FlirtMee - 39 Reviews

Last updated: 26 september 2020
FlirtMee Logo

32.1% aanbevolen, 39 Reviews

 1. FlirtMee informatie
 2. Inschrijven
 3. Kosten
 4. Uitschrijven
 5. Gratis profielen
 6. Gratis webcam chats
 7. FlirtMee Reviews
 8. Schrijf ook een review over FlirtMee

Niet tevreden over FlirtMee? Probeer dan eens Xcontacten.

FlirtMee informatie

Welkom bij FlirtMee.nl. U kunt hier terecht voor een gratis webcam chat of een gratis sexchat.

Webcam Sex of het uittrekken van uw kleren is zeker niet verplicht. U kunt op FlirtMee gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven.

FlirtMee Details

Hits: 9339

URL: http://www.flirtmee.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 39

Inschrijven

Op Flirtmee kunnen bezoekers zich direct aanmelden. Na de aanmelding heeft men direct toegang tot de sekschat. Het is ook mogelijk om een profiel aan te maken met een nickname en e- mail adres. Na de registratie wordt een activatie link verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de registratie te bevestigen. Het voordeel van het aanmaken van een account is dat gebruikers snel kunnen inloggen en dat hun gesprekken opgeslagen blijven.

Kosten

Flirtmee is geheel gratis. Gebruikers kunnen op elk moment van de dag gratis chatten c.q. webcammen met andere gebruikers. De chat site wordt gefinancierd middels advertenties. Op de chatpagina komen er steeds advertenties te zien van diverse bedrijven. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor het chatten en / of webcammen.

Uitschrijven

Gebruikers die niet meer wensen te chatten of die geen gebruik meer willen maken van de diensten van Flirtmee kunnen zich makkelijk uitschrijven. Indien men is ingelogd als gast, dan is het alleen noodzakelijk dat men het scherm afsluit. Indien men wel is geregistreerd, dan moet men eerst inloggen en naar het account gaan. Hierna kan men kiezen op "wijzigen" of "bewerken" en vervolgens "account verwijderen" selecteren. De gegevens van de gebruiker worden dan definitief verwijderd.

Gratis profielen

Op Flirtmee hebben gebruikers toegang tot een profielen script met de volgende mogelijkheden:
- veel info over zichzelf plaatsen (ook op 18+ gebied)
- foto's en video's uploaden (ook 18+ foto's en video's zijn toegestaan)
- logboeks aanmaken
- winks sturen
- berichtjes sturen
- erg uitgebreid zoeken naar een date
- vriendjes worden met anderen
- zien wij jou bezocht heeft
- en nog veel meer

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om erotische teksten, foto's en video's van zichzelf te plaatsen. De gebruikers bepalen uiteraard zelf wat ze op hun profiel plaatsen.

Gratis webcam chats

Op Flirtmee zijn er 2 verschillende chats. De eerste chat kent drie versies:
- de 4cams versie met 4 cams, dit is de standaard chat bij binnenkomst;
- de 6cams versie met 6 cams in het midden;
- de 6cams versie met 3 cams aan de linkerkant en 3 cams aan de rechterkant.
Voor wat betreft de bezoekers maakt het in principe niet uit of ze op de 4 cams of 6 cams zitten, want men ziet dezelfde personen. Het verschil ligt aan het aantal cams en de indeling van de chat. Vermeldenswaard is dat alle versies gratis zijn.

De tweede chat is in een volledige aparte omgeving. Deze wordt meestal in de avond gebruikt als chat 1 vol is. Chat 2 is de opvolger van chat 1 en heeft meerdere functies en 10 cams. Ondanks dit gegeven, gebruiken leden het liefst chat 1.


