Reviews van deze auteur

Zo gelukkig!

Review over 40PlusRelatie

3 maanden geleden heb ik me in laten schrijven bij 40plus. Goed gesprek gehad met mijn consulente die feilloos aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eerste voorstel was leuk maar er was geen vonk. Toen ik het tweede voorstel ontving kreeg ik al een speciaal gevoel en dat werd bevestigd door het telefoongesprek. Toen we elkaar zagen was het raak! Nu gaan we samen op vakantie en praten we al een beetje over de toekomst. Wat een mooi van hebben jullie.

Sterke punten
Goede consulente die mij goed aanvoelde.

Zwakke punten
Geen.

reacties:

Review: Eindelijk een professioneel bemiddelaar gevonden

Robert, hartelijk dank voor jouw positieve review. Goed om te horen dat je bij ons "de ware" hebt gevonden. De kroon op ons werk! Bedankt voor de uitnodiging.

Review: ook hier geldklopperij

Beste onbekende man,
Jammer om op deze manier te reageren. Als mensen zich bij ons in willen schrijven hebben we v.t.v. een uitgebreid gesprek, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel staan.Mensen hebben een eigen consulente die ze altijd kunnen raadplegen. Veel mensen vinden hun partner bij ons, uiteraard niet iedereen. We werken er hard voor om mensen succesvol bij elkaar te brengen. Jammer zo'n ongefundeerde reactie.

Review: 40PlusRelatie

Bedankt Annemiek voor je positieve reactie. Goed om te horen dat jullie elkaar gevonden hebben en happy zijn. Geniet van elkaar en van het leven! Hartelijke groet.