50plusMatch Review - 50+etalage van een bordeel

50plusMatch - 50+etalage van een bordeel

9

Review:
al maanden zit ik op 50+...meer dan 3000 bezoekers op mijn profiel, meer dan 800 reacties....15 dates gehad, na zorgvuldig bekijken....het kan niet direct met iedereen klikken, ik heb daar tijd voor nodig om iemand beter te leren kennen...voor veel mannen op die site is het precies een etalage van een bordeel waaruit ze maar moeten kiezen...met tedere gevoelens en respect, wat een ernstige vrouw toch verwacht , heeft dit NIKS meer te maken....meestal oude lelijke mannen die zichzelf blijkbaar nog een adonis vinden, overlopend van EGO-en narcisme die echt denken dat ze nog aan een fotomodel gaan geraken....aan hun schrijfwijze van hun mails kan je meteen al het IQ voelen....en soms kan men een aangename date hebben, met veel beloftes achteraf, maar een paar dagen nadien hoor je er niks meer van...noch boe, noch ba.....en toen ik een oproepje plaatste voor contact mt anderen om eens HUN verhaal te horen, werd ik totaal geblokkeerd door de site! onbegrijpelijk !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
als er geen sterke punten zijn, zijn er alleen maar zwakke!

eline vere beveelt 50plusMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

9 Reacties

Datum: 3 september 2016 - 13:18

Geschreven door: Joe

Als vrouw op een datingsite staan is een vorm van te koop staan.

Datum: 3 september 2016 - 16:26

Geschreven door: eline vere

wat voor een opmerking is dat???? bij mijn weten is 50+ nog altijd geen seks site, maar een site waar men andere mensen zoekt voor eventuele vriendschap en/of relatie. helaas zit er veel onbeschoft en gewetenloos volk op deze site, met minder goede bedoelingen. het komt erop aan genoeg psychologie aan de dag te leggen om de goede uit de mesthoop te kunnen (h)erkennen .... wat niet gemakkelijk is.

Datum: 4 september 2016 - 11:21

Geschreven door: Urbenis

En ik dacht dat oude bokken een groen blaadje wilden.

Datum: 5 september 2016 - 19:26

Geschreven door: PietjeBell1953

Ben zelf ook lid van 50plus match. Helaas zijn niet alleen mannen onbeschoft maar er zitten ook vrouwen tussen die ik persoonlijk niet tegen zou willen komen.
Verder zitten er ook vrouwen tussen die denken dat ze met 65 nog fotomodel zijn.
Ik zelf zet geen foto bij mijn profiel en kijk ook bij matches alleen naar profielen waar geen foto bij staat.
Kun je altijd netjes vragen na de eerste chat om een foto.

Datum: 30 april 2017 - 7:57

Geschreven door: Johan

Het zijn juist de 50 en 60+ vrouwen die via een datingsite een welgestelde, aantrekkelijke en minstens 10 jaar jongere WO/HBO opgeleide man zoeken, dit los van hoe ze er zelf uitzien en wat hun opleidingsniveau is. 50 en 60+ welgestelde mannen van niveau hebben in het dagelijks leven al niet te klagen over aandacht van, ook veel jongere, vrouwen en hebben dus geen datingsite nodig. Deze mannen willen nog seksueel actief met een aantrekkelijke vrouw zijn. Aangezien veel vrouwen boven de 50 geen seksuele verlangens meer hebben en er niet seksueel aantrekkelijk meer uitzien zoeken deze mannen jongere vrouwen die nog wel seks willen hebben en er geen probleem mee hebben dat de man ouder is. Vrouwen boven de 50 moeten eens goed in de spiegel kijken en hun eisen hierop aanpassen. Kunnen ze nog concurreren met de gemiddelde vrouw van 40? Zo niet dan.....

Datum: 30 april 2017 - 9:19

Geschreven door: Johan

Ook ik heb dates gehad waar de vrouwen uiterst positief over me waren en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Een paar e-mails verstuurd, nooit meer wat van gehoord.

Datum: 30 april 2017 - 9:27

Geschreven door: Johan

Een oude bok die een groen blaadje lust heeft tegenwoordig net als een Cougar een naam: Manther. Samenvoeging van Man-Panther.

Datum: 15 januari 2019 - 9:14

Geschreven door: Johan

@Eline Als je voor een macho, een echte man gaat kan je dit gedrag van die mannen verwachten.

Datum: 15 januari 2019 - 9:19

Geschreven door: Johan

Als het met iemand klikt voel ik dit snel. Het kan wel zijn dat ik later op haar afknap als ik meer van haar te weten kom, bijvoorbeeld als ze haar echte gedrag laat zien.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review