Beste Single, Natuurlijk kun je zelf wel een partner vinden. Alleen je hebt geen tijd of je ontmoet gewoon de juiste mensen niet. Je hebt je zaken prima voor elkaar: een goede opleiding, een leuke baan en een fijne vriendenkring. Relatiebureau Just2Match is dé expert in ontmoetingen op niveau. Just 2 Match heeft alleen hoog opgeleide aantrekkelijke singles (uit heel Nederland)in ons bestand. Jouw toekomstige partner zit in exact dezelfde situatie als jij. Datingtips

Just2Match Reviews

    Teleurgesteld in Debby

    Ik ben ronduit teleurgesteld in Debby van Just2Match. Ze heeft een fatsoensgrens overschreden en ik raad mensen ten sterkste af om zich bij Just2Match in te schrijven.

    Kort samengevat: Debby had me voorgesteld aan iemand, met wie ik twee leuke dates had. Een derde date kwam er niet, en dat accepteer ik. Bij date 2 doet de date een stap naar voren en raken haar lippen die van mij. Twee dagen er na stuurt de date een foto van zichzelf en de dag daarna appt de date geen vervolg date te willen. Dit accepteer ik natuurlijk.

    Vervolgens belt Debby me op En probeert ze mij een complex aan te praten. Ik vermoed dat ze dat deed om mij een coach aan te praten, zodat ze nog meer geld aan me kan verdienen.

    Joh. Het waren twee prima dates, maar we zijn gewoon niet de ware voor elkaar.

Bezoek Just2Match

Schrijf een review