Maak nu een gratis account aan op FlirtMee

FlirtMee Acties & Nieuws

 • 26 april 2018 Via Flirtmee kunnen gebruikers gratis webcam chat en sexchat gesprekken voeren
  Op Flirtmee kunnen leden geheel gratis gebruik maken van de webcam en sexchat diensten van de site. Gebruikers zijn hierbij niet verplicht om hun kleding uit te trekken bij het hebben van webcam sex conversaties. Men kan in het begin gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven. Voor sommige gebruiker is di Lees verder

FlirtMee reviews (39):

FlirtMee - Walgelijke admin Lemmy

0

Review:
Ik ben , zo blijkt uit de voorgaande recensies, helaas geen uitzondering. Met regelmaat zonder enige uitleg krijg ik kicks, bans en mutes. Als ik opheldering vraag via het formulier op de site dan geen reactie, vraag ik om een admin in de lobby, geen reactie. Mail ik de eigenaar van de site op [email protected] dan geen reactie. Bel ik naar het kantooradres van flirtmee dan krijg ik een secretaresse die de boodschap aanneemt en vervolgens krijg ik geen reactie. Laat ik een boodschap achter via het contactformulier van het bedrijf dan blijft deze in de status ter moderatie staan, nu al meer dan een jaar.

Het moge duidelijk zijn, admin Lemmy heeft volledige vrijheid om zich schuldig te maken aan bans, mutes en kicks. Tevens chanteert hij chatters, hij zegt beelden te hebben, beelden die hij op grond van de wet AVG niet mag hebben.

In 1 woord, walgelijk

Sterke punten:
Geen

Nemo beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - nazi lemmy

0

Review:
Flirtmee is jaren een leuke chat en cam site geweest, alleen is helaas de laatste tijd een nazi adm Lemmy, die zich bezighoud met zijn eigen eisen en wetten te stellen, zou zci

Sterke punten:
soms leuk chatten en cammen, als de nazi lemmy er niet is, kijk steeds mee en geeft prive berichten wat je iemand moet laten doen

Zwakke punten:
Zou beter en leuker zijn als de nazi adm Lemmy er niet zou zijn en zijn eigen regels en wetten stelt, en zich niet met persoonlijke vendetta bezig houd
geeft onterechte ban zonder waarschuwing en reden , zo heeft hij mijn profiel verwijderd en heb ik geen toegang meer tot profielen, ook zonder reden en uitleg, laatst was ik prive vraag ik haar skpe, wat toegelaten is, art8 in een prive room mag men persoonlijke gegevens uitwisselen, krijg ik ban van 2 weken, zo heeft hij ook een leuke en nette chatster weg gepest omdat zij niet op haar mondje gevallen is en de nazi zijn zin niet kreeg, maar er zijn meerdere chatters maten van mij die ook onder zijn terreur helaas het te verduren hebben

Oudere man beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - bannen zonder enige reden

0

Review:
tijdens het chatten word ik gewoon geband voor 30 dagen zonder enige reden. Vraag je om een verklaring krijg je geen antwoord omdat ze zelf niet weten wat de reden is.
Of je doet het goed of je doet het niet maar willekeur kan dus echt niet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte admins, waar ze moeten ingrijpen doen ze niet.
beledigingen tegen vrouwen wordt geaccepteerd door de admins maar geeft een vrouw eens haar mening wordt ze geband.

dit riekt naar DISCRIMINATIE

femke beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - Admin terreur, eigenaar is laks

0

Review:
Er wordt met grote regelmaat onterecht geband door admin lemmy. Rooms met namen die op geen enkele wijze strijdig zijn met de regels worden doodleuk opgedoekt zonder melding waarom.

De grootste hobby van lemmy is echter muten, dan zet hij cam, mi ro en tekst uit. Andere chatters kunnen je dan niet lezen horen en zien.ook hier geen enkele mededeling waarom tot mute is over gegaan. Op vragen via het formulier op de site wordt niet gereageerd als gevraagd wordt naar de reden van de mute.

De eigenaar stelt dat zijn admins niet onterecht bannen en muten en dat bij conflicten met de admin je dit met de admin moet bespreken. Lastig als de admin, laffe lemmy, niet reageert. Ten tweede: als je problemen hebt met de kampcommandant voer een fijn gesprek met hem, jawel een onvervalste Godwin.

Het gedrag van lemmy is zonder meer te kwalificeren als laf, willekeurig en stuitend.

