Review

Zolas mijn voorganger zegt, redelijk tarief en gemakkelijk te hanteren. Verder absoluut niet met hem eens.

Sterke punten
Redelijk tarief, makkelijk te hanteren.

Zwakke punten
Site zit technisch zwak in elkaar. Men kraakt er, zoals ik ondervond, eenvoudig je emailadres. Foto's van andere profielen kun je inderdaad zo opslaan. De aanwas is zeer summier (kun je zelf controleren). Geruime tijd (jaren) zijn dezelfde mensen lid. In de algemene chatroom is altijd gedonder vanwege een vast kliekje dat er rond hangt. Absoluut geen aanrader !

Bezoek 50plusMatch Reviews over 50plusMatch

3 reacties

Het kraken van een e-mail adres is niet mogelijk op onze site. Wij adviseren leden ook altijd om niet te snel je eigen e-mail adres mee te sturen aan een ander lid.

Natuurlijk ontkent 50plusmatch dat haar site te kraken is. Zoals 50plusmatch ook wel zal ontkennen dat er legio mensen lid zijn die nog lang geen 50 plusser zijn terwijl op hun start pagina staat "Utsluitend voor 50plussers". Ook zal 50plusmatch wel ontkennen dat men leden tolereert die in een psychiatrische inrichting thuis horen i.p.v. op een datingsite. 50plusmatch is gewoon een slechte site waaraan je geen geld moet spenderen.

Hoezo email niet te kraken redactie?? De onkraakbare site moet nog uitgevonden worden. Helaas is de ervaring met dit soort sites doorgaans dat ze door en 'beginnend hacker' te kraken zijn.
Aan de beveiliging van de foto's is" ook niet zo veel of geen aandacht" aan besteed.
Een simpel watermerk op een strategische plaats doet al veel, maar daar heeft men kennelijk nog niet van gehoord. (Ook op de andere gerelateerde sites niet).

Bezoek 50plusMatch Reviews over 50plusMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50plusMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden