Horrible

Je kan contact zoeken wat je wil, er reageert toch niemand

Zwakke punten
Raar gedrag vd dames

Bezoek 50plusMatch Reviews over 50plusMatch

8 reacties

Dat is op elke datingsite zo. Of je moet George Cloony zijn, of een jongere versie, dan reageren er gelijk 1000. Vrouwen op datingsites willen alleen de hoofdprijs en anders niet, maar die hoofdprijs hoeft maar met zijn vingers te knippen en de mooiste vrouwen vliegen op hem af. Een vrouw moet goed haar beperkingen kennen voordat ze eisen aan mannen gaat stellen. Op een datingsite zie je zelden een mooie vrouw of er zit wat achter, vaak geld.

Ik denk dat de meeste mensen bij Tinder zitten.

Sorry.... ik kan er geen goed woord voor vinden. Gewoon een waardeloze site.
Het deugt voor geen meter ze zijn alleen op geld uit. Net als veel buitenlandse dames die geen lid zijn en email adressen op de foto een reaktie sturen.

Tinder is precies hetzelfde als alle andere datingsites, alleen digitaal. Matches worden gelijk weggeswiped.

Volgens mij moet zowel de man als de vrouw betalen om berichten te lezen en te versturen.

je wordt als man zijnde op elke dating site genaaid en schijnbaar van de wetgeving mag het allemaal maar zo ,geld van mensen af troggelen en niet de service verlenen die ze beloven .
ik heb het in meerdere reviews al geschreven het is oplichting niks meer en niks minder .
lees alle reviews maar door hier op de site het is allemaal negatief .
wie staat er nu eens op met goede kennis van een website in elkaar te zetten en wel eerlijk de mensen behandelen en ik weet zeker dat je op een eerlijke manier geld op verdiend .
of zouden de vrouwen van Nederland toch niet zo van het internet daten zijn ?
aan hun kant worden ze ook vaak belazerd door getrouwden mannen en criminelen ,die zou je dan er uit moeten filteren als site beheerder .
ik weet zeker dan heb je een top site

@Flevo1
Er zijn er al zoveel die een datingsite beginnen. Maar na een tijd er mee stoppen. Te weinig mensen die betalen en te weinig reclame inkomsten. Teveel tijd kwijt aan onderhoud en oplichters weren. Soms wordt de datingsite doorverkocht aan oplichters. Zijn er ineens alleen fictieve profielen te zien. Echte profielen zijn dan niet meer te zien. En er is teveel concurrentie. Zelfs Relatieplanet is er mee gestopt.

@Flevo1. Tinder, Paiq, maar ook sites als e-matching, happn en InnerCircle kun je gratis gebruiken. Als je betaalt heb je sneller meer mogelijkheden, maar als je dat juist niet doet, dan weet je ook welke vrouwen binnen jouw bereik liggen. Kortom, niks oplichting als het ook gratis kan.

Bezoek 50plusMatch Reviews over 50plusMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50plusMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden