Reviews van deze auteur

Flirtmee, Top! Ten onrechte slechte naam!

Ik kom al sinds de begin-dagen op deze chat site. Zo'n 14 jaar nu. Veel gezien, veel meegemaakt, ups en downs, vele vrienden aan overgehouden. Een tijd geleden liep het erg terug omdat onder het oude management er met de pet naar werd gegooid. Maar het is tegenwoordig weer ouderwets gezellig op Flirtmee, na de overname door een eigenaar die er wl verstand van lijkt te hebben en het uitdunnen van de admins tot er alleen mensen over bleven die goed werk leveren, wat een ander er ook over te liegen heeft. Het is zonde dat er een paar mensen die op Flirtmee steeds het deksel op hun neus krijgen, zo veel moeite doen om al die reviews te schrijven. Niemand die deze chat cht kent trapt in het feit dat dit door n a tw personen is gebeurt. Wij vaste chatters kennen dit gespuis maar al te goed, zelf schuldig aan de beschuldigen jegens anderen. Flirtmee heeft pas geleden de vernieuwe chat gepresenteerd, vanwege het einde van de Flashplayer, en persoonlijk zijn ik en mijn chatvriendjes en -dinnetjes, er super blij mee!! Dus erg zonde dat er elementen komen van een concurrerende chat die maar niet van de grond kan komen, om hun jaloezie op deze manier op een goed bedoelde review-website zo te uiten. Als ik bij Flirtmee werkte, zou ik een paar van deze 'personen' bij justitie aangeven voor deze beschuldigingen. Maar dat terzijde. Zulke mensen heb je helaas overal, die zelf niks kunnen klaarmaken en dan zo reageren. Kom gezellig een keer chatten, dan kun je het zelf zien en geloven! Trap niet in de valse reviews van mensen die zelf strafbare feiten plegen op een chat, om het vervolgens af te schuiven op mensen die elke dag hun uiterste best doen om ons een leuke chat te geven. En dat lukt, ndanks deze negatievelingen.

Sterke punten
Goede eigenaar die in tegenstelling tot de vorige, wl op de chat komt, en zelf zich op de hoogte stelt van wat er (nog) gebeuren en veranderen moet en daar hard aan werkt. Prima admin team. Er waren vroeger wat rotte appels, maar die zijn allemaal de deur gewezen. De admins zijn erg streng geworden waar het gaat om mensen die de chat verzieken, dezelfde mensen die ook op sites als deze reviews vol met leugens verspreiden, omdat zij daar de dupe van werden. En volledig terecht. maar nieder die gewoon voor de gezelligheid komt vind in het admin team tegenwoordig een groep vrienden, die je graag ter dienst staat, zeker nu het allemaal nog wat aftasten is op de nieuwe caht. Chapeaux voor de reeds geboden hulp!! De nieuwe site is stukker beter en mijlen vooruit op de concurrent wat betreft customizen, en de vooruitzichten voor wat er nog aan toegevoegd gaat worden zijn ook erg mooi.

Zwakke punten
De techniek van de nieuwe site laat het nog wel eens afweten maar het is nog pas net nieuw en de eigenaar werkt er erg hard aan, dit als grote opluchting voor de chatters die het gebrek aan effectiviteit van de vorige eigenaar als lachwekkend zagen. Helaas is het aantal 'rukkers' wel toegenomen door de jaren heen, maar met prima block functies en ouderwets negeren is dat niet zo'n groot probleem.