Mens en Relatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner. Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een succesvolle manier om twee personen bij elkaar te brengen. De rol van persoonlijke consulent wordt hierin steeds waardevoller, omdat deze beide partijen kent en dus goed weet wie aan elkaar wordt voorgesteld. Steeds meer singles zien hier de voordelen van in en beseffen dat de kans op liefde, bij Mens & Relatie, groter is dan men denkt. Bij Mens & Relatie staat een persoonlijke benadering centraal. Als eerst wordt een afspraak met de consulent ingepland. Dit eerste vertrouwelijke gesprek duurt ongeveer twee uur. Er wordt gesproken over de persoon zelf, de persoon waar men naar op zoek is en overige relatiewensen. In deze fase moet men ook enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Op basis van de verstrekte gegevens wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen men kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Binnen zijn of haar eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s probeert men een geschikte kandidaat te vinden. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt op landelijke schaal naar een passende kandidaat voor de klant van dit bedrijf. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in de woonplaats van de aanvrager, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vinden 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan het profiel van de persoon worden voorgesteld. Men heeft hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Mens en Relatie Reviews

  Leuke vrouw

  Op aanraden van mijn kinderen heb ik mij ingeschreven. Het is leuk om mensen te ontmoeten die ook serieus op zoek zijn. Op zoek, maar wel voorzichtig geworden door de ervaringen op die sites. Ik heb nu contact gelegd met een erg leuke vrouw, gelukkig hoeft het van ons beiden niet te snel. We nemen de tijd om te kijken waar het heen gaat. Maar eigenlijk heb ik mijn maatje wel gevonden!

  Sterke punten
  Serieus en zorgvuldig Fijne consulente die je kunt bellen ook om te kijken hoe het contact zich ontwikkeld

  Zwakke punten
  Gaat niet heel snel

  Gevonden

  Ik heb op meerdere datingsites gestaan, maar wat staan daar toch foute mensen op. Bah. Bij mens en relatie ben ik perosonlijk geholpen en dat werkte voor mij erg fijn. Het voelde zo goed en ik kon steeds contact opnemen met mijn consulent. En nu heb ik eindelijk mijn maatje gevonden.

  Sterke punten
  contact eerlijk betrouwbaar

  Zwakke punten
  je kunt niet meteen daten

  picco bello

  Alleen maar voldoendes voor dit bureau. Ben heel blij. Ook fijn dat de mevrouw bij me thuis kwam.

  Sterke punten
  duidelijk uitgelegd en leuke vrouw aan overgehouden

  Zwakke punten
  ik dacht dat het sneller kon maar die mevrouw bij me thuis zei dat ik het rustig aan moets doen

  Fijne mensen. Hebben me goed geholpen.

  Heb een fijn gesprek gehad met de consulent. Door het gesprek is er een knop omgegaan. En zo heb ik mijn partner gevonden.

  Sterke punten
  gesprek consulent bemiddeling consulent

  Geluk in de liefde gevonden!

  Mijn ervaring met Mens en Relatie is zeer positief. Dit komt onder andere door de persoonlijke behandeling. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en de consulenten speelde vervolgens goed in op mijn partner eisen. Na verschillende dates heb ik een leuke vrouw ontmoet, waarmee ik nu inmiddels (6 maanden) later nog super gelukkig mee ben!

  Sterke punten
  - Persoonlijke behandeling - Meedenkend - Ontmoeting met consulent bij mij thuis in vertrouwde omgeving - Veel ervaring en knowhow

  Zwakke punten
  Geen

  Yes!

  I've gott him! Zo blij! Bedankt Mens & Relatie goed gedaan

  Sterke punten
  goed gedaan

  aanrader

  Het heeft even geduurd. Maar ik ben blij dat een vriend dit bureau heeft aangeraden! De consulent heeft me een hele leuke vrouw gematched en we spreken nu elk weekend af! Zeker het proberen waard.

  Sterke punten
  heel persoonlijk

  mens en relatie : zeer professioneel

  Mens en relatie doet zijn uiterste best voor je. Als het wat moeilijk is een geschikte match te vinden moet je soms wat meer geduld hebben , maar daarom sta je ook 1 jaar ingeschreven. Zij blijven altijd correct en vriendelijk en zijn zeer professioneel en deskundig

  Sterke punten
  Correct , vriendelijk , professioneel en integer.

