Reviews van deze auteur

reclame stunt van eigenaar lemmy

Heel dat stuk van oude garde is reclame stunt van eigenaar en misbruiker lemmy . De oude garde is vertrokken na nieuwe goed werkende chat van de oude eigenaar . evenflirten.nl.

Sterke punten
Geen 1 alles word bij elkaar gelogen en prive gesprekken misbruikt .

Zwakke punten
Alles is 1 rattenhol machtsmisbruik .

List en bedrog

Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse. Profielen worden zonder rede verwijderd . Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute. Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan . dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters . Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systymatische weg te zieken . Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent . Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken . normaal contact is er niet te krijgen zzoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail . Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres. Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat . Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil . Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak . Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

Sterke punten
Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond Zelfs daar mag niks van gezegd worden . Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban . Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee . De eenigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

Zwakke punten
Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid . Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook . Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .