Beste Single, Natuurlijk kun je zelf wel een partner vinden. Alleen je hebt geen tijd of je ontmoet gewoon de juiste mensen niet. Je hebt je zaken prima voor elkaar: een goede opleiding, een leuke baan en een fijne vriendenkring. Relatiebureau Just2Match is dé expert in ontmoetingen op niveau. Just 2 Match heeft alleen hoog opgeleide aantrekkelijke singles (uit heel Nederland)in ons bestand. Jouw toekomstige partner zit in exact dezelfde situatie als jij. Datingtips

Just2Match Reviews

  Teleurgesteld in Debby

  Ik ben ronduit teleurgesteld in Debby van Just2Match. Ze heeft een fatsoensgrens overschreden en ik raad mensen ten sterkste af om zich bij Just2Match in te schrijven.

  Kort samengevat: Debby had me voorgesteld aan iemand, met wie ik twee leuke dates had. Een derde date kwam er niet, en dat accepteer ik. Bij date 2 doet de date een stap naar voren en raken haar lippen die van mij. Twee dagen er na stuurt de date een foto van zichzelf en de dag daarna appt de date geen vervolg date te willen. Dit accepteer ik natuurlijk.

  Vervolgens belt Debby me op En probeert ze mij een complex aan te praten. Ik vermoed dat ze dat deed om mij een coach aan te praten, zodat ze nog meer geld aan me kan verdienen.

  Joh. Het waren twee prima dates, maar we zijn gewoon niet de ware voor elkaar.

  Just to Match

  Na een aantal jaar zonder leuk resultaat rondgedwaald te hebben op datingsite's dacht ik, nu moet er iets gebeuren. Ik heb geen tijd, en m.n. zin, om veel tijd achter de laptop door te brengen en al helemaal niet om mezelf daar te verkopen/promoten om leuke dates te regelen.

  Toen hoorde ik van 2 kanten over J2M & dacht, nou, dat is nou echt iets voor mij. Screening vooraf, persoonlijk contact & vooral: zij regelen het/ik hoef mezelf niet meer te promoten op sites!!

  Zo gezegd, zo gedaan. Paar dates gehad en toen met J2M toch nog even de vijver iets verkleint, en toen kwam ik steeds dichter bij de leuke dame die ik nu heb!

  Na 1 jaar 6 dates gehad te hebben, heb ik nu een echt leuke dame die ook maar meteen zwanger is ;-))

  Dus voor ieder die zich in bovenstaande herkent, gewoon doen! Kan alleen maar goed uitpakken.

  Succes! Joppe

  Sterke punten
  Openheid, screening vooraf, bereikbaar via de telefoon, eerlijk & meedenkend.

  Zwakke punten
  Niet opgevallen.

  Dik Tevreden

  Na enige tijd besloten deze review te schrijven. Ik ben namelijk nog steeds gelukkig met de vrouw die ik heb leren kennen bij Just2Match. Patricia( de eigenaresse) heeft naar mijn mening altijd haar best gedaan om voor mij een geschikte dame te vinden. Ik vind dat ze in die zin haar belofte is nagekomen en daarom deze review verdiend.

  Na een vlotte inschrijving volgde de eerste voorstellen al snel. Niet direct goede 'matches' naar mijn idee. Na iedere date werd er uitgebreid gesproken over mijn ervaringen. Deze gesprekken hebben erg geholpen bij het beter selecteren van de volgende 'matches''. Toch duurde het nog even voordat ik daadwerkelijk de ware tegenkwam. Het vinden van de juiste partner is een dynamisch proces dat voor iedereen anders verloopt en soms zul je een beetje geduld moeten hebben. Ik ben in ieder geval blij dat de mensen bij Just2Match de tijd hebben genomen om mij naar een goede relatie te leiden.

  Sterke punten
  - Bekwaam
  - Daadkrachtig
  - Echt persoonlijke werkwijze

  Zwakke punten
  - Variabele tijd tussen matches

  Geweldig persoonlijke aanpak

  Bij het inschrijven raakte ik wat dieper in gesprek met de eigenaresse Patricia. Toen ik hoorde dat ze ook coaching doet was ik verkocht! Precies wat ik nodig had na 3 gestrande relaties. Ik kreeg veel inzicht in mijn persoonlijkheid (en perfectionisme).
  Na een aantal gesprekken kreeg ik mijn eerste match. Het was een leuke avond maar meer niet.
  Mijn 4e ontmoeting was echter liefde op het eerste gezicht (geloofde ik nooit in). We gaan volgende maand trouwen...
  Dankjulliewel team Just2Match!

  Sterke punten
  Heel persoonlijke aanpak!

  Zwakke punten
  Nvt

  Geslaagd

  …Ik ben een man van weinig woorden en wil dan ook kort en krachtig zijn over mijn ervaring met Just2Match.. …………………………………………………………………
  Ik ben zeer tevreden over Just2Match. Ik ontving al vrij snel mijn eerste introductievoorstel. Dit was een hele interessante, leuke dame, maar geen match voor mij. De tweede introductievoorstel ontving ik kort erna.
  Dit is de dame waar ik na 5 maanden nog steeds gelukkig mee ben. ………………………………………………………………………

  Sterke punten
  Zeer professioneel, zorgvuldigheid, mensenkennis ,efficiëntie.

  Zwakke punten
  Geen

  Een pluim voor Just2Match

  Ik werd via via getipt door een goede kennis van mij. Hij is inmiddels succesvol gematched door Just2Match en vertelde mij over zijn ervaring.
  Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik deze stap ooit eens zou nemen. Ik vond het kennismakinggesprek erg prettig en helder. Martine gaf mij een duidelijke uitleg over de werkwijze van Just2Match. Zij liet mij zien dat deze aanpak voor mij goed zou kunnen werken. Ik twijfelde toch en wilde er in eerste instantie nog even over nadenken. Het blijft raar dat je aanklopt bij een relatiebureau, maar aan de andere kant realiseerde ik mij ook dat ik het niet in mijn eigen netwerk tegen zou komen en een andere manier niet bij mij past. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet en er geen spijt van gehad. Al snel kreeg ik mijn eerste date. Het was een hele leuke charmante dame en wij hadden veel overeenkomsten en gezamenlijke interesses. We hebben een tweede en derde afspraak gehad. Het werd geen relatie. Daarna heb ik nog twee leuke dames ontmoet. De vierde dame is de dame waar ik nu inmiddels al weer vijf maanden een relatie mee heb. Wij hebben het heel gezellig met elkaar, reizen veel, golfen, houden beiden van een mooi en Bourgondisch leven en vinden elkaar aantrekkelijk. Ik kan zeggen dat Just2Match voor mij heeft gewerkt en ik ben blij met de stap die ik toen heb gezet.

  Sterke punten
  Professioneel, deskundig, efficiënt

  Zwakke punten
  Voor mij n.v.t.

  1e Date. Gelijk raak.

  Al een tijdje alleen en veel in het buitenland voor werk. Oer-ongezellig . Ik ben kritisch en dat liet ik ook merken. Toen ze me belde met het 1e voorstel voor Mylou, voelde dit goed. Ze was sportief, hield van zeilen, was lief en veelzijdig, jonger dan ik. Haar profiel klonk spannend. En terecht. We kennen elkaar nu een paar maanden. En het is tot nu toe heel leuk samen. Ik had meteen het vertrouwen dat het goed zou komen tijdens de intake. Ik ben voor nu helemaal positief over dit bureau.

  Sterke punten
  Goed gematcht. Gelijk een klik bij 1e voorstel.
  Prettige manier om een vrouw te ontmoeten.
  Fijn intakegesprek.

  Zwakke punten
  Nog even niet.

  Teleurgesteld

  Allereerst was ik mij er bij het aangaan van het lidmaatschap van bewust, dat de kans erin zit niet de man tegen te komen met de bewuste 'klik'. Maar niet geschoten is altijd mis, en misschien hield ik er in ieder geval een leuke vriendschap aan over.

  Na wat wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken, om me in te laten schrijven bij een datingbureau. Voor mij was de persoonlijke aanpak en de klik met mijn 'coach' het allerbelangrijkste. Na gesprekken met verschillende datingbureau's, had ik verreweg de beste klik en gevoel met de dame bij J2M, waarna ik het lidmaatschap aan ben gegaan. Ik moest enorm slikken van de prijs, maar ik had het ervoor over.

  De eerste date kwam al vrij snel na mijn inschrijving. Vol van de zenuwen ben ik de ontmoeting aangegaan. Helaas had ik met deze man geen klik en raakvlakken. Het verbaaste ons, dat wij aan elkaar gematcht waren. Maar goed, het was pas de eerste date, en dan wist ik ook gelijk hoe het in zijn werk ging. Dinsdag belde ik met J2M om mijn feedback door te geven, maar de dame in kwestie was erg kortaf. Na de zin, helaas hadden wij geen klik, wilde zij al ophangen. Maar ik wilde ook graag vertellen waarom we geen klik hadden, zodat dit meegenomen zou kunnen worden bij het volgende voorstel. Met een zucht hoorde zij mijn verhaal aan. Ik vroeg nog of zij misschien niet mijn naam moet noteren, of mijn dossier erbij moet zoeken, maar ze onthield het wel...

  Vervolgens hoorde ik een paar maanden niets meer, en ben ik zelf maar gaan bellen. Meteen 2 dagen erna kwam een nieuw voorstel. Deze man bleek enorm overheersend, af en toe bot en ook met hem had ik geen raakvlakken. Hij stond ineens na 3 kwartier op en zei dat hij ging betalen. Jammer, want we hadden in ieder geval kunnen proberen om er een leuke avond van te maken. Dit keer werd er wel heel goed naar mijn feedback geluisterd. Het verbaaste mij wel, dat ik de gehele periode geen contact meer heb gehad met de dame van het intake-gesprek. Juist daarom ben ik het lidmaatschap aangegaan. Zij had mij persoonlijk gesproken en een beeld van me gevormd. Nu werden de voorstellen ook door collega's gedaan die alleen een foto van mij hadden, en mij niet persoonlijk hebben gezien.

  Vervolgens hoorde ik weer een aantal maanden niets, en heb ik zelf gebeld. Een dag daarna kwam het volgende voorstel. Deze derde date was eindelijk eens gezellig! We hebben nog een paar keer gedate, maar kwamen tot de conclusie dat de bewuste 'klik' er niet was. Daarna hebben we nog wel contact gehouden, en is er een vriendschap uit ontstaan.

  Vervolgens kwam er toch weer vrij snel een nieuw voorstel. Ik ben akkoord gegaan, maar een paar dagen later hoorde ik, dat hij in het buitenland woont. De dame van J2M gaf aan dat we eerst wel met elkaar konden chatten. Hij komt een paar keer per jaar naar Nederland, en dan zouden we elkaar kunnen ontmoeten. Deze man hield van reizen en heeft overal ter wereld gewoond. Dat paste, volgens J2M, echt bij mij, maar ik wil helemaal niet in het buitenland wonen! Daarnaast bleef hij in zijn vrije tijd het liefst rondom het huis, terwijl ik juist geregeld dingen wil ondernemen en onder de mensen wil zijn. Daarom heb ik uiteindelijk toch 'nee' gezegd tegen het voorstel. Met een diepe zucht, gaf de dame bij J2m aan dat ze het niet begreep en hij echt geweldig bij mij zou passen... Dit terwijl deze dame mij nooit gesproken, laat staan gezien heeft.

  Vervolgens heb ik maanden niets meer gehoord, maar ik had ook mijn 3 dates gehad, en dat is in het contract het minimale aantal. Aangezien mijn dates erg tegengevallen zijn, heb ik toch nog een keer gebeld voor een voorstel. Een paar dagen later volgde er toch nog een nieuw voorstel. Deze man was aan de telefoon enorm verlegen, maar uiteraard is het heel vreemd om een gesprek aan te gaan zonder elkaar te kennen. Helaas werd de afspraak in totaal 3x door de man verzet. Uiteraard kan het datingbureau hier niets aan doen, maar ik was er op dat moment wel helemaal klaar mee.

  Ik ben absoluut blij, dat ik er toch een leuke vriendschap aan over heb gehouden, maar J2M heeft helaas niet helemaal aan mijn verwachtingspatroon voldaan. Niet omdat ik 'de ware' niet heb gevonden, maar puur hoe zij met mij als klant om zijn gegaan. Juist dat persoonlijke sprak me zo aan, en was na de intake totaal verdwenen. Het is toch een flinke stap om je aan te melden bij een datingbureau en je betaalt veel geld. Dit is puur mijn persoonlijke ervaring, maar uiteraard zullen ook heel veel mensen wel fijne ervaringen hebben met J2M.

  Sterke punten
  Intakegesprek. Helder, duidelijk, informeel. Je voelt je op je gemak.

  Wisselen geen foto's uit, zodat je niet meteen een oordeel kunt vellen over die persoon..

  Zwakke punten
  * Na de ondertekening van het lidmaatschap werd ik een nummer in hun bestand en heb ik geen contact meer gehad met de dame bij het intakegeprek.
  * Af en toe kortaf aan de telefoon en te weinig tijd om de klant goed te woord te staan.
  * Laten een aantal maanden niets meer van zich horen.
  * Geen klik met de voorstellen die zij mij deden.
  * Naar verhouding is de prijs voor minimaal 3 voorstellen erg duur.

  Inderdaad het werkt!

  Hallo!

  Na wat vergelijken, wikken en wegen, informatie vergaren heb ik me ingeschreven bij Just2Match. De ‘gewone’ datingsites spraken mij absoluut niet aan (ik ben er niet eens aan begonnen), het is gewoon niets voor mij. Terwijl ik wel van enige successen in mijn omgeving heb vernomen. Omdat ik nogal nuchter ben, druk met werk, sport, sociaal leven en geen kroegtijger, was het voor mij lastig om potentiele singel mannen onder de 49 tegen te komen die nog een kinderwens hebben. Wanneer ik met vrienden afspreek ben ik niet bezig met contacten te leggen. Daarbij, wanneer je iemand tegenkomt (waar je enige klik mee hebt) is hij meestal bezet.. Mijn vriendinnen waren wel ontzettend verrast en verbaasd dat ik me wilde inschrijven bij een relatiebureau! Want aan interesse en aandacht ontbrak het niet, dat was niet het probleem. Het probleem voor mij was meer in het vinden van een serieuze, geschikte man waar je ook lol mee hebt en een ‘echte klik’.

  Vooral die ‘klik’, het leek er bijna op dat een leuke man met dezelfde raakvlakken niet bestond. Je blijft n.m. een beetje in het zelfde cirkeltje van werk, vrienden waardoor de kans dan kleiner wordt om iemand zomaar tegen te komen die een ‘match’ zou kunnen zijn. Je kan al snel iemand aardig vinden, leuk, aantrekkelijk, enige raakvlakken hebben etc.. Maar goed, is het voldoende om een duurzame relatie mee op te bouwen? Dat is waar ik opzoek naar was. Raakvlakken en een klik zijn ontzettend belangrijk om een relatie te laten slagen. En dat je dezelfde taal spreekt. Wat ik hiermee bedoel is dat je al met weinig woorden genoeg hebt in welke taal dan ook. Communicatie is toch echt de sleutel …

  Nadat ik wat onderzoek had gedaan viel de keuze op Just2Match. Ook J2M had ik gebeld om meer toelichting op de werkwijze. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Voor mij was het vanaf het begin een interactief proces. Ik ben voor mezelf nagegaan waarom het bij eerdere relaties niet lukte en wat ik graag in een man wil zien en wat niet.

  Belangrijke sleutelwoorden zonder dat degene onrealistisch of onbereikbaar wordt (de normale wensen) kunnen hierbij helpen. Je kan je ook afvragen wat voor type jezelf bent bv. sportief of wordt je al moe bij de gedachte. Avontuurlijk, luxe hotels of camping etc. Zodat jezelf ook echt bewust hiervan bent, dat maakt ook dat je raakvlakken kan herkennen of juist de dingen herkent die je absoluut afweert binnen in een relatie.

  De intake was zeer helder, ik had al vooronderzoek gedaan en wist goed wat ik wilde en absoluut niet wilde. Daarbij had ik geen onmogelijke verwachtingen ook niet van J2M. De wijze waarop ik erin stond was ‘we gaan het samen doen’. J2M zoekt naar aanleiding van mijn feedback.

  Het eerste voorstel kwam al snel binnen. Ik had hier mijn vraagtekens bij maar ik was wel benieuwd. We hebben uiteindelijk afgesproken en het was voor mij geen match. De redenen heb ik helder teruggekoppeld en daar kon J2M verder mee. Normaal gesproken zou je nog willen kijken bij een 2e afspraak of je iemand wat beter kan leren kennen. Maar in dit geval was het al duidelijk.

  Enige weken later kwam het 2e voorstel (P. 47jr). Mijn eerste reactie was ‘nou, op papier lijkt hij perfect’. Met enige scepsis ‘wat zou er nou mis met hem zijn’, hebben we heel leuk en kort gemaild en gelijk afgesproken. Hij bleek erg leuk te zijn (en nog steeds), klik en raakvlakken zijn er voldoende. We zijn nu bijna 6mnd verder, nog steeds gelukkig samen. So far so good. Dus, inderdaad het werkt. De eerste afspraak was gelijk leuk, maar je kan er zo weinig van zeggen. Ik weet van mezelf dat ik altijd gereserveerd en terughoudend ben, een eigenschap dat mensen op een verkeerd spoor zou kunnen zetten. Dat vond ik van P. ook (hijzelf overigens niet). Daarom is het handig om iemand eerst beter te leren kennen. Na een aantal afspraken kan je eigenlijk pas zeggen of het een eventuele ‘match’ is of niet…

  Nog even over de kosten:
  Er wordt veel over de fee gesproken. Ja, inderdaad EUR. 1.750,- is veel geld. Voor mij ook! Maar voor mij is het nooit een issue geweest. Ik had meer zoiets van, degene die zich inschrijven zijn er wel serieus mee bezig, wil je er dit bedrag voor over hebben. Daarbij moet het bureau ook steeds zorgen dat er genoeg mensen in hun bestand zijn om iedereen te kunnen voorzien. Daarbij komen nog de nodige administratie, beurzen en alle werkzaamheden die voor ons niet zichtbaar zijn.


  Veel geluk en plezier!!

  Sterke punten
  - Een redelijke realistische aanpak
  - Voor zover ik kan beoordelen kloppen de matchen met de basiseisen
  - Ze geven zoveel mogelijk een normaal verwachtingspatroon

  Zwakke punten
  - Geen foto's (kan ook een voordeel zijn ;) )..

  - Het blijft natuurlijk een relatiebureau, anders dan bij een spontane ontmoeting. De spontaniteit is dan misschien er een beetje af, maar het blijft erg spannend. Goed, ik had besloten om het heft in eigen handen te nemen en actief met ondersteuning op zoek te gaan. Als je ervoor kiest, dan heb er ook plezier in. Zie de lol ervan en geniet van de rit ; )..

  Just2Match - het werkt!

  Hoi,
  Met een redelijke dosis scepsis heb ik mij ingeschreven bij Just2Match. Na pogingen bij 'gewone' datingsites besloot ik tot Just2Match omdat zij actief koppelen. Ik wil nog kinderen en had het idee dat ik bij gewone sites niet toegang kreeg ik tot dates met vrouwen onder de 40. Zij hebben genoeg keus aan mannen onder 40, ook al zie ik er jonger uit dan 47 (en heel sportief gezond). Dus misschien dat een actieve koppeling wel zou werken. Wel een dure grap dat J2M dus je mag echt eisen stellen.

  Ten eerste, Ik ging gewapend met scepsis het gesprek aan en heb daar een afspraak gehad. Leuk gesprek en een intake-formulier van mijn basiswensen ingevuld. Bewust heb ik daar niets getekend en alles mee naar huis genomen om nog even goed na te denken. Andere recensies waarin men zegt 'overvallen' te zijn herken ik niet en je bent er zelf bij als je tekent. M.i. gewoon dom gedrag. En anders heb je trouwens nog steeds 7 dagen de tijd om het contract te ontbinden (EU-regel).

  Eerst het eindresultaat: Het werkt. Via hen heb ik uiteindelijk een erg leuke 39-jarige vrouw (S.) ontmoet en wij zijn helemaal gelukkig samen. So far, so good.

  Hoe ging het in zijn werk?
  Na een goed gesprek waarin je allerlei algemene vragen moet beantwoorden kreeg ik diverse voorstellen. In de 10 maanden voordat ik S. ontmoette kreeg ik om de zoveel tijd (steeds ca. 2 weken nadat ik aangaf het te willen) een voorstel. Waarom het niet klikte lag vooral aan de dames en aan mijzelf. Niet aan J2M. Zij vragen terecht aan hun klanten om normale wensen te stellen: zorg voor een leuke 1e date. Als het een leuke avond was spreek nog een keer af, leer elkaar beter kennen, etc.

  Ook S. was na een paar dates veranderd van een 1e indruk naar een compleet persoon die erg leuk bleek te zijn maar soms ook anders. Het werd daarna alleen maar leuker ...

  Ik had 1 keer dat ik totaal niet begreep waarom J2M mij aan die dame koppelde. Zij klopte niet met mijn basiseisen en dat heb ik hen verteld. Daar reageerde men goed op. Ook was dit toevallig in de vakantieperiode en duurde het allemaal erg lang. Ook daar heb ik J2M op aangesproken. vervolgens ben ik kritischer geworden en heb ook nee gezegd bij voorstellen (daarvoor zei ik eigenlijk altijd ja).

  Ik heb trouwens het vermoeden dat leuke mensen (niet perse mooi) het ook bij J2M het wat makkelijker hebben. Er staan misschien ook minder mannen ingeschreven dan vrouwer en dus hebben mannen waarschijnlijk ook meer dates.

  Mijn lessen:
  - Denk eerst zelf goed na of en waarom je een relatie wilt en wat je verwacht van een datingbureau. Dat maakt je realistisch en ongevoelig voor een reclame-praatje. Teken niks ter plekke maar ga naar huis en denk goed na. Teken alleen uit overtuiging.
  - Blijf vooral bij jezelf. Zeg eerlijk wat je wilt en leg het uit aan J2M.
  - Wijs een voorstel af als je het echt niet ziet zitten maar wees reeel in je eisen.
  - Blijf zelf ook actief. Bel J2M als je het langer dan een paar weken duurt. Ten slotte betaal je daar voor.
  - Zorg voor een plezierige avond met je date zoals je normaal ook zou doen als iemand voor het eerst op een feestje spreekt. Zoek naar leuke eigenschappen en wat interessant is. Afkraken kan altijd nog :)

  veel geluk :)

  Sterke punten
  Rustige en volgens mij redelijk realistische aanpak. De match die zij maken klopt meestal met je basiseisen.
  Zij proberen mensen een normaal verwachtingspatroon mee te geven.

  Zwakke punten
  Matching blijft een mechanisch iets wat ook J2M niet anders doet. Naar mijn mening moet je dat ook echter ook niet van hen verwachten. Je moet zelf actief de lol inzien en een match in karakters vinden. Of het klikt kunnen zij toch niet beoordelen.

  En het blijft duur! Ik heb gevoel dat het best wat goedkoper kan. Als zij 2 uur per maand a 50 euro /uur voor je bezig zijn is dat 1.200 euro per jaar.

  Zo vertrouwd

  Ik ben heel gelukkig dat ik de stap in oktober 2012 heb gezet om mij aan te melden bij Just2Match. Met een fijn en goed gevoel ben ik vertrokken na mijn
  aanmeldgesprek. Ik had mij voorgenomen om mij niet beter voor te doen dan dat ik volgens mij ben.Ik had ook van te voren goed nagedacht hoe mijn nieuwe relatie, na het overlijden van mijn vrouw 4 jaar geleden, eruit moet zien.
  De eerste date na ongeveer een maand leverde een leuk gesprek op maar het was niet de goede klik, we stonden toch teveel anders in het leven om samen verder te gaan.
  In januari van dit jaar een tweede date.Een aantal telefoongesprekken voor de eerste date gaf ons beide al een heel goed gevoel. Spannend vond ik onze eerste afspraak, geen foto te vinden op internet, hoe zou ze eruit zien.
  De stem en het plaatje klopte, het leek alsof wij elkaar al jaren kende, zo vertrouwd. Nu is het vooral elkaar leren kennen en uiteraard van beide kanten de kinderen, families en kennissen.
  Het voelt nog steeds heel erg goed ,Bedankt Just2Match.

  Sterke punten
  Betrokken, professioneel, inlevingsvermogen, deskundig

  Zwakke punten
  voor mij nvt.

  It worked out for me

  It was different than I imagined but it ended up well: I am in a fulfilling relationship with a great man introduced via Just2match. So if you ask me: "does it work?" I can say it has worked well for me. I did not want to try the internet dating again as that felt like shopping in a supermarket, getting help from a real person felt just the right thing to do (and others may understand you better than yourself). It is not cheap service, but if you think you put your love life at stake, maybe the cost is justified.
  I guess the key is to be honest with yourself and the consultant about what you look for in the other person and give it a good try. I was lucky but I think they also have a good sense of who will make a good fit for you.

  Sterke punten
  It works!
  Very personal intake.
  Respectful: they do not trade your photos, people meet and see each other in person, but your picture is not circulated among various guys.
  They ask reasonable questions, such as whether you have debts or your material status: I find it responsible.
  I met a great man within the first 6 months, although I know it may take longer for other people.

  Zwakke punten
  They should improve on marketing to encourage more people to join.
  The communication between the intake and the actual first introduction was hardly there: they only contact you when they have an opportunity to introduce you to someone, but it would have been nice if they stayed in touch and kept me informed. Ultimately it does not matter, but I think while the consultants have a lot of personal touch and good feel for people, they need to modernize a bit on their ways of working to get more business - and more matches for their customers.

  Match made in heaven :-)

  Na een paar (letterlijk 2) minder geslaagde dates werd ik door J2M gematched met A. Ik had redelijk wat feedback gegeven op mijn voorgaande dates, en ik was erg benieuwd of uit date 3 zou blijken dat daar wat mee gedaan was.

  Dat bleek inderdaad het geval.
  Er was direct een klik en vanaf onze tweede afspraak, waren we officieel een match. Ik denk niet dat we elkaar ooit nog laten gaan :-)

  Gezien het resultaat ben ik natuurlijk dik tevreden over J2M. Ik denk wel dat het belangrijk is om eerlijk en heel duidelijke feedback te geven op al je dates. Niet te voorzichtig, want dan zit je zo aan een hele reeks dates vast waar je niks mee kunt. Voor mij gold in elk geval dat zodra ik echt duidelijk was en eerlijk over wat ik wel en niet wilde (ook qua uiterlijk), kreeg ik wat ik wilde: Een mooie, volwassen, ambitieuze man die heel goed weet wat hij wil.

  Sterke punten
  professionele intake, goed luisteren, feedback wordt op prijs gesteld en er wordt iets mee gedaan.

  Zwakke punten
  eerste en tweede date totale mismatch, maar dat is daarna meer dan goed gemaakt.

  Zeer slecht

  1

  Sterke punten
  Heel professionele intake met aardige dame die zeer vertrouwenwekkend is. Dat doen ze dus goed.....En er wordt je slim €1700 afgetroggeld.

  Zwakke punten
  Vervolgens hoor je dus niks meer. Ik heb in een jaar EEN date gehad met een man die een 'slapend' lidmaatschap bleek te hebben en die speciaal uit gebrek aan mannen in mijn leeftijdscategorie voor mij was wakker gemaakt. Toen ik Just-to-match na een jaar eens herinnerde aan mijn bestaan kwam er opeens nog een (mis)match met een man wiens gezicht ik me niet eens meer herinner. Het feit is dus dat er gewoon heel veel 50+ vrouwen staan ingeschreven en veel te weinig mannen. Als men dit van te voren duidelijk had gemaakt had ik er nooit voor gekozen om mij in te schrijven. Ik heb de eigenaresse, een buitengewoon gehaaide tante, een voorstel gedaan om de helft van de kosten te retourneren. Daar viel niet over te praten. Ik twijfel er over om dit bureau wegens wanprestatie aan te klagen. Het feit is dat ze eigenlijk hun verplichtingen conform contract niet (kunnen) nakomen maar voortdurend smoezen verzinnen.

  5 jaar samen

  Review:
  Ik heb me vijf jaar geleden ingeschreven en heb meerdere leuke ontmoetingen gehad.
  Bij de één klikte/matchte het beter als bij de ander, maar dat is denk ik als je iemand beter leert kennen zoals het is!
  Bij de vierde ontmoeting sloeg de vlam bij haar en mij direct over en we zijn nu al 5 jaar gelukkig met elkaar! We zijn dan ook ontzettend blij met elkaar en ook dat we voor deze manier van relatiebemiddeling hebben gekozen.


  Josette (vrouw, 47) en Dick (man, 48)

  Sterke punten
  Persoonlijke aandacht waarbij er goed naar jezelf wordt gekeken. Na iedere ontmoeting is er een feedback die met de matchmaker wordt doorgesproken. Op deze manier leren ze je beter kennen en gaan ze een geschikte partner zoeken die bij jou past.

