Mens en Relatie - 191 Reviews

Last updated: 2 oktober 2018
Mens en Relatie Logo

44.5% aanbevolen, 191 Reviews

  1. Mens en Relatie informatie
  2. Mens en Relatie Reviews
  3. Schrijf ook een review over Mens en Relatie

Mens en Relatie informatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner.

Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een succesvolle manier om twee personen bij elkaar te brengen. De rol van persoonlijke consulent wordt hierin steeds waardevoller, omdat deze beide partijen kent en dus goed weet wie aan elkaar wordt voorgesteld. Steeds meer singles zien hier de voordelen van in en beseffen dat de kans op liefde, bij Mens & Relatie, groter is dan men denkt.

Bij Mens & Relatie staat een persoonlijke benadering centraal. Als eerst wordt een afspraak met de consulent ingepland. Dit eerste vertrouwelijke gesprek duurt ongeveer twee uur. Er wordt gesproken over de persoon zelf, de persoon waar men naar op zoek is en overige relatiewensen. In deze fase moet men ook enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Op basis van de verstrekte gegevens wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen men kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Binnen zijn of haar eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s probeert men een geschikte kandidaat te vinden. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt op landelijke schaal naar een passende kandidaat voor de klant van dit bedrijf. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in de woonplaats van de aanvrager, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vinden 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan het profiel van de persoon worden voorgesteld. Men heeft hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Mens en Relatie Details

Hits: 6828

URL: http://www.mens-en-relatie.nl/

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 191


Maak nu een gratis account aan op Mens en Relatie

Mens en Relatie reviews (191):

Mens en Relatie - Wat heeft Mens en relatie mij gebracht

12

Review:
Ik had een goed gesprek met de consulente, zij gaf mij hoop een partner te vinden.Echter ik heb een bedrag van 2500 euro moeten betalen !!! Vijf voorstellen gekregen die beslist niet bij mij passen, hoe is dit mogelijk?? Ik ben zeer teleurgesteld!!

Zwakke punten:
Veel geld!!! en weinig resultaat!!!

Grace beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - ontevreden

12

Review:
Ik ben ook een van de velen die zeer ontevreden is over de diensten van Mens en Relatie. Ik wil meer erover schrijven, maar eerst wil ik vragen of iemand weet hoe betrouwbaar en onafhankelijk is de geschillen commissie.

Men moet eerst 110 euro betalen voordat je klacht wordt behandeld.

Alvast dank.

Piet beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Leuke vrouw

4

Review:
Op aanraden van mijn kinderen heb ik mij ingeschreven. Het is leuk om mensen te ontmoeten die ook serieus op zoek zijn. Op zoek, maar wel voorzichtig geworden door de ervaringen op die sites.

Ik heb nu contact gelegd met een erg leuke vrouw, gelukkig hoeft het van ons beiden niet te snel. We nemen de tijd om te kijken waar het heen gaat. Maar eigenlijk heb ik mijn maatje wel gevonden!

Sterke punten:
Serieus en zorgvuldig
Fijne consulente die je kunt bellen ook om te kijken hoe het contact zich ontwikkeld

Zwakke punten:
Gaat niet heel snel

Bert beveelt Mens en Relatie aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Mens&Relatie is je reinste oplichterij

3

Review:
Heel veel geld waar je niets voor terug krijgt! Zoals veel al voor mij schreven: de consulent is okay, geeft je een goed en vertrouwd gevoel maar zodra je getekend hebt en het geld is overgeschreven hoor je niets meer! Al er al partner voorstellen zijn (duurt even zeg maar) dan voldoen ze niet, maar dan ook helemaal niet aan je profiel schets. Ze hebben naar mijn idee geen idee wat ze aan het doen zijn. Ga niet met Mens&Relatie in zee, de kans dat je er spijt van krijgt is groot.

Sterke punten:
Zeer handig en professioneel in het je weten over te halen om bij ze in te schrijven. De consulentes weten precies hoe ze je zover kunnen krijgen.

Zwakke punten:
Verder is alles fout aan dit bureau, begin hier niet aan!!!

Dalia beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Mens en Relatie

1

Review:
Het intakegesprek verliep prettig en veelbelovend. Later werd er nog een persoonlijkheidstest afgenomen (alleen voor jezelf bedoeld en niet voor de juiste match). Uiteindelijk een contract aangegaan voor 1half jaar. Drie voorstellen ondergaan die totaal niet matchten. Nu nog drie maanden gratis verlenging gekregen, maar heb geen vertrouwen dat dit wat zal opleveren.

Conclusie; Mens en Relatie heeft weinig te bieden voor veel geld. Volgens mij niet genoeg mensen in de " kaartenbak ".
Je kunt beter via een datingsite iemand zoeken of lekker op vakantie gaan.

Sterke punten:
Intake gesprek

Zwakke punten:
Kunnen beloftes niet waarmaken, te duur

Maaike beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Gevonden

8

Review:
Ik heb op meerdere datingsites gestaan, maar wat staan daar toch foute mensen op. Bah. Bij mens en relatie ben ik perosonlijk geholpen en dat werkte voor mij erg fijn. Het voelde zo goed en ik kon steeds contact opnemen met mijn consulent. En nu heb ik eindelijk mijn maatje gevonden.

Sterke punten:
contact
eerlijk
betrouwbaar

Zwakke punten:
je kunt niet meteen daten

Patricia beveelt Mens en Relatie aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - oplichting

5

Review:
Ik heb mijn in 2016 ingeschreven bij mens in relatie, alles duidelijk gemaakt wat ik zoek. Ik heb 1 date gehad wat totaal mijn type niet was. Maar ik moest wel 1000 euro overmaken, heb later 500 euro over gemaakt erg duur voor 1 date. Dus mensen ga niet met mens en relatie in zee, ze praten je naar de mond, als ze eenmaal geld binnen hebben doen ze niks meer. Ik vind dat pure oplichting 500 euro voor 1 date

Sterke punten:
geen enkel pure oplichting

Zwakke punten:
slechtste relatie bureau waar ik zaken mee heb gedaan, niet mee in ze gaan

marc beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - picco bello

0

Review:
Alleen maar voldoendes voor dit bureau. Ben heel blij. Ook fijn dat de mevrouw bij me thuis kwam.

Sterke punten:
duidelijk uitgelegd
en leuke vrouw aan overgehouden

Zwakke punten:
ik dacht dat het sneller kon maar die mevrouw bij me thuis zei dat ik het rustig aan moets doen

hans beveelt Mens en Relatie aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Fijne mensen. Hebben me goed geholpen.

0

Review:
Heb een fijn gesprek gehad met de consulent. Door het gesprek is er een knop omgegaan. En zo heb ik mijn partner gevonden.

Sterke punten:
gesprek consulent
bemiddeling consulent

anoniem beveelt Mens en Relatie aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Klacht

3

Review:
Sta nu meer dan een jaar ingeschreven heb 3 dates gehad waarvan er één qua niveau in de buurt kwam de andere twee zaten ver onder welke verwachting dan ook, begrijp dat zulke mannen ook een vrouw verdienen en zoeken maar vind dat m&r totaal nergens naar kijken. Vind het ook zonde van mijn geld en vind het belachelijk dat er voor zoveel geld eigenlijk niets voor je word gedaan, geloof best dat er een enkeling goed gematcht word maar geloof ook dat die kans net zo groot is als bijvoorbeeld op tinder. Had zelf meer reviews moeten lezen voordat ik er aan begon maat ja gedane zaken nemen geen keer, ik had het geld beter kunnen besteden aan goede doelen vind dat m&r er makkelijk van af komt voor veel geld. Verwacht er ook niets meer van heb al diverse keren mijn ongeloof uit gesproken en krijg dan mooi verhaal en hoor dan niets meer.

Sterke punten:
Geen een

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

José beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Mens en Relatie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Mens en Relatie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Mens en Relatie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Mens en Relatie


Home » Relatiebemiddeling » Mens en Relatie