FlirtMee

Welkom bij FlirtMee.nl. U kunt hier terecht voor een gratis webcam chat of een gratis sexchat. Webcam Sex of het uittrekken van uw kleren is zeker niet verplicht. U kunt op FlirtMee gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven.

Inschrijven

Op Flirtmee kunnen bezoekers zich direct aanmelden. Na de aanmelding heeft men direct toegang tot de sekschat. Het is ook mogelijk om een profiel aan te maken met een nickname en e- mail adres. Na de registratie wordt een activatie link verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de registratie te bevestigen. Het voordeel van het aanmaken van een account is dat gebruikers snel kunnen inloggen en dat hun gesprekken opgeslagen blijven.


Kosten

Flirtmee is geheel gratis. Gebruikers kunnen op elk moment van de dag gratis chatten c.q. webcammen met andere gebruikers. De chat site wordt gefinancierd middels advertenties. Op de chatpagina komen er steeds advertenties te zien van diverse bedrijven. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor het chatten en / of webcammen.


Uitschrijven

Gebruikers die niet meer wensen te chatten of die geen gebruik meer willen maken van de diensten van Flirtmee kunnen zich makkelijk uitschrijven. Indien men is ingelogd als gast, dan is het alleen noodzakelijk dat men het scherm afsluit. Indien men wel is geregistreerd, dan moet men eerst inloggen en naar het account gaan. Hierna kan men kiezen op "wijzigen" of "bewerken" en vervolgens "account verwijderen" selecteren. De gegevens van de gebruiker worden dan definitief verwijderd.


Gratis profielen

Op Flirtmee hebben gebruikers toegang tot een profielen script met de volgende mogelijkheden: - veel info over zichzelf plaatsen (ook op 18+ gebied) - foto's en video's uploaden (ook 18+ foto's en video's zijn toegestaan) - logboeks aanmaken - winks sturen - berichtjes sturen - erg uitgebreid zoeken naar een date - vriendjes worden met anderen - zien wij jou bezocht heeft - en nog veel meer Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om erotische teksten, foto's en video's van zichzelf te plaatsen. De gebruikers bepalen uiteraard zelf wat ze op hun profiel plaatsen.


Gratis webcam chats

Op Flirtmee zijn er 2 verschillende chats. De eerste chat kent drie versies: - de 4cams versie met 4 cams, dit is de standaard chat bij binnenkomst; - de 6cams versie met 6 cams in het midden; - de 6cams versie met 3 cams aan de linkerkant en 3 cams aan de rechterkant. Voor wat betreft de bezoekers maakt het in principe niet uit of ze op de 4 cams of 6 cams zitten, want men ziet dezelfde personen. Het verschil ligt aan het aantal cams en de indeling van de chat. Vermeldenswaard is dat alle versies gratis zijn. De tweede chat is in een volledige aparte omgeving. Deze wordt meestal in de avond gebruikt als chat 1 vol is. Chat 2 is de opvolger van chat 1 en heeft meerdere functies en 10 cams. Ondanks dit gegeven, gebruiken leden het liefst chat 1.


Artikelen over FlirtMee

Via Flirtmee kunnen gebruikers gratis webcam chat en sexchat gesprekken voeren

Op Flirtmee kunnen leden geheel gratis gebruik maken van de webcam en sexchat diensten van de site. Gebruikers zijn hierbij niet verplicht om hun kleding uit te trekken bij het hebben van webcam sex conversaties. Men kan in het begin gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken met andere bezoekers of een spannende erotische tijd beleven. Voor sommige gebruiker is di ... [...]

FlirtMee Reviews

  ruzieschoppers

  altijd gezellig en lol,jammer vind ik wel dat er te weinig admin zijn overdag,,dit zou beter moeten worden

  Sterke punten
  gezellige mensen je bent niks verplicht

  Zwakke punten
  ruziezoekers te weinig admin en dus vaak negativiteit,gelukkig kun je dat soort mensen blokkeren zodat het voor jezelf wel gezellig en leuk blijft

  De grootste lafbek en undercover chatter Bobby

  Chatter bobby is een zeer bange chatter die graag stookt tussen andere chatters. Als er stelletjes uit elkaar gaan dan probeert die lafbek meteen te slijmen bij de vrouw. Bobby wil graag de controle houden, zo erg zelfs dat zijn eigen vriendin hem een control freak noemt. Bobby durft alleen een grote bek te hebben als hij gezopen heeft en zijn vriendjes online zijn. Word hij aangepakt door andere chatters dan haalt hij huilend zijn vriendinnetje giez erbij. Word ook gezegd dat bobby een kind dronken heeft doodgereden. Bobby is een van de grootste klootzakken op flirt

  Zwakke punten
  Bobby en zijn clubje randdebielen

  Flirtmee, Top! Ten onrechte slechte naam!

  Ik kom al sinds de begin-dagen op deze chat site. Zo'n 14 jaar nu. Veel gezien, veel meegemaakt, ups en downs, vele vrienden aan overgehouden. Een tijd geleden liep het erg terug omdat onder het oude management er met de pet naar werd gegooid. Maar het is tegenwoordig weer ouderwets gezellig op Flirtmee, na de overname door een eigenaar die er wl verstand van lijkt te hebben en het uitdunnen van de admins tot er alleen mensen over bleven die goed werk leveren, wat een ander er ook over te liegen heeft. Het is zonde dat er een paar mensen die op Flirtmee steeds het deksel op hun neus krijgen, zo veel moeite doen om al die reviews te schrijven. Niemand die deze chat cht kent trapt in het feit dat dit door n a tw personen is gebeurt. Wij vaste chatters kennen dit gespuis maar al te goed, zelf schuldig aan de beschuldigen jegens anderen. Flirtmee heeft pas geleden de vernieuwe chat gepresenteerd, vanwege het einde van de Flashplayer, en persoonlijk zijn ik en mijn chatvriendjes en -dinnetjes, er super blij mee!! Dus erg zonde dat er elementen komen van een concurrerende chat die maar niet van de grond kan komen, om hun jaloezie op deze manier op een goed bedoelde review-website zo te uiten. Als ik bij Flirtmee werkte, zou ik een paar van deze 'personen' bij justitie aangeven voor deze beschuldigingen. Maar dat terzijde. Zulke mensen heb je helaas overal, die zelf niks kunnen klaarmaken en dan zo reageren. Kom gezellig een keer chatten, dan kun je het zelf zien en geloven! Trap niet in de valse reviews van mensen die zelf strafbare feiten plegen op een chat, om het vervolgens af te schuiven op mensen die elke dag hun uiterste best doen om ons een leuke chat te geven. En dat lukt, ndanks deze negatievelingen.

  Sterke punten
  Goede eigenaar die in tegenstelling tot de vorige, wl op de chat komt, en zelf zich op de hoogte stelt van wat er (nog) gebeuren en veranderen moet en daar hard aan werkt. Prima admin team. Er waren vroeger wat rotte appels, maar die zijn allemaal de deur gewezen. De admins zijn erg streng geworden waar het gaat om mensen die de chat verzieken, dezelfde mensen die ook op sites als deze reviews vol met leugens verspreiden, omdat zij daar de dupe van werden. En volledig terecht. maar nieder die gewoon voor de gezelligheid komt vind in het admin team tegenwoordig een groep vrienden, die je graag ter dienst staat, zeker nu het allemaal nog wat aftasten is op de nieuwe caht. Chapeaux voor de reeds geboden hulp!! De nieuwe site is stukker beter en mijlen vooruit op de concurrent wat betreft customizen, en de vooruitzichten voor wat er nog aan toegevoegd gaat worden zijn ook erg mooi.

  Zwakke punten
  De techniek van de nieuwe site laat het nog wel eens afweten maar het is nog pas net nieuw en de eigenaar werkt er erg hard aan, dit als grote opluchting voor de chatters die het gebrek aan effectiviteit van de vorige eigenaar als lachwekkend zagen. Helaas is het aantal 'rukkers' wel toegenomen door de jaren heen, maar met prima block functies en ouderwets negeren is dat niet zo'n groot probleem.