  Zwakke punten
  geen

  Positief

  Ik heb meerdere dates gehad via mens en relatie en mijn ervaring is positief. Waar bij andere sites het alleen om uiterlijk gaat heb ik hier het gevoel dat dames serieus zijn en je een kans geven. De ware moet ik nog vinden maar ik heb wel goede dates gehad. De consulent en de test zorgen ervoor dat je in ieder geval in contact komt met dames die bij me passen en dat maakt ook een goede klik.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidtest contact met consulent goede dates

  Blij verrast

  IK ben blij verrast door het succes. Ik heb mijn zielsmaatje gevonden.Ik heb uitgebreid gesproken met de consulent en dat was erg prettig. Ik heb ook met leuke mannen mogen kennismaken en de laatsteheb ik gehouden.

  Sterke punten
  Het uitgebreide persoonlijke gesprek Kwalitatief goede voorstellen

  Zwakke punten
  Dat je het geheim moet houden

  Blij

  Ik heb mijn partner hier gevonden en iedereen mag het weten. Ik raad het iedereen aan.

  Sterke punten
  persoonlijk gesprek eerlijke mensen geen goudzoekers

  Zwakke punten
  bij mij werkte het goed

  Aanrader

  Ik vind dat ze het goed gedaan hebben. Ik heb er echt een leuke man leren kennen. Ik heb nu weer een geweldige tijd! Ik ben zo lang alleen geweest en heb ze zo eenzaam gevoeld.

  Sterke punten
  Partner gevonden

  Zwakke punten
  Gaat langzaam

  Goed

  Ik vind dat ze het goed gedaan hebben. Ik ben ingeschreven door een aardige vrouw. Die kon ik bellen als er wat was en zij belde mij dat ze iemand voor me had. Toen heeft ze ook gezegd wat ik bij een date moest doen en toen heb ik haar gebeld. En nu zijn we nog steeds samen. Ik ben er heel blij mee.

  Sterke punten
  goed contact

  mijn moeder is weer gelukkig

  mijn moeder van 60 jaar is door zeer zorgvuldige bemiddeling van Mens & Relatie weer gelukkig. Zij durfde aanvankelijk niet, maar door het systeem van het persoonlijke contact met een consulent heeft ze zich toch in geschreven. Haar ervaring is heel goed, ze heeft een nieuwe partner en raadt dan ook iedereen aan om zich in te schrijven.

  Sterke punten
  Persoonlijke begeleiding van consulent, datingtips, niet oppervlakkig.n

  Zwakke punten
  niet

  Leuke vrouw ontmoet

  Ben hier een leuke alleenstaande vrouw tegengekomen. Na een paar telefoongesprekken en mailtjes besloten om elkaar te ontmoeten. Dat ging heel goed. Best raar als je geen 16 meer bent, als ik het zo mag zeggen. Moet zeggen dat ik het niet had verwacht dat het zou werken. Al met al een zeer goede ervaring.

  Sterke punten
  Serieus

  gevonden

  Leuk. Vrouw gevonden. Klaar! Dank je

  Sterke punten
  voor mij heeft het gewerkt

  gevonden

  Dank je wel. Ik heb mijn partner gevonden. Eigenlijk was het makkelijker dan gedacht. Prima gesprek met de consulente en daarna een paar ontmoeitingen.

  Sterke punten
  partner gevonden

  Kritisch maar wel partner gevonden

  Ben altijd kritisch, zeker als het om een partner gaat. Dat mag toch? Ik heb ook best wat ontmoetingen gehad en heb ook flink wat gesprekken gehad en dat ging er niet altijd lichtzinnig aan toe. Maar ik heb nu wel iemand ontmoet waarmee ik oud wil worden. Het voelt ook alsof we elkaar al heel lang kennen. Het voelt zo goed! En als je dan kritisch bent, dan moet je ook zeggen als het gelukt is. Dus mijn complimenten.

  Sterke punten
  partner gevonden

  Zwakke punten
  moet geduld hebben

  Bedankt

  Ik heb een leuke vrouw gevonden. De inschrijving was zeer professioneel. Ik heb een test ingevuld en de mail die ik daarover kreeg was echt leerzaam. En toen kwam het eerste voorstel en dat was meteen raak. Kan niet anders zeggen, het is geweldig.

