50plusMatch Review - Geen enkele vrouw

50plusMatch - Geen enkele vrouw

17

Review:
Ik zie me met geen enkele vrouw op deze website wat krijgen. Vergane glorie waarbij mijn apperaat niet meer op reageerd. Wat moet ik met deze vrouwen? Dat gaat me enkel geld kosten. Ik ga wel naar een club waar ik het nu eens voor het uitzoeken heb al zijn ze in de twintig, no problem.

17 Reacties

Datum: 18 augustus 2018 - 16:40

Geschreven door: MGTOW

Boven een bepaalde leeftijd wordt het snel gevaarlijker om een nu d te verwekken. Voor zowel de vrouw als het kind. Denk bijv aan complicaties bij de bevalling en de kans op het syndroom van down. Daarom heeft de natuur er voor gezorgd dat vrouwen plotsklaps zeer onaantrekkelijk worden: 'hit the wall '. Hormonaal valt het ook in elkaar dus weg is het libido. Daarom zie je op het CBS dat de meerderheid van de 50+ vrouwen geen relatie meer wil aangaan. Je ziet ook veel van die korte en pittige kapsels. De meeste moderne vrouwen kijken ook nog op de man neer en gedragen zich bitcherig. Samenvattend hebben deze vrouwen niets te bieden, niet eens geld ook nog.

Datum: 18 augustus 2018 - 21:24

Geschreven door: Urbenis

50 plus vrouwen bedoelen met een relatie een gratis klusjesman.

Datum: 18 augustus 2018 - 23:39

Geschreven door: mahabout

Begin is alles leuk en vaak kom je er toch later achter dat het allemaal niet meer zo leuk is. En vaak van de vele gevallen komt er toch op een kortere helemaal niets uit.

Datum: 19 augustus 2018 - 8:45

Geschreven door: MGTOW

Het enige voordeel van een 50+ vrouw is dat je haar tondeuse kan lenen en dan hebben jullie samen hetzelfde kapsel. Nu nog beiden een identieke anwb jas (Vermoedelijk is zij even breed) en dan samen met de fiets er op uit. Yeah!

Datum: 19 augustus 2018 - 12:54

Geschreven door: Joe

Een bekend spreekwoord :
"Maar wie trouwt met een wijf voor het lijf behoudt het wijf en verliest het lijf"

Datum: 20 augustus 2018 - 9:59

Geschreven door: Urbenis

Dit is op alle datingsites zo.90% mannen en 10% kieskeurige vrouwen die zelf niets te bieden hebben.Wie een betaal datingsite begint is enkel op geld uit en weet dat het voor mannen verloren geld is.

Datum: 28 augustus 2018 - 16:39

Geschreven door: Dirk

Datingsites is voor mannen verloren geld en tijd.

Datum: 5 september 2018 - 21:46

Geschreven door: Geletulpen

Nee de mannen dan? Vergane glorie. Bierbuiken en kale hoofden en viagra. Mannen zoeken een poetsvrouw die liefst een potje kookt. Er zijn genoeg lieve vrouwen. Maar de mannen willen het liefst een slanke dame, geen rimpels van in de 20. Terwijl ze zelf als een vogelverschrikkerveruit zien.

Datum: 5 september 2018 - 22:01

Geschreven door: MGTOW

@geletulpen;
Onderzoek laat zien dat vrouwen veel strenger oo uiterlijk selecteren dan mannen. Vrouwen stellen de eisen. Ook op materieek vlak willen vrouwen er op vooruit gaan en zoeken een man met meer status en geld dan zij zelf; dit wordt hypergamie genoemd. In ruil hiervoor is de vrouw knapper en jonger. Behalve op datingsites. Daar zie je oude en lelijke vrouwen met korte en pittige kapsels zoeken naar een man die het allemaal heeft. Alsof James Bond het met de kortgeschoren miss M gaat doen. Die gaat ook wel voor een knappere en jongere blom (tulp)

Datum: 5 september 2018 - 22:11

Geschreven door: Geletulpen

Niet alle vrouwen van in 50 zijn golddiggers. Genoeg vrouwen die het financieel op een rijtje hebben en onafhankelijk zijn. Ik heb genoeg dates gehad met mannen. Arme sloebers. Vies huis. En zo dom. Ik ben er hard van weggerend.

Datum: 6 september 2018 - 6:57

Geschreven door: MGTOW

Mannen doen het gemiddeld financieel gezien veel beter dan vrouwen. Zeker de generatie die nu 50+ is. Volgens vrouwen is dit patriarchale onderdrukking en moeten er daarom discriminerende vrouwenquota komen. Onzin natuurlijk. Niet alle vrouwen doen het financieel minder goed maar de meesten wel.
Ik heb geen probleem met een golddigger zolang het een aantrekkelijke en jonge vrouw is die onder de lakens gaat dingen. Vrouwen op datingsites zijn onaantrekkelijk en arrogant maar verwachten nog steeds dat ze als prinses worden behandeld. Een normale man die het goed voor elkaar heeft verlaat die datingsite en boekt een retourtje naar een oostblokstad.

Datum: 6 september 2018 - 7:45

Geschreven door: Geletulpen

MGTOW, Hoe zie jij er eigenlijk uit? Ben jij dan zo knap? Hoe oud ben je? Kunstgebit, grijze haren en viagra? Of gaat het je om: nou ik heb geld genoeg om een jong vrouwtje te onderhouden zolang ze maar onder de lakens.....dat is chantage en geen echte liefde. Zo klinkt het.

Datum: 6 september 2018 - 9:07

Geschreven door: MGTOW

De reactie van 'geletulpen' is typerend voor de manier waarop vrouwen de discussie proberen te overheersen: door middel van het trekken van de 'shaming language'-kaart. Nu gaat het dus over mij als persoon. Ik zou wel een oud, lelijk gefrustreerd mannetje zijn die viagra nodig heeft etc etc.
Zowel man als vrouw selecteren in eerste instantie op oppervlakkige kenmerken. Mannen selecteren in eerste instantie op uiterlijk (sexobject), vrouwen op status en geld (succesobject). Als het een chantage is dan is het andere ook chantage. Zowiezo is de term chantage niet van toepassing als beide partijen er gewoon mee instemmen. Ik vind het daarom onbegrijpelijk en ongepast dat je deze terminologie hanteert.

Datum: 7 september 2018 - 14:47

Geschreven door: Joe

Op de gewone markt selecteren vrouwen op status en geld,maar op datingsites komt er ook nog het uiterlijk bij( uiterlijk zelfs eerste selectie).

Datum: 7 september 2018 - 21:33

Geschreven door: Urbenis

Als een vrouw van middelbare leeftijd geld uitgeeft aan een man is het ook aan een gigolo of toyboy

Datum: 15 januari 2019 - 8:54

Geschreven door: Johan

Vrouwen met looks, geld en status zoeken een man met nog meer geld en status. Of ze blijven single en zoeken inderdaad de ene toyboy na de andere.

Datum: 16 januari 2019 - 11:34

Geschreven door: Johan

Vrouwen vinden dat een man ze maar moeten nemen zoals ze zijn, ongeacht hoe ze er zelf uitzien en hun gedrag is. Mannen kraken ze om het minste of geringste af, of er aan hen niets aan te merken is, vaak nog veel meer.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review