Partner Select

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze aanpak verbeteren om de hoogste slagingskans te bieden.

Ook klachten zijn welkom. Wij zien iedere klacht als een gratis advies en vertrouwen erop dat we tot een oplossing komen.

Benieuwd naar onze aanpak en wil je weten of wij jou succesvol van dienst kunnen zijn? Ga via de knop “Bezoek PartnerSelect” naar onze website en doe de gratis slagingskanstest. 


Partner Select Reviews

  Heel blij met het resultaat

  Wij hebben het contact met Partner Select van begin tot eind als heel prettig ervaren. Ook de algemene adviezen hoe te handelen, bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting gaven een goed gevoel van kennis en kundigheid.
  Er is goed gekeken naar gemeenschappelijke interesses en er was dan ook heel spoedig een match.
  Wij zijn nu al bijna 2,5 jaar samen en wij hopen dat het nog lang zo mag blijven. Een kennis van ons, die op ons aanraden ook gebruik heeft gemaakt van Partner Select, heeft ook via deze weg haar partner gevonden.

  Sterke punten
  Interviewer en bemiddelaar die empathisch zijn en kennis van zaken hebben.
  Goede voorstellen van mogelijke kandidaten

  Zwakke punten
  Niet ontdekt

  Samen, hoe fijn is dat!

  Wanneer je grote liefde is gaan hemelen kijk je anders naar een liefdespartner. Al dat gedoe op die datingsites word ik niet vrolijk van dus de stoute schoenen aangetrokken en Partner select gecontact. Dit was best wel even een dingetje voor mij maar vanaf dag 1 was het contact goed. \\r\\nZe hielden mij per direct een spiegel voor en die eerlijkheid houd ik van. \\r\\nNa een fijne en geduldige intake volgde er al snel een voorstel, en wat voor één, we zijn bijna driekwart jaar verder en wij gaan samen oud worden. Wij blikken samen nog wel eens even terug en komen de namen van onze contactpersonen bij PS weer voorbij, wij zijn jullie enorm dankbaar dat jullie ons aan elkaar hebben gekoppeld! Groeten van 2 geluksvogels

  Sterke punten
  Geduldig, goed kunnen luisteren, kritische vragen stellen, goed bereikbaar, heldere communicatie & de juiste match weten te maken!

  Zwakke punten
  Ik kan ze even niet bedenken!

  Sneller dan verwacht

  Nadat ik een aantal negatieve ervaringen had via online daten besloot ik op zoek te gaan naar een relatie bemiddelingsbureau. Al vrij snel viel mijn keus op Partnerselect. Na een prettig intake gesprek ontving ik binnen een paar dagen een uitstekend profiel, geschreven door de consulente. Vervolgens is het eigenlijk heel snel gegaan. Een aantal weken daarna kreeg ik bericht dat ze een goede match voor mij gevonden hadden, Anca. Haar persoonsbeschrijving kwam zeer positief op mij over dus...we hebben afgesproken. Met als gevolg dat wij het nu al een jaar meer dan gezellig met elkaar hebben!!!!!!

  Sterke punten
  deskundig,

  Wij gaan samen verder

  Het resultaat is bij ons meer dan positief.

  Maar daarnaast vond ik ook de hele begeleiding goed.

  Het begon al met een positief en zeer deskundig en open intake gesprek. De consulente wist waar ze het over had, stelde zeer relevante vragen.

  Dit uitte zich dan ook volledig in het door haar geschreven profiel. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit.

  Vervolgens verliep ook de bemiddeling heel goed. Al bij het eerste voorstel was het raak. We zijn beiden nog steeds verbaasd hoe goed we bij elkaar passen. We delen veel, staan op dezelfde manier in het leven en dit ontwikkelt zich nog steeds voorspoedig.

  We bevelen Partnerselect van harte aan!

  Sterke punten
  Deskundig, open, goede begeleiding

  Er was direct van beide kanten een klik

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord.

  Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerder teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer.

  Mijn tweede! Voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!

  Langs deze weg wil ik Partnerselect aan iedereen aanbevelen. Na 5 jaar single te zijn geweest en heel veel (teleurstellende) datingervaring te hebben opgedaan via datingapps besloot ik, ook door Corona- het over een andere boeg te gooien en voor een professionele aanpak te gaan.

  Dus heb ik mij ingeschreven bij PS.

  Deze schakelden snel. Een heel fijn persoonlijk intake gesprek. Naar aanleiding daarvan heeft de consulente een zeer goed profiel geschreven.

  Daarna contact met mijn bemiddelaar, Bahar. Dit contact verliep zeer prettig. Ze was duidelijk, serieus en heeft mij constant goed begeleid en geholpen met nuttige tips&trics.

  De 1e twee voorstellen bleken geen match. De 3e liep een beetje moeizaam. Maar de vierde!!!

  Dat was Lisanne. Wij hadden direct een klik. Onze eerste date was een strandwandeling. We hebben toen enorm veel gelachen maar ook gesprekken met veel diepgang gevoerd. 2e, date, 3e date... Het ging beter en beter en nu zijn we stapelgek op elkaar.

  Het is zeker niet zo dat wij qua persoonlijkheid erg op elkaar lijken. Misschien zelfs wel integendeel. Maar beiden zeiden wij: “Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!”

  Boven verwachting ! !

  Na een tijd alleen te zijn geweest viel mijn oog op Datingbureau Partnerselect. Ik heb hun test ingevuld en kreeg snel de positieve uitslag toegestuurd. Daarop volgde een prettig gesprek en vervolgens heb ik mij ingeschreven. Doorslag gaf het feit dat er iemand bij je thuis langskomt om kennis te maken en rustig met je te praten. Dat intakegesprek vond ik zeer prettig.

  Vrij snel kreeg ik een eerste voorstel. Geen succes. Maar al bij het 2e voorstel was het raak. We hadden direct leuk contact. Nu regelmatig met elkaar afgesproken en het contact wordt alleen maar intensiever tussen ons.

  Deze ervaring was voor mij echt boven verwachting!

  In een keer raak

  Omdat ik al een aantal jaar geen echte relatie meer had gehad en ik me door de corona-maatregelen extra realiseerde hoe ongezellig en eenzaam ik dat eigenlijk vond, besloot ik dat er iets moest gebeuren. Alleen had ik van internetdaten eigenlijk mijn buik al wel een beetje vol. Maar wat kon ik dan doen, zeker in coronatijd? Toen hoorde ik van een bevriende collega over Partnerselect. Haar dochter had haar vriend via Partnerselect gevonden en was nog altijd zeer gelukkig met hem.
  Ik besloot eerst een informatief gesprek aan te gaan, om te kijken of deze organisatie en haar aanpak ook iets voor mij zou kunnen zijn. Al vanaf dat informatieve gesprek kwam ik in een warm bad terecht. Het was een reëel, prettig, open en eerlijk telefoongesprek. Daarna volgde het persoonlijke intakegesprek bij mij thuis, dat bijna 1,5 uur duurde, met een zeer vriendelijke consulente die oprecht in mij geïnteresseerd was en na afloop van het gesprek mijn profiel heeft geschreven. Dat profiel heeft mij aangenaam verrast... zeer treffend en to the point maar ook complimenteus, wat natuurlijk altijd fijn is. Het was mooi om te zien hoe goed ze op basis van dat ene gesprek een treffende beschrijving van mij had weten te maken. Zelf zou ik het zo niet hebben durven (en kunnen) opschrijven, maar het klopte wel en het voelde - zeker uit de pen van een ander - passend en goed.
  Toen kreeg ik mijn allereerste voorstel: Albert. Eigenlijk sloeg ik niet meteen aan op zijn profiel en foto, maar een paar punten maakten me nieuwsgierig, dus besloot ik dat ik toch maar aan hem voorgesteld wilde worden en dan wel zou zien of die mindere punten in de beschrijving in het echt ook mindere punten zouden blijken. Ik had immers niets te verliezen.
  Ik bleek ook Albert’s allereerste match en ook hij bleek er niet heel veel van te verwachten. Het was pas ons eerste voorstel, dus hoe groot was de kans dat dat ‘m ook meteen zou zijn? Maar vanaf het eerste telefoongesprek, hadden we een klik, zodat we meteen een paar uur zaten te praten en nog lang niet uitgesproken waren. De eerste echte ontmoeting volgde dan ook al snel en smaakte naar meer, ondanks dat we vanwege de corona-regels braaf op 1,5 meter afstand waren gebleven. We waren allebei overdonderd hoe goed de match voelde!
  De 1,5 meter afstand hebben we al snel losgelaten en nu, een klein half jaar later, is dat goede gevoel er (gelukkig) nog steeds. Wij weten beiden: Dit klopt! We hebben ook tegen elkaar gezegd: als we zelf op een datingsite hadden gezocht, waren we misschien wel aan de ander voorbij geswiped, op zoek naar eigenschappen en kenmerken die we ook al in eerdere (mislukte) relaties hadden gezocht, maar niet konden vinden. Nu werden we gekoppeld aan iemand waar we misschien zelf niet direct aan hadden gedacht en dat bleek de juiste match.
  Dankjewel dus, Partnerselect! Ik heb jullie inmiddels al aan meerdere mensen aanbevolen!

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat ze je echt willen helpen

  Een klik van beide kanten!!

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord.

  Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerdere teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer.
  Mijn tweede! voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  Wij zijn zo Happy!!!!!!!

  Eind maart heb ik me, na lang nadenken en veel bureau's vergelijken, ingeschreven bij Partnerselect. Ik was erg onzeker maar dat gevoel werd snel weggenomen. Het intakegesprek bij mij thuis was heel prettig. Ze nam alle tijd voor me en had oprechte interesse in mijn levensverhaal. Ik denk dat ik 2 weken na dit gesprek een eerste voorstel kreeg. Prima! Hele aardige man. We hebben 3 keer afgesproken. Er was niet echt een vonk maar we hebben wel nog steeds af en toe vriendschappelijk contact. En toen kwam Peter.. Mijn tweede match. Sinds onze eerste afspraak zijn we onafscheidelijk. Ik had nooit durven dromen dat mij dit nog zou overkomen. GEWELDIG! Peter voelt precies hetzelfde (hij stond een half jaar ingeschreven bij Partner select). Wij zijn beide dolblij en dankbaar voor de professionele en hartelijke aanpak van Partnerselect!!!!!! Wij raden Partner select dan ook van harte aan.
  Groeten van Peter en Anneke x

  Sterke punten
  Persoonlijk, geïnteresseerd, professioneel

  Positief ervaring.

  Ik heb fantastisch ervaring, goede gesprekken en vooral veel vriendelijke mensen. Bedankt voor alles en speciaal lieve groet voor Bahar.

  Het heeft gewerkt

  Ik heb mij in het begin van het jaar ingeschreven en heb deelgenomen aan twee activiteiten : een stadsbezoek en een rally. Beiden waren goed georganiseerd en leuk. Ook heb ik inderdaad daar iemand ontmoet met wie ik me prettig voel.
  Het contact met de organisatie is ook prima verlopen.

  PS doet meer

  Begin mei dit jaar ontving ik een date via PS . Ik was meteen enthousiast over de info betreffende de date. Ik heb positief gereageerd om haar verder te leren kennen.
  Helaas ontving ik snel een afwijzing dat de date geen verdere afspraken wilde maken. Helaas dacht ik. Na twee dagen kreeg ik toch een bericht met contact details van Marianne. Afspraak werd gemaakt. 13 mei hadden we een diner afspraak!! Natuurlijk wilde ik weten hoe of wat er was met de afwijzing!! Marianne vertelde mij dat door aanhoudende toedoen van Arjan van PS eigenlijk de doorslag had gegeven om mij te ontmoeten. Hierbij speelde mijn leeftijd een hoofdrol. Na diner en samen zeilen zijn we nog steeds bij elkaar en hebben het gezellig. Hieruit blijkt dat PS meer doet en kijk heeft op het koppelen.
  Ik wil langs deze weg PS bedanken voor het overhalen van Marianne. IK wens jullie veel success toe.

