Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


BullChat klachten

Niet iedereen is even enthousiast over BullChat. Er zijn veel klachten over de betaalde profielen. De kosten hiervoor bedragen maar 1 euro, maar dit is per dag gerekend. Per jaar zou je dan op 365 euro uitkomen voor een datingsite. Dat is voor de meesten toch te gortig.

Een andere genoemde klacht over BullChat is dat de leden die ingeschreven staan het niet altijd even nauw nemen met het uitoefenen van veilige seks. Veel gays gebruiken prep en gaan er daarmee van uit dat zij geen condoom meer hoeven te gebruiken. Niet alleen beschermt prep niet 100% tegen HIV, maar daarnaast is het hebben van onveilige seks met iemand die je net kent een garantie om andere SOA's op te lopen zoals gonorreu en chlamydia. 

Als laatste schijnen er veel oude mannen op BullChat te zitten die louter op zoek zijn naar jonge jongens. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd, al staat het natuurlijk iedereen vrij om zijn eigen voorkeur te hebben, zolang dit binnen de wet valt.


BullChat alternatieven

Sinds de komst van de betaalde accounts op BullChat zijn veel mensen op zoek naar een alternatief. Er zijn in Nederland tientallen datingsites die alternatief kunnen dienen voor Bullchat. Denk hierbij aan G.dating en Guys-Dating.nl. Deze datingsites voor gays vallen vaak in de smaak bij leden van BullChat die op zoek zijn naar eens iets anders.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  Betalen

  Gewoon te gek voor woorden dat je 0.99 cent moet betalen voor iets wat gratis moet zijn

  Gratis, dus niet

  Ineens als ik. Wil inloggen moet ik betalen terwijl t n gratis site is hoe kan dit????

  Sterke punten
  T was laagdrempelig

  Zwakke punten
  Dat je zomaar geblockt wordt soms en nu ineens moet betalen als je er op wil?? Terwijl t n gratis site is

  Gratis, dus niet

  Ineens als ik. Wil inloggen moet ik betalen terwijl t n gratis site is hoe kan dit????

  Sterke punten
  T was laagdrempelig

  Zwakke punten
  Dat je zomaar geblockt wordt soms en nu ineens moet betalen als je er op wil?? Terwijl t n gratis site is

  Weigering op de chat

  De ene keer kan ik wel inloggen, dan word ik weer geweigerd, of kan inloggen nadat ik betaald zou hebben? Goed waardeloos en onbetrouwbaar!

  Zwakke punten
  Ze reageren niet nav klachten, bijv:betalen voor een free, gratis website..

  waarom moet ik nu betalen

  mijn ervaring met bullchat is al jaren ok maar nu kom ik er niet meer op omdat ik moet betalen en kan niet want ik woon in duitsland

  inkijk in wat we doen

  bullchat discrimineert zijn gebruikers met andere seksuele voorkeuren.
  Vooral de travestieten,transseksuelen,transgenders op bullchat.
  Bullchat eigenaar haat letterlijk en figuurlijk deze personen.!
  Het doet aan hinderlijk lastig vallen met offline gooien voor opnieuw inloggen.
  Hij doet aan toegang weigeringen.
  blijf je terug komen intensiveert hij de toegang weigeringen doot middel van na 24 uur online zijnde geweest opnieuw een blokkade invoert voor toegang tot betaalde sector 99 eurocent betalen.
  en wanneer we weer toegang zouden hebben duurt het max 4 a 6 uur voordat 1 of meerdere foto weer zichtbaar staan binnen het profiel.En dan zijn de fotos ineens een stuk groter dan oorspronkelijke foto die wordt geplaatst waardoor foto niet in geheel zichtbaar is of word voor derden kijkend op het profiel.
  Fotos worden ook niet meer helder en duidelijk afgebeeld maar meer donkerder en minder duidelijk qua afbeelding die men wil laten zien.
  Verder doet bullchat de uitgaande internet verbindingen bij iedereen controleren voor toegang verlenen tussentijds aanwezig op bullchat....Apart natuurlijk...Bullchat behoord zelf een veilige website te creëren met virus bescherming en bescherming op schadelijke inval op zijn eigen webserver.
  Alsmede doet bullchat onze berichten aan anderen controleren en meelezen....Proef op de som genomen vandaag op 30januari 2024 en werd om 19.60 eraf gegooid na toesturen van bericht5 aan iemand andersiets confronterend had gemeld EN binnen minuut had ik toegang blokkade.
  Bullchat laat ons ook in berichten box de helft van berichten terugvinden na zijn offline gooi actie en opnieuw inloggen of pagina verversen.alles wat je als laatste hebt verzonden zie je niet meer terug..het is gewoon verdwenen uit je beantwoorden aan derden.
  Vaak krijg je daarom geen antwoorden meer terug dan! Lijkt dus ook wel alsof die laatste beantwoodingen nooit worden toegestuurd aan derden bij die ofline gooi acties.
  Gebeurt heel vaak midden in het gesprek wat je begint te hebben met derden.
  Dus blij die toegang weigeringen word je direct zelf bestempeld als faker omdat je plotseling offline bent en niet meer kunt inloggen op website.
  Geef je aan dat iemand je hinderlijk lastig valt krijg je zelf die toegang weigering als dank voor bullchat ietjes veiliger te maken wat betreft zijn heel onveilige website platform....denk aan 2 moorden...de mishandelingen door jongeren.denk aan mishandelingen ivm gewelddadige straat berovingen in fake afspraken...
  Bullchat behoord helemaal niet meer thuis op toegang internet!! deze website moet zelf nooit meer terug kunnen geraken op internet op welke manier dan ook.!
  hij doet privacy en regels van respect zelf ondermijnen met zijn nergens op reageren of iets oplossen.
  bullchat zit vol met hinderlijke bugs en ingebouwde backdoors.

  Sterke punten
  hinderlijk lastig vallen.Bugs in zijn website chat programma.
  doet niets verbeteren wat betref aanwezige bugs en locatie fouten.Overal staat tegenwoordig ook in eigen regios vermeld inpv in overal.
  Staan er profielen tussen op bv 200/330km afstand in jouw regio.
  komen er steeds meer lege profielen on line die wel constante toegang krijgen met hun zeer onveilige profiel wat betreft leeftijden etc.

  Zwakke punten
  zie hierboven beschreven..past hier ook namelijk

  Mietje Lucas uit Arnhem

  Scheld iedereen uit voor viezerik te zijn op bullchat. Als hij zelf de grote viezerik die rond loopt

  Sterke punten
  Heel veel fakers op bullchat

  Bullchat is betaald smerige

  Bullchat is smerige site Gemoet betalen komaan en dan zeggen jullie dat gratis is komaan jong

  Sterke punten
  Geen aangenaam chat

  Zwakke punten
  Geen aangenaam chat

  Bullchat

  Waarom moet ik nu betalen deze site is toch gratis

  Sterke punten
  Deze is toch gratis en je moet nu 99 cent betalen Waarom

  oplichters

  Je logt in op je telefoon, omdat het via de laptop al niet meer kan, je wordt er binnen now time weer uit gegooid en als je wilt inloggen moet je betalen. Als je later inlogt kun je er weer in en wordt je er gewoon weer uitgegooid en wordt je eerst geblokkeerd dat je niet kan inloggen omdat je natuurlijk niet betaald en een dag later kun je er weer eens op met hetzelfde riedeltje je bent even online en ze kicken je er weer uit in de hoop dat je dan wel zou betalen.

  Sterke punten
  dat is er niet

  Zwakke punten
  dat ze moeten stoppen om mensen continu eruit te kicken en dan geld vragen die oplichters met hun zogenaamde gratis site

  Een zeer zielig persoon in Arn

  Door zich zo neer te zetten, zal hij nooit zijn gevoelens ontvangen, om anderen zo zwart te maken om andere mannen te vermelden " vieze oude mannetjes uit te roepen" zodat hij zich zelf bekend doet maken, dat hij zelf vies doet wezen. Als hij op kinderen doet vallen. Maar dan zijn fouten doet afschuiven naar andere personen. Deze gasten zijn jaloers op anderen.