  Geweldige camsite!

  Ik vind flirtmee zooooooooo leuk !! Ik krijg een natte van elk chatter daar. (hmmmmmm) (L)(L)flirtmee :-)

  Sterke punten
  ''Alles''

  Zwakke punten
  Carry !

  Zeer leuke site

  Het is gewoon een kei gezellige site. Het valt me op dat vooral de mensen die hier klagen precies de chatters zijn die zelf respectloos zijn t.o.v van andere chatters. Het is gewoon gezellig en super druk en dat is het niet omdat het daar zo vervelend is.

  Sterke punten
  gezellig altijd nieuwe gezichten

  Zwakke punten
  soms wat te druk

  goede site

  Ik zit al een poosje op deze site en eigenlijk wel tot volle tevredenheid. Je kan berichten gratis versturen of een kijkje nemen op de camchat. Indien je wens kan je iemand uitnodigen voor een prive camchat, Ben hier al veel gezellige mensen tegen gekomen en heb er ook al een paar dates aan over gehouden. Af en toe is het net een soap serie als je leest wat mensen elkaar toe roepen maar daar trek ik me niets van aan. Laat ze dat maar onderling uitvechten.

  Sterke punten
  gratis site..geen gedoe met betalingen voor berichtjes; misschien ook wel nep profielen aanwezig maar dat is niet hinderlijk. Eigenlijk een van de betere sites die er is. Ik heb nog geen andere gevonden eigenlijk die zo makkelijk toegankelijk is.

  Zwakke punten
  Eigenlijk weinig; behalve dat je max 4 berichtjes per uur kan versturen en er een maximum aantal leestekens is als je een bericht plaatst in iemands gastenboek. Sommige admins bemoeien zich te persoonlijk met de chat. Je berichten worden gescreend; Je mag geen email adressen / telefoonnrs openlijk uitwisselen maar daar is altijd een oplossing voor te vinden bijv dmv een prive chat

  Zomaar een ban

  Ik kon vandaag niet eens op de chat, had ineens een ban! Snap er niets van. Raar. Terwijl ik er altijd lol heb en me keurig aan de regels hou...

  NVT

  Hierbij wil ik iedereen waarschuwen die met chatter NVT(NothingButPure)te maken krijgt......Zij is een oplichtster en een leugenaar die op andermans geld uit is......Trap dr niet in,hoe goed ze zichzelf ook voordoet...Ze verteld alleen maar leugens.........Een slecht mens.............Verders is Flirtmee een van de leukste sites die ik ken..ga zo door FM....

  leuke site

  Hoi, Kom zelf al enkele jaren op flirtmee, nooit problemen met admins of andere chatters. Komt denk ik ook omdat ik me aan de regels hou, respecteer een ander dan krijg je respect terug, Wat ik me dan wel afvraag als ik sommige revieuws zo lees, een site afkraken maar er wel op inloggen ??? Blijf dan ook weg van die site, en laat de mensen die het wel leuk en gezellig kunnen houden de chatters zijn Flirtmee ga zo door, ik blijf er gezellig komen !!!!

  Sterke punten
  leuk, gezellig, goede controle van admins

  Zwakke punten
  kan er zo geen 1 verzinnen

  Super leuk

  Flirtmee is een hele leuke site en op de advertenties na ook gewoon helemaal gratis. Niets betalen voor berichten en je kan cammen en chatten tot je een ons weegt, alles is gratis. Het is er altijd superdruk en de admins proberen zo goed mogelijk alles te sturen

  Sterke punten
  - altijd wat te doen - continue een instroom van nieuwe chatters en leden - goed gecontroleerd, de mensen die menen dat de admins slecht zijn, zijn over het algemeen de gasten die juist alles proberen te verzieken, door te schelden of mensen lastig te vallen op de chat en dan vinden ze het nog gek dat ze eruit gegooid worden ?

  Zwakke punten
  - soms te druk

Bezoek FlirtMee

Schrijf je eigen review