  Zwakke punten
  Nvt

  niet verwacht

  Een drukke baan, aan aandacht niet tekort maar dan toch de juiste vrouw niet kunnen selecteren. Na een aantal korte relaties toch besloten om het eens anders aan te pakken. Waarom ook niet. Ik kwam uiteindelijk bij Just2Match terrecht. Het kennismakingsgesprek verliep goed en ik besloot volmondig ja te zeggen en ervoor te gaan. Eerlijk gezegd begon ik het traject met niet al teveel verwachtingen. Al vrij snel werd ik voorgesteld aan een charmante dame. We hebben een gezellige middag met elkaar gehad maar het bleef bij vriendschap.
  Bij mij ontbrak de fysieke aantrekkingskracht. De tweede ontmoeting was wat mij betreft ook prima maar had ook geen toekomst. Nu ongeveer 3,5 maand geleden heb ik via Just2Match een hele leuke vrouw ontmoet. We hebben het heel leuk en gezellig samen. Onze achtergronden en passies komen goed overeen en we vinden elkaar ook heel aantrekkelijk. We hebben ons alle twee bij Just2Match op On-Hold gezet omdat wij voorlopig met elkaar verder willen.
  Mijn verwachtingen waren niet hoog maar daarom des te meer blij verrast met dit resultaat.

  Sterke punten
  sowieso het contact met Just2Match en de professionaleit en zorgvuldigheid waarmee zij dates aan je voorstellen.

  Zwakke punten
  tot nu toe niet van toepassing

  Geen bureau voor vrouwen van 50 en ouder

  Door drukke baan en zorgen voor gezin, weinig tijd om zelf nieuwe mensen te ontmoeten. De kosten zijn vrij hoog, bijna 1700 euro voor 1,5 jaar inschrijving. Je bent dan levenslang? lid, maar na 1,5 jaar moet je nog wel zo'n 150 euro verlengingskosten/administratiekosten betalen. Pas toen ik mijn handtekening al had gezet, begreep ik dat er tenminste? 3 matches in 1,5 jaar worden geregeld.

  Eerste match was met een oudere man die totaal niet bij mij paste. Hij hield weliswaar net als ik van kunst en cultuur en fotografie, maar voor mij was hij verder qua uitstraling, houding en uiterlijk veel te oud. Ik wilde ook graag iemand die zelf kinderen heeft, dit had ik aangegeven, hij had én geen kinderen én was nog nooit eerder getrouwd geweest, waardoor hij mij, met 2 kinderen en 22 jaar huwelijk niet zo goed kon volgen. Gemeld bij het bureau. De twee volgende kandidaten zeiden toe en haakten om duistere redenen al voor de afspraak kon plaatsvinden al af.De tweede man was een aardige man, iets jonger dan ik, zelfde beroep groep. Leuk voor een vriendschap.

  Het bureau gaf mondeling toe dat er in mijn leeftijdsgroep niet zo heel veel mannen zijn die zich hebben aangemeld, omdat ze meestal toch een vrouw willen die een stuk jonger is, maar dat ze er hard aan werken om dit beeld van mannen te veranderen. Het stigma van de oudere vrouw. Mijn levensstijl en persoonlijkheid zijn dynamisch, snel, vlot, bruisend en dat heeft met een biologische leeftijd niet veel van doen.

  Als het bureau bij de intake heel duidelijk had gezegd dat het in mijn leeftijdscategorie moeilijk zou zijn, dan was ik niet met dit bureau in zee gegaan en had mijn 1700 euro aan een leuke (single?) reis besteed, of op een andere zinvollere manier. Nu volstaat van hun kant alleen een "jammer", we begrijpen je, we doen ons best etc.

  Voor iedere 'oudere' vrouw raad ik aan om een ander bureau te zoeken en vooraf expliciet te vragen hoe groot de kansen zijn en/of hoe dun de spoeling voor jou.

  Sterke punten
  nvt.

  Zwakke punten
  te weinig mannen voor 50 en 50+ vrouwen en mismatches door dit te lage aanbod van mannen.

  Happy

  Na lang wikken en wegen toch maar een intake aangevraagd. Grootste twijfel was of je liefde kunt sturen dmv een bureau. Maar ja, als 39 jarige zelfstandig ondernemer kwam ik Hem ook niet vanzelf tegen.
  Mijn gesprekspartner was een zeer prettige persoonlijkheid die echt de tijd nam me te leren kennen. Blijkbaar ging matchen bij hen niet in een of ander computergestuurd systeem, maar echt op basis van persoonlijk contact.
  Ik besloot er voor te gaan.
  Mijn eerste date was een tegenvaller. De tweede date was leuk, en daar hield ik een leuke vriendschap aan over, maar de derde date was geweldig. We wonen nu zeer gelukkig samen.

  Sterke punten
  Zeer persoonlijk!

  Zwakke punten
  Eerste date was een mismatch. (maar daar leert iedereen weer van)

  Wij.

