FlirtMee - 43 Reviews

Last updated: 27 februari 2021
FlirtMee Logo

33.3% aanbevolen, 43 Reviews

 1. FlirtMee informatie
 2. Inschrijven
 3. Kosten
 4. Uitschrijven
 5. Gratis profielen
 6. Gratis webcam chats
 7. FlirtMee Reviews
 8. Schrijf ook een review over FlirtMee

Niet tevreden over FlirtMee? Probeer dan eens Xcontacten.

FlirtMee informatie

Welkom bij FlirtMee.nl. U kunt hier terecht voor een gratis webcam chat of een gratis sexchat.

Webcam Sex of het uittrekken van uw kleren is zeker niet verplicht. U kunt op FlirtMee gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven.

FlirtMee Details

Hits: 9724

URL: http://www.flirtmee.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 43

Inschrijven

Op Flirtmee kunnen bezoekers zich direct aanmelden. Na de aanmelding heeft men direct toegang tot de sekschat. Het is ook mogelijk om een profiel aan te maken met een nickname en e- mail adres. Na de registratie wordt een activatie link verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de registratie te bevestigen. Het voordeel van het aanmaken van een account is dat gebruikers snel kunnen inloggen en dat hun gesprekken opgeslagen blijven.

Kosten

Flirtmee is geheel gratis. Gebruikers kunnen op elk moment van de dag gratis chatten c.q. webcammen met andere gebruikers. De chat site wordt gefinancierd middels advertenties. Op de chatpagina komen er steeds advertenties te zien van diverse bedrijven. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor het chatten en / of webcammen.

Uitschrijven

Gebruikers die niet meer wensen te chatten of die geen gebruik meer willen maken van de diensten van Flirtmee kunnen zich makkelijk uitschrijven. Indien men is ingelogd als gast, dan is het alleen noodzakelijk dat men het scherm afsluit. Indien men wel is geregistreerd, dan moet men eerst inloggen en naar het account gaan. Hierna kan men kiezen op "wijzigen" of "bewerken" en vervolgens "account verwijderen" selecteren. De gegevens van de gebruiker worden dan definitief verwijderd.

Gratis profielen

Op Flirtmee hebben gebruikers toegang tot een profielen script met de volgende mogelijkheden:
- veel info over zichzelf plaatsen (ook op 18+ gebied)
- foto's en video's uploaden (ook 18+ foto's en video's zijn toegestaan)
- logboeks aanmaken
- winks sturen
- berichtjes sturen
- erg uitgebreid zoeken naar een date
- vriendjes worden met anderen
- zien wij jou bezocht heeft
- en nog veel meer

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om erotische teksten, foto's en video's van zichzelf te plaatsen. De gebruikers bepalen uiteraard zelf wat ze op hun profiel plaatsen.

Gratis webcam chats

Op Flirtmee zijn er 2 verschillende chats. De eerste chat kent drie versies:
- de 4cams versie met 4 cams, dit is de standaard chat bij binnenkomst;
- de 6cams versie met 6 cams in het midden;
- de 6cams versie met 3 cams aan de linkerkant en 3 cams aan de rechterkant.
Voor wat betreft de bezoekers maakt het in principe niet uit of ze op de 4 cams of 6 cams zitten, want men ziet dezelfde personen. Het verschil ligt aan het aantal cams en de indeling van de chat. Vermeldenswaard is dat alle versies gratis zijn.

De tweede chat is in een volledige aparte omgeving. Deze wordt meestal in de avond gebruikt als chat 1 vol is. Chat 2 is de opvolger van chat 1 en heeft meerdere functies en 10 cams. Ondanks dit gegeven, gebruiken leden het liefst chat 1.


Maak nu een gratis account aan op FlirtMee

FlirtMee Acties & Nieuws

 • 26 april 2018 Via Flirtmee kunnen gebruikers gratis webcam chat en sexchat gesprekken voeren
  Op Flirtmee kunnen leden geheel gratis gebruik maken van de webcam en sexchat diensten van de site. Gebruikers zijn hierbij niet verplicht om hun kleding uit te trekken bij het hebben van webcam sex conversaties. Men kan in het begin gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven. Voor sommige gebruiker is di Lees verder

FlirtMee reviews (43):

FlirtMee - Flirtmee, Top! Ten onrechte slechte naam!

0

Review:
Ik kom al sinds de begin-dagen op deze chat site. Zo'n 14 jaar nu.

Veel gezien, veel meegemaakt, ups en downs, vele vrienden aan overgehouden.

Een tijd geleden liep het erg terug omdat onder het oude management er met de pet naar werd gegooid. Maar het is tegenwoordig weer ouderwets gezellig op Flirtmee, na de overname door een eigenaar die er wél verstand van lijkt te hebben en het uitdunnen van de admins tot er alleen mensen over bleven die goed werk leveren, wat een ander er ook over te liegen heeft.

Het is zonde dat er een paar mensen die op Flirtmee steeds het deksel op hun neus krijgen, zo veel moeite doen om al die reviews te schrijven. Niemand die deze chat écht kent trapt in het feit dat dit door één a twéé personen is gebeurt. Wij vaste chatters kennen dit gespuis maar al te goed, zelf schuldig aan de beschuldigen jegens anderen.

Flirtmee heeft pas geleden de vernieuwe chat gepresenteerd, vanwege het einde van de Flashplayer, en persoonlijk zijn ik en mijn chatvriendjes en -dinnetjes, er super blij mee!!

Dus erg zonde dat er elementen komen van een concurrerende chat die maar niet van de grond kan komen, om hun jaloezie op deze manier op een goed bedoelde review-website zo te uiten. Als ik bij Flirtmee werkte, zou ik een paar van deze 'personen' bij justitie aangeven voor deze beschuldigingen.

Maar dat terzijde. Zulke mensen heb je helaas overal, die zelf niks kunnen klaarmaken en dan zo reageren.

Kom gezellig een keer chatten, dan kun je het zelf zien en geloven! Trap niet in de valse reviews van mensen die zelf strafbare feiten plegen op een chat, om het vervolgens af te schuiven op mensen die elke dag hun uiterste best doen om ons een leuke chat te geven. En dat lukt, óndanks deze negatievelingen.

Sterke punten:
Goede eigenaar die in tegenstelling tot de vorige, wél op de chat komt, en zelf zich op de hoogte stelt van wat er (nog) gebeuren en veranderen moet en daar hard aan werkt.

Prima admin team. Er waren vroeger wat rotte appels, maar die zijn allemaal de deur gewezen. De admins zijn erg streng geworden waar het gaat om mensen die de chat verzieken, dezelfde mensen die ook op sites als deze reviews vol met leugens verspreiden, omdat zij daar de dupe van werden. En volledig terecht.

maar éénieder die gewoon voor de gezelligheid komt vind in het admin team tegenwoordig een groep vrienden, die je graag ter dienst staat, zeker nu het allemaal nog wat aftasten is op de nieuwe caht. Chapeaux voor de reeds geboden hulp!!

De nieuwe site is stukker beter en mijlen vooruit op de concurrent wat betreft customizen, en de vooruitzichten voor wat er nog aan toegevoegd gaat worden zijn ook erg mooi.

Zwakke punten:
De techniek van de nieuwe site laat het nog wel eens afweten maar het is nog pas net nieuw en de eigenaar werkt er erg hard aan, dit als grote opluchting voor de chatters die het gebrek aan effectiviteit van de vorige eigenaar als lachwekkend zagen.

Helaas is het aantal 'rukkers' wel toegenomen door de jaren heen, maar met prima block functies en ouderwets negeren is dat niet zo'n groot probleem.

Ouwegarde beveelt FlirtMee aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - Waardeloos

1

Review:
Als je lekker zit te chatten met een dame, word je verrot gescholden door een cool as ice, een andere chatter.
De vrouwen die erop zitten kun je ook als een bloemknol in de grond stoppen.
Wat een stelletje kanslozen.
Dat er mensen zijn die hier op zitten.
Waarschijnlijk net zo dom als de rest

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

FlirtMee - nep site

0

Review:
Zeer slechte site geworden wat ooit leuk en gezelig was.
Admins die denken god te zijn en totaal geen tegenspraak dulden want dan krijg je meteen een ban of mute.
Mensen worden de hele dag door aangevallen door camloze lafbekken die zelfs kinderen erbij betrekken om mensen boos te krijgen maar dan zie je geen admin.
Zeggen mensen wat terug tegen diezelfde trollen is er in een keer een admin en die dan de aangevallen mensen bannen.
Vermoed word door veel chatters dat de admins samen met enkele chatters zoals duivelskind de aanvallen uitvoeren.
Deze chat is enkel nog goed genoeg om opgeheven te worden.
Nu hebben ze een nieuwe chat aangemaakt maar ook daar is het gedrag van de admins hetzelfde

Sterke punten:
Niets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
zie verhaal boven

sjaak beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - List en bedrog

0

Review:
Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
Profielen worden zonder rede verwijderd .
Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systymatische weg te zieken .
Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
normaal contact is er niet te krijgen zzoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

Sterke punten:
Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
De eenigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

Zwakke punten:
Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

FlirtMee - Walgelijke admin Lemmy

0

Review:
Ik ben , zo blijkt uit de voorgaande recensies, helaas geen uitzondering. Met regelmaat zonder enige uitleg krijg ik kicks, bans en mutes. Als ik opheldering vraag via het formulier op de site dan geen reactie, vraag ik om een admin in de lobby, geen reactie. Mail ik de eigenaar van de site op [email protected] dan geen reactie. Bel ik naar het kantooradres van flirtmee dan krijg ik een secretaresse die de boodschap aanneemt en vervolgens krijg ik geen reactie. Laat ik een boodschap achter via het contactformulier van het bedrijf dan blijft deze in de status ter moderatie staan, nu al meer dan een jaar.

