Mens en Relatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner. Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een succesvolle manier om twee personen bij elkaar te brengen. De rol van persoonlijke consulent wordt hierin steeds waardevoller, omdat deze beide partijen kent en dus goed weet wie aan elkaar wordt voorgesteld. Steeds meer singles zien hier de voordelen van in en beseffen dat de kans op liefde, bij Mens & Relatie, groter is dan men denkt. Bij Mens & Relatie staat een persoonlijke benadering centraal. Als eerst wordt een afspraak met de consulent ingepland. Dit eerste vertrouwelijke gesprek duurt ongeveer twee uur. Er wordt gesproken over de persoon zelf, de persoon waar men naar op zoek is en overige relatiewensen. In deze fase moet men ook enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Op basis van de verstrekte gegevens wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen men kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Binnen zijn of haar eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s probeert men een geschikte kandidaat te vinden. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt op landelijke schaal naar een passende kandidaat voor de klant van dit bedrijf. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in de woonplaats van de aanvrager, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vinden 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan het profiel van de persoon worden voorgesteld. Men heeft hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Mens en Relatie Reviews

  Wat heeft Mens en relatie mij gebracht

  Ik had een goed gesprek met de consulente, zij gaf mij hoop een partner te vinden.Echter ik heb een bedrag van 2500 euro moeten betalen !!! Vijf voorstellen gekregen die beslist niet bij mij passen, hoe is dit mogelijk?? Ik ben zeer teleurgesteld!!

  Zwakke punten
  Veel geld!!! en weinig resultaat!!!

  ontevreden

  Ik ben ook een van de velen die zeer ontevreden is over de diensten van Mens en Relatie. Ik wil meer erover schrijven, maar eerst wil ik vragen of iemand weet hoe betrouwbaar en onafhankelijk is de geschillen commissie. Men moet eerst 110 euro betalen voordat je klacht wordt behandeld. Alvast dank.

  Mens&Relatie is je reinste oplichterij

  Heel veel geld waar je niets voor terug krijgt! Zoals veel al voor mij schreven: de consulent is okay, geeft je een goed en vertrouwd gevoel maar zodra je getekend hebt en het geld is overgeschreven hoor je niets meer! Al er al partner voorstellen zijn (duurt even zeg maar) dan voldoen ze niet, maar dan ook helemaal niet aan je profiel schets. Ze hebben naar mijn idee geen idee wat ze aan het doen zijn. Ga niet met Mens&Relatie in zee, de kans dat je er spijt van krijgt is groot.

  Sterke punten
  Zeer handig en professioneel in het je weten over te halen om bij ze in te schrijven. De consulentes weten precies hoe ze je zover kunnen krijgen.

  Zwakke punten
  Verder is alles fout aan dit bureau, begin hier niet aan!!!

  Mens en Relatie

  Het intakegesprek verliep prettig en veelbelovend. Later werd er nog een persoonlijkheidstest afgenomen (alleen voor jezelf bedoeld en niet voor de juiste match). Uiteindelijk een contract aangegaan voor 1half jaar. Drie voorstellen ondergaan die totaal niet matchten. Nu nog drie maanden gratis verlenging gekregen, maar heb geen vertrouwen dat dit wat zal opleveren. Conclusie; Mens en Relatie heeft weinig te bieden voor veel geld. Volgens mij niet genoeg mensen in de " kaartenbak ". Je kunt beter via een datingsite iemand zoeken of lekker op vakantie gaan.

  Sterke punten
  Intake gesprek

  Zwakke punten
  Kunnen beloftes niet waarmaken, te duur

  oplichting

  Ik heb mijn in 2016 ingeschreven bij mens in relatie, alles duidelijk gemaakt wat ik zoek. Ik heb 1 date gehad wat totaal mijn type niet was. Maar ik moest wel 1000 euro overmaken, heb later 500 euro over gemaakt erg duur voor 1 date. Dus mensen ga niet met mens en relatie in zee, ze praten je naar de mond, als ze eenmaal geld binnen hebben doen ze niks meer. Ik vind dat pure oplichting 500 euro voor 1 date

  Sterke punten
  geen enkel pure oplichting

  Zwakke punten
  slechtste relatie bureau waar ik zaken mee heb gedaan, niet mee in ze gaan

  Klacht

  Sta nu meer dan een jaar ingeschreven heb 3 dates gehad waarvan er n qua niveau in de buurt kwam de andere twee zaten ver onder welke verwachting dan ook, begrijp dat zulke mannen ook een vrouw verdienen en zoeken maar vind dat m&r totaal nergens naar kijken. Vind het ook zonde van mijn geld en vind het belachelijk dat er voor zoveel geld eigenlijk niets voor je word gedaan, geloof best dat er een enkeling goed gematcht word maar geloof ook dat die kans net zo groot is als bijvoorbeeld op tinder. Had zelf meer reviews moeten lezen voordat ik er aan begon maat ja gedane zaken nemen geen keer, ik had het geld beter kunnen besteden aan goede doelen vind dat m&r er makkelijk van af komt voor veel geld. Verwacht er ook niets meer van heb al diverse keren mijn ongeloof uit gesproken en krijg dan mooi verhaal en hoor dan niets meer.

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Echt niet aan beginnen!

  Ik heb een hoop geld moeten betalen en kreeg te horen dat ik wel 4 voorstellen per maand zou ontvangen. Ik ben lid geworden in juli 2015 en kreeg vorige week mijn tweede(!) voorstel. Wanneer je klaagt verwijzen je je naar de algemene voorwaarden en daarin staat doodleuk dat ze nergens voor verandwoordelijk zijn, dus ook niet voor de behaalde resultaten. Als ik u was zou ik een maandabonnement nemen op een online dating site! Veel goedkoper en er snel vanaf als het niet bevalt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zakkenvullers

  Niet aan beginnen

  Kost bergen geld, beloven van alles maar de matches kloppen totaal niet! Reageren nergens op pas als de moed je in de schoenen zakt dan nemen ze kontakt op en dan nog word voor een groot deel NIET naar je geluisterd. Dat ze fout zitten geven ze niet toe nee wijzen naar de klient kunnen ze als de beste. Dit betreft dan met name het hoofdkantoor. De consulente word nergens van op de hoogte gesteld. Als je kijkt naar de klachtencommissie gaat dat je ook nog geld kosten EUR 121,- en pleit allemaal TEGEN de klient en VOOR het buro. Heel fijn dat er een forum zoals dit bestaat. Wie weet ontstaan hier wel relaties.

  Sterke punten
  Consulenten niks mis mee

  Zwakke punten
  Alleen maar ...

  Mens en Relatie, een garantie voor boosheid en irritatie!