  Beiden waren we 3 jaren alleen. Hij weduwnaar, ik gescheiden. Na wat korte relaties, zochten wij een betere match.
  Just 2 Match zorgden hiervoor.
  Het komische is, dat Teun in het eerste gesprek mij vertelde, dat hij een lat-relatie wilde, ik niet. Raar, dacht ik, houden zij daar geen rekening mee?
  Maar zij hebben de ervaring.
  Na onze eerste ontmoeting, 2 uurtjes!, bleek al, dat we veel raakvlakken hadden!
  Hij weg, naar Ajax. Ik heb niets met voetbal!
  Meteen had hij spijt en ik bleef in zijn hoofd ronddartelen. Lucky me!!!
  Ik was in de war, geraakt door zijn verhaal, zijn eerlijkheid, gevoeligheid, sociale vaardigheid, respect voor anderen, denkwijze, nonchalante chic.
  Wij zijn nu 6 weken verder en het voelt goed, heel goed.
  En...... dat latten? Hij twijfelt nu al. En wie twijfelt, denkt na.
  Ik heb er alle vertrouwen in.
  Dank, dank.

  Groet, Hettie.

  Groet, Hettie.

  Sterke punten
  gedegen intakegesprek.

  eerste contact paste totaal niet bij mij!

  Zwakke punten
  te weinig contact tussendoor.

  baby op komst

  2 jaar geleden ben ik via Just 2 Match in contact gekomen met de vrouw waarmee ik het eindelijk aandurfde om mijn kinderwens in vervulling te laten gaan. Na verschillende relaties en geen ontmoetingen van niveau in mijn eigen netwerk heb ik het nu helemaal voor elkaar, een fantastische vrouw en een baby op komst. Just 2 Match bedankt! ( misschien ben ik minder positief als de baby er is..., nee hoor ik zie het met plezier tegemoet!!)

  Sterke punten
  Persoonlijk
  Oprechte interesse in jou voorkeuren
  Discreet

  Zwakke punten
  nvt

  Zeer tevreden

  Via het internet was ik een beetje op zoek naar een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau. Na 4,5 jaar Single te zijn geweest vond ik het tijd worden om weer eens leuk te gaan daten, maar dan wel met iemand waar ik sowieso een leuk gesprek mee zou kunnen voeren. Na enige aarzeling heb ik het formulier via de website van Just2Match ingevuld en de volgende dag werd ik al gebeld. Ik twijfelde nog, maar telefonisch werd ik zeer enthousiast geholpen en werd ik uitgenodigd om eens vrijblijvend langs te komen. Dit heb ik gedaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! De matchmaker was professioneel en begripvol. Ik voelde me direct op mijn gemak en er waren wel degelijk kansen voor mij. Aangezien ik veel op reis ben voor mijn werk, kon ik niet altijd direct reageren als Jus2Match mij belde met een voorstel.Mijn eerste date was een hele gezellige avond met een interessante vrouw, maar helaas geen chemie van beide kanten. Echter was het bij mijn 2de voorstel raak! Dit is nu 6 maanden geleden en we zien elkaar nog steeds. Op dit moment zijn we er beiden van overtuigd dat onze relatie goed zit, we hebben zelfs al plannen om wellicht een volgende stap te gaan zetten. Kortom een fijn bureau, professionele aanpak en uiteindelijk ook nog de juiste match!
  Bedankt! Groeten Martin

  Sterke punten
  Professioneel (het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match!)
  Betrouwbaar
  Begripvol
  Vriendelijke medewerkers

  Zwakke punten
  NVT

  Integer bureau de moeite waard

  Just 2 Match een bureau met fijne mensen die zorgvuldig werken en oprechte interesse tonen. Een match als er ook een kans van slagen is. Dit bureau beveel ik zeker aan.

  Ger Nekkers,
  Groningen

  ja ja de ware....wanneer je het minst verwacht

  een super leuk intake gesprek....
  ? 1700 lichter.....
  wachten voor een paar maanden....
  en dan een eerste date....
  super click, super match.....
  en na bijna een jaar nog steeds harstikke verliefd...
  en ik een super tevreden klant!

  matig enthousiast

  Inderdaad een hele warme intake. Echter vrij weinig voorstellen en ook een trage reactie in terugbellen.
  Maar ik ben wel 2x voorgesteld aan een hele leuke jongen die goed bij me past; de matching klopt dus wel.

  Sterke punten
  aardige mensen

  Zwakke punten
  weinig voorstellen, bij verzoek tot terugbellen trage reactie
  2x aan een jongen gematched die totaal niet mijn type was

  Prima bureau

  Even een heel ander geluid. Ik kan me helemaal niet vinden bij de negatieve reacties.

  Mijn ervaringen bij Just2Match zijn geheel anders van aard. Ik heb ervaren en ervaar nog steeds het prettige contact met dit bureau i.c. de medewerkers.
  De deskundige medewerkers zijn te allen tijde bereid je te woord te staan en - zo nodig - samen met jou te kijken naar een verfijning van de matches. En als je wilt kun je bij vragen of anderszins gebruik maken van het aanbod van een persoonlijke coach.
  De matches die ik voorgesteld heb gekregen, getuigen van een zorgvuldigheid en degelijkheid. Soms lukt het niet maar dit heeft alles te maken met de persoonlijke klik of wat men ook wel de chemie noemt. Uit deze ervaringen heb ik leuke contacten overgehouden en bij mijn laatste contact hopelijk een relatie.

  Sterke punten
  Zorgvuldig
  Deskundig
  Professioneel
  Invoelend
  Sympathiek


Bezoek Just2Match

Schrijf een review