  Sterke punten
  Anderen zwart maken als zij het zelf doen uitvoeren

  Zwakke punten
  Vervalsen

  Berichten

  Waarom kan ik geen berichten sturen via bull

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Slecht

  Ik ga niet betalen om in te loggen pff geldwolven

  Je zult niets vinden

  Boeken beter Escort op Boys4u.nl van plaats hier tijd te verliezen

  Sterke punten
  Dat er zijn heel veel nep ,met slechte gedrag

  Zwakke punten
  Heel veel

  Raak niet in niet Aanrader

  Hier je verliezen echt kostbare tijd ,stop met je fantasie dat heeft me te maken als je geil bent neem onder controle, er zijn veel nifomanen ,verslaafden aan sex

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Er zijn veel zwakke punten

  Bullchat is oplichting

  Ik bel paar keer ben ik zoveel euro kwijt ik kom op bull en schrijf naar een persoon bericht zie je niet elk bericht wat je schrijft zie je niet zijn oplichters willen alleen maar geld verdienen stelletje viespeuken doe normaal als je belt pak het geld maar laat de berichten wel zich baar worden ik vindt dit niet in de haak van bull 10€ per dag pikken ze van mij ik ga dit bij kassa en radar door geven

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zijn oplichters

  inloggen

  ik kan niet inloggen bij cijfer code er staan geen nummers \\r\\nik heb goede ervaring voorheen

  Sterke punten
  leuke chats

  Zwakke punten
  inloggen

  inloggen

  ik kan niet inloggen bij cijfer code er staan geen nummers
  ik heb goede ervaring voorheen

  Zwakke punten
  inloggen

  Berichten versturen geweigerd

  Waarom kan ik weer geen berichten sturen via bull en word ik geweigerd

  Berichten versturen geweigerd

  Waarom kan ik weer geen berichten sturen via bull en word ik geweigerd

  Berichten

  Kan weer geen beeichten sturen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  geweigert

  ik wordt steeds toegang geweigert waarom

  Het klaagen over onveilige sex

  Het onveilige sex komt hoofdzakelijk bij de bisexualiteit vandaan. Vooral bij de jongeren onder ons . Want zij zijn te beroerd om aan het werk te gaan. Waar zij dan discreet sex willen en denken dat zij bij jou binnen even het zeggen te hebben, zo ook als zij in jou auto de sex in willen bedrijven.
  Waar de vraag luidt: zou je je zoon de kost willen geven , als zij onveilig sex doen plegen als men de sex afweet te geven als zij zelf onveilig doen aangeven op Bullchat. Waar zij dan nog durven aan ĥen te vermelden ɓldat het oude viezerikken doen zij het nog zelf veel viezer doen wezen.

  Sterke punten
  Dat mannen woorden beledig door jongeren met associale gedrag

  In waarde laten

  Ieder die op bullchat doet wezen.
  Zou iedereen in hun waarde moeten laten. Waar men ook jou in je waarde doet laten en dat ieder miet zomaar van iets doet van beschuldigen. Want op bullchat gebeurt is elkaar beschuldigen wat men zelf heeft begaan . Zoals de bisexualiteit die homsexuellen beschuldigen van het virus Aids,Hiv en SOA als er ooit door een bloed controle is bevestigd dat de virus is ontdekt bij een biseksuele man die met een man en een vrouw naar bed is geweest. Waar zelfs een biseksuele man uit Enschede wist te verklaren. Dat de 3 bekende virussen niet deden bestaan. Gebruikte poppers en moest nog autorijden. Waar door te veel poppers te gebruiken . Is het zeer slecht aan te raden om poppers te gebruiken als men nog moet auto rijden . Want de hersens worden moe geplaatst door poppers te gebruiken. Waar de reactie vermogen achteruit gaat. Waar door het controleren bij een ongeval , zal die gene die poppers heeft gebruikt de schade die het ongeval wordt van beschuldigen. Door dat de persoon poppers heeft gebruikt. Omdat poppers een verslavende reactie weet te verlenen . Zal hij sneller worden veroordeeld worden door de woordvoeder van Politie .

  Sterke punten
  Fakers en Oplichters die ouderen viezerikken vinden. Als zij zelf de Faker en de viezerik doet wezen

  Inloggen

  Kan sinds 1.5 week niet meer inloggen

  Sterke punten
  Het was leuk

  Zwakke punten
  Waarom nu betalen?


Bezoek BullChat

Schrijf een review