  Sterke punten
  professioneel meteen gesprek snel eerste voorstel

  Reactie op Jip: nu een frisse wind bij M&R

  Beste Jip, Je hebt helemaal gelijk dat er het nodige verbeterd moeSt worden bij de afdeling 'klachtenafhandeling' van Mens&Relatie. Naar mijn idee is er echter de laatste maanden een frisse wind gaan waaien en zijn ze er nu echt op gebrand om op klachten zoals de jouwe serieus in te gaan en hier beter over te communiceren. Daarnaast hebben ze hun website verbeterd, de gang van zaken rond bemiddeling meer transparant gemaakt en inzichtelijk wie zich er allemaal voor inzet om tot geslaagde matches te komen (en dat zijn niet alleen de consulentes). Ook de Nieuwsbrief is naar mijn smaak interessanter geworden voor mensen die op zoek zijn naar een vervullende relatie. Misschien is het een idee voor je om nog eens met M&R in contact te treden, zodat jouw vervelende ervaring van 10 jaar geleden die je al die tijd zo dwars heeft gezeten, omgebogen kan worden tot een meer positieve. Dat lijkt me nu echt eens een prikkelende uitdaging voor de medewerkers bij Mens en Relatie! Ik zou het leuk vinden om, als dit voor je heeft gewerkt, nog eens van je te lezen. Succes en groetjes van Johanna

  Sterke punten
  Mijn ervaring is dat M&R bereid is om naar feedback te luisteren en er ook iets mee te doen. Mijn suggestie: probeer in gesprek/communicatie te komen - over en weer.

  Zwakke punten
  Soms duurt het 14 dagen voordat je een antwoord krijgt op een schrijven, maar tot nu toe kwam het elke keer wel.

  Gelukt

  Ik heb heel veel gehad aan de dag die mens en relatie had georganiseerd. Daar heb ik leuke mensen leren kennen en meer geleerd over hoe je iemand leert kennen. En sinds een maand heb ik contact met iemand waar ik nooit kennis mee had kunnen maken als de consulent ons niet had voorgesteld. Maar het contact is heel erg leuk. En daarom ben ik de consulent dankbaar.

  Sterke punten
  Goede consulent

  Leuk voorstel

  Ik weet nog niet of het wat gaat worden, maar ik heb nu wel een goed voorstel gekregen. Ik was wat sceptisch, maar ben toch erg tevreden over hoe het nu gaat. Het voorstel wat ik nu heb gekregen is echt leuk.

  Sterke punten
  Goed gesprek met de consulent Consulent gaf goede tips voor de kennismaking Voorstel was formidabel

  Zwakke punten
  Niet goedkoop

  Echt gelukkig

  Mijn partner is op te jonge leeftijd overleden en ik bleef achter met jonge dochter. Na lang twijfelen heb ik mij eerst ingeschreven op een datingsite. Wat een drama was dat. Veel personen die volle agenda;s hadden met afspraken. Leuk al dat daten maar ik zocht geen date maar een relatie. Dus wat nu? Ik had een consulente uitgenodigd van M&R. Tijdens het intakegesprek was de consulente zeer eerlijk over mijn kansen en hun werkmethode. Zij garanderen alleen hun maximale inzet en expertise en het resultaat (een relatie) kunnen zij niet garanderen. Uiteindelijk succes hangt natuurlijk van mij af en de mensen die zich inschrijven. Het heeft mij de liefde weer in mijn leven gebracht. De allereerste date is uiteindelijk mijn vrouw geworden en wij zijn inmiddels 11 jaar samen. Ik kan niet oordelen over de negatieve reacties op deze site. Wij kunnen alleen maar positieve dingen melden en zijn blij dat wij M&R hebben gebeld. En wat betreft de kosten, wat kost een jaar op een datingsite incl. alle afspraakjes.

  Sterke punten
  In het intake gesprek ben ik eerlijk voorgelicht en is mij verteld dat zij geen garanties geven.

  Zwakke punten
  geen

  Uitstekende ervaring voor mij

  Eerst een gedegen intake gehad. 3 bemiddelingen met wel aardige vrouwen, maar daarmee klikte het niet genoeg. Toen ontmoette ik een leuke dame. Na een jaar op en neer rijden hebben we met kerst besloten te gaan samenwonen. Mischien had ik me eerder in moeten schrijven bij een bureau, maar dat is praten achteraf. Voor mij heeft het goed uitgepakt.

  Sterke punten
  Ik heb goede ervaringen met Mens en Relatie. Gewoon goed en betrouwbaar.

  super service

  Binnen 6 maanden de partner van mijn leven gevonden door zeer gedegen en betrokken zoektocht van mijn consulente. Hoge kwaliteit vanwege persoonlijke zoektocht. Alles van het bureau is aan te bevelen, na jarenlange slechte ervaringen in de datingswereld. Mens en Relatie, heel erg bedank!!

  Sterke punten
  serieus, betrokken, hoog niveau, persoonlijk.

  Zwakke punten
  geen


Bezoek Mens en Relatie

Schrijf je eigen review