Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.


Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geinteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op 'overal' waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto's versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto's worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto's kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geinteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde 'nickname'. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op 'overal' in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto's is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.


BullChat klachten

Niet iedereen is even enthousiast over BullChat. Er zijn veel klachten over de betaalde profielen. De kosten hiervoor bedragen maar 1 euro, maar dit is per dag gerekend. Per jaar zou je dan op 365 euro uitkomen voor een datingsite. Dat is voor de meesten toch te gortig.

Een andere genoemde klacht over BullChat is dat de leden die ingeschreven staan het niet altijd even nauw nemen met het uitoefenen van veilige seks. Veel gays gebruiken prep en gaan er daarmee van uit dat zij geen condoom meer hoeven te gebruiken. Niet alleen beschermt prep niet 100% tegen HIV, maar daarnaast is het hebben van onveilige seks met iemand die je net kent een garantie om andere SOA's op te lopen zoals gonorreu en chlamydia. 

Als laatste schijnen er veel oude mannen op BullChat te zitten die louter op zoek zijn naar jonge jongens. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd, al staat het natuurlijk iedereen vrij om zijn eigen voorkeur te hebben, zolang dit binnen de wet valt.


BullChat alternatieven

Sinds de komst van de betaalde accounts op BullChat zijn veel mensen op zoek naar een alternatief. Er zijn in Nederland tientallen datingsites die alternatief kunnen dienen voor Bullchat. Denk hierbij aan G.dating en Guys-Dating.nl. Deze datingsites voor gays vallen vaak in de smaak bij leden van BullChat die op zoek zijn naar eens iets anders.


Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  Toegang geweigerd

  . Mijn toegang wordt sinds gisterenavond geweigerd en weet niet waarom. Ik beledig niemand en heb niemand ooit beledigd

  Toegang geweigerd

  . Mijn toegang wordt sinds gisterenavond geweigerd en weet niet waarom. Ik beledig niemand en heb niemand ooit beledigd

  Analfabeten praktijken

  Als men zoekt naar een sexuelle date, en je geeft aan naar welke leeftijd doet zoeken.

  Blijkt men niet meer te kunnen lezen, wat men naar doet zoeken.

  Want het lezen is een taboe, maar het reageren is men er goed in.

  En vraag je naat pics(foto) dan denkt men van barst maar, maar vraagt men zelf en je vermeld heb ik niet.

  Dan ben je al een faker, of je wordt uitgemaakt dat je Hiv doet hebben. Als zij zelf dat doet hebben

  Dus eerst lezen, dan pas reageren S.V.P.

  Sterke punten
  Reageren maar niet eerst lezen

  Zwakke punten
  Vele viezerikken die anderen vals beschuldigen

  Dutch millionaire NL - Amster  Dutch millionaire NL - Amsterdam | 15 km. Het aardgas wordt nog veel duurder, nog even en het is voordeliger om twee Marocs aan te schaffen om jezelf warm te houden.

  12:14  Smerig racistisch ben je....bbbbrrrrrrr

  12:15  hahaha die is leuk zeg !

  12:15  ja heb je zelf gechat...ik bewaar alle racistische opmerkingen van jou.....smeerpijp!

  12:16  nou ja het mogen ook twee andere zwarten zijn

  12:16  van mij hahahaha met al die flexibele nicknamen hier, wat ben jij dom zeg

  12:17  ik heb deze naam even geleend vandaag

  12:17  Natuurlijk zo'n viespeuk ben je wel.....zal het ff opslaan en naar BullChat sturen....jij bent DOM ik niet

  12:18 Deze man is RACISTISCH bezig, al maanden......!  succes met sparen gast

  Sterke punten
  Echt leuk, ware het niet dat die zgn. Rijke Kerel met zijn vele bijnamen niet zo racistisch uit de hoek komt.

  Dutch millionaire NL - Amsterdam | 15 km. Het aardgas wordt nog veel duurder, nog even en het is voordeliger om twee Marocs aan te schaffen om jezelf warm te houden.

  12:14  Smerig racistisch ben je....bbbbrrrrrrr

  12:15  hahaha die is leuk zeg !

  12:15  ja heb je zelf gechat...ik bewaar alle racistische opmerkingen van jou.....smeerpijp!

  12:16  nou ja het mogen ook twee andere zwarten zijn

  12:16  van mij hahahaha met al die flexibele nicknamen hier, wat ben jij dom zeg

  12:17  ik heb deze naam even geleend vandaag

  12:17  Natuurlijk zo'n viespeuk ben je wel.....zal het ff opslaan en naar BullChat sturen....jij bent DOM ik niet

  12:18  succes met sparen gast

  Zwakke punten
  Weinig

  hoi

  hoi ik kan niet inlogen wil ik help worden groetjes

  IS NIET GRATIS

  VRAGEN GELD.. KAN ER NIET OP ZONDER TE BETALEN IS N I E T GRATIS.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  ALLES

  IS NIET GRATIS

  VRAGEN GELD.. KAN ER NIET OP ZONDER TE BETALEN IS N I E T GRATIS.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  ALLES

  Bagger zooi

  Weer genoeg ketels die denken tarzan te zijn met hun leeftijd van 60plus en hun drugs verslaving wel commentaar geven maar incasseren kunnen ze niet gaan ze meteen de beheerder berichten sturen maar ja dat is nartuurlijk ook weer zo dikke zeug in Spanje

  Sterke punten
  Niks goeds aan

  Zwakke punten
  Zwaar in de min

  Toegang geweigert

  Vraag me af waarom ik nu geweigert word

  Privacy

  Wat een nep site, alleen maar fake, en privacy ook erg slecht, ondanks geen face foto of telefoonnummer en schuilnaam wordt ik in een lastig gevallen op facebook en op wahtsapp en bedankt bull. Let op mensen kijk uit wat je doet, voor mij geen aanrader

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alleen maar

  Betalen

  Waarom weer betalen voor op bull te gaan

  Lees goed door! BELANGRIJK

  Er zitten op Bullchat mannen die andere willen infecteren. Zij zijn te herkennen aan:  BB=Bare=zonder condoom neuken.

  Poz= Positief van HlV.

  Toxic=bewust opzoek naar HlV.

  Slut/slet hoef ik niet uit te leggen toch wat diegene wil?  De gemiddelde leeftijd is 85 jaar.

  Jongeren zijn niet welkom.

  Daarbij is meer dan 90% nep. En gebruiken nep inlogs om de chat voller te laten lijken.  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel als je maar weet hoe het werkt.

  van mij mag deze site weg

  Nooit en dan ook nooit meer op deze site wat ik hier allemaal mee maakt niet normaal meer

  jonge kinderen zitten hier gewoon op en de beheerder vind dat normaal en doen niks hier mee mensen die drugs dealen worden toegelaten op deze site ik vind deze site belachelijk

  Zwakke punten
  klote site

  KLAAR MET BULLCHAT

  ben er helemaal klaar mee deze site beheerder is poep

  Zwakke punten
  nooit meer terug naar deze kut site

  Slechte site slechte beheerder

  Deze site was oké maar nu wordt het op de dag slechter iedereen kan en mag alles en de beheerder doet niks mensen kunnen doen wat ze willen maar ook al maak je een melding doet de beheerder er totaal niks mee ik klaag deze site ook aan bij de rechter aangezien ik nogal aardig klaar ben met deze zeer slechte dating site bullchat.

  Zwakke punten
  Vieze vuile kut site

  Bull gratis??????

  Bull is toch gratis waarom moet ik 0,99 cent betalen?

  Bull gratis??????

  Bull is toch gratis waarom moet ik 0,99 cent betalen?

  Deze site is zeer slecht

  Bullchat wat een slechte dating site is dit beheerder reageert nergens op iedereen kan en mag alles en niemand die hier wat mee doet dus nee ik zoek een andere site die stuk beter is dan dit

  Zwakke punten
  Slecht

  Slechte dating site

  Beheerders doen niks met je klachten belachelijk

  Zwakke punten
  Slechte site wordt niet goed beheert

  FUCK U MODERATOR BULLCHAT

  SLECHTE ERVARINGEN, VEEL PROSTITUTIE ZOALS DE MAKERS & OPRICHTERS & MODERATORS

  Sterke punten
  VUILE KANKER HOMOS ZIJN DE OPRICHTERS/MODERATORS

  Zwakke punten
  GELDWOLVEN & ZEER ONBETROUWBAAR

  OPLICHTERS & KANKER BOTTOM FAG

  SLECHTE ERVARINGEN, VEEL PROSTITUTIE ZOALS DE MAKERS & OPRICHTERS

  Sterke punten
  VUILE KANKER HOMOS ZIJN DE OPRICHTERS

  Zwakke punten
  GELDWOLVEN & ZEER ONBETROUWBAAR

  Zo fake

  Het is de meest fake site dat er is.

  Mannen die enkel willen horen dat hun piemeltje lekker is.

  De meeste zijn teleurstellend de marginaal hoe ze op foto staan

  Zwakke punten
  Heel de site is een zwak punt ze zouden het beter van het net gooien

  Moderator leest chats mee

  Mijn ervaringen waren eigenlijk altijd goed.

  Gezellig kletsen met gelijkgestemden en hier en daar wat pics uitwisselen.

  Nu wordt ik met regelmaat gebanned als ik ook maar met één woord rep over cutjes.

  Uhhm, er bestaan ook bi-sexuele mannen?

  Gelukkig kan ik middels een VPN altijd wel weer inloggen.  Weet iemand een vergelijkbaar alternatief?

  Sterke punten
  Interface is één van de beste in chatland.

  Geldt ook voor de mobiele versie.

  Zwakke punten
  Privacy.

  Anoniem is niet heel anoniem.

  Soms een betaal-wall bij het inloggen.

  Misleid mannen met zijn leugen

  Pim uit Arnhem misleid mannen om telkens met een andere locatie te vermelden in Arnhem. Waar hij de Arnhemmers bekogeld met hun te vermelden . Dat zij een gevaarlijke virus bezitten . Waar Pim dan gaat roddelen bij andere mannen . Waar Pim alles heeft verzonnen

  Dus je moet Pim in Arnhem niet mee daten of je wordt door Pim vervalst met al zijn leugen fantasieën

  Sterke punten
  Een en al fakers die op geile foto's kicken en nooit hun afspraken na doen komen

  Vieze Arnhemmers

  De Arnhemmers onderling zijn een stelletje mietjes. Want zij vervalsen onderling elkaar met leugens van hun zelf. Door dat zij van Oproerkraaiers anderen weten te vervalsen is een net of men in Arnhem roddel nichten er wonen . Om door de Oproernichten te geloven . Waar het niet waar doet zijn. Maar het altijd als de 1 een leugen doet vermelden volgen er meerderen. Dus in Arnhem wonen vele mietjes.

  Sterke punten
  Relnichten,Rodelnichten die erop doen bevinden

  Zwakke punten
  Komen nooit hun afspraken na. Maar geilen op pics waar zij hun op aftrekkeb


Bezoek BullChat

Schrijf je eigen review