Reviews van deze auteur

reclame stunt van eigenaar lemmy

Review over FlirtMee

Heel dat stuk van oude garde is reclame stunt van eigenaar en misbruiker lemmy .

De oude garde is vertrokken na nieuwe goed werkende chat van de oude eigenaar .

evenflirten.nl.

Sterke punten
Geen 1 alles word bij elkaar gelogen en prive gesprekken misbruikt .

Zwakke punten
Alles is 1 rattenhol machtsmisbruik .

List en bedrog

Review over FlirtMee

Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
Profielen worden zonder rede verwijderd .
Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systymatische weg te zieken .
Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
normaal contact is er niet te krijgen zzoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

Sterke punten
Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
De eenigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

Zwakke punten
Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

reacties:

Review: Flirtmee, Top! Ten onrechte slechte naam!

deze resentie is kompleet een leugen en niks van oude garde want toen het nog van vorige eigenaren was liep deze site goed kijk vanaf wanneer er negativiteit als reviews zijn gekomen .
de rotte appels zijn juist de eigenaar en wat er nog zit van admins 1 of 2 mensen worden bij andere chatters in prive zwart gemaakt en aantal chatters op hele site spring ver achteruit vele ziijn gevlucht na even flirten de nieuwe chat van de oude eigenaar deze chat werkt top sinds de nieuwe chat is opgestart niks dan elende en gezeik en geen admins meer te zien maar ze zijn er wel want ze bannen in geniep en durven geen reactie te geven minderjarige halen ze ook met open handen binnen kids van 13 en 14 jaar zitten er ook dagelijks dus hele verhaal van oude garfe is verhaal van eigenaar en dat is admin lemmy hij lult ook prive dingen door na andere chatters wat hij prive lees .
het aantal chatters is na overnamen met 75% of meer gekelderd het is gewoon beerput van relschoppers die hand boven het hoofd gehouden word

Review: Waardeloos

klopt die chat ga na de klote sinds die lemmy er zit wat een triest kansloos ventje

Review: Admin terreur, eigenaar is laks

Je zal ook geen reactie krijgen van de eigenaar want is hij zelf en is gewoon een crimineel heeft meerdere chats gehad en zijn ook na de klote

Review: Admin terror

deze site is overgenomen 2 jaar terug door 1 die al diverse andere sites heeft gehad en div bij elkaar heeft gevoegd en na klote heeft gebracht hij maakt films van vrouwen en doe daar dingen mee die verboden zijn profielen van 10 12 jaar van echte chatters worden gewoon verwijderd zonder rede en dan zeggen dat chat nog dagelijks bezocht word door 1000 a 1500 personen dat is al 2 jaar niet meer op drukke tijden kom je net aan 275 man max 300 terwijl tijden van 2500 man en meer in verleden was