BullChat - 115 Reviews

Last updated: 20 februari 2020
BullChat Logo

44.8% aanbevolen, 115 Reviews

 1. BullChat informatie
 2. Algemene informatie Bullchat
 3. Betrouwbaarheid
 4. Inschrijven
 5. Kosten
 6. Uitschrijven
 7. BullChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over BullChat

Niet tevreden over BullChat? Probeer dan eens TalkDirty.

BullChat informatie

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende date!

Het is mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Hoewel het niet verplicht is, is het wel handig om een webcam te hebben. Met een webcam heb je de mogelijkheid om de ander te zien tijdens jullie chatgesprekken. Bedenk maar eens hoe spannend dat kan zijn.

BullChat is helemaal gratis, hoeft dus niks te betalen om de website te kunnen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op de website. Dit doe je door een nickname te bedenken, een leuke tekst over jezelf te vermelden en een foto van jezelf te uploaden. Hierna kun je direct van start. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt.

BullChat Details

Hits: 45974

URL: http://www.bullchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 115

Algemene informatie Bullchat

Bullchat is een gratis gay chat, waar geïnteresseerde mannen terecht kunnen voor andere mannen over de hele wereld. De chat is locatie afhankelijk. Op deze manier kunnen leden gratis in contact komen met andere mannen in de buurt. Daarnaast hebben leden ook de mogelijkheid om hun profiel in te stellen op ‘overal’ waardoor zij ook in contact kunnen komen met buitenlandse mannen. Op deze datingsite kunnen leden naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Leden praten anoniem met andere mannen en kunnen op deze manier in contact komen met hun ideale date.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite beschikt over een privacy beleid, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen) op de website. Het IP adres van leden is niet zichtbaar voor anderen. Alle foto’s worden na 3 uur verwijderd, echter kunnen leden wel foto’s kopiëren. Leden worden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen.

Inschrijven

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Geïnteresseerden kunnen direct inloggen met een zogenaamde ‘nickname’. Een optie hierbij is dat leden hun locatie invullen. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar de mogelijkheid bestaat ook om het profiel op ‘overal’ in te stellen, waardoor men ook in contact kan komen met buitenlandse mannen. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, kunnen leden direct aan de slag met chatten.

Kosten

Het chatten, webcammen en het versturen van foto’s is geheel gratis. Er wordt geen financiële vergoeding van leden gevraagd, echter verschijnen er wel veel reclames en advertenties in de chatbox.

Uitschrijven

Omdat leden zich niet hoeven te registreren, is het ook niet nodig om af te melden voor de chat. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Gegevens van gebruikers worden daarna ook verwijderd. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen, starten ze ook opnieuw met de chat en hebben ze geen inzage meer in hun oude chats.Maak nu een gratis account aan op BullChat

BullChat Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Bullchat blijft populair onder gays
  Ondanks er ook 'fakers' zijn op Bullchat, blijft deze datingsite ontzettend populair onder gays, homo's, transseksuelen en bi- seksuelen. De meeste gebruikers zijn van mening, dat deze site makkelijk te benaderen is en da er altijd wel iets spannends te beleven is op Bullchat. Sommige maken gebruik van de diensten van deze site om nieuwe personen te leren kennen, de sexcontacten te vergroten of om Lees verder
 • 14 mei 2017 Bullchat voor quick fix seksdates met homo's en bi- mannen
  Er zijn een aantal mannen, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot het vrouwelijk geslacht, maar zich ook aangetrokken voelen tot mannen. Er zijn weer andere mannen, die zich alleen aangetrokken voelen tot mannen. Daarnaast zijn er ook mannen, die het weleens zouden willen proberen met een andere man. Wat nu als je geen vaste sekspartner, partner of vriend hebt om seks mee te hebben en je heb Lees verder
 • 20 maart 2017 Spannende daten via Bullchat
  Op Bullchat kun je gemakkelijk mensen ontmoeten als je bijvoorbeeld voor het eerst start met homo dating. In dit artikel geven wij je tips hoe je iemand kan leren door kennen starten met online gay dating. Door onze tips te gebruiken bij het online daten, heb je waarschijnlijk meer kans om leuke singles te leren kennen. Bullchat is een gratis datingsite opgericht door homo’s voor homo’ Lees verder

BullChat reviews (112):

BullChat - bullchat

1

Review:
Bullchat ooit opgezet voor gay mannen en concurrentie tegen gaychat.nl zelfs rechtszaak geweest.
De eerste jaren van hun bestaan was het nog een hele gemoedelijke site waar jij je als gay lekker voelde tussen andere gay mannen. De laatste paar jaar is bullchat helemaal geen site meer voor en met gay mannen.
De zogenaamde biseksuele mannen nemen bullchat meer over. Onder kopje mijn vrouw mag het niet weten zitten de heren wel allemaal in lingerie kleding. De één nog gekker dan de ander,ik als gay man voel me al helemaal niet meer thuis op een site waarvan de eigenaren al helemaal niets willen en voor zijn Gay bezoekers willen doen.Zelfs nep profielen van jonge jongens worden toegestaan als je via hulp functie een bericht hoe kort groot ze ook zijn je nooit antwoord krijgt. Niet te bevatten is dat men drugs verkoop gewoon toestaan op hun site ook pedofilie word daar getolereerd.Ik hoop dat er eens vanuit politiek en justitie met open visie eens naar deze site word gekeken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

Albert beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Ineens betalen

2

Review:
Ik zat net lekker te chatten. Wordt er ineens af gegooid en om opnieuw in te loggen moet ik een euro betalen?! Ik zie op deze site dat sommige mensen al ruim een maand moeten betalen.
Is dit geen discriminatie? Waarom de ene helft van het land laten betalen terwijl de andere helft nog gratis toegang heeft!?
Het is te idioot voor woorden.

Mij zul je hier nooit meer op vinden. Grindr is nu de oplossing en werkt overigens nog vele malen beter ook.

Top26 beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Kamagra bestellen doe je bij kamagratoys.com

0

Review:
Kamagra bestellen doe je bij www.kamagratoys.com - groot assortiment en verzending MET track en tracé - betaling per overboeking of IDEAL

Sterke punten:
Veel

Zwakke punten:
Weinig

Kama beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Overroepen populariteit.

0

Review:
Men zegt dat dit de meest populaire chat te is bij homomannen. Volgens mijn ervaringen is dat nogal overroepen. Van alle datingsites of chatboxen die ik ooit gebruikt heb is dit de enige waar de hoofdmoot vooral bestaat uit prostituees, drugdealers, bedelaars, fotoverzamelaars, spammers en fakers.
Als je hier komt om een date te zoeken zal je je heel snel eenzaam voelen.
De reglementen van de chat worden soms aangepast, maar nooit bekend gemaakt. Sinds ongeveer twee jaar gebruikt steeds dezelfde nickname, profielfoto en omschrijving. Vandaag blijkt plots iets aan mijn profiel ervoor te zorgen dat ik meteen eruit gegooid wordt en gedurende onbepaalde tijd de boodschap " toegang geweigerd " te zien krijg.

Sterke punten:
Kan niet meteen iets sterk verzinnen. Veel publiciteit op de site, maar ik weet niet of dat positief is...

Zwakke punten:
Een datingsite met bijzonder weinig kans op een date.
Geen reglementen.
Webcam streaming werkt meestal niet.

Chris beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - zet geen cam aan op Bullchat.

0

Review:
Heb gisteren een bericht op deze site gezet over de ervaringen op de site Bullchat maar heb totaal vergeten te vermelden dat je op Bullchat beter geen cam kan aanzetten. De reden hiervoor is dat bij ons de cam aan stond terwijl wij hem niet aan hadden gezet. Let tevens heel goed op je hebt zo allerlei virussen via deze site op je computer, wij hadden er ongeveer 3 in een maand tijd en wel best moeilijk op Apple computers. Met die virussen op je pc is de Bullchat site heel makkelijk te manipuleren, en zo komen ze alles van je te weten.

Sterke punten:
Totaal geen.

Zwakke punten:
zeer veel zeer slechte site.

Andy beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - zeer slechte site veel fake, aso, oplichting en af

0

Review:
Bullchat is een zeer slechte site er zit bijna geen normaal persoon meer op of het is fake en aso volk veel zijn uit op je geld en spullen. Maar het kan nog erger en dan heb je kans te worden belaagd voor alles te worden uitgemaakt, opgelicht en afgezet en tevens kun je nog diverse virussen op je computer verwachten en de bedoeling hiervan is proberen op jou computer binnen te dringen in je prive afdeling. Ons is dit gebeurt en wij hebben zelf een advocaat er op gezet en aangifte gedaan wij hadden het idee dat de site hier zelf aan mee werkt. Bullchat is volgens mij een vieze corrupte site waar een stelletje aso figuren het voor het zeggen hebben.

Sterke punten:
er zijn geen sterke punten niemand heeft respect voor een ander.

Zwakke punten:
zeer veel, eigenlijk is de gehele Bullchat zwak.

A. beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - bullschit

1

Review:
ik moet betalen om in te loggen . nu al uren dat mijn camera niet werkt . deze chat is klote chat aan het worden . bullchat doe er iets aan aub . en luister eens naar de mensen hier die ervoor zorgen dat jullie online blijven .

Sterke punten:
momenteel geen

Zwakke punten:
telkens weer iets anders dat niet werkt maar wij maar betalen nu .

kurt beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - fuck bull !!!!!!!!!!!!

1

Review:
weer voor derde keer er af gegooid en voor derde keer moeten betalen om trug er op te kunnen en dan werkt cam weer niet ???? verdomme ik betaal dus zorg dat da ding deftig werkt he en anders zet da ofline !!! da is gewoon pure diefstal !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
fakers . werkt tegenwoordig meer niet dan wel die bull .

kurt beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - betalen

0

Review:
het is een beetje vreemd maar het scheind dat je in eens moet gaan betalen om op bullchat te komen.

klopt dat?

BullChat - drugs dealers weren

0

Review:
zoals bull zelf aangeeft willen ze drugs dealers op de site weren zie je een drugs dealer je geeft een reden aan tot blok gebeurt er niet de beheerders zijn niet op hun plaats en hebben gewoon lak eraan wat er gebeurt wanneer wordt er echt eens een goede beheerder opgezet zodat de dealers geweerd kunnen worden

Zwakke punten:
slechte beheerders erop drugsdealers kunnen hun gang gewoon gaan

Schrijf ook een review over BullChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BullChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BullChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BullChat


Home » Chat Datingsites » BullChat