Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek. De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date! Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn. BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.


Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.


Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.


Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.


Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Artikelen over BullChat

Bullchat blijft populair onder gays

Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om ... [...]

Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen

Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb ... [...]

Spannende daten via Bullchat

Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ ... [...]

BullChat Reviews

  En ineens weer betalen.....

  Na een tijdje inactief te zijn geweest, onlangs weer begonnen op Bull. Althans, een poging tot. Werd meteen naar het betaalgedeelte gezet. Ineens wel weer gratis, en sinds 3 dagen weer betalen... Wat zijn ze in hemelsnaam aan het doen daar?

  Sterke punten
  Het was gratis

  Zwakke punten
  Nu ineens betalen.

  Niet gratis, betaald

  Terwijl wij gevraagd werden een review te schrijven bleek dat wij moesten betalen en onze telefoonnummers moesten achterlaten om binnen te komen. Wij zouden volgens de moderators namelijk een betaalde intentie hebben. Toch gedaan om de review af te kunnen maken. Binnen werden wij echter geconfronteerd met veel hate speach tegen bisexuelen en werden we door enkele pedos aangesproken. 0 sterren van ons!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet gratis, haat tegen bisexuelen

  Dan maar via deze weg

  Echt slecht dat er betaald moet worden opeens. Dus als iemand zich geroepen voelt voeg me maar. [email protected] Gaan we op Skype samen verder

  Sterke punten
  Was altijd gezellig

  Zwakke punten
  Betalen

  Gratis??? Nee hoor

  Jaren gebruik gemaakt van bull vele dates gehad moet nu in 1 x betalen om erop te komen

  Sterke punten
  Makkelijke dates

  Zwakke punten
  Betalen om erop te komen en als je verbinding wegvalt moet je nog een x

  Wat nu gratis..

  Wat nu gratis??? Moet elke keer bij het inloggen 0,99 betalen.

  Sterke punten
  Makkelijk een profiel te zetten. Handig voor fakers .

  Zwakke punten
  zie sterke punt\\r\\n

  Hey

  Why I can’t go to website bullchat anymore . ? What I do wrong

  Geneukt worden

  Graag voel ik een actieve lul in mijn strakke gaatje. Graag met veel glijmiddel. Op mijn rug op de keukentafel benen wijd jij ertussen en je lul in mijn kontje te voelen met glijmiddel aan je lul. [email protected] hoop dat er iemand contact met me gaat opnemen. Je leeftijd maakt me niet uit.

  Sterke punten
  Wil van alles

  Zwakke punten
  Lik je kontje niet

  Vanaf nu betalend??

  Ik heb zo net de bullchat site bezocht, zoals ik zo vaak doe. Maar wat blijkt nu : nu moet je akkoord gaan met voorwaarden en dan verder gaan en men vraagt 0,99 euro, met meerdere mogelijkheden om te betalen. Maar in de header van de website blijft er wel staan "FREE GAY CHAT - Gratis cam chat en gay dating" Wat is er daar nu mee aan de hand??

  Sterke punten
  Het was gratis. WAS.

  Zwakke punten
  Sinds vandaag vraagt men dus geld om in te loggen in de chat.

  Bullchat=bullshit

  Berichten komen niet aan, mensen die je weigert blokeren je, na een paar van die ben je gebanned. Veel fakers, droog geiler die alleen je fotos willen om op te rukken. Profielen kloppen niet. (Bv leeftijd, gewicht, stel blijkt man alleen te zijn, eenzame man blijkt groep poten eammers, versa is een bottom, penis lengte, alleen staande blijkt getrouwde hetro met saai sexleven en niet meer in staat een vrouw te versieren, etc) Chanteurs die zich voordoen als 14-21 jarige jongens/trans verzamelen je gegevens. Politie doet niks mer aangifte. Een zwaar verslaafde vrouw bedriegt ouderen door ze constant tikkies te sturen voor; de date, drank, drugs, benzine, etc. Bullchat modureert niet, buiten een ban bot waar oplichrers graag gebruik van maken. Verder veel "beschadigde" mensen die eerder mentale zorg nodig hebben ipv een date. En soms word je automatisch verwezen naar een pay versie en lukt het gratis inloggen niet meer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gevaarlijk

  Onzichtbaar

  Ik kan iedereen zien en naar je typen maar mijn naam komt nergens en niemand kan mij zien al weken help Meerdere die dit hebben of tips hebben?

  Zwakke punten
  Niemand waar je klacht naar toe kan mailen

  Kosten

  Ik kom al jaren op bull en nu moet ik ineens 0,99 betalen. Belachelijk het is toch een gratis site Hoe kom ik van het betalen af.

  kut site bullchat

  heel slecht je wordt er zomaar af gegooid en contact opnemen met de admins gaat niet of ze reageren nooit terug

  Inlogproblemen

  Vandaag, 22 januari 2021 kan ik nog steeds niet inloggen. Ik gebruik de volgende URL's: bullchat.nl en bullchat.com Alle browsers getest, na het kiezen van de : ENTER CHATROOM button krijg ik een scherm om mijn telefoonnummer in te vullen en 0,99 cent te betalen. Heel jammer dit, ondanks het feit dat 98% van de mensen nep is, bleef de site mij toch steeds aantrekken voor de nodige spanning:-(. Ik heb gezocht op dit onderwerp, maar nergens is er iets bekend over dit onderwerp.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Betalend!?

  Sinds dit jaar kan ik niet meer inloggen zonder dat ik eerst een melding krijg dat ik 0,99 euro moet betalen. Vreemd.

  Bull fikse storing?

  Ik kom nu al een paar dagen niet meer in de chatbox van Bullchat. Iedere keer als ik druk op "Enter Chatroom" word ik doorverwezen naar het deel voor contact Ads. Ik wil gewoon chatten. Heeft iemand dit ook? En hoe kan je dit oplossen? Heb al op twitter laten weten dat het zo is, maar zie geen verbeteringen

  Inlog Probleem

  Sinds 31-12-2020 heb ik een probleem met Inloggen op deze Site Na het invullen van de cijfer code krijg ik al die dagen een BLAUW Scherm te zien !!!! Beste Mensen van Bullchat WAT is er aan de hand ?? Je kan NERGENS een mail / bericht naar toe sturen om een DUIDELIJK Antwoord van jullie te krijgen !!!! Ik ben het een beetje zat nu Ook alle Drugs / Chems dealers zouden jullie moeten blokkeren

  Kan niet inloggen

  Weer enkel een blauw te zien als je inlogt.

  Sterke punten
  Tegenwoordig geen.

  Zwakke punten
  Tegenwoordig veel

  block/geblockt

  Iemand die je het leven zuur wilt maken omdat je hem afgewezen hebt kan er voor zorgen dat via block de toegang op bull voor langere tijd geweigerd wordt. Ik zou graag zien dat dit beleid verandert, onschuldigen worden geblockt terwijl de echte daders ongestraft blijven doorgaan op bull

  blauw scherm

  Ik schrijf deze review omdat ik het bedrieglijk vind dat je betaalt om op de chat te kunnen inloggen, en dat je dan vervolgens alleen maar een blauw scherm ziet. Dit is vandaag en gisteren gebeurt. Beste mensen van Bullchat, het is ronduit schandalig dat het zo werkt, zorg ervoor dat de problemen opgelost worden en bedrieg mensen niet op deze manier.

  Sterke punten
  Deze had ik wel, maar laat ik nu achterwege.

  Zwakke punten
  Zie mijn review, dat zegt genoeg!

  Storingen, fakers, covid-ontkenner

  De site werkt al dagen niet. Verder veel storingen sinds recente update. Veel drugsdealers, pedofielen, escorts en fakers. De eigenaar van de site is een complotgekkie in covid-tijd en confronteert je op loginscherm en in pushberichten gedwongen met Willem Engel-onzin.

  Sterke punten
  Briljant van opzet, na vele jaren nog steeds druk. Als het werkt is het een perfecte chat omgeving in technische en praktische zin.

  Zwakke punten
  Veel storingen, berichten die niet aankomen. Veel drugsdealers, pedofielen, escorts en fakers.

  site offline?

  Inloggen lukt al 2 dagen niet. Na nickname en omschrijving, lijkt knop "enter chatroom" niet te werken. Ook niet in verschillende browsers. Wie weet wat er aan de hand is?

  Sterke punten
  veel bezoekers, de grootste gay chatsite.

  Zwakke punten
  vaker technische storingen de laatste maand.

  Kan niet inloggen

  De laatste dagen kan ik niet meer inloggen op Bullchat. Alles verloopt goed tot het scherm met profielen moet komen. Dan is er enkel een blauw scherm. Hoe komt dit?

  Sterke punten
  Tegenwoordig geen.

  Zwakke punten
  Moeilijk om in te loggen.

  Error

  Waarom krijg ik steeds de vermelding advertentie 0.99 euro Ook moet ik mijn telefoonnummer geven Ik snap er niets meer van? Maar vind het niet leuk, Na 7 dagen dit probleem gisteren 1 dag goed of normaal gewerkt. Grt

  Het is echt ten hemel schreiend

  Het is weer zover. Ik had een profiel op deze site met een paar materiaal foto's Verder geen tekst,alleen als titel dat ik wat rondkijk ALLEEN OP GROND VAN DE FOTO'S WERD HET PROFIEL VERWIJDERD EN HEB IK GEEN TOEGANG MEER!!!!!! Foto's waren niets byzonders,gewoon wat materiaal wat ik voor mijn fetish gebruik Ze hebben er weken op gestaan,nu opeens zijn ze niet goed en worden ze zonder opgaaf van redenen verwijderd En dan moet je weten dat 99,9 procent op deze site puur fake is Het is echt niet te geloven....

  Sterke punten
  GEEN....

  Zwakke punten
  Zeer veel fake en bedriegers hier. Deze site bij iemand aanbevelen,alsjeblieft zeg Ik zou me kapot schamen Ik ga deze review ook op TRUSTPILOT plaatsen!!

  Leuke site, maar de laatste tijd waardeloos

  Regelmatig te vinden op deze site. Alleen de laatste maanden is de site waardeloos. Inloggen gaat niet, foto's plaatsen gaat niet. Berichten beantwoorden gaat niet. Toegang geweigerd. Politieke voorkeuren van de beheerders worden hier geplaatst. Waardeloze links geplaatst. Voorkeursbehandeling van een aantal personen.

  Sterke punten
  Op het moment nul komma nul

  Zwakke punten
  Alles. Het wordt slechter en slechter. Niet over de mensen die er zitten. Maar dat gerommel op de achtergrond. Vandaag is het dieptepunt bereikt.


Bezoek BullChat

Schrijf je eigen review