40PlusRelatie

Het grootste relatiebureau voor singles van 40 tot 80 jaar. Tijd voor een partner die echt bij je past? Je hebt je leven op orde, je hebt het naar je zin, maar jij weet ook dat het nóg leuker kan zijn. De juiste partner tegen komen, is niet altijd even gemakkelijk. Door een druk leven of sociale verplichtingen ontbreekt daarvoor de tijd. Ook weduwen en weduwnaren die hun partner verloren hebben, willen graag weer een maatje en die arm om zich heen. 40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie Datingsites bieden mogelijkheden, maar leveren ook vaak teleurstellingen op. Schakel liever een professional in om voor jou de juiste partner te zoeken. 40PlusRelatie biedt die mogelijkheid, door onze gespecialiseerde benadering en professionele werkwijze van onze consulenten door heel Nederland. Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking. 40PlusRelatie, we matchen met liefde voor jou!

Artikelen over 40PlusRelatie

Interview met Yvonne van 40PlusRelatie

Hoe lang ben je al werkzaam bij 40plusrelatie en wat is jouw functie? Ik ben 10 jaar geleden gestart met 40PlusRelatie. Ik ben directeur/eigenaar. Wat voor werk deed je voor 40plusrelatie? Daarvoor heb ik bij een ander relatiebemiddelingsbureau gewerkt, een bureau dat nu niet meer bestaat. Voordat ik in de relatiebemiddeling terecht kwam heb ik in de gezondheidszorg gewerkt. 40plusrelatie ric ... [...]

40PlusRelatie Reviews

  Waardeloos

  Ze beloven alles maar komen hun afspraken niet na,
  Zou drie matches krijgen in een half jaar. Heb er een gehad en dan hoor je niks meer, reageren nergens meer op. Foute boel mensen niet in trappen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beloftes niet nakomen

  Nederlands grootste flop

  De dhr Jan, die hier aan huis kwam vertellen dat andere relatie bureaus niet meer van deze tijd waren en dat ik hun moest pakken 40 plus relatie in modern jasje e vele malen goedkoper kon zijn beloftes niet nakomen. Ze zouden in een half jaar 3 matches regelen, nou heb er maar een gehad en toen was het stil. Op mail reageren ze niet meer wat een flop zeg. Je kan beter het geld in de Maas gooien dan weet je tenminste waar het gebleven is. Mensen trap hier niet in je word bedrogen. Het geld moet ergens blijven dus in hun zak bah bah.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Ben heel benieuwd.

  Tot nu toe gaat het contact goed. Toevallig nog een vraag gesteld via de mail , waarop Marcel redelijk snel antwoord op gaf.
  Marcel is een rustige, fijne, spontane en open matchmaker. Ik was voor hem zijn eerste cliënt, maar daar heb ik niets van gemerkt. Intake verliep vlot en gezellig. Ik heb alle vertrouwen erin dat Marcel binnenkort met een aantal leuke voorstellen gaat komen. Ben heel benieuwd.

  Duur !!

  Echt heel duur abonnement per maand! En je hoort ze niet veel.
  Zelfs voor de extra's moet je apart betalen. Je zou met die prijzen zeggen dat alles inclusief is !

  Sterke punten
  Consulent komt bij je thuis.

  Zwakke punten
  Na persoonlijk gesprek en betaling hoor je ze bijna niet meer.

  teleurgesteld

  In juni 2020 een gesprek gehad met 40PlusRelatie aangezien ik niet langer op datingsites wilde staan, maar een serieus bemiddelingsbureau wilde. Tijdens dat gesprek heb ik gevraagd of ze dachten dat ze iemand voor mij in hun portefeuille hadden en daarop werd bevestigend geantwoord!

  Een date gehad met een aardige man, maar begreep niet waarom wij aan elkaar gematcht waren.
  Daarna is mij nogmaals het profiel van iemand voorgelezen en ook deze match begreep ik niet (enige overeenkomst was dat we dicht bij elkaar woonden).
  Nadien geen matches of contact meer gehad, tenzij ik zelf contact opneem.


  Jammer van het toch wel hoge bedrag wat ik heb betaald, maar goede leer voor de volgende keer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig mannen in hun portefeuille
  Nemen alleen contact op als je niet betaald.

  Hoop beloven

  Bij de eerste gesprek kon alles, lengte geprobleem.
  Met de consulente een hoop gedeeld zodat zij een goed beeld heeft van mij.
  De eerste paar whatts en telefoonsprekken bleef het allemaal positief, hoe meer er betaald werd hoe minder je hoort.
  Nu was dit niet de eerste buro waar ik ingeschreven stond/staat.
  Deze wereld is een grote geld klopperij.
  Ja wordt er dan gezegd je moet geduld hebben.
  Hoe moeilijk kan zijn, ben een gewone man zonder rare eisen.
  De dames die ingeschreven schijnbaar wel, die zijn opzoek naar de pot met goed, man met de dikke duitse auto en liefst een huis waar ze zo kunnen in trekken.
  Mannen trap er niet in, kost een hoop geld zonder dat je daar echt wat voor krijg.
  Mocht je gaan klagen, dan schuiven ze van tafel.
  Ze geven aan dat ze er alles aan doen of gedaan hebben.
  Met andere woorden niet zeuren en gewoon betalen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Hoop beloven maar niks waar kunnen maken.voorstellen ver uit de richting.

  Onprofessionele en waardeloze organisatie

  Ben vorig jaar een contract aangegaan met 40PlusRelatie. Na jaren van internetdating(-perikelen), singlesreizen en speeddaten, was ik dat meer dan zat en zocht een betrouwbaar relatiebureau. Mijn eisenlijst was niet heel erg lang: een man van ongeveer mijn eigen leeftijd (begin 50), HBO-niveau met een blanke huidskleur (ik val eenvoudigweg niet op gekleurde mannen).
  Het eerste voorstel bleek een man te zijn die was gezakt voor zijn LTS-diploma (hij had bij de intake kennelijk gelogen over zijn opleiding); het tweede voorstel bleek een man met een getinte huidskleur te zijn. Die bovendien totaal niet mijn type was, maar dat moest ik zelf lezen op zijn Facebook-profiel.
  Kennelijk worden de kandidaten niet gescreend op hun sociale media profielen. Kandidaat nummer 3 wilde zijn achternaam niet prijsgeven; diegene heb ik ook niet ontmoet (gezien mijn ervaringen vanuit het verleden, ga ik nooit meer daten met iemand van wie ik de achternaam niet weet).
  Lang verhaal kort: ik heb geen enkele man ontmoet. Na een half jaar "bemiddeling" ben ik zwaar teleurgesteld afgehaakt. Kosten: 79,00 euro per maand x 12 en inschrijfgeld van 175,00.
  Mijn tip aan de vele leuke, single vrouwen: zorg voor een leuke baan, een goede band met je vriendinnen en familie; pluk voor heerlijke seks een man van SecondLove of SecretFlirt. Dan is je leven hopelijk compleet.
  Heel eerlijk gezegd denk ik dat er veel meer leuke single vrouwen zijn, dan single mannen. En dat het voor een 50+ single vrouw echt moeilijk is om een leuke man op HBO-niveau te treffen. Mijn inschatting is, is dat 40PlusRelatie te weinig echt leuke mannen in het bestand heeft staan. Het kost teveel geld en teveel ergernissen.

  Fijne service

  Via 40plus relatie heb ik mijn partner gevonden. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb veel contact gehad met de consulent. Door deze waardevolle gesprekken heb ik mezelf ook weer beter leren kennen! Mede hierdoor kon zij de juiste match maken. Inmiddels helemaal blij met mijn vriendin!

  Bedankt!

  Sterke punten
  Persoonlijke service, waardevolle gesprekken met consulent en de juiste match.

  Veel beloven

  Wat is 40 PlusRelatie een waardeloos bemiddelingsbureau.

  Ik zoek een sportief ogende man, op HBO denk- en gevoelvoelsniveau en heb een half jaar ingeschreven gestaan. Na veel moeilijkdoenerij 'Ik ben achter de schermen wel voor je bezig', waren er dan 5 voorstellen waar ik mij niet in kon vinden, maar ik heb toch met de heren gebeld. De heren waren niet ad rem, 1 sprak echt langzaam, de ander was overdonderd dat ik belde, en de volgende was de belafspraak vergeten. Het kwam uiteindelijk tot 1 ontmoeting. Hij zou een goeduitziende man betreffen van niveau. Mijn mond viel open van stomme verbazing toen ik hem zag. Deze heer zei: '40 Plus moet beter haar best doen' en liep weg.

  Bureau 40 plus heeft doodleuk weinig heren in bestand en zeker niet van enig niveau. Inmiddels ben ik €700 lichter en veel irritatie rijker.

  Mocht je een heer zoeken, waar er duizenden van op datingsites staan, dan zal je bij 40 Plus, ook zeker slagen.

  Sterke punten
  Consulente deed haar best maar ze begrijpt blijkbaar niet wat ik zoek en wat haar eigen capaciteiten zijn en de (on) mogelijkheden van 40 Plus.

  Zwakke punten
  - Geen interessante heren in het 40 Plus bestand.
  - Veel beloven maar niet waar kunnen maken
  - lang moeten wachten op voorstellen

  Nvt

  Na 3 voorstellen , die niet matchen, ruim 5 maanden wel betalen,niets horen.3 weken voor einddatum een niet geslaagde date gehad

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Reeds gemeld

  Eindelijk een professioneel bemiddelaar gevonden

  Ik ben het online daten helemaal zat. Je bent een digitaal nummer en betaalt bakken met geld. Alles zonder resultaat. Wat een verademing om met een professionele relatiebemiddelaar 40PlusRelatie in zee te zijn gegaan. Mijn consulente luistert echt naar mij. Komt met serieuze voorstellen en is goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek. Je merkt dat er veel tijd en energie gestoken wordt in mij. Ook andere dames met wie ik een gesprek heb gehad door bemiddeling van 40PlusRelatie hadden dezelfde ervaring. Vergeet het belangrijkste nog te vermelden...ik heb mijn ware gevonden. Dank 40PlusRelatie voor jullie fijne manier van werken. Robert

  Sterke punten
  Professioneel
  Liefde voor het vak
  Goed bereikbaar
  Persoonlijke aandacht

  Zwakke punten
  Absoluut GEEN

  ook hier geldklopperij

  Een paar achtereenvolgende positieve reviews wekt de nieuwsgierigheid op. Even een kijkje nemen op de website:
  - inschrijvingsgeld: 175 euro
  - minimale bemiddelingsperiode: 12 maanden
  - laagste maandbedrag: 69 euro.
  Je bent dus minimaal (12 x 69) + 175= 1003 euro kwijt.
  Geen garantie op succes.
  De tarieven van de overige opties staan niet vermeld, dit is de goedkoopste variant.
  Aantal actieve leden staat niet op de site; naar zeggen een groot bestand. Maar wat is groot?
  Kortom je moet zelf maar informeren hoe en wat zodat je om kan worden gepraat door een goed gebekte medewerker.
  Het wat oudere publiek, met relatief veel geld, welke ook minder affiniteit heeft met de veel goedkopere internetmogelijkheden trapt er misschien in. Veel heb je er niet nodig. Met minimaal 1000 per klant kun je leuk bijklussen.

  Sterke punten
  Gebakken lucht verkopen

  Zwakke punten
  alleen geschikt voor mensen met dyscalculie

  Perfecte datingsite

  40 Plus Relatie is dé perfecte datingsite.
  De consulenten zijn heel serieus en doen enorm hun best om de juiste matches te vinden. Als het zoeken en vinden een succes blijkt te zijn, blijven ze contact houden met de gelukkigen. Heel geweldig.
  Mij is dat geluk ook ten deel gevallen. Eind januari heb ik via deze site een heel lieve man leren kennen met wie het meteen heel goed klikte en bij de eerste ontmoeting was het meteen liefde op het eerste gezicht van beide kanten.
  Mijn consulente, Els Hazelhof, heeft enorm haar best gedaan en ben haar daar enorm dankbaar voor.

  Sterke punten
  Dé site om een nieuwe relatie te zoeken en te vinden. Iedereen zeer aan te raden.

  Zwakke punten
  Die zijn er niet.

  perfecte dating site

  40 + relatie is een prima site voor een relatie te vinden
  zelf jaren op andere site's gezeten wat alleen maar geld koste toen hier geprobeerd en met twee a drie maanden twee afspraken gehad waarvan de tweede raak was
  hier wordt er wat voor je gedaan
  40 + ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!

  Stephan de Bondt

  Sterke punten
  hier doen ze heel veel voor je
  laten je niet vallen ook niet als je iemand gevonden hebt
  prijs valt ook mee t/o andere site's

  Zwakke punten
  zijn er voor mij niet

  40PlusRelatie

  Op een betrouwbare manier een partner vinden dat gaf mij een vertrouwd gevoel. Op internet kun je schrijven wieje bent maar of klopt moet je maar afvragen. Hier heb je daar geen last van want je word aan iemand voorgesteld waar profiel op eerlijke manier is opgesteld en dat geeft een prettig gevoel in deze tijd. Wij hebben er geen spijt van en zijn heel gelukkig samen.

  Sterke punten
  Je krijgt een leuk intakegesprek en daar maken ze leuke profiel van je. Maar wel een eerlijke profiel en dat geeft goed gevoel.

  Zwakke punten
  Die heb ik niet gevonden dus ben erg te spreken over 40PlusRelatie.

  Gelukkige vrouw?

  Ik had mezelf goed georienteerd voordat ik mij heb ingeschreven bij 40 plus en ben ook op mijn gevoel afgegaan. De persoonlijke aandacht vande consulente vond ik heel fijn. Zij dacht steeds met mij mee. Het heeft best een tijd geduurd maar het vierde voorstel was raak! Ik kwam in contact met Harmen en toen we elkaar zagen was het raak! We kunnen nu samen kerst vieren en zijn zo blij met elkaar. Het is nog te vroeg om plannen te maken maar het zou zo maar kunnen dat we over een half jaar samen wonen.

  Sterke punten
  De persoonlijke aandacht en het meedenken.

  Zwakke punten
  Geen.

  relatiebureau

  Tekst uit review verwijderd

  mix & match

  Na een aantal jaar alleen te zijn geweest, was de eerste stap... namelijk een afspraak maken met een consulent...eigenlijk de grootste hindernis. Eenmaal genomen, werd ik snel op mijn gemak gesteld door consulent Jan. Vervolgens ging het heel snel; profielen werden uitgewisseld, telefonisch contact, kop koffie... de rest is geschiedenis. De klik was daar, en die is er nog steeds. Sterker nog, plannen voor een toekomst samen worden gesmeed. Hoe leuk is dat! Zonder 40+ zouden wij elkaar nooit tegen het lijf gelopen zijn, dus wij zijn ze zeer erkentelijk. Dikke vette aanrader!!

  Sterke punten
  goede vragen
  open communicatie
  inzicht

  Zwakke punten
  automatische incasso is niet mogelijk

  Professionele consulente

  Ik heb mijn consulente Ingrid (regio Leiden eo) 8 maanden geleden gesproken tijdens het intake-gesprek. Zeer professionele aanpak en belangrijker nog, ik had vertrouwen in haar. Na 2 matches was de 3de match succesvol. Ik ben Ingrid hiervoor erg dankbaar.

  Sterke punten
  Prosessioneel
  Betrokken
  Inlevingsvermogen

  Zwakke punten
  Geen enkele

  Ik ben geslaagd in de liefde dankzij mijn consulente

  In november 2015 heb ik me ingeschreven bij 40plusrelatie met een heleboel eisen aan een nieuwe partner. Mijn consulente heeft me vante voren gezegd dat het wel even kon duren voor ze met een passend voorstel zou komen. Juist vanwege mijn hoge eisen. Ze gaf aan te gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Nou, het duurde 8 weken en toen kreeg ik mijn eerste date. En wat denk je? Gelijk raak! En hij voldeed niet eens aan al mijn wensen. Maar mijn consulent had me goed doorzien en ze wist gewoon dat we bij elkaar hoorden. Ze zei Probeer het nou maar en ga het ervaren. Ik denk echt dat jullie bij elkaar passen. Hoe is het mogelijk, het klikte direct.
  We zijn zelfs al met vakantie geweest en dat heeft onze band alleen maar versterkt.
  Aankomende maand geven we een feestje en onze consulent is natuurlijk uitgenodigd.

  Sterke punten
  Belangstellend, goed luisteren en doorvragen.
  Goede duidelijke uitleg van de verwachtingen.
  Goede service met veel contact over de stand van zaken en waar ze mee bezig was voor mij.

  Zwakke punten
  Geen

  Zo gelukkig!

  3 maanden geleden heb ik me in laten schrijven bij 40plus. Goed gesprek gehad met mijn consulente die feilloos aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eerste voorstel was leuk maar er was geen vonk. Toen ik het tweede voorstel ontving kreeg ik al een speciaal gevoel en dat werd bevestigd door het telefoongesprek. Toen we elkaar zagen was het raak! Nu gaan we samen op vakantie en praten we al een beetje over de toekomst. Wat een mooi van hebben jullie.

  Sterke punten
  Goede consulente die mij goed aanvoelde.

  Zwakke punten
  Geen.

  consulente met mooie verkooppraatjes

  vol vertrouwen ging met 40 plus relatie in zee. het eerste contact met de consulente Ingrid verliep prima.ze vertelde dat ze heel veel mannen in haar bestand had en gaf mij het vertrouwen dat een match zeker ging lukken. het eerste voorstel kwam na 2 weken ,niet iemand uit haar bestand maar van een collega. hoewel ik twijfelde toch een afspraak gemaakt ,helaas we hadden totaal geen overeenkomsten of interesses wat een slechte match. ben totaal niet veeleisend maar met zo'n voorstel te komen is voor beide partijen teleurstellend.
  na Ingrid verschillende keren gemaild en gebeld te hebben om te vragen hoe de stand van zaken was, vertelde zij dat zij niet gewend was dat cliënten met haar contact op namen als zij iets concreets had nam zij contact op. ik heb verschillende keren mijn ongenoegen geuit aan Ingrid en het hoofdkantoor maar ik moest geduld hebben. na nog 2 voorstellen van mannen die Ingrid niet kende maar hun profiel voorlas, en totaal geen match waren heb ik op voorhand afgewezen.daarna heb ik maanden niets vernomen.omdat mijn contract afliep stelde ze voor om kosteloos 4 maanden in haar bestand te blijven omdat ze service(?) zo haag in het vaandel hadden staan. ik heb bedankt want als je al maanden niets hoort wat heeft het dan voor zin.ik ben een hele slechte ervaring rijker .

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel geld voor uiteindelijk niets. onsympathieke consulente.

  Super gelukkig!

  Ongeveer een half jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij 40Plus. Bij de derde ontmoeting was het raak van beide kanten. Dit is zo geweldig daar durf je niet op te hopen. Langzaam praten we al over een toekomst samen.
  Wat een mooi vak hebben jullie!

  Sterke punten
  Fijne service

  Teleurstellend.

  Geen goede ervaring! In het begin veel contact met cosulent er werd aangegeven dat ik geen bijzondere eisen had en dat het daarom niet moeilijk zou zijn om te bemiddelen. Dit pakte anders uit.. Om een lang verhaal kort te maken er kwamen ronduit slechte voorstellen en al gauw bleek dat ze voor de 55plus vrouw geen of weinig mannen in hun bestand hebben. De consulenten werken op franchise basis dus de organisatie 40 plus is niet verantwoordelijk! Diverse malen heb ik aangegeven niet tevreden te zijn, ik kreeg begrip en beloftes maar er veranderde niets. Uiteindelijk na 18 maanden heb ik besloten er mee te stoppen en in een keurige brief uitleg gegeven over de reden.
  Niets meer terug gehoord en dat is veelzeggend!

  Sterke punten
  Prachtige verkooppraatjes.

  Zwakke punten
  Slechte voorstellen, lang wachten op voorstel en tussendoor vrijwel geen contact! Hoge kosten!!

  Organisatie die vertrouwen wekt

  Als Single heb je het niet makkelijk. Na mijn scheiding is het keer op keer behoorlijk confronterend te voelen dat ik er echt alleen voor sta. Toen ik de advertentie van 40Plus in de krant las besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. De consulente aan de telefoon was uiterst vriendelijk en kundig, nam er echt de tijd voor mij alles uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden. Kort daarna kwam ze bij thuis langs voor een intakegesprek. Een heel fijn gesprek, waarin een vertrouwensband werd opgebouwd en ik kon vertellen wat ik wilde vertellen.
  Mijn eerste partnervoorstel moet nog komen, maar ik ben heel blij dat ik de stap naar relatiebemiddelings bij 40Plus heb gezet en heb er alle vertrouwen in dat ik passende voorstellen zal krijgen!

  Sterke punten
  Persoonlijk
  Betrokken
  Eerlijk
  aangesloten bij de BER
  straalt vertrouwen uit

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek 40PlusRelatie

Schrijf een review