FlirtMee

Welkom bij FlirtMee.nl. U kunt hier terecht voor een gratis webcam chat of een gratis sexchat. Webcam Sex of het uittrekken van uw kleren is zeker niet verplicht. U kunt op FlirtMee gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven.

Inschrijven

Op Flirtmee kunnen bezoekers zich direct aanmelden. Na de aanmelding heeft men direct toegang tot de sekschat. Het is ook mogelijk om een profiel aan te maken met een nickname en e- mail adres. Na de registratie wordt een activatie link verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de registratie te bevestigen. Het voordeel van het aanmaken van een account is dat gebruikers snel kunnen inloggen en dat hun gesprekken opgeslagen blijven.


Kosten

Flirtmee is geheel gratis. Gebruikers kunnen op elk moment van de dag gratis chatten c.q. webcammen met andere gebruikers. De chat site wordt gefinancierd middels advertenties. Op de chatpagina komen er steeds advertenties te zien van diverse bedrijven. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor het chatten en / of webcammen.


Uitschrijven

Gebruikers die niet meer wensen te chatten of die geen gebruik meer willen maken van de diensten van Flirtmee kunnen zich makkelijk uitschrijven. Indien men is ingelogd als gast, dan is het alleen noodzakelijk dat men het scherm afsluit. Indien men wel is geregistreerd, dan moet men eerst inloggen en naar het account gaan. Hierna kan men kiezen op "wijzigen" of "bewerken" en vervolgens "account verwijderen" selecteren. De gegevens van de gebruiker worden dan definitief verwijderd.


Gratis profielen

Op Flirtmee hebben gebruikers toegang tot een profielen script met de volgende mogelijkheden: - veel info over zichzelf plaatsen (ook op 18+ gebied) - foto's en video's uploaden (ook 18+ foto's en video's zijn toegestaan) - logboeks aanmaken - winks sturen - berichtjes sturen - erg uitgebreid zoeken naar een date - vriendjes worden met anderen - zien wij jou bezocht heeft - en nog veel meer Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om erotische teksten, foto's en video's van zichzelf te plaatsen. De gebruikers bepalen uiteraard zelf wat ze op hun profiel plaatsen.


Gratis webcam chats

Op Flirtmee zijn er 2 verschillende chats. De eerste chat kent drie versies: - de 4cams versie met 4 cams, dit is de standaard chat bij binnenkomst; - de 6cams versie met 6 cams in het midden; - de 6cams versie met 3 cams aan de linkerkant en 3 cams aan de rechterkant. Voor wat betreft de bezoekers maakt het in principe niet uit of ze op de 4 cams of 6 cams zitten, want men ziet dezelfde personen. Het verschil ligt aan het aantal cams en de indeling van de chat. Vermeldenswaard is dat alle versies gratis zijn. De tweede chat is in een volledige aparte omgeving. Deze wordt meestal in de avond gebruikt als chat 1 vol is. Chat 2 is de opvolger van chat 1 en heeft meerdere functies en 10 cams. Ondanks dit gegeven, gebruiken leden het liefst chat 1.


Artikelen over FlirtMee

Via Flirtmee kunnen gebruikers gratis webcam chat en sexchat gesprekken voeren

Op Flirtmee kunnen leden geheel gratis gebruik maken van de webcam en sexchat diensten van de site. Gebruikers zijn hierbij niet verplicht om hun kleding uit te trekken bij het hebben van webcam sex conversaties. Men kan in het begin gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven. Voor sommige gebruiker is di ... [...]

FlirtMee Reviews

  Waardeloos

  Als je lekker zit te chatten met een dame, word je verrot gescholden door een cool as ice, een andere chatter.
  De vrouwen die erop zitten kun je ook als een bloemknol in de grond stoppen.
  Wat een stelletje kanslozen.
  Dat er mensen zijn die hier op zitten.
  Waarschijnlijk net zo dom als de rest

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  List en bedrog

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systymatische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zzoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De eenigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

  Admin terreur, eigenaar is laks

  Er wordt met grote regelmaat onterecht geband door admin lemmy. Rooms met namen die op geen enkele wijze strijdig zijn met de regels worden doodleuk opgedoekt zonder melding waarom.

  De grootste hobby van lemmy is echter muten, dan zet hij cam, mi ro en tekst uit. Andere chatters kunnen je dan niet lezen horen en zien.ook hier geen enkele mededeling waarom tot mute is over gegaan. Op vragen via het formulier op de site wordt niet gereageerd als gevraagd wordt naar de reden van de mute.

  De eigenaar stelt dat zijn admins niet onterecht bannen en muten en dat bij conflicten met de admin je dit met de admin moet bespreken. Lastig als de admin, laffe lemmy, niet reageert. Ten tweede: als je problemen hebt met de kampcommandant voer een fijn gesprek met hem, jawel een onvervalste Godwin.

  Het gedrag van lemmy is zonder meer te kwalificeren als laf, willekeurig en stuitend.

  Er worden dagelijks de meest vreselijke dingen geroepen in de lobby, wordt nauwelijks tegen opgetreden.

  Chatter Mrs van mijn vader waart er al jaren rond.men zou denken dat na 3 waarschuwingen een ban van een maand en bij weer overtreding voorgoed een ban wordt gegeven.

  Chatter volle zak haalt uit naar elke vrouw zonder cam. Hij scheldt en verziekt de sfeer in elke room.er is dan bijval van andere chatters. De weinige dames met cam die alleen prive aangaat worden zo weg gejaagd.

  Dan de regels: deze zijn slecht geformuleerd en ook strijdig met AVG, privacyregels.