  Sterke punten
  Geven niet snel op en zijn zeer betrouwbaar.
  Reageren goed op extra vragen betreffende versnelde verzoeken.
  Doen veel aan evenementen!

  Zwakke punten
  Eigenlijk heb ik die niet gezien of ervaren.

  Daten blijft spannend....

  Na jaren op zoek te zijn geweest naar een relatie via een datingsite, probeerde ik het via de relatiebemiddeling van Partner Select op een andere wijze. Via datingsites heb ik vele dates gehad, maar kreeg toch vaak de indruk dat het een soort “vleeskeuring” is. Vooraf aan mijn inschrijving bij PartnerSelect hoopte ik daarom ook, dat het meer om de inhoud zou gaan.
  Ik heb via PartnerSelect met verschillende dames afgesproken, maar dat liep na twee afspraken op niets uit of er volgde een afwijzing. Inmiddels heb ik een lieve, gezellige en intelligente dame via PartnerSelect ontmoet en gelukkig is de klik aanwezig! We kennen elkaar nu bijna 3 maanden en hopelijk blijven elkaar nog lang zien.

  Sterke punten
  Het intake gesprek vond ik prettig, omdat ruim de tijd werd genomen je profiel op te stellen. Dit maakt het persoonlijk. Na verloop van tijd kon je je “wensen” bij stellen.

  Zwakke punten
  Garantie heb je niet, geduld is dan ook belangrijk. Soms moet je enkele maanden wachten totdat je weer een voorstel krijgt.

  Succes! Met geduld en vertrouwen

  Nadat ik van mijn vriendin PartnerSelect als advies kreeg, kwam ik op deze website. In de reacties kon zij zich niet vinden en daarom heeft ze mij gevraagd om onderstaande reactie te plaatsen. Ik ga het ook proberen en hou jullie op de hoogte.

  Stond sinds maart 2015 ingeschreven bij Partner Select, jullie website is erg duidelijk.
  Het intake gesprek als positief ervaren er werd geluisterd naar mijn wensen........
  Op het eerste en tweede voorstel negatief gereageerd,op het derde voorstel
  positief deze persoon had buiten de bemiddeling iemand ontmoet dat was jammer
  maar kan gebeuren.........
  Vierde voorstel sprak mij aan ook de tegenpartij reageerde positief, na elkaar drie keer gezien te hebben was er een mooie click die er tot nu toe nog steeds is, we gaan kijken wat de toekomst ons brengt........
  Hebben allebei ons lidmaatschap op gezegd bij Partner Select dit gaf geen problemen. Ik moest wel nog een maand opzegtermijn betalen, maar dat wist ik bij het begin.
  Totaal geen spijt dat wij deze weg hebben gekozen.

  Sterke punten
  luisteren naar je
  niet zo duur voor een relatiebureau

  Zwakke punten
  je moet geduld hebben en vertrouwen houden.
  op een datingsite heb je meer contacten, maar wel met de verkeerde mannen.

  Fijne en persoonlijke bemiddeling

  Tijdens de Pinksterdagen van 2015 heb ik me bij Partner Select ingeschreven.
  Na een zeer plezierig telefonisch contact heb ik in overleg met Arjan (een medewerker van het bemiddelingsbureau) besloten om het intakegesprek bij mij thuis te laten plaats vinden.
  Ik vond het een buitengewoon serieus en duidelijk gesprek, waar letterlijk alle noodzakelijke punten werden besproken.
  Uiteindelijk rolde daar een profiel uit, dat volkomen overeen kwam met de werkelijkheid.
  Arjan, mijn bemiddelaar, had heel goed geluisterd en dat vond ik een bemoedigend begin.
  Na drie voorstellen en evenveel afwijzingen ontving ik bij mijn vierde voorstel een positieve reactie.
  De man die positief op mij had gereageerd bleek een buitengewoon aardige persoon te zijn. Het gangbare advies om een eerste ontmoeting niet al te lang te laten duren, was bij ons niet aan de orde. Het klikte enorm en we hebben uren met elkaar gesproken.
  We gaan nu vier maanden met elkaar om en onze toekomst ziet er veelbelovend uit.
  Deze match heb ik aan Partner Select te danken en met name aan Arjan en zijn heel persoonlijke aanpak.

  Sterke punten
  De persoonlijke aanpak, de meestal goede bereikbaarheid per telefoon, maar ook via de mail en de zeer servicegerichte medewerkers.
  Ook na een afwijzing van een voorstel is het prettig dat je kunt navragen wat de reden is van de afwijzing. Iedereen is n.l. verplicht zijn/haar afwijzing toe te lichten.
  Ook vond ik het prettig dat ik, gerelateerd aan mijn leeftijd en geslacht, een garantie kreeg van een bepaald aantal matches binnen een jaar. En dat , bij het niet behalen van dat aantal, ik na een jaar gratis voorstellen zou blijven ontvangen tot de garantie was behaald.

  Zwakke punten
  Ik ontving drie maal een voorstel, waarvan twee keer de voorgestelde heer al een dame had ontmoet en vergeten was zich af te melden.
  Daar was ik best ontdaan over, want het is heel onaangenaam om afgewezen te worden, terwijl de reden van de afwijzing voorkomen had kunnen worden.
  Ik heb toen ook duidelijk laten weten, dat ik dit soort afwijzingen niet meer wilde horen en dat het bureau dan maar eerst moest uitzoeken of de betreffende man nog wel beschikbaar was. Daar is naar geluisterd.

  via partner-select weer SAMEN GELUKKIG

  Dankzij de goede bemiddeling persoonlijk contact en het goed inleven in onze situatie heeft PARTNER-SELECT er voor gezorgd dat wij nu alweer ruim half jaar samen zijn en zeer binnenkort onze relatie officieel gaan maken..

  bij deze PARTNER-SELECT bedankt voor jullie inzet en persoonlijk contact!!!!

  Erik en Lena

  Sterke punten
  persoonlijk

  Zwakke punten
  geen

  goede ervaring gehad met PartnerSelect!

  Zoals ik wel eens gekscherend aan mijn bemiddelaar bij PartnerSelect liet weten: "het is geen exacte wetenschap en geen scheikunde", je kunt nooit van tevoren voorspellen hoe de match tussen een man en een vrouw zich zal ontwikkelen...

  Het is mijn ervaring geweest, in de afgelopen tijd dat ik bij hen ingeschreven stond, dat het NIET aan PartnerSelect heeft gelegen, als een contact met een vrouw toch niet helemaal liep zoals ik mij van tevoren had voorgesteld!

  Integendeel zelfs, ik heb een heel goed gevoel over de betrokkenheid en expertise die ik heb ervaren bij de bemiddelaars die ik heb gehad (eerst Damy, later Arjan), en ook de werkwijze vond ik prima. De matches die ik heb gehad, en waarbij zowel de ander als ik positief op elkaar reageerden (dus dat er ook daadwerkelijk contact tussen ons tot stand kwam), waren afgaand op de profieltekst van de ander "de moeite waard om te onderzoeken", en ik heb daar ook zeker geen spijt van. Het was leerzaam om de ander te leren kennen, en ook daarin groei je uiteraard, je leert van je eerdere fouten of "onhandigheden".

  Al met al zou ik zeggen (ook in reactie op sommige érg negatieve reacties op deze site): natuurlijk kan PartnerSelect niet "toveren", natuurlijk kan de eerste kennismaking tussen man en vrouw soms stroef gaan, natuurlijk heeft iedereen die bij PartnerSelect ingeschreven staat "al een leven achter zich", met goede en minder goede ervaringen (b.v. een eerdere relatie!), maar als je dat allemaal voor ogen houdt, en je open stelt voor een zoektocht naar een andere persoon, dan biedt PartnerSelect, naar mijn ervaring, zeker goede "handvatten" daarbij.

