Reviews van deze auteur

Dromen van een mooie vrouw

Review over SeksBuddy

SeksBuddy is net als Flirtplek.nl en vele andere soortgelijke sites een sekssite met fictieve profielen. In de kleine lettertjes wordt dat ook aangegeven. Ik begrijp al die negatieve reacties dus niet. Ik zou zeggen: weet waaraan je begint!
Wat SeksBuddy mee heeft is dat je niet wordt overspoeld met mailtjes. De dames zijn ook niet altijd online. Dat geeft wat meer vertrouwen, maar de dames zijn net zo goed fake. Je merkt het aan de stijl van mailen: "ik weet zeker schatje dat wij samen een heel fijne tijd gaan beleven en mijn poesje is nu al nat van je". Herkenbaar?
Maar kennelijk voldoet het aan een behoefte. Waarom vinden jullie dat jullie er ingetuind zijn? Dachten jullie nu echt dat die bloedmooie vrouwen op ons zitten te wachten? Zie het gewoon als vermaak en meer niet. Het kost je wat credits maar uiteindelijk wordt je dat geklets zat en stop je er vanzelf wel mee. Ga een hoertje scoren bij Kinky.nl. Dan heb je échte seks en vaak nog goedkoper dan al die credits blijven kopen. En wat is er mis met een hoertje? Het wordt allemaal veilig gedaan en het is bovendien een eerlijk beroep. Eerlijker dan chatoperators die geile fake berichtjes naar je versturen.
Al die sekssites zijn een droomwereld. Als je wilt blijven dromen, ga je gang, maar klaag niet. Wees je ervan bewust dat je slechts droomt van zo'n lekker ding die jou geil aankijkt op de foto en jou vertelt wat ze allemaal met jou wil doen. Zorg er alleen wel voor dat het niet verslavend wordt en je plotseling merkt dat je 1000 euro lichter bent geworden. Daar had je wel 10 keer voor naar een hoertje kunnen gaan.

Sterke punten
Mooie vrouwen, duidelijke site, uitschrijven is niet moeilijk, niet overspoeld door berichtjes.

Zwakke punten
Geen.

Slechte mensen heb je overal

Review over 50plusMatch

Ik vind het een goede site, duidelijk en correct. Iemand had ooit mij een beledigend mailtje gestuurd via de site. Toen ik een klacht indiende was die persoon binnen het uur verwijderd.

Sterke punten
Klantvriendelijk.

Zwakke punten
Vroeger kon je op regio zoeken, nu alleen op provincie. De site zelf zegt dat dit op verzoek van de leden is, maar ik begrijp het niet. Ik woon zelf in Brabant omgeving Breda. Daar kon ik dus vroeger in zoeken. Nu noodgedwongen in heel Brabant met het gevolg dat leuke dames in Helmond of zo blijken te wonen.

reacties: