Reviews van deze auteur

geen interesse

Review over 50plusMatch

zoals men titel reeds zegt ; dit is het antwoord dat je indien je al een antwoord krijgt van de vrouwen hier ingeschreven. Ze zijn blijkbaar allen op zoek naar die oude prins die nog net niet van paard valt maar wel welgesteld is. Neen eerlijk is eerlijk ook wij minder bedeelde en minder aantrekkelijke 50 mannen verdienen wel een kans........trouwens vanuit de regio waaruit ik zoekende was zat ook veel kaf tussen het koren en die reageren dan zelfs niet .......
eens was er een tijd dat je je inschreef bij een relatiebemiddelingskantoor ; je kreeg een telefoontje en er werd een afspraak geregeld. Nu moet het via sites waaruit veel te veel Fake de plak zwaait. Neen er dient dringend wat te gebeuren in datingsiteworld!!!

Sterke punten
wat mij betreft : 0

Zwakke punten
Wat mij betreft : Zeer vele !!!

FAKE

Review over SexPartner.nl

nogmaals me laten strikken en ingeschreven met de nodige spijt ertoe; al die credit betaalsite's zijn hetzelfde. Het gaat er enkel om je zoveel mogelijk te laten betalen . Dat de overheid deze wanpraktijken blijft tolereren. is toch zeker niet normaal dat een (echt) iemand een ganse nacht kan chatten en s'morgens om 9 al weer online is dus moet wel Fake zijn.

Sterke punten
Behalve mooie lay out .........GEEN

Zwakke punten
Alles ..........FAKE FAKE FAKE

reacties: