis is. Echt zonde

  Sterke punten
  Had veel contacten en dates. Dat was een plus punt en was gratis

  Zwakke punten
  Dat je nu moet betalen

  Nep/Oud/Soa/Oplichting

  Sommige hebben deze chat zien opgroeien, en ook zien aftakelen. Zij behoren tot de inboedel van deze chat.
  Bare/BB, slut/slet, cumdump/zaaddump, satan, poz, chems/chemsfr, pig, enz vermijden!
  Prep helpt niet tegen een nieuwe Soa.

  Sterke punten
  Lekker iedereen voor jan lul laten rijden. Zo wanhopig ben ik als 74 jaar.

  Zwakke punten
  Gooien je zo eraf. Opa is altijd lief.

  Soa's en HIV

  Merendeel van de mannen wilt alleen onveilige seks zonder condoom

  Zwakke punten
  Veel onveilige bare seks met vele soa's en hiv tot gevolg

  Opgepast met soa's

  Er zijn mannen actief die willens en wetens soa's bij zich dragen en hiermee zonder condoom lopen rond te neuken

  Zwakke punten
  Veel onbeschermd contact zonder condoom waardoor soa's al snel opgelopen worden

  Zonder reden geweigerd

  Diverse keren wordt ik op deze site geweigerd. Waarom is me volkomen onduidelijk. Ik heb een aantal goede contacten aan deze site overgehouden. Het kan dus wel. Alleen erg jammer dat ik zonder reden regelmatig geweigerd wordt

  Sterke punten
  Er zijn leuke kerels op deze site te vinden

  Zwakke punten
  Dat ik regelmatig verwijderd wordt. Misschien omdat ik niet op alle verzoeken I ga? En gebruikers daardoor mij blokkeren ?

  weigeringen om niets.

  Bullchat weigert personen toegang gebaseerd op wat als profielnaam staat vermeld.
  bullchat weigert personen toegang gebaseerd op wat in profieltekst staat vermeld.
  Bullchat weigert personen toegang gebaseerd op plaatsen van foto die voorkeuren laat zien wie en wat je bent.
  Bullchat weigert personen die zichzelf aanmelden met volledig profiel en voorkeuren en heeft dus liever dat men inlogt met een volledig leeg profiel.
  bullchat heeft liever dat er pedo papa online komen.
  bullchat heeft liever dat er chems en drugsdealers hun produkten aanbieden aan bullchatters.
  bullchat discrimineert op uiterlijk voorkomen en voorkeuren

  Sterke punten
  toegang weigeren en plaatst profielen in pay selectie

  Zwakke punten
  alles beschreven in tekst.

  Betalen?

  Kom regelmatig op bullchat maar nu al 3 dagen lukt het niet meer.

  Sterke punten
  Gezellig

  Zwakke punten
  Weinig

  oplichtingspraktijken

  ik was een veelvuldig gebruiker van bullchat, Toen ik moest gaan betalen heb ik dat een aantal keren gedaan, zonder resultaat site was ook na die betalingen niet beschikbaar. hebben meer mensen hier last van? kunnen we samen een rechtzaak aanspannen

  Sterke punten
  was toen het gratis was goed beschikbaar en er was een leuk aanbod, sinds er betaald moet worden is het bagger

  Zwakke punten
  moet voor betaald worden

  Conspiracy en dealers

  Totaal afgegleden deze site. Tijdens corona werd je bij het inloggen bestookt met conspiracy en wappie berichten door de site beheerder zelf direct na het inloggen. Inmiddels zijn ze overgestapt naar pro Russische propaganda, anti Oekraine berichten en new world order troep. Tevens barst het van de dealers en pedos. Ik zou zeggen: politie, sla uw slag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nog minde4

  Krapuul site

  Fakers gooien hier daters af. Omgekeerde wereld. En dan mensen geld aanrekenen. Opdoeken deze site

  Sterke punten
  Mensen geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Zwakker bestaat niet

  Chat=Dood

  Er zitten hier alleen nog maar steeds de zelfde mannen. Vaak getrouwd oud met een dikke buik en lingerie van hun vrouw aan. Meeste zit er overdag en in de avond/nacht dus geen sociaal leven. Dan zegt de leeftijd voldoende lijkt mij. 65+Jr. Verwijderen zomaar mensen. Faciliteren de viezeriken bare waar je gelijk een soa oploopt. Alles is daar nep/fake en een echte date lukt gewoon niet meer.

  Hier wat termen: BARE=BB Chems=harddrugs poz=hiv Slet slut=iemand die de halve wereld heeft gehad.


Bezoek BullChat

Schrijf je eigen review