Partner Select

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze aanpak verbeteren om de hoogste slagingskans te bieden.

Ook klachten zijn welkom. Wij zien iedere klacht als een gratis advies en vertrouwen erop dat we tot een oplossing komen.

Benieuwd naar onze aanpak en wil je weten of wij jou succesvol van dienst kunnen zijn? Ga via de knop “Bezoek PartnerSelect” naar onze website en doe de gratis slagingskanstest. 


Partner Select Reviews

  1 maand Partner Select

  Ik ben er nu 1 maand met Partner Select bezig. Deze maand juni heb ik 2 voorstellen gehad, waarvan de laatste het beste matchte. Door alle twee de mannen ben ik afgewezen. De bemiddelaar zei dat ik bij de 1ste zijn type niet was. Ja dat kan. De 2e man had ik veel raakvlakken mee. En toch word ik afgewezen. Ook zeker weer niet zijn type? Hoewel ik niet de lelijkste van het land ben en ook niet de knapste, mag ik er best wel zijn qua uiterlijk Gewoon doorsnee redelijk uiterlijk. (Voel me net een koe, vleeskeuring). En toch deze afwijzingen had ik niet verwacht. Het komt bij mij nogal binnen. Ik krijg niet eens de kans op een ontmoeting. Ik word al bij voorbaat afgewezen. Datingsites zoals lexa en 50plus was ik klaar mee en nu gebeurt op Partner Select hetzelfde. Ik krijg niet eens een kans. 1 maand is eigenlijk nog te vroeg om daarover iets te zeggen. Dus geef ik het nog niet op. Maar als ik weer afwijzingen krijg de komende maanden dan schiet PS zijn doel voorbij. (Ik kan natuurlijk ook iemand afwijzen) Dus dan ben ik benieuwd wat er gebeuren gaat.

  Nooit meer partner select

  Dacht na al die waardeloze datingsites, oke dit ziet er serieus uit. Dus heb mij aangemeld bij PS. Na een uitvoerig intakegesprek werd mijn profiel gemaakt. Dat zag er allemaal goed uit, maar ze hebben totaal niet goed geluisterd naar mijn wensen. Daar betaal je heel veel geld voor! Heel erg jammer dus! Ik zou PS dus aan niemand aanraden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel erg duur.
  En er word niet geluisterd naar je wensen

  Een wondertje

  Toen ik mij ruim een half jaar geleden inschreef bij Partner Select wist ik al enige tijd dat wonderen niet bestaan en dat de hulp van Partner Select niet automatisch betekende dat ik succes zou hebben. De door Partner Select voorgedragen kandidaten waren op een enkele na zeker sympathiek, maar helaas was er geen kandidaat bij waar ik verder mee zou willen.
  Maar, blijkbaar had Loes nog een troefkaart want de laatste kandidaat - die ik nog net voor de beëindiging van mijn lidmaatschap kon spreken - bleek de hoofdprijs voor ons beiden.

  Ons kennismakingsgesprek leidde tot een tweede en derde afspraak en nu - een paar maanden later - zijn we in de weekenden bij elkander.

  Sterke punten
  Vriendelijke en snelle serviceverlening en vooral ook betrokkenheid.

  Zwakke punten
  Geen idee!

  Gezellige dag

  (doeg)

  Sterke punten
  Gezellig dag in Den Bosch

  Zwakke punten
  Mis communicatie?!

  Geluk gevonden

  In de "negatieve" reacties over PartnerSelekt zitten herkenbare elementen. Ik heb ook op het punt gestaan me uit te schrijven.
  Echter..... na een aantal partnervoorstellen die op niets zijn uitgelopen is het PartnerSelekt gelukt om voor ons de juiste match te maken!!

  We zijn inmiddels 3 maanden gelukkig met elkaar!

  Henri en Marieke

  Te hoge verwachting

  Verwacht via een relatiebemiddelingsbureau niet iemand die er uitziet als een fotomodel of filmster. Mensen die zich hier inschrijven lukt het niet in het dagelijks leven iemand naar hun smaak te vinden en hebben het vaak ook al jarenlang tevergeefs op datingsites geprobeerd. Om die mensen kneuzen te noemen gaat me net iets te ver maar hier komt het in de praktijk wel op neer. Er moet toch iets zijn waarom iedereen je afwijst? Op datingsites is dit vaak leeftijd en uiterlijk. Ook vrouwen kijken op datingsites eerst naar de foto en als de man er niet precies zo uitziet als ze graag zouden willen klikken ze hem gelijk weg. Verwacht via relatiebemiddeling niet de man of vrouw van je dromen. Je kunt aan de consulente wel je wensen kenbaar maken, maar wanneer je je wensen als eisen gaat hanteren gaat het echt niet lukken.
  Als je aan je eisen vast blijft houden, geef het dan maar op, dan hou je tenminste je geld nog in je zak.

  waardeloze bemiddeling (vervolg)

  na mijn negatieve review is er contact opgenomen door partnerselect met mij.
  Er zijn punten besproken en er is "uitleg" gegeven hoe het is (mis) gegaan, ik moet toegeven dat ik dit wel positief vond, had niet verwacht ze ook echt zouden reageren of actie op mijn klacht zouden ondernemen.

  De review wil ik dan ook gedeeltelijk herzien, de uitslag omtrent "service" en "contact" is na ons overleg erg positief moet ik toegeven.

  Sterke punten
  Ze reageerden en namen ook actie zoals beloofd.

  Ik weet t niet.....

  Ik heb mezelf dus een half jaar bij Parship ingeschreven.....
  Ronduit een zeer grote teleurstelling.
  Meer dan 50 ijsbrekers de deur uitgedaan en deze werden zelfs 43 keer beantwoordt. Daarna een contactverzoek gestuurd en dan bleef t voortaan zeer stil.
  Geen opgave van reden, niks.
  Met 2 afgesproken waarvan er zelfs 1 niet op kwam dagen en de ander een of andere vage afwijzing had, die overigens pas 8 dagen later verstuurd werd....

  Nu wil ik mezelf bij PartnerSelect inschrijven, omdat je dan toch persoonlijk contact met mensen hebt, maar na raadpleging van deze site vraag ik mezelf af, of t wel slim is om dit te doen, of dat ik weer met geldklopperij te maken heb....

  Wie kan mij serieus antwoord geven?

  Hartelijk bedankt...

  Patrick

  Teleurstelling

  Ik ben zelf ook ingeschreven bij PS.

  1) Na 3 maanden krijg ik al een keer geen partner voorstel. Ik bel op en de medewerker zegt na een tijdje dat dat door de bezetting tijdens de vakantie komt. Ik betaal als klant en hun hebben de bezetting niet op orde tijdens de vakantieperiode waardoor ze hun werk (oa partnervoorstellen regelen) onvoldoende kunnen uitvoeren en sommigen klanten de pineut zijn. Dat is dus GEEN GELDIGE REDEN om te zeggen dat ze geen partner voorstel hebben voor die maand voor sommige klanten.

  2) Heb ook een keer aangegeven dat ik het fijn zou vinden dat mijn bemiddelaar contact met me zou opnemen, heb niets vernomen van hem.

  3) Als de internetverbinding niet werkt tijdens doorsturen reactie na partner voorstel of je kunt via omstandigheden geen reactie geven of je bent het vergeten dan krijg je binnen 1 week na het voorstel een brief thuisgestuurd waarin staat om alsnog contact op te nemen met PS. Deze brief heb ik dus niet ontvangen! Hoe simpel is het om even een paar mensen op te bellen die ruim na 1 week nog geen reactie hebben gegeven, er achteraan gaan dat is ook service! en voor het geld wat me neertellen per maand mag dat ook wel! Dat komt goed over bij de klant. Want nu loop ik door dit gepruts een partner voorstel mis!
  Krijg je als reactie: wij zullen in de komende maand extra aandacht aan u besteden, volgende maand krijgt u een nieuw voorstel; die krijg je toch al. Ze leggen hun fout dus gewoon terug bij de klant.

  4) Ik zie aan de verhalen op deze website over PS dat mensen regelmatig hun klachten/wensen doorgeven aan PS en er niets of weinig mee gedaan wordt. Wat me vervolgens opvalt is dat dan een aantal medewerkers van PS in actie komen na een dergelijk bericht . De reactie van PS komt daarna bij mij over dat ze dan gelijk in de verdediging schieten.
  Luister naar de wensen en laat de bemiddelaars om de zoveel maanden contact leggen met een klant, een beetje betrokkenheid. Zo voorkom je negatieve reclame. Voorkomen is beter dan genezen, ja toch?

  PS doe er uw voordeel mee :)

  succes!

  PartnerSelect ik weet nog niet wat ik ervan moet denken...

  Ik ben dus ook op zo een advertentie ingegaan van het plaatselijke suffertje.
  Ik ben naar de website gegaan en daar informatie pakket aangevraagd.
  Deze inderdaad snel gekregen.
  En later werd je gebeld door een adviseur en ik ben daar op in gegaan en een persoonlijk gesprek gehad in Rotterdam.
  Ze nemen inderdaad alles maar dan ook alles van je op in je dossier, maar waarvoor willen ze dat weten?
  Ik zie daar niets van terug in mijn persoonsbeschrijving hoe ik ben, of inderdaad in de voorstellen die ik krijg.
  Mijn ervaring tot op heden is dat ze niet echt geluisterd hebben naar wat voor type partner ik op zoek ben.
  Je bent inderdaad dik geld kwijt aan ze, ik ben ze waarschijnlijk nog aan het betalen als ik na een jaar geen 'lid' meer bent.
  Ik lees ook in verschillende reviews de vergelijking met Up2date e.a. met Up2date en Relatiemakelaar (deze laatste zat opeens in het zelfde pand in Amsterdam waar eerst Up2date zat) deze gaat helemaal.
  Er zit wel inderdaad voordeel aan dat je een foto krijgt van de partner, maar ik zie nergens waar die partner vandaan komt, hoe weet ik dat PS rekening houd met de afstand die ik heb aangegeven in het persoonlijk gesprek.
  Als dit over is heb ik het helemaal gehad met relatie bureaus en datingsites...

  Sterke punten
  Makkelijk aan te melden en informatie te krijgen.

  Zwakke punten
  Duur.
  Rekening houden met afstand?
  Niet de partner van je keuze voorgeschoteld krijgen.
  Soms slaan ze een maand over, maar dat kost je ook gewoon ? 100,- en dat voor helemaat niets!
  Kan nergens terug vinden hoeveel je actuele stand is met partner voorstellen.
  Soms gaat het fout bij het invullen op de beveiligde website.
  Je kan niet terug zien (outbox) van je mail die je verstuurd heb.

  positieve ervaringen

  Ik sta nu 9 maanden ingeschreven. Voordat ik me inschreef, heb ik eerst een slagingskans test op de site van PartnerSelect gedaan en die met een bemiddelaar doorgesproken. Ik kon 6 tot 8 voorstellen per jaar verwachten. Eigenlijk vond ik dit weinig, maar ik heb me laten overtuigen dat je beter minder goede dan veel slechte voorstellen kunt krijgen. Daarnaast sprak het me aan dat je bij een voorstel een foto te zien krijgt.

  Voor het intakegesprek ben ik naar hun kantoor gegaan. Het was best een uitgebreid gesprek en ik had het idee dat mijn bemiddelaar me begreep. Na een paar weken kreeg ik het eerste voorstel. De beschrijving klopte helemaal, maar op de foto was ze mijn type niet. Ik heb dit met mijn bemiddelaar besproken en vol goede hoop heb ik mijn volgende voorstel afgewacht. Dit duurde 1,5 maand. Nu sprak de foto me wel aan, maar had ze 3 katten en een hond. Ik ben een dierenvriend, maar zoveel dieren leek me toch te veel van het goede. Het derde voorstel klikte. Gelukkig reageerde Marianne ook positief. We kennen elkaar nu een aantal maanden en het gaat steeds beter. Misschien dat ik me binnenkort definitief uitschrijf.

  Sterke punten
  voorstellen met foto
  vaste bemiddelaar
  niet vreselijk duur
  slagingskans test vooraf

  Zwakke punten
  soms langer dan een maand tussen 2 voorstellen
  bemiddelaar in het weekend niet bereikbaar

  Niet aan beginnen!

  Ruim 2 jaar geleden ben ik lid geworden van PS, omdat de site een goede uitstraling had en er zoveel garanties waren, dat het niet anders kon of je moést wel succes hebben via hen. Het bureau garandeert 6 contacten voor een jaar lidmaatschap en als je die daarna nog niet hebt, blijf je net zolang lid voor 4,95 per maand totdat je 6 contacten hebt gehad. Klinkt goed, zou je dus zeggen. Trap er echter niet in!

  De contactvoorstellen zijn heel erg standaard, elke persoon heeft hetzelfde verhaal met hier en daar wat andere informatie ingevuld. Soms gebeurt het dat je 3 maanden geen voorstel krijgt en dat voor 100 euro per maand! En denk maar niet dat je een voorstel kunt afwijzen, ook al geef je je redenen nog zo uitgebreid weer. Als de betreffende persoon wél positief heeft gereageerd, rekenen ze het gewoon als een contact. Met de reden, dat je niet genoeg moeite hebt gedaan om het in hun ogen fantastische voorstel uit te proberen. Met andere woorden: ook al zie je die persoon totaal niet zitten, je moét maar contact met haar opnemen en een contact opofferen.

  Nu 2 jaar later ben ik ruim 1000 euro armer en heb nog geen enkel contact gehad. Alle vrouwen waar ik negatief op reageer, hebben volgens mijn contactpersoon allemaal wél positief op mij gereageerd (toevallig hoor) en worden gewoon als contact gerekend. Alle vrouwen waar ik positief op heb gereageerd, hebben mij allemaal afgewezen (ook al zo toevallig). Onlangs klopte het bureau aan voor het verlengen van mijn lidmaatschap en het opnieuw maandelijks gaan betalen.

  Kortom: puur bedrog, slechte voorstellen, slechte service, geldklopperij!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  serieus buro

  Heb dit buro aan mijn moeder aangeraden. Zij heeft al meer serieuze voorstellen gehad dan na maanden op een datingsite..

  Sterke punten
  serieuze voorstellen
  vaste contactpersoon

  Zwakke punten
  prijs

  Weg met dat tuig

  Het is een schande dat in dit land zo een buro bestaat; belazeren en oplichten is hun vak

  Ik ben veel geld kwijt en nu ga ik ook niet alles navertellen om al de slechte ervaring niet te herinneren.
  Ben een normaal goed uitziend aardieg een lieve man e ze hebben maar mijn geld geklopt en helemaal niet geholpen, integendeel

  Ik stel voor om een petitie te doen om dit buro naar Rusland of beter naar Mongolie te laten verhuizen waar ze thuis horen!

  Sterke punten
  Voor hun: doorverpreide reclame op locale kranten en internet warop de mensen in bonafide intrappen

  Zwakke punten
  slechte bemiddeling
  afwisseling van bemidedlaars

  totaal geen aandacht voor de persoon's wensen
  slecht bereikbaarheid
  ze maken nep voorstellen van mensen die helemaal niet beschikbaar voor contact zijn!

  aanvulling op eerder bericht

  okay, toch ook even 1 pluspuntje:

  werd net gebeld door mn bemiddelaar waarmee ik had afgesproken dat we het voor vier maanden zouden proberen en dan gingen kijken of we wel of niet verder zouden gaan.

  ik heb mijn teleurstelling uitgesproken, dat ik het toch wel triest vond dat ik ruim 200 euro kwijt was voor één voorstel.
  best een prettig gesprekje gehad waarbij hij ook een aantal vragen heeft gesteld om in de toekomst beter met dit soort situaties om te kunnen gaan waarbij ik echt wel het gevoel had dat dit oprecht was.

  en omdat de teleurstelling zo groot (en mijn financiële situatie enigszins benauwd) was heb ik de vierde termijn kwijtgescholden gekregen (niet helemaal correct nederlands allemaal maar goed).

  kijk, en dat is dan toch wel weer netjes...

  slechte bemiddeling

  De afgelopen twee jaar stond ik ingeschreven bij Partner Select. Een drama. Ik gaf aan wat ik graag wilde. Maar de adviseurs luisterden slecht. Ik had in de afgelopen tijd drie keer een andere adviseur, terwijl ze zeiden dat ik dan eentje zou hebben. Voor de persoonlijke bemiddeling.

  Sterke punten
  Je krijgt per e-mail een profiel toegestuurd.

  Zwakke punten
  -Veel afwisselende adviseurs.
  -Veel geld kwijt.
  -Slechte bemiddeling
  -Kunnen niet luisteren.

  naaiers

  echt bagger dus.

  inderdaad, je wordt heeeeeel vriendelijk binnengehengeld met allemaal mooie woorden en een hartelijk ontvangst.... en dan ben je inene een paar honder euri lichter voor één voorstel dat nergens op slaat.

  hou 't nou maar lekker bij datingsites waar je tenminste zelf in de hand hebt wie je kiest en waar je niet meteen voor een jaar (!) aan vast zit.

  Sterke punten
  ?????

  Zwakke punten
  duur
  slechte resultaten
  geen of ongepaste date voorstellen
  misleiding

  Pas op met PartnerSelect NOOIT doen!!!!

  Hallo mensen.

  Ook ik heb mij ingeschreven bij Partnerselect. Echter, hadt ik dit beter niet en nog beter NOOIT kunnen doen! Ze zijn in het begin ontiegerlijk vrienderlijk tegen je en meegaand,maar zodra ze je eenmaal hebben binnen gehaald als klant lijken ze een 2e DSB Bank (financieel) en 2e Up2Date (financieel en andere resuldaten). Als je het informatiepakket aanvraagd dan heb je dat al binnen enkele dagen in huis,daar zijn ze ontiegerlijk snel in. Zodra ik het aanmeldformulier hadt terug gestuurdt werdt ik opgebeld door mijn contactpersoon bij dat bureau (wat ik bij het bureau hadt toegewezen gekregen). Toen volgde er telefonisch een 'intake'-gesprek wat iets meer dan een uur in beslag heeft genomen. Alles wordt aan je gevraagd. Hoe je bent als persoon en karakter,wat je hobby's en bezigheden zijn,etc,etc. Dus gewoon je op dat moment lopende leven. Ook gaan ze uitgebreidt in op medische achtergrond en je leven op geschiedenisgebied. Dus wat je tot op dat moment echt ALLEMAAL hebt meegemaakt. Als dat gesprek is geweest. Gaf mijn contactpersoon aan dat ik binnen enkele dagen a weeken nog schrifterlijk een bevesteging zou ontvangen dat mijn aanmelding oficieel bevestigdt zou worden en daarbij zouden ook mijn inlog-gegevens worden vermeld waarop ik bij mijn persoonlijke-pagina zou kunnen beheren. Dit alles is inderdaat ook gebeurd. Ook mijn profiel (+ pasfoto ingescand en mee terug gerouturneerd) zat erbij. Toen begon de 'elende' pas. Want mijn contactpersoon zij dat ik nog 'geluk' hadt dat ik nu nog reageerde omdat het bureau toen pas net een tariefsverhoging hadt doorgevoerd van 89 euro per maand na de 99 euro per maand (inderdaat, alsof het niks is!!!!). 1x heb ik een voorstel gekregen van iemand. Zag er best leuk uit. Ik contact gelegt met haar. Helaas, negatief. Zij wou er niet voor instaan om ook regelmatig naar mij toe te komen dus moest het meerendeel van mij komen. Dit vindt ik niet werken. Het moet allemaal wederzijds wezen. Dit vondt mijn contactpersoon ook, en vondt het dan ook jammer voor mij dat het een negatief/teleurstellend resuldaat was (niks van waar!, ze praten met je mee!!!!). Waarom? Omdat die zelfde vrouw naar mij toe aangaf telefonisch dat ze PartnerSelect inmiddels aardig BEU was. Omdat ze tot 3x aan toe (ik was nummer 4) aan het bureau hadt aangegeven dat ze iemand bij haar in de buurt opzocht. En ze het zelf ook echt jammer vondt,want ze was echt oprecht gemeend ge-intresseerd in mij. Ze gaf aan dat het bureau die matches voor haar hadt (waar ik dus nummer 4 van was) van veraf hadt gevonden, en dus NIET van dichtbij. Dus luisteren doet het bureau ookal NIET. Daarnaast hebben ze maar 1 vorm van een contract en dat betreft een jaarcontract. Je kunt dus NIET eerder van je contract afkomen,terwijl je misschien wel iemand hebt gevonden. ja, mijn contactpersoon zij dat als je iemand hadt gevonden je wel een mogelijkheidt hebt op 'pauze'. Deze optie houdt in dat je WEL in het ledenbestand blijft staan,maar dat het bureau dan even niet meer verder zoekt en je lastig zal vallen,mits je de 'pauze'-optie erweer af laat halen (dit dien je ook zelf te doen). Helaas door omstandigheden heb ik vandaag de dag een budgetbeheerbureau in de armen en zelfs hun zijn het NIET gelukt om het contract open te breken. Ik zit er dus helaas nog enkele maanden aanvast,maar daarna NOOIT MEER!. Tevens hoeft dat nu niet meer omdat mijn 'inmiddels partner' wij mekaar volgende maand 2 jaar kennen,eerst normaal contact hadden,daarna vriendschapscontact,daarna hartsvriendschap, en door omstandigheden is dat een verhouding geworden. Wat nu zowat 5 a 6 maanden loopt'. Dus PartnerSelect: NOOIT aan beginnen. Je gaat LETTERLIJK door een regelrechte HEL!!!.

  Op geldgebied zijn hun een 2e DSB Bank.
  Op geldgebied en behandelingsgebied tussen het bureau en de klant is het een 2e Up2Date.

  Dus een gewaarschuwdt mens teld voor 2. Mensen begin er NOOIT en te nimmer aan bij PartnerSelect. U weet ABSOLUUT NIET waar u op instapt. U bent bij deze GEWAARSCHUWDT!

  Sterke punten
  BEDRIEGERLIJKE reclame verspreiden op internet.

  Partner Select: niet doen!

  Ik heb slechte ervaringen met Partner Select. Ik heb voor twee jaar betaald, al mijn geld ben ik kwijt en ik heb nog steeds niet een partner gevonden. Ik heb van tevoren duidelijk aangegeven naar wat voor type man ik op zoek was, maar ze stuurden iedere keer verkeerde mannen.

  Kortom: een afrader, ik voel me zwaar opgelicht.
  Zijn er nog meer mensen die ervaring hebben met Partner Select?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  duur
  slechte adviseurs
  slechte service
  slechte bemiddeling

Bezoek Partner Select

Schrijf een review