50plusMatch - 45 Reviews

Last updated: 18 augustus 2018
50plusMatch Logo

37.1% aanbevolen, 45 Reviews

  1. 50plusMatch informatie
  2. 50plusmatch informatie
  3. Hoe werkt het?
  4. Kosten
  5. 50plusmatch app
  6. 50plusMatch Video
  7. 50plusMatch Reviews
  8. Schrijf ook een review over 50plusMatch

Niet tevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens 50pluspartner.

50plusMatch informatie

50PlusMatch - De serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve 50-plussers, dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek.

50plusMatch Details

Hits: 13626

URL: http://www.50plusmatch.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 45

50plusmatch informatie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je gemakkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten.

Deze datingsite is getest en door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders!

Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt.

Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen.

De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.

Kosten

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag.

Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap!

Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap:

1 maand €24,95 per maand
3 maanden €14,95 per maand
6 maanden €9,95 per maand
1 jaar €7,95 per maand

50plusmatch app

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!

50plusMatch Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hXSNbcL3m4Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op 50plusMatch

50plusMatch Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij 50plusMatch
    Over 50plusMatch 50plusMatch is een online datingsite die zich speciaal richt op singles vanaf 50 jaar en ouder. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudig en overzichtelijk uiterlijk. Deze datingsite is voor actieve senioren die op zoek zijn naar een goede vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite is door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen Lees verder
  • 11 maart 2016 Actie 50PlusMatch 3 dagen gratis lidmaatschap
    Goed nieuws zo vlak voor het weekend! 50PlusMatch is winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards XS in de categorie Datingsites. Dit betekent weer een leuke actie! Van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2016 ontvangen nieuwe leden bij 50PlusMatch gratis full membership voor 3 dagen. Lees verder
  • 21 december 2015 Mobiele App 50PlusMatch
    20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De kloof wordt kleiner Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn. Voor veel jongeren is dat juist een belang Lees verder
  • 12 oktober 2015 Gentlemen’s night bij 50Plusmatch
    Vanaf vrijdag 9 oktober tot en met zondag 18 oktober is het Gentlemen’s night bij 50Plusmatch. In deze periode ontvangen alle heren 3 avonden een gratis Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Win een date bij 50plusmatch.nl
    In de periode van vrijdag 11 september tot en met zondag 20 september kunnen bestaande en nieuwe leden hun perfecte date winnen bij 50PlusMatch.nl. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven op 50PlusMatch en kunnen net als bestaande klanten na het meespelen met de quiz hun perfecte date winnen. Lees verder
  • 16 juni 2015 50plusmatch: 3 dagen gratis!
    Lees verder
  • 17 april 2015 50plusmatch.nl | 3 dagen gratis full membership
    De datingsite voor 50plussers heeft per 17 april een top actie voor alle nieuwe leden. Iedereen ontvangt na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership account. Lees verder
  • 25 maart 2015 Singles sporten meer dan mensen in een relatie
    Den Haag, 18 maart 2015 – Vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland sporten 20% meer dan mensen met een partner. Waar singles gemiddeld 3 uur per week sporten is dit bij bezette mannen en vrouwen slechts 2,5 uur. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau `s-Gravenhage Sport & Recreatie in opdracht van de website Datingsite Kiezen. In totaal zijn er 1400 mensen tussen de 25 en 45 Lees verder
  • 1 december 2014 Kassa keurt datingsites
    Zaterdag 29 november besteedde Kassa weer aandacht aan datingsites. Vooral datingsites voor 50 plussers kwamen aan bod. De uitzending brengt weinig nieuws aan het licht. De gebruikelijke klachten over datingsites zoals automatische verlengingen, te lange vragenlijsten en niet-actieve leden passeerde de revue. Uitslag van Kassa: Slecht Dating50Plus Lexa Matig Actief50 VijftigPlusDat Lees verder
  • 13 juni 2014 50plusmatch laat iedereen gratis daten!
    Het WK is begonnen, maar niet iedereen heeft er evenveel behoefte aan om de hele dag voetbal te kijken. Daten is toch een stuk leuker! Speciaal voor alle oudere jongeren onder ons heeft 50plusmatch de komende maand een leuke actie: meld je nu aan en ontvang gratis 3 dagen daten Is het niks, dan is het niks, maar nooit geschoten is altijd mis. Date je liever alleen met hoogopgeleide single Lees verder

50plusMatch reviews (45):

50plusMatch - Veel fake profielen

0

Review:
Mijn profiel is nu 2258 keer bekeken, en 4 reacties gehad
Reageer je op een profiel heb je mazzel als je een berichtje terugkrijgt.
Heel veel profielen lijken qua tekst veel op elkaar, het lijkt wel of ze uit een tekst bestandje gekopieerd zijn.
Bij nieuwste 50 inschrijvingen staan vrouwen die ik al eerder tegengekomen ben.
Hebben ze een opleiding genoten als zijnde MBO, willen ze iemand met HBO of WO, wel toevallig, hoef je niet te reageren.
Ook 1 keer meegemaakt met een contact bleken er foto's bij het profiel te staan van 20 jaar geleden, schiet lekker op.

Sterke punten:
Weinig

Zwakke punten:
Er wordt door de 50+ site volgens mij veel zelf ingevuld.

Ad beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - nep site

0

Review:
ik vind het een super slechte site, een klein groepje mensen is actief op een soort van chatbox, maar dit zijn steeds dezelfde mensen. Voor de rest is er niks te doen, wel kijkers, maar geen reacties. Of de profielen zijn nep, of iedereen is daar in slaap gesukkeld.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
dooie boel

ino beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - 50plusmatch en de valse geschriften

2

Review:
50plusMatch is de site waar ik begon met online daten. Kreeg de indruk dat er heel veel neppe profielen bestaan op de website. Want het aantal maal dat mijn profiel bekeken werd was zeer hoog, maar de reacties bleven maar uit! Ik zag door de neppe profielen de website niet meer, als het ware.

Na 2 maanden zonder echte afspraken was ik er klaar mee. Ik heb vervolgens op advies van een vriend lexa geprobeerd maar kwam er al gauw achter dat deze website niet echt voor (jongere) senioren bedoeld is. En wederom (te)veel nepprofielen. Na een reclame te hebben gezien over lach.nl ben ik research gaan doen, om niet weer geld te hoeven betalen voor iets wat niet werkt voor mij. Lach.nl is een relatief nieuwe dating site maar bracht mij wel al na 5 dagen in contact met een mooie vrouw uit de regio met dezelfde hobby's/interesses en na een paar weken chatten hadden we een afspraak. Een half jaar later is onze uiteindelijke relatie (op een mooie manier) ten einde gekomen, dus ik begin nu weer van vooraf aan. Door lach heb ik in ieder geval weer vertrouwen gekregen in het online daten!

Sinds ik weer opnieuw ben begonnen ben ik nieuwsgierig geworden. Zijn er, in jullie ervaring, nog andere dating sites waar ik me als senior aan kan wagen?

Sterke punten:
Duidelijke lay out
Tarieven zijn oké

Zwakke punten:
Lees verhaal

HarryKuijper beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Gelukkig !

0

Review:
Alweer 3 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven! Via 50 plus match. Ook hier kom je horken en leugenaars tegen! Het lijkt wel het gewone leven! Maar óók de pareltjes en ruwe diamanten . Iedereen succes bij die zoektocht !

Marian en Chris

Sterke punten:
Pareltjes en diamanten. Is wel even zoeken maar dan heb je ook wat!

Zwakke punten:
Veel gefrustreerde roddelaars die je het geluk niet gunnen.

Chris1 beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch

0

Review:

sander beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - waarschuwing aan de dames

0

Review:
De eerste ontmoeting met een man was erg succesvol en ik heb nog steeds een vriendschappelijke relatie met hem. Wat dat betreft, prima. Het is ook een betrouwbare en lieve man.
De tweede ontmoeting was minder succesvol. De betreffende man staat helaas nog steeds op de 50plus dating site en dat betreur ik ten zeerste, ik zal beslist niet de eerste en ook niet zijn laatste slachtoffer zijn. Ik heb hem wel aangemeld als onbetrouwbaar maar de redactie meent niets te kunnen doen. De man liegt werkelijk alles aan elkaar. Ik was zo dom om met hem te gaan chatten via skype en ik kan alleen maar aangeven, dames trap er niet in, ga niet via skype chatten maar doe het via de dating site zelf. Hij waakt er voor om via de site bepaalde uitlatingen te doen want hij weet dat hij er dan afgegooid gaat worden.

Sterke punten:
Groot aanbod.

Zwakke punten:
Onvoldoende controle of mensen werkelijk zijn wie ze zijn.

Ineke van beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Valse/fake leeftijden van deelnemers en de zgn maa

0

Review:
Ik ben een paar maanden op de site en heb een paar goede ervaringen en nog meer slecht tot zeer slecht gehad. Bij het begin van mijn inschrijving dacht ik, naief, dat de bedoeling was om iemand te ontmoeten en daar een eventuele relatie/vriendschap voort te zetten. Kwam er snel achter dat dit een illusie is.

Op de goede mannen nagelaten. De meesten denken aan een avondje uit en een one night stand en dan hup volgende op de lijst afhandelen. Of sterker ze zijn er trots op dat ze ingeschreven staan met een bewust foute geboortedatum.
Dit heb ik drie keer meegemaakt en ze vertelden dit ook in kleur en geur. Mijn mening is dat ze de boel belazeren. Ik confronteer ze ermee en ook de redactie van de site die gewoon zegt: kunnen we niets aan doen, we onderzoeken het.
Antwoord na 4 dagen: ja, het is zoals het is, jammer dan. Waar halen ze een zogenaamd keurmerk vandaan. Uit hun eigen computer en printer, zelf verzonnen. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de andere leden van de site. Er staat 1 man op die dacht zo slim te zijn en als "psycholoog" wist hij veel over misbruik etc. en de gevolgen daarvan.. hij is dus zelf de misbruiker, ja Frank Wever uit Enschede aka nickname Frankron op deze site is een groot verbruiker en gebruikt vrouwen als wegwerp zakdoekjes. Zogenaamd verliefd en een relatie willen opbouwen en dan met iets komen dat een normaal mens zijn verstand te boven gaat om je zsm te dumpen. Zonder enig geweten en slim als een vos. Heb hem aangegeven bij de site en verteld dat hij 2 jaar ouder is en ik citeer: dit bewust heeft gedaan om vrouwen zoals ik te ontmoeten. Waanzin ten top. 50 plusmatch doet niets hiermee. Ik heb zelf actie ondernomen en hem een mail gestuurd hoe ik hem zou aangeven en wat ik van hem verwacht te doen.

Sterke punten:
kan niets bedenken

Zwakke punten:
ik sta nog op de site en helaas is dat omdat ik niet oplette en mijn lidmaatschap dus automatisch verlengd is.
De redactie moet beter mensen beschermen en alles er aan doen om dit soort praktijken te voorkomen. Als mensen aangeven dat ze dit weten willen ze serieus genomen worden.

Jeannette beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - lidmaatschap

0

Review:
Lidmaatschap 2de maal verlengd weliswaar zonder foto,men kan plaatsen wat men wil.Heel veel interresse en persoonlyke berichten gestuurd weinig of geen reactie teruggekregen,125 gekeken naar men profiel reactie2.Geen ervaring andere site maar geen 3de verlenging.Weinig volk oost vlaanderen ,worden precies steeds dezelfde dames opnieuw ingevoerd.Zoek iets anders of blyf alleen.

mutje beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - positieve ervaring

1

Review:
Ik heb tot nu toe positieve ervaringen met 50plusmatch en zou deze datingsite toch aanbevelen bij anderen.

Regelmatig nieuwe mensen, een aantal zonder foto. Maar dan houd je nog een leuk aantal mensen over. En die foto komt vaak later nog.

ank beveelt 50plusMatch aan bij vrienden/bekenden

50plusMatch - Doelgroep en censuur

2

Review:
Na een succesvolle inschrijving werd mijn profiel ongevraagd gewijzigd.
De aanstootgevende term: "warmte intimiteit en soms ordinaire paringsdrift" mocht niet.
Wat een debielen.

Norhtgo beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 50plusMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 50plusMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 50plusMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 50plusMatch


Home » Senioren Dating » 50plusMatch