50plusMatch Review - Veel frustratie

50plusMatch - Veel frustratie

22

Review:
Hier kwam ik boven gemiddeld veel frustratie van mannelijke leden tegen. Ook veel onzekerheid. Mannen vroegen:''Wil je contact?'' Wat voor rare vraag is dat? Begin een conversatie en je merkt het vanzelf, of een vrouw contact wil? Sommige mannen waren kwaad dat ik niet direct antwoordde en blokkeerden me. Prima, weer een minkukel minder om uit te kiezen. Soort natuurlijke selectie zeg maar.
Als niet-lid kun je alleen een bericht sturen als antwoord op een mail van een betalend lid.

Sterke punten:
Veel reuring

Zwakke punten:
Veel frustratie en onzekerheid

22 Reacties

Datum: 31 maart 2017 - 13:51

Geschreven door: MGTOW

De frustratie van mannen is volkomen begrijpelijk. Komt door:

- vrouwen die datingsites misbruiken ter validatie; lig ik nog goed in de markt? Dus die hebben geen intentie om te daten. logisch dat sommige mannen vragen of ze wel contact wil.

- vrouwen die niet willen/kunnen reageren op berichten hetzij doordat ze al overspoeld worden door andere berichten hetzij omdat ze arrogant en bitcherig zijn

- inactieve profielen of nepprofielen die al dan niet bewust niet worden opgeruimd door de beheerder van de website waardoor berichten versturen eveneens zinloos is.

Uiteraard hebben vrouwen dit probleem niet want die kunnen lui achterover hangen, de berichten stromen wel binnen, en dat doen ze dus ook.

Datum: 3 mei 2017 - 12:15

Geschreven door: Johan

Mannen hebben in het begin juist met groot enthousiasme en vol verwachting e-mails aan vrouwen geschreven. Maar als dan geen enkele vrouw ze een e-mail terugstuurt, laat staan een positieve e-mail, dan worden ze ondanks al hun moeite elke keer weer teleurgesteld. Logisch dat mannen dan gaan klagen. Vrouwen negeren e-mails van mannen als de mannen niet op George Cloony, Richard Gere of Tom Cruise lijken of wanneer ze niet jong genoeg zijn onmiddellijk te deleten. Wanneer een vrouw maar 1 of 2 keer per maand haar mails op de datingsite nakijkt is deze niet serieus en oprecht bezig en helemaal als ze er maanden niet naar omkijken.

Datum: 16 juni 2018 - 11:58

Geschreven door: caithlin

Het zijn niet de vrouwen die achter over leunen en er is niks te kiezen. Ik ben al een jaar teleurgesteld.Als ik een bericht stuur krijg ik nauwelijks wat terug. Ben geen Doutzen Kroes. Maar die kerels willen een slanke goed uitziende dame. Terwijl ze zelf met bierbuiken en rimpels en grijze haren achter de laptop zitten. Bah. Zo teleurgesteld.

Datum: 17 juni 2018 - 12:07

Geschreven door: MGTOW

Beste caithlin

Toen vrouwen mooi aantrekkelijk en slank waren domineerden zij de relatiemarkt. Dergelijke vrouwen worden namelijk door heel veel mannen begeerd. Je kan zeggen dat vrouwen tot 30 jaar hun beste tijd hebben. Jonge vrouwen vinden hun leeftijdsgenoten minder interessant omdat die nog geen carrière hebben gemaakt. Ben je een wat oudere man dan kun je daardoor daten met jongere vrouwen. Voor mannen komt hun beste tijd later dan vrouwen.

Datum: 17 juni 2018 - 14:30

Geschreven door: caithlin

Denk je nu echt dat vrouwen onder de 30 jaar alleen maar oudere mannen willen? Denk het niet. Mannen willen vrouwen met levenservaring en niet iemand onder de 30 jaar. Die je nog alles moet uitleggen als een vader.ik heb zelf een mooie relatie gehad van 2 jaar na het overlijden van mijn man. Toen was ik 56 jaar. Nadien is het moeilijker geworden. Ik ben voorbeelden waarbij het wel lukt om rond je 60e nog een leuke relatie te hebben. Maar door de nepprofielen, de massale inschrijvingen etc. val ik niet op. Men wordt ondergesneeuwd.

Datum: 18 juni 2018 - 13:34

Geschreven door: Johan

Zoek een man naar je eigen postuur, dan heb je elkaar niets te verwijten. Als je als gezette vrouw een slanke man en jongere man zoekt, verwijt mannen dan niet dat ze het slank en jonger zoeken.

Datum: 18 juni 2018 - 13:43

Geschreven door: caithlin

En andersom natuurlijk. Sommige mannen denken dat ze casanova zijn. Stinkende Man met bierbuik, grijs en kaal zoekt slanke blonde huishoudster van 25 jaar tot 30 jaar.

Datum: 18 juni 2018 - 13:45

Geschreven door: caithlin

Telt inderdaad ook voor de vrouwen hoor. Blijf bij je eigen soort inderdaad.

Datum: 18 juni 2018 - 13:53

Geschreven door: Johan

Ik ben juist geen braniekraag of humoristische clown. Ik ben een rustig type, daar vallen vrouwen niet op, dan zit je in de Friend zone. Ik krijg veel complimenten van vrouwen die allen al een relatie hebben. Ze begrijpen niet dat het mij niet lukt een vrouw die bij me past te vinden. Als ik dan vraag of ze een leuke vrouw voor me weten blijft het stil. De vrouwen ze kennen en bij me zouden kunnen passen hebben allemaal al een relatie.

Datum: 18 juni 2018 - 14:16

Geschreven door: Johan

Andersom moet ik toegeven wanneer er voor mij geen fysieke aantrekkingskracht is zal die vrouw bij mij ook niet verder komen dan de Friend Zone.

Datum: 18 juni 2018 - 14:52

Geschreven door: caithlin

Tja. Is soms onbegrijpelijk. Leuke man of vrouw geen relatie kunnen krijgen. Bij gaat het om soort totaalplaatje. Is er geestelijk en lichamelijk een klik?

Datum: 18 juni 2018 - 17:48

Geschreven door: MGTOW

Het verbaast mij dat caithlin beweert dat mannen geen vrouw onder de 30 willen omdat die vrouwen geen levenservaring zouden hebben. Zij weet duidelijk niet waartoe mannen zich aangetrokken voelen. Tevens onderschat ze jonge vrouwen. Of overschat ze oudere vrouwen net hoe je het bekijkt. Een vrouw boven de 50 jaar is al lang niet vruchtbaar meer. Door de plotse hormoonveranderingen verandert het gestel. Dit proces wordt al eerder in gang gezet overigens. Men spreekt dan van 'hit the wall'. Dat is het moment dat het mooie er in eens af is. Omdat mannen erg op status worden afgerekend welke vaak toeneemt met de leeftijd is er voor hen geen 'wall . Of pas op heel hoge leeftijd. Tegenwoordig zie je oudere vrouwen niet alleen gaan voor een man met status maar hij moet ook fysiek aantrekkelijk zijn. Dergelijke mannen kunnen het jonger vinden. Zij hebben liever een wulpse vrouw die zweet van een erotische activiteit dan een verlopen vrouw die zweet door een opvlieger.

Datum: 18 juni 2018 - 18:27

Geschreven door: caithlin

Hoog van de toren blazen is ook een optie. Discriminatie van vrouwen van boven de 30 jaar is daar een voorbeeld van. Boven de 31 jaar tellen we niet meer mee, dames. Helaas. We kunnen meteen het bejaardenhuis in. Onze kansen zijn verkeken. We zijn niet meer vruchtbaar. We hebben rimpels en hangende borsten. Overal hangt vel. Onze kansen op liefde is weg. Je telt alleen maar mee als je strak in het lijf zit. Enzovoort. Hit the wall, heren. Dream on. Heren met status. Ja daar zijn we op zoek naar? Thuh. Wat moet een vrouw van onder 30 met een ouwe heer als de jonge heer niet meer stijgt? Erotisch is het een flop. Zit je tegen zo een kale kop aan te kijken tijdens de sex met een grote bierbuik wat in de weg zit. Vrouwen op oudere leeftijd hebben hun zaakjes goed onder controle. Ik wel gelukkig.

Datum: 18 juni 2018 - 18:33

Geschreven door: caithlin

Hoog van de toren blazen is ook een optie. Discriminatie van vrouwen van boven de 30 jaar is daar een voorbeeld van. Boven de 31 jaar tellen we niet meer mee, dames. Helaas. We kunnen meteen het bejaardenhuis in. Onze kansen zijn verkeken. We zijn niet meer vruchtbaar. We hebben rimpels en hangende borsten. Overal hangt vel. Onze kansen op liefde is weg. Je telt alleen maar mee als je strak in het lijf zit. Enzovoort. Hit the wall, heren. Dream on. Heren met status. Ja daar zijn we op zoek naar? Thuh. Wat moet een vrouw van onder 30 met een ouwe heer als de jonge heer niet meer stijgt? Erotisch is het een flop. Zit je tegen zo een kale kop aan te kijken tijdens de sex met een grote bierbuik wat in de weg zit. Vrouwen op oudere leeftijd hebben hun zaakjes goed onder controle. Ik wel gelukkig.

Datum: 18 juni 2018 - 22:56

Geschreven door: MGTOW

Heel veel mannen worden kaal. Dat is een Secundair geslachtskenmerk. Heel veel 50+ vrouwen hebben zo'n kort pittig kapsel; dat is een teken van wansmaak.

Datum: 19 juni 2018 - 11:49

Geschreven door: Johan

Er zijn veel jonge mannen die zich expres kaal scheren, dat schijnt stoer te zijn. Een man gaat toch eerst op het uiterlijk van een een vrouw af. Hoe haar gedrag is, lief, een bitch of een Golddigger, komt hij later pas achter. Een man zal niet op een vrouw afstappen als het zijn type niet is. Vrouwen wijzen mannen ook af als het hun type niet is. Vrouwen gaan vaak voor stoere mannen, mannen die genoeg vrouwen kunnen krijgen, maar dat zijn geen blijvertjes. Vrouwen klagen over hun onbetrouwbaarheid, maar ze hebben ze zelf uitgekozen en de betrouwbare mannen links laten liggen want die werden saai gevonden.

Datum: 20 juni 2018 - 7:33

Geschreven door: Johan

Bierbuik in de weg? Helaas zit bij veel 50+ vrouwen haar buik en dikke dijbenen in de weg.

Datum: 20 juni 2018 - 7:43

Geschreven door: Johan

Als de jonge heer niet meer stijgt heef deze man geen vrouw meer nodig en kan hij zijn geld beter ergens anders voor gebruiken.

Datum: 20 juni 2018 - 7:56

Geschreven door: Johan

Met geld kan een oudere man jonge vrouwen aan zich binden. Het stereotype baas met jonge secretaresse is niet voor niets ontstaan. Op vakantie zie ik oudere, rijke Russen met mooie, hele jonge vrouwen.

Datum: 20 juni 2018 - 8:13

Geschreven door: Johan

De 20 jaar jongere Dione Stax vond het ook niet vervelend tegen de kale kop van Umberto Tan aan te kijken, maar ja, Umberto is een stoere donkere man maar geen normale blanke.

Datum: 20 juni 2018 - 9:22

Geschreven door: MGTOW

Een van de problemen is dat vrouwen dermate vervreemd zijn van mannen (door het feminisme) dat ze hun eigen gedrag spiegelen aan dat van mannen. Dus vrouwen willen een hoog opgeleide man met status, dan denken vrouwen dat omgekeerd hetzelfde geldt. Dus dat mannen vrouwen aantrekkelijk vinden vanwege hun opleiding en status. In werkelijkheid interesseert dat de meeste mannen bar weinig.
Vrouwen die dit niet begrijpen eindigen als 'crazy cat women'.

Datum: 20 juni 2018 - 9:46

Geschreven door: Johan

Jonge vrouwen doen hun uiterste best om er zo sexy mogelijk uit te zien tussen hun concurentie om een man te strikken. 50+ vrouwen zijn dit vergeten omdat ze hier niet meer aan kunnen voldoen.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review