  Sterke punten
  Vrijwel 100 procent zeggenschap over je eigen profieltekst, die uiteraard ook je "visitekaartje" is. Er mag alleen geen informatie worden verstrekt over b.v. woonplaats en zo, maar dit is ook begrijpelijk, i.v.m. de privacy. Verder krijg je dus nadrukkelijk de ruimte om je eigen tekst te schrijven, nadat PartnerSelect (na je intake-gesprek) een eerste opzet heeft geschreven. Ook je foto kun je zelf aanbieden.

  De communicatie via MijnPartnerSelect (dus via internet) heb ik als prima ervaren: duidelijke site, en na inloggen je eigen "postvakje", waar je eventueel berichten kunt sturen aan de bemiddelaar. Hier krijg je ook de contactvoorstellen binnen, waarop je dan (al dan niet positief) kunt reageren.

  Mijn bemiddelaars (Damy en Arjan) heb ik als zeer betrokken en prettige personen ervaren; natuurlijk is PartnerSelect een commercieel bedrijf, maar ik heb de ervaring gehad dat mijn bemiddelaars naar mijn gevoel oprecht hun best deden om voor mij een goed resultaat te bereiken.

  Zwakke punten
  Ik heb geen punten die ik kan noemen.

  Het is denk ik ook je EIGEN valkuil, als je al te hoge verwachtingen hebt. Zoals ik al schreef: PartnerSelect kan niet toveren, het contact tussen een man en een vrouw is van zóveel omstandigheden afhankelijk, dus het wel of niet "slagen" van een relatiebemiddeling is niet alleen toe te schrijven aan het bemiddelingsbureau, daar zijn de man en vrouw zelf óók wel bij betrokken geweest...

  De matches werden steeds beter

  Ik had me ingeschreven bij partnerselect met de verwachting op leuke ontmoetingen en de hoop op een relatie, maar stiekem ging ik niet ervan uit dat dit laatste ging lukken. Ik ben toch meer van het spontane, maar wilde het wel een kans geven. Het eerste voorstel was niet een persoon waar ik gelijk enthousiast van was, maar op aanraden van mijn bemiddelaar heb ik toch ingestemd met een afspraak. Mijn gevoel werd bevestigd, maar hierdoor kon ik ook concreter aangeven waarom dit geen goede match was. De daarop volgende date was al beter, maar al snel werd duidelijk dat deze persoon tegenovergesteld van de vorige was en te ver doorgeschoten was in mijn feedback op de eerste mis match. De derde persoon was alweer een stuk beter, maar de chemie ontbrak. De vierde persoon bleek een match! Inmiddels zijn we ruim vier maanden verder en zijn we samen erg blij. Ik ben zijn eerste match, maar bij zijn aanmelding werd al gevraagd of hij bezwaar tegen iemand die uit mijn woonplaats kwam. Het lijkt er dus op dat partner select zijn eigen bestand goed kent en hij dus al gelijk aan mij werd gekoppeld. Uiteraard weet ik niet hoe de relatie over een jaar is, maar ik verwacht partner select voorlopig niet meer nodig te hebben!

  Sterke punten
  Matches worden bijgesteld op basis van feedback (zorg dan dus wel voor concrete feedback!)
  Snelle (en altijd een) reactie op vragen of opmerkingen van mij uit
  Beloftes die werden gemaakt (maandelijks een voorstel gezien mijn leeftijd en eisen/wensen) werden nagekomen
  Intake kan ook via Skype

  Zwakke punten
  Tja, het kost geld ;)