Het moge duidelijk zijn, admin Lemmy heeft volledige vrijheid om zich schuldig te maken aan bans, mutes en kicks. Tevens chanteert hij chatters, hij zegt beelden te hebben, beelden die hij op grond van de wet AVG niet mag hebben.

In 1 woord, walgelijk

Sterke punten:
Geen

Nemo beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - nazi lemmy

0

Review:
Flirtmee is jaren een leuke chat en cam site geweest, alleen is helaas de laatste tijd een nazi adm Lemmy, die zich bezighoud met zijn eigen eisen en wetten te stellen, zou zci

Sterke punten:
soms leuk chatten en cammen, als de nazi lemmy er niet is, kijk steeds mee en geeft prive berichten wat je iemand moet laten doen

Zwakke punten:
Zou beter en leuker zijn als de nazi adm Lemmy er niet zou zijn en zijn eigen regels en wetten stelt, en zich niet met persoonlijke vendetta bezig houd
geeft onterechte ban zonder waarschuwing en reden , zo heeft hij mijn profiel verwijderd en heb ik geen toegang meer tot profielen, ook zonder reden en uitleg, laatst was ik prive vraag ik haar skpe, wat toegelaten is, art8 in een prive room mag men persoonlijke gegevens uitwisselen, krijg ik ban van 2 weken, zo heeft hij ook een leuke en nette chatster weg gepest omdat zij niet op haar mondje gevallen is en de nazi zijn zin niet kreeg, maar er zijn meerdere chatters maten van mij die ook onder zijn terreur helaas het te verduren hebben

Oudere man beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - bannen zonder enige reden

0

Review:
tijdens het chatten word ik gewoon geband voor 30 dagen zonder enige reden. Vraag je om een verklaring krijg je geen antwoord omdat ze zelf niet weten wat de reden is.
Of je doet het goed of je doet het niet maar willekeur kan dus echt niet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte admins, waar ze moeten ingrijpen doen ze niet.
beledigingen tegen vrouwen wordt geaccepteerd door de admins maar geeft een vrouw eens haar mening wordt ze geband.

dit riekt naar DISCRIMINATIE

femke beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - Admin terreur, eigenaar is laks

1

Review:
Er wordt met grote regelmaat onterecht geband door admin lemmy. Rooms met namen die op geen enkele wijze strijdig zijn met de regels worden doodleuk opgedoekt zonder melding waarom.

De grootste hobby van lemmy is echter muten, dan zet hij cam, mi ro en tekst uit. Andere chatters kunnen je dan niet lezen horen en zien.ook hier geen enkele mededeling waarom tot mute is over gegaan. Op vragen via het formulier op de site wordt niet gereageerd als gevraagd wordt naar de reden van de mute.

De eigenaar stelt dat zijn admins niet onterecht bannen en muten en dat bij conflicten met de admin je dit met de admin moet bespreken. Lastig als de admin, laffe lemmy, niet reageert. Ten tweede: als je problemen hebt met de kampcommandant voer een fijn gesprek met hem, jawel een onvervalste Godwin.

Het gedrag van lemmy is zonder meer te kwalificeren als laf, willekeurig en stuitend.

Er worden dagelijks de meest vreselijke dingen geroepen in de lobby, wordt nauwelijks tegen opgetreden.

Chatter Mrs van mijn vader waart er al jaren rond.men zou denken dat na 3 waarschuwingen een ban van een maand en bij weer overtreding voorgoed een ban wordt gegeven.

Chatter volle zak haalt uit naar elke vrouw zonder cam. Hij scheldt en verziekt de sfeer in elke room.er is dan bijval van andere chatters. De weinige dames met cam die alleen prive aangaat worden zo weg gejaagd.

Dan de regels: deze zijn slecht geformuleerd en ook strijdig met AVG, privacyregels.

Al het voorgaande is gemeld bij de eigenaar, vooralsnog zonder resultaat.

FlirtMee - wat een lelijke site

0

Review:
dit is de lelijkste site die ik ooit gezien heb

ilmadam beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - Zonder voorwaarden geen deelname

1

Review:
Voor ik ga betalen voor een website lees ik altijd de Algemene Voorwaarden door. Je wilt toch weten waarvoor je betaalt.
Dat is bij deze site niet mogelijk.
En dus is het niets voor mij

Sterke punten:
Gen idee

Zwakke punten:
Geen enkele informatie te vinden

Schrijf ook een review over FlirtMee

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FlirtMee aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FlirtMee aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FlirtMee


Home » Sexdating » FlirtMee