Reviews van deze auteur

Goede bemiddeling

Review over Partner Select

Ik was eerst sceptisch om me in te schrijven bij een datingbureau. Maar aangezien een datingsite al helemaal niets voor mij is toch besloten me in te schrijven bij Partnerselect.

Via de telefoon een intake gesprek gehad. Ik hoor je denken via de telefoon dat kan toch niet. Nou eigenlijk wel. Het profiel dat ze over je schrijven komt overeen met je interesses. Je krijgt hem voordat je in het bestand gaat te zien en kan als je wilt er aanpassingen in maken. Dan ga je het bestand in.

Je ontvangt (meestal) iedere maand een voorstel van een persoon die aan jou voorkeuren voldoet. Je bepaald dan zelf of je deze persoon wilt ontmoeten of niet. Wil je de persoon ontmoeten en is dat wederzijds dan krijg je de contactgegevens van de andere persoon. Is het niet wederzijds dan krijg je dat ook te horen tenzij je zelf ook heb aangegeven de persoon niet te willen ontmoeten.

Ik heb ruim een jaar ingeschreven gestaan en heb 4 ontmoetingen gehad. De ene ontmoeting was leuker dan de andere. Maar bij de 4e ontmoeting was het raak.

Ik heb inmiddels al een half jaar een hele lieve vriend. We hadden elkaar zonder Partnerselect nooit ontmoet omdat we een uur rijden van elkaar wonen. Maar wij vinden dat geen probleem.

Je moet (soms) geduld hebben en geen wonderen verwachten. Je moet het nog steeds zelf doen, maar het eerste zetje in de rug verzorgt Partnerselect voor jou.

Sterke punten
- Voorstel met foto.
- Je kan zelf aangeven of je iemand wel of niet wilt ontmoeten
- Er wordt snel op je e-mails gereageerd
- Ze organiseren vele leuke evenementen.

reacties: