Girls-Dating.nl

Girls Dating is speciaal bestemd voor lesbiennes vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar een date, relatie en of vriendschap. Door geheel gratis een profiel aan te maken op deze site, heeft men namelijk de mogelijkheid om snel en eenvoudig in contact te komen met andere gelijkgestemde personen. De matches op de site zijn meestal op basis van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren van gebruikers. Het voordeel van een Girls Dating account is dat men sneller in contact kan komen met andere lesbiennes, dat men berichten kan versturen naar andere deelnemers, men kan een eigen profiel kan aanmaken en foto's uploaden. Verder heeft men ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto's van de site. Nadat men een gratis account heeft aangemaakt op de site, kan men gebruik maken van de standaard functies van de site. Tegen een kleine financiele vergoeding, heeft men de mogelijkheid om het account verder te upgraden naar een VIP- lidmaatschap. Hiermee krijgt de gebruiker toegang tot alle functionaliteiten van de site.

Op deze site wordt zeer voorzichtig omgegaan met persoonsgegevens van gebruikers. De gegevens worden als eerst alleen gebruikt om de diensten van Girls- Dating optimaal te kunnen bieden aan de leden. Het gaat hierbij om het samenstellen van een profiel op Girls-Dating.nl en voor het leggen van contact met andere deelnemers. Daarnaast worden persoonsgegevens gebruikt voor adequate dienstverlening, uitvoering van overeenkomsten met de gebruiker, relatiebeheer, het verbeteren van de dienstverlening en het nakomen van wettelijke verplichtingen. Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Girls-Dating.nl, haar klanten en/of medewerkers.


Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in Girls Dating, hebben de mogelijkheid op deze site om geheel gratis een account aan te maken. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te, onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!', een gebruikersnaam, de voorkeuren en wachtwoord naar keuze in te geven. Verder kan men aangeven of men akkoord gaat met het ontvangen van speciaal geselecteerde aanbiedingen van Girls-Dating.nl en derden. Hierna kan men klikken op 'inschrijven'. Na zich ingeschreven te hebben op de site, wordt er een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Hierna kan men op zoek naar een spannende girls date.


Voordelen account

Met een gratis Girls Dating account hebben gebruikers de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken en profielen van anderen te bekijken. Daarnaast kan men standaard berichten versturen, foto's plaatsen en gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Tegen een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits, kunnen gebruikers VIP- toegang tot de site krijgen. In dit geval kan men gebruik maken van alle functionaliteiten van de site. Men kan onder andere de foto zapper opties gebruiken, persoonlijke berichten versturen, extra foto's bekijken, uitgebreid zoeken en chatten met andere gebruikers.


Kosten

Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Met dit account heeft men dan toegang tot de standaard functies van de site. Daarnaast kan men ook ervoor kiezen om VIP- toegang tot de site te hebben. Gebruikers kunnen een van de volgende VIP- pakketten kiezen: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Profiel verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat een gebruiker vanwege een of andere redenen, geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. In dit geval heeft de gebruiker de mogelijkheid om zich uit te schrijven van de site. Dit kan men doen door als eerst in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje, welke rechtsboven aan de pagina te vinden is. Hier kan men klikken op 'instellingen' en daarna op 'uitschrijven'. Na de keuze bevestigd te hebben, wordt het account permanent verwijdert van de site. Eventuele lopende abonnementen worden per direct stopgezet en niet gebruikte credits worden niet gerestitueerd.


Contact gegevens

Girls-Dating.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen Nederland Postadres: Girls-Dating.nl, Postbus 38128, 6503 AE Nederland Nederland Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kan men contact opnemen met de beheerders van de site, door het online contactformulier in te vullen en te versturen. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'.


Girls-Dating.nl Reviews

Bezoek Girls-Dating.nl

Schrijf een review