  Schot in de roos

  Met enig voorbehoud had ik mij ingeschreven bij Partnerselect. De negatieve recensies brachten wat twijfel, maar onder het mom "niet geschoten....." heb ik het toch gedaan.
  De kennismaking was super goed. Een heerlijk gesprek gehad, waarin ik duidelijk kon aangeven wat ik wel en niet wilde.
  Vervolgens wachten op de voorstellen. Dit liep in het begin stroef. De eerste vrouw was niet meer beschikbaar (was overigens niet bekend bij Partnerselect), geen voorstel, en voorstellen, die niet volledig aansloten bij hetgeen ik had aangegeven. De teruggekoppelde zaken over de aangeboden voorstellen werden door de bemiddelaar goed opgepakt en meegenomen bij het volgende voorstel.
  Na een halfjaar ingeschreven te hebben gestaan, kreeg ik het voorstel van een vrouw, waarmee ik graag kennis wilde maken. Ook zij wilde met mij kennismaken. We hebben elkaar gebeld en vervolgens een date afgesproken. De tip om de eerste date kort te houden, was aan ons niet besteed. Het klikte enorm goed tussen ons. Een nieuwe afspraak werd gemaakt. Tijdens deze tweede date sprong de vonk bij mij over. Zij had iets meer tijd nodig om in te zien, dat wij een geweldig stel zijn. Wij zijn heel gelukkig samen en maken plannen voor de toekomst. Bedankt Partnerselect voor dit schot in de roos.

  Sterke punten
  * Prettig gesprek bij de kennismaking
  * De mogelijkheid om face-to-face met de bemiddelaar te praten
  * Luisteren naar zaken om de match beter aan te laten sluiten op jouw wensen
  * Persoonlijke benadering, ondanks dat veel via de website verloopt
  * Goedkoper dan de meeste relatiebureaus
  * Snelle reactie op vragen / emails
  * Voorstel met foto
  * Een vaste bemiddelaar, die je altijd kunt bereiken

  Zwakke punten
  * Slechts eenmaal per maand een voorstel
  * De mogelijkheid, dat je geen voorstel ontvangt

  Goede bemiddeling

  Ik was eerst sceptisch om me in te schrijven bij een datingbureau. Maar aangezien een datingsite al helemaal niets voor mij is toch besloten me in te schrijven bij Partnerselect.

  Via de telefoon een intake gesprek gehad. Ik hoor je denken via de telefoon dat kan toch niet. Nou eigenlijk wel. Het profiel dat ze over je schrijven komt overeen met je interesses. Je krijgt hem voordat je in het bestand gaat te zien en kan als je wilt er aanpassingen in maken. Dan ga je het bestand in.

  Je ontvangt (meestal) iedere maand een voorstel van een persoon die aan jou voorkeuren voldoet. Je bepaald dan zelf of je deze persoon wilt ontmoeten of niet. Wil je de persoon ontmoeten en is dat wederzijds dan krijg je de contactgegevens van de andere persoon. Is het niet wederzijds dan krijg je dat ook te horen tenzij je zelf ook heb aangegeven de persoon niet te willen ontmoeten.

  Ik heb ruim een jaar ingeschreven gestaan en heb 4 ontmoetingen gehad. De ene ontmoeting was leuker dan de andere. Maar bij de 4e ontmoeting was het raak.

  Ik heb inmiddels al een half jaar een hele lieve vriend. We hadden elkaar zonder Partnerselect nooit ontmoet omdat we een uur rijden van elkaar wonen. Maar wij vinden dat geen probleem.

  Je moet (soms) geduld hebben en geen wonderen verwachten. Je moet het nog steeds zelf doen, maar het eerste zetje in de rug verzorgt Partnerselect voor jou.

  Sterke punten
  - Voorstel met foto.
  - Je kan zelf aangeven of je iemand wel of niet wilt ontmoeten
  - Er wordt snel op je e-mails gereageerd
  - Ze organiseren vele leuke evenementen.

  Op de goede weg

  Door PartnerSelect werd ik op het bestaan van deze site gewezen. Vervelend dat niet iedereen zo’n positieve reactie met PS heeft als ik. Ik schreef me een half jaar terug in en eigenlijk ging alles naar tevredenheid. Het intakegesprek, de voorstellen en de contacten met het bureau. Natuurlijk valt altijd wel ergens iets op aan te merken, maar ik ervaar het als een dikke voldoende en heb er vertrouwen in dat ze een lieve vriendin voor me gaan vinden. Ik zou PS dan ook aan iedereen kunnen aanraden. Praat met ze, vraag wat ze voor je kunnen doen en vergelijk met andere bureaus.

  Goede match

  Prima intake en eerlijk verhaal.
  Ik zou per maand een voorstel krijgen en dat is ook zo.
  In de derde maand een voorstel met een date.
  Ergens koffie drinken en gelijk wat eten, niet volgens de voorschriften maar ik ben oud genoeg om dat zelf te bepalen.
  We besloten nog een keer ergens te gaan eten, die afspraak ging al veel beter. Elk weekend wat afspreken, nu ruim 2 maanden verder hebben we het leuk samen, zien een toekomst met elkaar. Bijzonder dat wij elkaar zo tegenkomen en dat er zoveel punten zijn waar we hetzelfde over denken.
  Deze vorm en daarmee partner select is ons goed bevallen. Het klopt wat ze beloven, je moet er zelf natuurlijk ook moeite voor doen.
  Voor ons dus meerdere afspraken om elkaar goed te leren kennen. Dus echt veel praten en eerlijk zijn. Wij zijn gelukkig, prima dus.

  Sterke punten
  Goede intake, ze doen wat ze beloven. Voorstellen prima maar ook beperkt.

  Zwakke punten
  Voorstel op 1 A4 is wat standaard geschreven, hoewel ik dat niet heb gedaan is het raadzaam om het aan te passen, dan is het meer persoonlijk. Ondanks dat heb ik een fantastische vrouw gevonden.

  Voordeel van de twijfel

  Ik las dat Partnerselect mensen met een foto aan elkaar voorstelt. Van kennissen hoorde ik dat andere bureau’s dit niet doen. Omdat ik wel graag weet met wie ik in contact kom, ben ik op onderzoek uitgegaan.
  Ik schrok wel toen ik deze site tegen kwam. Nadat ik de reacties had gelezen, heb ik ze toch het voordeel van de twijfel gegeven. Eerst heb ik een vrijblijvend gesprek aangevraagd en ben naar Vlaardingen gegaan. Dit gaf me een vertrouwd gevoel. Toen heb ik er nog een nachtje over nagedacht en heb me ingeschreven. Omdat je iedere maand kon stoppen, wilde ik het wel een paar maandjes uitproberen.
  Ik zou als man van 55 jaar bijna iedere maand een voorstel kunnen krijgen. Dit bleek in de praktijk ook het geval te zijn. Van de dames met wie ik in contact kwam, hoorde ik wel eens andere geluiden. Zij moesten wel eens een of twee maanden langer wachten. Eigenlijk hetzelfde als op de datingsites, want daar zijn de vrouwen van mijn leeftijd ook in de meerderheid.
  Om een lang verhaal kort te maken, ik heb uiteindelijk mijn vriendin gevonden via een activiteit van PartnerSelect. Op die dag waren 20 mannen en 20 dames. Mijn vriendin zat daar uiteindelijk tussen. Die klik had ik niet eerder met een van de voorstellen. Ze sloten wel redelijk aan bij mijn wensen, maar de chemie ontbrak steeds.
  Mijn ervaring is dus gemiddeld genomen positief. Achteraf hebben de gesprekken met mijn contactpersoon en de dates me op het spoor gezet. Uiteindelijk doe je het zelf en moet je ook een beetje geluk hebben.

  Zwakke punten
  Je kunt per maand stoppen
  Je krijgt ook een foto te zien bij een voorstel
  Ze organiseren leuke activiteiten

  Ga eens langs

  Vorig jaar ben ik bij ze langs geweest. Het voelde ok en ik heb me ingeschreven. Nu zijn we een tijdje bezig en ik ben wel positief. Ik heb mijn partner nog niet gevonden, maar wel een paar leuke dames ontmoet. Met een beetje mazzel heb ik geluk en anders ga ik het weer op een andere manier proberen.

  Sterke punten
  Ze doen hun best

  Zwakke punten
  Je weet niet zeker of je een relatie krijgt


Bezoek Partner Select

Schrijf een review