Mens en Relatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner. Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een succesvolle manier om twee personen bij elkaar te brengen. De rol van persoonlijke consulent wordt hierin steeds waardevoller, omdat deze beide partijen kent en dus goed weet wie aan elkaar wordt voorgesteld. Steeds meer singles zien hier de voordelen van in en beseffen dat de kans op liefde, bij Mens & Relatie, groter is dan men denkt. Bij Mens & Relatie staat een persoonlijke benadering centraal. Als eerst wordt een afspraak met de consulent ingepland. Dit eerste vertrouwelijke gesprek duurt ongeveer twee uur. Er wordt gesproken over de persoon zelf, de persoon waar men naar op zoek is en overige relatiewensen. In deze fase moet men ook enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Op basis van de verstrekte gegevens wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen men kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Binnen zijn of haar eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s probeert men een geschikte kandidaat te vinden. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt op landelijke schaal naar een passende kandidaat voor de klant van dit bedrijf. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in de woonplaats van de aanvrager, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vinden 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan het profiel van de persoon worden voorgesteld. Men heeft hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Mens en Relatie Reviews

  Waardeloos

  Peperdure datingsite, kunnen hun beloftes niet waarmaken.

  Was 2 jaar ingeschreven heb 2 contacten gehad. Beloven van alles maar je krijgt echt geen waar voor je geld heb al meer dan een jaar niks meer van hun gehoord. Regelmatig contact met consulente schrijven ze heb haar een keer gezien bij intake.

  Dus waardeloos bureau.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet

  Zwakke punten
  Komen geen beloftes na

  Voldoet niet aan verwachtingen

  Ik heb me in begin dit jaar ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R. Ik ontving 2 matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na mijn inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren. In de maanden die volgden ontving ik allerlei video's met informatie en instructies. Een aantal vond ik nogal kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?  Ben jezelf niet pro actief en neem je niet zelf contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maar niets hoorde. "Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel 'on hold'. En er schrijven zich telkens weer mensen in" was de reactie. Ok, afwachten maar.  In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. "Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas." Tja, wat moet je dan nog als klant.  Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. "Collega's zijn elke werkdag met jouw dossier bezig." Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.  Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. Ze zijn niet pro actief en gaan pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onrealistische verwachtingen scheppen bij introductie/kennismakingsgesprek. Niet pro actief. Komen wanneer je mondig bent pas met ideeën om slagingskans te vergroten. Video's met informatie en instructies krijg je soms na maanden weer doorgestuurd. Ze verwijten de klant zelf niet mee te werken. Ze beweren iedere werkdag met je dossier bezig te zijn. Ja, geloof je het zelf. Doe het niet en bespaar je het geld.

  DECEPTIE !

  Gisteren review geplaatst op Mens en Relatie ( met verificatie upload factuur van 2520 euro )

  Vandaag is de review verdwenen! Wel het geld innen maar geen slechte review accepteren..bah!

  DECEPTIE!!  Heb 1 advies : NIET INTRAPPEN !! Dan was mij veel geld , frustratie , onmacht en teleurstelling bespaard gebleven. Voel me opgelicht! Begrijpt Mens en Relatie niet dat je met gevoelens van mensen omgaat? Als de consulente bij de intake eerlijk was geweest had ik me niet ingeschreven. Heb duidelijke vragen gesteld waar ik geen eerlijk antwoord op heb gekregen. Ben heel boos op mezelf dat ik, in een voor mij kwetsbare periode , in de mooie praatjes van Rian de consulente ben getrapt. Dezelfde consulente die mij keihard liet vallen toen ik in haar ogen “moeilijk” ging doen...zij had haar provisie natuurlijk binnen dus boeide haar niet meer. Ik ben bijna 19 maanden ingeschreven, had al snel in de gaten dat het verhaal niet klopte. Kreeg af en toe een teleurstellend matchprofiel dat absoluut niet bij mij paste. Maanden gaan voorbij zonder enig contact , wat ik wel verwacht voor de 2520 euro (! ) die ik betaald heb. Heb er zelfs nog geen etentje aan over gehouden. Heb meerdere malen gemaild en gebeld , kreeg als antwoord dat ik geduld moest hebben. Heb nu nog 3 maanden extra gekregen omdat ik bij de 25 % hoor waarvoor geen match is gevonden ( ja, tuurlijk ). Op dat moment is er ineens een “match” …die wederom helemaal niet bij mij past. Geef gewoon eerlijk toe dat er geen matches zijn en betaal mijn geld terug. Ook heb ik het als heel storend ervaren dat ik het gevoel kreeg dat ik, als klant zijnde, mezelf moest verdedigen als ik mijn onmacht probeerde te uiten en men zelfs boos werd. Heb een heel naar gevoel overgehouden aan Mens en Relatie en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Voor het bedrag dat ik betaald heb had ik beter op vakantie kunnen gaan of op straat kunnen gooien dan had er nog iemand plezier van gehad. Ik ga nu onderzoeken wat ik kan ondernemen om mijn recht te halen . Mens en relatie is in gebreke gebleven, heb niet de matches gekregen die beloofd zijn. Wil mijn geld terug of in ieder geval een deel daarvan!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  ALLES! Heb er geen goed woord voor over. Heel veel geld en je krijgt er HELEMAAL niks voor terug!

  Hoe dom ben ik geweest dat ik erin getrapt ben dat neem ik mezelf heel kwalijk....

  Desillusie

  Ik had hoge verwachtingen van M&R, je hoopt natuurlijk een match te krijgen, dat is ook het doel. Ik weet dat het niet alleen een kwestie is van de profielschets aan een ander te koppelen er moet ook een mate van 'chemie' zijn, dit heb jezelf niet in de hand en ook de consulent niet.

  Wat mij echter bijzonder heeft teleurgesteld is het feit dat ik begeleiding had verwacht van de consulente in het hele traject, een luisterend oor en wat motivatie als het niet loopt zoals je had verwacht maar daarbij kwam ik van een 'kouwe kermis' thuis. Bij de intake kreeg ik duidelijk het idee dat ik kon rekenen op support van de consulente, niets is minder waar, het is een dure 'grap' geweest met veel frustraties en het gevoel dat de persoonlijke begeleiding ophoud na betaling van een aanzienlijk bedrag!

  Ik zou M&R bij niemand aanraden, integendeel ik zal iedereen waarschuwen niet met deze organisatie in zee te gaan....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Wat heeft Mens en relatie mij gebracht

  Ik had een goed gesprek met de consulente, zij gaf mij hoop een partner te vinden.Echter ik heb een bedrag van 2500 euro moeten betalen !!! Vijf voorstellen gekregen die beslist niet bij mij passen, hoe is dit mogelijk?? Ik ben zeer teleurgesteld!!

  Zwakke punten
  Veel geld!!! en weinig resultaat!!!

  ontevreden

  Ik ben ook een van de velen die zeer ontevreden is over de diensten van Mens en Relatie. Ik wil meer erover schrijven, maar eerst wil ik vragen of iemand weet hoe betrouwbaar en onafhankelijk is de geschillen commissie.  Men moet eerst 110 euro betalen voordat je klacht wordt behandeld.  Alvast dank.

  Leuke vrouw

  Op aanraden van mijn kinderen heb ik mij ingeschreven. Het is leuk om mensen te ontmoeten die ook serieus op zoek zijn. Op zoek, maar wel voorzichtig geworden door de ervaringen op die sites.  Ik heb nu contact gelegd met een erg leuke vrouw, gelukkig hoeft het van ons beiden niet te snel. We nemen de tijd om te kijken waar het heen gaat. Maar eigenlijk heb ik mijn maatje wel gevonden!

  Sterke punten
  Serieus en zorgvuldig

  Fijne consulente die je kunt bellen ook om te kijken hoe het contact zich ontwikkeld

  Zwakke punten
  Gaat niet heel snel

  Mens&Relatie is je reinste oplichterij

  Heel veel geld waar je niets voor terug krijgt! Zoals veel al voor mij schreven: de consulent is okay, geeft je een goed en vertrouwd gevoel maar zodra je getekend hebt en het geld is overgeschreven hoor je niets meer! Al er al partner voorstellen zijn (duurt even zeg maar) dan voldoen ze niet, maar dan ook helemaal niet aan je profiel schets. Ze hebben naar mijn idee geen idee wat ze aan het doen zijn. Ga niet met Mens&Relatie in zee, de kans dat je er spijt van krijgt is groot.

  Sterke punten
  Zeer handig en professioneel in het je weten over te halen om bij ze in te schrijven. De consulentes weten precies hoe ze je zover kunnen krijgen.

  Zwakke punten
  Verder is alles fout aan dit bureau, begin hier niet aan!!!

  Mens en Relatie

  Het intakegesprek verliep prettig en veelbelovend. Later werd er nog een persoonlijkheidstest afgenomen (alleen voor jezelf bedoeld en niet voor de juiste match). Uiteindelijk een contract aangegaan voor 1half jaar. Drie voorstellen ondergaan die totaal niet matchten. Nu nog drie maanden gratis verlenging gekregen, maar heb geen vertrouwen dat dit wat zal opleveren.  Conclusie; Mens en Relatie heeft weinig te bieden voor veel geld. Volgens mij niet genoeg mensen in de " kaartenbak ".

  Je kunt beter via een datingsite iemand zoeken of lekker op vakantie gaan.

  Sterke punten
  Intake gesprek

  Zwakke punten
  Kunnen beloftes niet waarmaken, te duur

  Gevonden

  Ik heb op meerdere datingsites gestaan, maar wat staan daar toch foute mensen op. Bah. Bij mens en relatie ben ik perosonlijk geholpen en dat werkte voor mij erg fijn. Het voelde zo goed en ik kon steeds contact opnemen met mijn consulent. En nu heb ik eindelijk mijn maatje gevonden.

  Sterke punten
  contact

  eerlijk

  betrouwbaar

  Zwakke punten
  je kunt niet meteen daten

  oplichting

  Ik heb mijn in 2016 ingeschreven bij mens in relatie, alles duidelijk gemaakt wat ik zoek. Ik heb 1 date gehad wat totaal mijn type niet was. Maar ik moest wel 1000 euro overmaken, heb later 500 euro over gemaakt erg duur voor 1 date. Dus mensen ga niet met mens en relatie in zee, ze praten je naar de mond, als ze eenmaal geld binnen hebben doen ze niks meer. Ik vind dat pure oplichting 500 euro voor 1 date

  Sterke punten
  geen enkel pure oplichting

  Zwakke punten
  slechtste relatie bureau waar ik zaken mee heb gedaan, niet mee in ze gaan

  picco bello

  Alleen maar voldoendes voor dit bureau. Ben heel blij. Ook fijn dat de mevrouw bij me thuis kwam.

  Sterke punten
  duidelijk uitgelegd

  en leuke vrouw aan overgehouden

  Zwakke punten
  ik dacht dat het sneller kon maar die mevrouw bij me thuis zei dat ik het rustig aan moets doen

  Fijne mensen. Hebben me goed geholpen.

  Heb een fijn gesprek gehad met de consulent. Door het gesprek is er een knop omgegaan. En zo heb ik mijn partner gevonden.

  Sterke punten
  gesprek consulent

  bemiddeling consulent

  Klacht

  Sta nu meer dan een jaar ingeschreven heb 3 dates gehad waarvan er één qua niveau in de buurt kwam de andere twee zaten ver onder welke verwachting dan ook, begrijp dat zulke mannen ook een vrouw verdienen en zoeken maar vind dat m&r totaal nergens naar kijken. Vind het ook zonde van mijn geld en vind het belachelijk dat er voor zoveel geld eigenlijk niets voor je word gedaan, geloof best dat er een enkeling goed gematcht word maar geloof ook dat die kans net zo groot is als bijvoorbeeld op tinder. Had zelf meer reviews moeten lezen voordat ik er aan begon maat ja gedane zaken nemen geen keer, ik had het geld beter kunnen besteden aan goede doelen vind dat m&r er makkelijk van af komt voor veel geld. Verwacht er ook niets meer van heb al diverse keren mijn ongeloof uit gesproken en krijg dan mooi verhaal en hoor dan niets meer.

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Waarschuwing Valentijnsactie

  Mens en Relatie geeft 3 maanden gratis extra bemiddeling, maar lees deze advertentie wel goed. Je krijgt 3 maanden gratis extra bemiddeling, als je lid wordt in februari.  Dat betekent niet dat je niets hoeft te betalen. Je betaalt gewoon voor een jaar, en dat kan wel oplopen tot 2000 euro, afhankelijk van je inkomen. Je betaalt dus voor 15 maanden ongeveer 2000 euro in plaats van 12 maanden ongeveer 2000 euro.  Lees het dus niet als 3 maanden gratis bemiddeling en dat je daarna niets hoeft te betalen als je besluit om niet lid te worden.  Sterke punten
  Goed met het incasseren van betalingen.

  Misschien heb je geluk.

  Zwakke punten
  Kans is groot dat je je geld kwijt bent zonder resultaat.

  Waarschijnlijk weinig leden omdat ze zo duur zijn.

  Wie betaalt er nu zoveel geld, zonder niet goed geld terug garantie?  Echt niet aan beginnen!

  Ik heb een hoop geld moeten betalen en kreeg te horen dat ik wel 4 voorstellen per maand zou ontvangen.

  Ik ben lid geworden in juli 2015 en kreeg vorige week mijn tweede(!) voorstel.

  Wanneer je klaagt verwijzen je je naar de algemene voorwaarden en daarin staat doodleuk dat ze nergens voor verandwoordelijk zijn, dus ook niet voor de behaalde resultaten.

  Als ik u was zou ik een maandabonnement nemen op een online dating site! Veel goedkoper en er snel vanaf als het niet bevalt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zakkenvullers

  Niet aan beginnen

  Kost bergen geld, beloven van alles maar de matches kloppen totaal niet!

  Reageren nergens op pas als de moed je in de schoenen zakt dan nemen ze kontakt op en dan nog word voor een groot deel NIET naar je geluisterd.

  Dat ze fout zitten geven ze niet toe nee wijzen naar de klient kunnen ze als de beste.

  Dit betreft dan met name het hoofdkantoor. De consulente word nergens van op de hoogte gesteld.

  Als je kijkt naar de klachtencommissie gaat dat je ook nog geld kosten EUR 121,- en pleit allemaal TEGEN de klient en VOOR het buro.

  Heel fijn dat er een forum zoals dit bestaat.

  Wie weet ontstaan hier wel relaties.

  Sterke punten
  Consulenten niks mis mee

  Zwakke punten
  Alleen maar ...

  Mens en Relatie, een garantie voor boosheid en irritatie!

  Ook ik kan inmiddels meedelen in de slechte ervaringen die de leden met Mens & Relatie hebben. Wanneer je suggereert dat na gemiddeld 3 dates de kans op succes groot is, dan wekt dat hoge verwachtingen bij een nieuw lid. Die verwachtingen werden bij mij versterkt door de professioneel ogende website, en de serieuze aanpak waarbij de consulente de kandidaat thuis interviewt. dan denk je “zo’n instituut”. Voor de € 1295 waarmee er een lidmaatschap voor 15 maanden aangegaan werd mocht je er vanuit gaan dan er een goede balans zou worden gevonden tussen de kandidaat profielen. Natuurlijk is het aan het individu zelf om daar het beste van te maken, maar je mag er wel op rekenen dat er 'iets' is wat de te ontmoeten dame met jou gemeen heeft....Mij werd duidelijk dat het klantenbestand niet zo heel groot was, natuurlijk betekent dat niet dat er geen goede match kan zijn, maar dat bleek helaas wel het geval. Opvallend was dat er erg veel verplichtingen bij de kandidaat werden neergelegd. Het hoge bedrag kon slechts binnen een korte tijd in 1, 3 of 6 termijnen worden terugbetaald. Ook was er geen minimumgarantie voor het aantal contactmomenten. Maar dat heb ik uitonderhandeld op een manier die voor mij te billijken was.  Al vrij snel had ik mijn date 1. Na twee ontmoetingen kwamen we tot de conclusie dat het niks ging worden. Date 2 volgde enkele maanden later. Ook deze leidde tot niks. Vervolgens werd de 3e kandidate aan mij voorgesteld. Na 2 ontmoetingen bleken ook deze keer geen basis voor een relatie. De 4e kandidate bleek geen lid van Mens& Relatie meer te zijn toen ik met haar in contact werd gebracht, al was zij dat volgens Mens & Relatie wel. De 5e kandidate gaf al direct na ons eerste contact aan dat zij mij niet wou ontmoeten..... De 6e kandidate kwam niet overeen met wat ik in gedachten had. Zij woonde bovendien ver buiten de radius van 50 kilometer waarbinnen ik het zocht. Na de 2 ontmoetingen had ik nog wel belangstelling voor een 3e ontmoeting. Om een sportieve activiteit aan te gaan bijvoorbeeld. Bij al mijn ontmoetingen kwam het jammer genoeg niet zover. Stuk voor deze stuk waren deze passief. Het scenario waar ik het meest voor vreesde. Ook zou het Mens & Relatie sieren als er na de individuele dates een terugkoppelmoment zou volgen,maar dat is niet de policy: er is op geen enkel moment sprake geweest van de mogelijkheid tot terugkoppeling of evaluatie.  Mijn conclusie is dat de geleverde diensten totaal niet in verhouding staan tot het zeer hoge bedrag dat ervoor gerekend wordt, en dat de zogenaamde garanties niets waard zijn. Als er überhaupt al serieus aandacht door de bemiddelaars in het vinden van écht goede matches wordt geïnvesteerd .... Ik ben zelf vrij introvert en gevoelig, en heb nou niet het idee dat een date met 2 'gelijkwaardige' karakters een garantie voor succes is..... Nog even terugkomend op de verplichtingen bij de kandidaat worden neergelegd: hij/zij moet zelf bellen voor een eerste contact. Via een chatcontact naar een telefoongesprek en daarna naar een ontmoeting toewerken vind ik toch een stuk prettiger. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk zichzelf direct via de telefoon te presenteren, en de kandidate zo met jezelf te confronteren.  Kortom: ik beveel Mens en Relatie niet aan bij vrienden en bekenden en ik raad een ieder af om met hen in zee te gaan!

  Sterke punten
  Ik kon die niet ontdekken

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Ik wil m'n geld terug!

  Walgelijk.

  Er werden mij 8 voorstellen beloofd. Amper 3 heb ik er gehad, en dan nog helemààl niet overeenkomstig wat afgesproken was qua afstand, leeftijd,...

  Weet iemand welke consumentendienst ik kan benaderen om mijn geld terug te eisen?

  Geluk in de liefde gevonden!

  Mijn ervaring met Mens en Relatie is zeer positief. Dit komt onder andere door de persoonlijke behandeling. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en de consulenten speelde vervolgens goed in op mijn partner eisen. Na verschillende dates heb ik een leuke vrouw ontmoet, waarmee ik nu inmiddels (6 maanden) later nog super gelukkig mee ben!

  Sterke punten
  - Persoonlijke behandeling

  - Meedenkend

  - Ontmoeting met consulent bij mij thuis in vertrouwde omgeving

  - Veel ervaring en knowhow

  Zwakke punten
  Geen

  afzetters

  echt , pure afzetterij! Gruwelijk veel geld betalen , nul. komma nul resultaat

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Zeer slecht bemiddelingsbureau

  Consulente niet betrouwbaar

  Zeer oud bestand.

  Van alles mee gemaakt met de voorgestelde personen

  Veel geld voor betaald.

  Niets voor terug gekregen.

  Zeer slecht bemiddelingsbureau

  Schrijf je hier niet in.

  Sterke punten
  Als er een fijne vrouw is die langs deze weg fijn contact met mij wilt. Schroom dan niet.  En wie weet kunnen we aan deze slechte ervaringen met mens en relatie een positieve draai aan geven

  Yes!

  I've gott him! Zo blij! Bedankt Mens & Relatie goed gedaan

  Sterke punten
  goed gedaan

  aanrader

  Het heeft even geduurd. Maar ik ben blij dat een vriend dit bureau heeft aangeraden!  De consulent heeft me een hele leuke vrouw gematched en we spreken nu elk weekend af!  Zeker het proberen waard.

  Sterke punten
  heel persoonlijk

  Zeer ontevreden

  Ruim 2 jaar geleden schreef ik mij in en na een zeer goed gesprek met de consulente. Ik betaalde ruim 1500 euro, dus daar ging mijn vakantie geld, maar ik dacht, het is voor een goed doel, dus kom maar op met de matches. Ik had betaald om 3 matches te krijgen.

  De eerste match die ik ergens in oktober kreeg was een man die nog volop in zijn eigen scheiding zat en nog volop daar mee bezig was. Hij wilde zelfs mijn kop koffie niet eens betalen want de rekeningen waren met zijn ex nog niet gescheiden. Deuh...??

  Match 2 was een aardige man, alleen geen lichamelijke klik, helaas. Daarna duurde het weer ruim een half jaar en een telefoontje van mijn kant, wanneer ik weer eens een match zou krijgen. En ja hoor binnen een week was er ineens wel iets te vinden, match 3. Helaas weer een man waarmee ik niets had en die erg negatief was over de gang van zaken met mens en relatie.

  Ja, en toen was ik na 2 jaar door mijn zogenaamde 3 matches heen, na gebeld te hebben met de consulente, die overigens wel steeds met je mee denken, dat kan ik van het kantoor echt niet zeggen, zou ik nog een extra ja ja, bonus match krijgen nr. 4.

  Ook deze match was totaal niet mijn type. Iedere keer sturen ze grote, vrij grove mannen naar mij toe terwijl ik daar helemaal niet op val en dit diverse keren duidelijk heb weer gegeven.  Ik ben er klaar mee, ik ben nu 2 jaar weer verder, ondertussen verhuisd, en mijn leven ingevuld met vriendinnen en andere positieve zaken.  Het blijft heel treurig dat er zoveel geld uit je zak geklopt wordt terwijl het resultaat nihil is en het kantoor er zeer slecht mee om gaat. De klachten commissie is een wassen neus en de 75% slagingskans ook. Ik geloof er niets van. Kijk maar bij andere recensies, in de klachten commissie zit familie van de eigenaresse, hoe neutraal ben je dan??  Tip: doe het NIET, ga lekker op vakantie van dat geld of besteed een klein stukje van dat geld aan een internet dating bureau, waarbij je de boel meer in eigen hand hebt.

  Het is echt zonde van je geld, zie dit als een oprechte waarschuwing!!

  Sterke punten
  de consulentes kennen hun vak goed en zijn ook erg aardig.

  Zwakke punten
  Totaal geen waar voor het vele geld wat je ervoor betaald!


Bezoek Mens en Relatie

Schrijf je eigen review