  Al het voorgaande is gemeld bij de eigenaar, vooralsnog zonder resultaat.

  Zonder voorwaarden geen deelname

  Voor ik ga betalen voor een website lees ik altijd de Algemene Voorwaarden door. Je wilt toch weten waarvoor je betaalt.
  Dat is bij deze site niet mogelijk.
  En dus is het niets voor mij

  Sterke punten
  Gen idee

  Zwakke punten
  Geen enkele informatie te vinden

  relext

  mensen zeuren veel maar is een leuke site
  als je de blok knop weet te gebruiken kan je een leuke
  tijd hebben op flirtmee

  Sterke punten
  gratis tijdverdrijf en soms echt leuk

  Zwakke punten
  slecht optreden tegen echte ziekers op de chat

  nut van review

  wat is het nut van een reviewsite , als de admins van deze site dezelfde is als van de site waar je een review over schrijven kan???
  bij een negatieve review word deze gewoon verwijderd . . . zo kun je elke kut site leuk laten lijken . . .

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  kut admins

  Geluidoverlast en camgebruik

  Sommige denken dat ze dj moeten spelen echt storend is dat. Anderen loggen aan met cam en dekken deze af

  Sterke punten
  Eenvoudig gebruik

  Zwakke punten
  Doorscrollen en verspringen van namen is echt zenuwslopend

  onrecht

  over flirt als je niks gedaan heb maar een andere met zelfde ip krijg je ook een ban wat is dit voor een kolder daar zouden jullie eens op moeten letten
  maar ja je staat toch in onrecht

  Dus ....

  Tja ook FM heeft last van fakers, welke chatsite niet ? Helaas doen de eigenaren hier niets aan als het overduidelijk is. Logisch natuurlijk, kun je mooi zeggen dat je 25000 leden hebt terwijl 75% nep is.

  Maar het is aan jezelf of je je daar aan stoort. Stel zelf wat regels voor je op en ga niet met een ieder in zee. De vaste vriendenclub die er zit heeft inderdaad veel macht. Als er mensen zijn die te populair worden bewegen zij admins tot het geven van een ban. Ondertussen stemmen ze massaal 1 ster voor je profiel zodat je uit het lijstje van populaire leden verdwijnt.

  Toch is het er altijd druk en met de juiste mensen ook gezellig

  Sterke punten
  Veel chatrooms, zelf aan te maken prive of publiek, met en zonder camverplichting

  Zwakke punten
  Fake gehalte

  dr uit gegooid

  admin heeft me dr uit gegooid in mijn eigen room tewijl ik niks deet !!!!!

  flirtmee slechte site

  blijkbaar is mijn eerste mening over flirt gewist hier omdat ze ook hier niet tegen de waarheid kunnenrnhet kan natuurlijk ook dat de eigenaar van flirt heeft lopen janken en zijn site niet negatief wil laten overkomenrnIK LAAT MIJN MOND NIET SNOEREN!!!!!!!!!!!!rn

  Sterke punten
  soms leuke chatters onlinerner is een banknop ;)rnsommige admins doen hun werk wel goedrn

  Zwakke punten
  vriendjes politiek ( vooral onder de admins )rnde hele tijd gezever over onderdelen van een vrouwrnals admins je niet mogen heb je kans ze je in het echte leven problemen gevenrnaantal chatters die diep bij de admins erin zitten en dan andere chatters uitdagen zodat jij een ban krijgtrnik ga niet weer een lang verhaal typen zoals de eerste keer maar laat ik zeggenrnga er zelf kijken hoe het eraan toe gaatrnen deel je mening met andere hierrn

  disconnected

  admin van flirt, had ons excuus aangeboden dat ons toch even te snel eruit gooide.

  Sterke punten
  goeie site

  Zwakke punten
  wordt veel te snel eruit gegooid

  bannend door admin

  hallo, wij zijn door admin gedisconnected, omdat volgens admin wij continue verwijzen naar een ander site, sexparking,sexparking is een room dat ook continue voorkomt op flirt, wat hebben wij dan verkeerd gedaan als wij antwoorden geven opvragen over sexparkingrnlizsamy

  Sterke punten
  oplettenheid

  Zwakke punten
  zitten admin op flirt die daar niet horen, wij geloven een admin die misschien door ons zijn geblock, en admin zijn geworden en ons al verschillende malen eruit bannend

  Ge-wel-dig

  Ik heb het geel gezellig op flirtmee. Het valt allemaal wel mee jullie overdrijven. Het is er super gezellig ik heb nog nooit een ruzie meegemaakt! en als er ruzie is ga gewoon naar een andere room zo simpel is dat. Ik ben zelf niet 100% Nederlands en er zijn soms gekke opmerkingen maar dat is gewoon voor de fun als je dat verschil niet ziet ja dan moet je gewoon beter niet met mensen omgaan. tegen een grapje moet je kunne! ik chat lekker door en houw het zeer zeker spannend I love flirtmee!
  Kusje Malitaa

  Sterke punten
  Gezellig! het is niet aleen rukke en die onzin je kunt ook gewoon lache en er word niet door gevraagd wil je anoniem blijve dan gaat dat gewoon niemand doet moeilyk. maar wrm anoniem show your faceee (denk ik dan).

  Je word niet belachelijk gemaakt, iedereen heeft respect.

  Zwakke punten
  GEEN

  leuke site

  ik kom al jaren op flirtmee met tussenposes en ben blij met de site zou zeggen ga zo door

Bezoek FlirtMee

Schrijf je eigen review