Reviews van deze auteur

Walgelijke admin Lemmy

Review over FlirtMee

Ik ben , zo blijkt uit de voorgaande recensies, helaas geen uitzondering. Met regelmaat zonder enige uitleg krijg ik kicks, bans en mutes. Als ik opheldering vraag via het formulier op de site dan geen reactie, vraag ik om een admin in de lobby, geen reactie. Mail ik de eigenaar van de site op [email protected] dan geen reactie. Bel ik naar het kantooradres van flirtmee dan krijg ik een secretaresse die de boodschap aanneemt en vervolgens krijg ik geen reactie. Laat ik een boodschap achter via het contactformulier van het bedrijf dan blijft deze in de status ter moderatie staan, nu al meer dan een jaar.

Het moge duidelijk zijn, admin Lemmy heeft volledige vrijheid om zich schuldig te maken aan bans, mutes en kicks. Tevens chanteert hij chatters, hij zegt beelden te hebben, beelden die hij op grond van de wet AVG niet mag hebben.

In 1 woord, walgelijk

Sterke punten
Geen

Admin terreur, eigenaar is laks

Review over FlirtMee

Er wordt met grote regelmaat onterecht geband door admin lemmy. Rooms met namen die op geen enkele wijze strijdig zijn met de regels worden doodleuk opgedoekt zonder melding waarom.

De grootste hobby van lemmy is echter muten, dan zet hij cam, mi ro en tekst uit. Andere chatters kunnen je dan niet lezen horen en zien.ook hier geen enkele mededeling waarom tot mute is over gegaan. Op vragen via het formulier op de site wordt niet gereageerd als gevraagd wordt naar de reden van de mute.

De eigenaar stelt dat zijn admins niet onterecht bannen en muten en dat bij conflicten met de admin je dit met de admin moet bespreken. Lastig als de admin, laffe lemmy, niet reageert. Ten tweede: als je problemen hebt met de kampcommandant voer een fijn gesprek met hem, jawel een onvervalste Godwin.

Het gedrag van lemmy is zonder meer te kwalificeren als laf, willekeurig en stuitend.

Er worden dagelijks de meest vreselijke dingen geroepen in de lobby, wordt nauwelijks tegen opgetreden.

Chatter Mrs van mijn vader waart er al jaren rond.men zou denken dat na 3 waarschuwingen een ban van een maand en bij weer overtreding voorgoed een ban wordt gegeven.

Chatter volle zak haalt uit naar elke vrouw zonder cam. Hij scheldt en verziekt de sfeer in elke room.er is dan bijval van andere chatters. De weinige dames met cam die alleen prive aangaat worden zo weg gejaagd.

Dan de regels: deze zijn slecht geformuleerd en ook strijdig met AVG, privacyregels.

Al het voorgaande is gemeld bij de eigenaar, vooralsnog zonder resultaat.

reacties: