Partner Select

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze aanpak verbeteren om de hoogste slagingskans te bieden.

Ook klachten zijn welkom. Wij zien iedere klacht als een gratis advies en vertrouwen erop dat we tot een oplossing komen.

Benieuwd naar onze aanpak en wil je weten of wij jou succesvol van dienst kunnen zijn? Ga via de knop “Bezoek PartnerSelect” naar onze website en doe de gratis slagingskanstest. 


Partner Select Reviews

  Veel beloven weinig geven etc.

  De intake was goed, aardige vrouw. Het geeft hoop op een goede bemiddeling. Er is ook de verzekering dat na beëindiging van het betaaltraject er nog gezocht zal worden tot er een match is. Dat is ook niet zo.
  Om de maand een voorstel, meestal zo ver weg dat 3 uur reizen nodig is. een keer iemand aan de telefoon gehad die duidelijk geen zin had om ver te reizen wou na afspreken niet zo ver reizen zei hij, wat neerkwam op: hij 20 km tegen ik 70 km reizen. Niet bepaald iemand die graag een ontmoeting wil. Ook een al gestopte klant die nog uit het oude bestand werd gehaald besloot op het laatste moment niet op te komen dagen. Dat soort kneuzen kunnen ze voor zichzelf houden. Geen goede kijk op de persoon aan de telefoon. Veel gepraat over eigen ervaringen door bemiddelaarster. Uiteindelijk verdween deze vrouw door ziekte uit het zicht en werd vervangen. Geen enkele ontmoeting gehad in 1 jaar, wel 1200 euro armer en een illusie rijker. Ze doen alsof ze ter zake kundig zijn, maar niets is minder waar, het is duidelijk dat ze ons zien als verdienmodel en zeurende, te veel eisende klanten de je zoet kunt houden door ze een wortel aan een hengel voor te houden. Een gelukte match is hier slechts een toevalstreffer, er zijn weinigen die dat geluk treft.
  Dit eindigde vorig jaar oktober, het is nu weer oktober, en tot op heden nooit meer iets gehoord. Dit is een slechte, geldrovende organisatie, geen enkele compassie voor de klanten. Waardeloos, nooit aan beginnen!!

  Sterke punten
  De intake door iemand die niet bemiddeld

  Zwakke punten
  Gebrek aan mensenkennis en inzicht en bereidheid zich daadwerkelijk in te spannen voor je.

  Slechte organisatie

  Dat mensen moeten uitkijken voor deze organisatie trap er niet in mensen om met ze in zee te gaan als je niet doet wat hun zegen keren ze je de rug toe en lig je er uitik heb een heke slechte ervaringen met hun gehad en wil jullie waarschuwen er voor kiest niet voor deze organisatie die je slecht behandeld

  Sterke punten
  Dat zeg goed zijn in mensen binnen halen

  Zwakke punten
  Dat ze goed zijn in jou de rug toe te keren

  Slechte organisatie

  Dat mensen moeten uitkijken voor deze organisatie trap er niet in mensen om met ze in zee te gaan als je niet doet wat hun zegen keren ze je de rug toe en lig je er uitik heb een heke slechte ervaringen met hun gehad en wil jullie waarschuwen er voor kiest niet voor deze organisatie die je slecht behandeld

  Sterke punten
  Dat zeg goed zijn in mensen binnen halen

  Zwakke punten
  Dat ze goed zijn in jou de rug toe te keren

  Armoedig!

  Al mijn geld kwijt.
  En ben alleen.
  Trap er niet in mensen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur en zinloos

  Amateuristisch Marketingbureau

  Na via de site een enorme vragenlijst te hebben ingevuld, in de veronderstelling dat ik een 'persoonlijk' aanbod toegestuurd zou krijgen, heb ik tot 3 x toe alleen maar niet zeggende mails ontvangen met reclame over hoe goed men zichzelf vindt.

  Absoluut geen enkele indicatie of er überhaubt dames in de database zitten die een mogelijke match zijn, terwijl dat wel beloofd wordt.

  Zeer slechte ervaring, traag in de reacties en absoluut informatieloos!

  Niet in zee gaan met deze amateurs!

  Sterke punten
  Geen enkele kunnen ontwaren!

  Zwakke punten
  Traag, incompetent, leugenachtig en amateuristisch

  Geen match

  Net intakegesprek en daarna geen enkel contact vanuit partnerselect. Matches reageren afwijzend, op relatief kleine zaken. Ik vraag me af hoeveel moeite er gedaan wordt om via deze weg tot een match te komen, zowel vanuit de ingeschreven partner als het bedrijf. In 5 maanden GEEN ENKELE wederzijdse match ontvangen (met 1 matchgelegenheid per maand). Absoluut het geld niet waard, voor het bedrag (100 euro) dat ik per maand betaalde kan ik 4! keer per maand op speeddate bij andere aanbieders waar je in contact komt met 10+ vrouwen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur
  Geen serieuze kandidaten
  Slechte matching/algemene beschrijving van profielen/weinig foto's

  Teleurstellend

  Zeer prettig intakegesprek, matches worden echter gedaan door mensen op het kantoor. Dat is denk ik een gemiste kans. 1e voorstel was gedaan, telefonisch met elkaar gesproken, maar ik wilde geen verder contact. Daarna mijn ervaring besproken met de consulent om de matching verder te optimaliseren. 2e en 3e voorstel werden steeds minder passend: dezelfde levensfase en hetzelfde toekomstbeeld is niet voldoende voor een match. Ik heb me toen per direct uitgeschreven. Het leek alsof matching door een computerprogramma was gedaan. Alle voorstellen hadden bijna dezelfde persoonsomschrijving. Er wordt niet gekeken naar uiterlijk; passen deze mensen bij elkaar ook mbt uitstraling? Bij aanmelding werd mij verzekerd dat de ingeschreven leden zeer divers waren, die indruk kreeg ik niet. Ledenbestand deed mij wat conservatief aan. Vriendelijke gesprekken gehad, maar van de matching kwaliteiten ben ik niet onder de indruk.

  Sterke punten
  Prettige telefoongesprekken

  Zwakke punten
  Matching kwaliteit is niet in orde

  Erg teleurgesteld

  Vorig jaar rond deze tijd dacht ik; zal ik Partner Select eens gaan proberen? Ik zag wel meest negatieve reviews, maar ook positieve. In mei 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en kreeg ik een intake gesprek van anderhalf uur via beeldbellen. Deze dame was wel aardig; ja en ik was goed bemiddelbaar, zei ze.

  Van mei 2021 tot november 2021 ben ik ingeschreven geweest. Wat een teleurstelling en wat een geld. Ik heb ruim 850 euro betaald voor niks, voor noppes. De eerste 2 maanden had ik de intensieve. Kosten 149 euro per maand. Dat waren 4 voorstellen ongeveer. Daarna 89 euro per maand. Zeg maar dat ik 8 voorstellen heb gehad, waarvan 2 ontmoetingen. Allemaal te ver weg wonend, niet aan "mijn eisen" voldoen. Ik belde iedere keer op, zodat mijn voorkeuren konden worden bijgesteld maar nee hoor. Er wordt gewoon niks mee gedaan. Mijn contactpersoon was ene Bas. Hij beloofde mooie woorden. Maar Bas werd Arjan. Misschien omdat ik te "veeleisend was" , kreeg ik Arjan als contactpersoon. Kortom om een lang verhaal kort te maken; een en al teleurstellingen. Van dat geld had ik op vakantie kunnen gaan. Had ik maar naar mijn onderbuikgevoel geluisterd. Bij een datingapp had ik soms betere resultaten. Nu sta ik nog onbetaald ingeschreven. Dit in overleg met Arjan. Maar daar komt helemaal niks uit. Niet doen. Laat je niet verleiden daar zulke bureaus. Ik ben een gewoon leuke meid, ziet redelijk goed uit. Niet ziek actief etc. En toch niet gelukt, helaas. Groetjes

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geldwolven,

  Voldoet niet aan mijn verwachtingen

  Ik ben sinds een half bij partner select en heb tot nu toe geen goede match.
  Er zijn mij 3 partners voorgesteld.
  Er is weinig activiteit, behalve indien er betaald moet worden.

  Sterke punten
  Beloftes

  Zwakke punten
  Niet nakomen van beloftes

  Teleurstellend

  Geef hier aub geen geld aan uit! \\r\\nZe beloven van alles en spelen uiteraard enorm in op je gevoel maar puntje bij paaltje is het allemaal gebakken lucht. Intake gesprek van 2 uur en daar volgt dan een profieltekst uit die echt om te huilen is. \\r\\nDaarbij luisteren ze niet naar wat je aangeeft en krijg je soms een match die eigenlijk niet binnen het profiel past. \\r\\nEcht niet doen, zonde van het geld!!

  Sterke punten
  Per maand opzegbaar

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Begin er niet aan.

  De intake heb ik als positief ervaren en had ik een goed gevoel. Dit gevoel is nu omgeslagen naar het tegenovergestelde. Ze beloven van alles er wordt niet geluisterd naar je wensen. Ze kunnen mooi babbelen en beloven van alles en vangen te makkelijk geld.

  Sterke punten
  Gelikte website

  Zwakke punten
  Alleen oog om zoveel mogelijk geld te verdienen terwijl mensen serieus op zoek zijn naar een relatie.

  Dure grap

  Partnerselect is anders dan ik er van had verwacht.
  Ik had geen hoge wensenlijst voor een partner, maar zelfs aan het puntje afstand werd geen gehoor aan gegeven en werd ruim overschreden.
  Heb 1 match gehad waar ik uit het profiel helemaal niks heb kunnen ontdekken waarom wij gematcht waren. Had zeker niet verwacht dat partnerselect gelijk met de perfecte match zou komen, maar de matches die ik had gekregen waren verre van dat.
  De contact momenten die ik gehad heb met mijn contactpersoon zijn voornamelijk over het onderwerp corona gegaan en dit kwam niet vanuit mij.
  Ik zou partnerselect aan niemand aanbevelen. Dit geintje heeft mij bijna 500 euro gekost, waarvan ik er geen enkele cent van waard vind. Ik stond open om iemand tegen te komen, dit is nu gelukkig via een andere manier gebeurt.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Voelde mij niet gehoord
  Voor mijn gevoel geen serieuze matches gehad.
  Voor het geld wat er gevraagd word had ik iets meer verwacht

  Teleurstellend

  Intakegesprek was op zich goed. Eerste voorstel niet passend maar wat echt teleurstellend was dat de profiel beschrijving van ons bijna hetzelfde was. Er wordt gewoon een standaard format op los gelaten. Een soort invul zinnetjes worden er gebruikt. Je krijgt dus geen op maat gemaakte beschrijving. Dus is de tekst niet veelzeggend. Voor mij een domper maar de reactie dat je gewoon ook moet afspreken ook een domper. Dan kan ik zelf beter op een andere datingsite gaan. Dan zeggen de teksten gemaakt door de persoon zelf meer.
  Mijn ongenoegen wel gedeeld met de bemiddelaar maar voelde me niet gehoord. Nu deze maand dus geen voorstel gekregen. Conclusie: schrikbarend duur en je krijgt er niks voor.

  Sterke punten
  Aardige vrouw bij intake. Ze geven je het gevoel dat het gaat lukken. Wel snel contact met bemiddelaar.

  Zwakke punten
  Bemiddelaar heeft mij nog nooit gezien, kent me niet.
  Duur, in tweede maand al geen match gekregen .
  Ga me uitschrijven. Eigenlijk voelt het alsof ik besodemietert wordt terwijl het wel over iets belangrijks gaat.

Bezoek Partner Select

Schrijf een review