Er worden dagelijks de meest vreselijke dingen geroepen in de lobby, wordt nauwelijks tegen opgetreden.

Chatter Mrs van mijn vader waart er al jaren rond.men zou denken dat na 3 waarschuwingen een ban van een maand en bij weer overtreding voorgoed een ban wordt gegeven.

Chatter volle zak haalt uit naar elke vrouw zonder cam. Hij scheldt en verziekt de sfeer in elke room.er is dan bijval van andere chatters. De weinige dames met cam die alleen prive aangaat worden zo weg gejaagd.

Dan de regels: deze zijn slecht geformuleerd en ook strijdig met AVG, privacyregels.

Al het voorgaande is gemeld bij de eigenaar, vooralsnog zonder resultaat.

FlirtMee - wat een lelijke site

0

Review:
dit is de lelijkste site die ik ooit gezien heb

ilmadam beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - Zonder voorwaarden geen deelname

1

Review:
Voor ik ga betalen voor een website lees ik altijd de Algemene Voorwaarden door. Je wilt toch weten waarvoor je betaalt.
Dat is bij deze site niet mogelijk.
En dus is het niets voor mij

Sterke punten:
Gen idee

Zwakke punten:
Geen enkele informatie te vinden

FlirtMee - flirtmee

1

Review:
zal op zich best wel werken, maar 80% van de mensen zijn echt mensen waarvan je kunt zien dat ze niet helemaal 100 zijn of echt maar dan ook echt lelijk. hier en daar vind je ook wel normale mensen, maar om daar wat mee te doen is ook niet makkelijk aangezien er wel een soort vast kliekje is van mensen. lijkt een beetje alsof dit een last resort is zeg maar.

Sterke punten:
makkelijk contact leggen

Zwakke punten:
mensen komen niet helemaal 100 over. alleen doen als je echt niks kan vinden.

jongen22 beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - wat een site.......

0

Review:
Erg lang lid geweest van deze site ja veel fake profielen en mensen en heb ook gevoel dat veel vrouwen bots zijn of gewoon mensen zijn die de site beheren.

Admins zijn KANSLOOS het systeem wat zij hanteren is echt BAGGER en out of date.

hun huisregels zijn echt over de top en alleen voor eigen gewin 1 keer een foutje maken in een chat bericht via site bij profielen en BAM ip/hardware ban en weg is je profiel.

nog geen eens goed systeem want tweets en stats blijven wel want ja de site moet wel *showen* dat er mensen actief zijn.

Sterke punten:
jip en janneke manier van aanmelden en profiel onderhouden.

Zwakke punten:
admins,huisregels,ban systeem

wijzochten beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - zeer slechte site

0

Review:
elke dag weer zie je dat de admins echt denken dat ze heel wat voorstellen, bannen mensen zonder reden en bemoeien zich overal mee maar durf er dan wat van te zeggen en je krijgt een ban
vandaag nog gezien dat er 2 mensen werden aangevallen door een aantal camloze lafbekken maar toen die twee mensen er wat van zeiden kregen ze van de admin een ban maar de aanvallers niet, hoe dieper je in de reet van een admin zit daar hoe veiliger je bent
het is een zeer belachelijke site die beter vandaag nog gehacked moet worden en offline gehaald moet worden

Sterke punten:
dat er gelukkig nog wel een aantal leuke mensen rondlopen

Zwakke punten:
admins die denken god te zijn
anonieme schelders die geen leven hebben
gebannen worden zonder redes
zwaar vriendjes politiek

daanje beveelt FlirtMee NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtMee - relext

0

Review:
mensen zeuren veel maar is een leuke site
als je de blok knop weet te gebruiken kan je een leuke
tijd hebben op flirtmee

Sterke punten:
gratis tijdverdrijf en soms echt leuk

Zwakke punten:
slecht optreden tegen echte ziekers op de chat

Schrijf ook een review over FlirtMee

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FlirtMee aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FlirtMee aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FlirtMee


Home » Sexdating » FlirtMee