  Ook ik kan inmiddels meedelen in de slechte ervaringen die de leden met Mens & Relatie hebben. Wanneer je suggereert dat na gemiddeld 3 dates de kans op succes groot is, dan wekt dat hoge verwachtingen bij een nieuw lid. Die verwachtingen werden bij mij versterkt door de professioneel ogende website, en de serieuze aanpak waarbij de consulente de kandidaat thuis interviewt. dan denk je zon instituut. Voor de 1295 waarmee er een lidmaatschap voor 15 maanden aangegaan werd mocht je er vanuit gaan dan er een goede balans zou worden gevonden tussen de kandidaat profielen. Natuurlijk is het aan het individu zelf om daar het beste van te maken, maar je mag er wel op rekenen dat er 'iets' is wat de te ontmoeten dame met jou gemeen heeft....Mij werd duidelijk dat het klantenbestand niet zo heel groot was, natuurlijk betekent dat niet dat er geen goede match kan zijn, maar dat bleek helaas wel het geval. Opvallend was dat er erg veel verplichtingen bij de kandidaat werden neergelegd. Het hoge bedrag kon slechts binnen een korte tijd in 1, 3 of 6 termijnen worden terugbetaald. Ook was er geen minimumgarantie voor het aantal contactmomenten. Maar dat heb ik uitonderhandeld op een manier die voor mij te billijken was. Al vrij snel had ik mijn date 1. Na twee ontmoetingen kwamen we tot de conclusie dat het niks ging worden. Date 2 volgde enkele maanden later. Ook deze leidde tot niks. Vervolgens werd de 3e kandidate aan mij voorgesteld. Na 2 ontmoetingen bleken ook deze keer geen basis voor een relatie. De 4e kandidate bleek geen lid van Mens& Relatie meer te zijn toen ik met haar in contact werd gebracht, al was zij dat volgens Mens & Relatie wel. De 5e kandidate gaf al direct na ons eerste contact aan dat zij mij niet wou ontmoeten..... De 6e kandidate kwam niet overeen met wat ik in gedachten had. Zij woonde bovendien ver buiten de radius van 50 kilometer waarbinnen ik het zocht. Na de 2 ontmoetingen had ik nog wel belangstelling voor een 3e ontmoeting. Om een sportieve activiteit aan te gaan bijvoorbeeld. Bij al mijn ontmoetingen kwam het jammer genoeg niet zover. Stuk voor deze stuk waren deze passief. Het scenario waar ik het meest voor vreesde. Ook zou het Mens & Relatie sieren als er na de individuele dates een terugkoppelmoment zou volgen,maar dat is niet de policy: er is op geen enkel moment sprake geweest van de mogelijkheid tot terugkoppeling of evaluatie. Mijn conclusie is dat de geleverde diensten totaal niet in verhouding staan tot het zeer hoge bedrag dat ervoor gerekend wordt, en dat de zogenaamde garanties niets waard zijn. Als er berhaupt al serieus aandacht door de bemiddelaars in het vinden van cht goede matches wordt genvesteerd .... Ik ben zelf vrij introvert en gevoelig, en heb nou niet het idee dat een date met 2 'gelijkwaardige' karakters een garantie voor succes is..... Nog even terugkomend op de verplichtingen bij de kandidaat worden neergelegd: hij/zij moet zelf bellen voor een eerste contact. Via een chatcontact naar een telefoongesprek en daarna naar een ontmoeting toewerken vind ik toch een stuk prettiger. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk zichzelf direct via de telefoon te presenteren, en de kandidate zo met jezelf te confronteren. Kortom: ik beveel Mens en Relatie niet aan bij vrienden en bekenden en ik raad een ieder af om met hen in zee te gaan!

  Sterke punten
  Ik kon die niet ontdekken

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Ik wil m'n geld terug!

  Walgelijk. Er werden mij 8 voorstellen beloofd. Amper 3 heb ik er gehad, en dan nog heleml niet overeenkomstig wat afgesproken was qua afstand, leeftijd,... Weet iemand welke consumentendienst ik kan benaderen om mijn geld terug te eisen?

  Zeer slecht bemiddelingsbureau

  Consulente niet betrouwbaar Zeer oud bestand. Van alles mee gemaakt met de voorgestelde personen Veel geld voor betaald. Niets voor terug gekregen. Zeer slecht bemiddelingsbureau Schrijf je hier niet in.

  Sterke punten
  Als er een fijne vrouw is die langs deze weg fijn contact met mij wilt. Schroom dan niet. En wie weet kunnen we aan deze slechte ervaringen met mens en relatie een positieve draai aan geven

  Zeer ontevreden

  Ruim 2 jaar geleden schreef ik mij in en na een zeer goed gesprek met de consulente. Ik betaalde ruim 1500 euro, dus daar ging mijn vakantie geld, maar ik dacht, het is voor een goed doel, dus kom maar op met de matches. Ik had betaald om 3 matches te krijgen. De eerste match die ik ergens in oktober kreeg was een man die nog volop in zijn eigen scheiding zat en nog volop daar mee bezig was. Hij wilde zelfs mijn kop koffie niet eens betalen want de rekeningen waren met zijn ex nog niet gescheiden. Deuh...?? Match 2 was een aardige man, alleen geen lichamelijke klik, helaas. Daarna duurde het weer ruim een half jaar en een telefoontje van mijn kant, wanneer ik weer eens een match zou krijgen. En ja hoor binnen een week was er ineens wel iets te vinden, match 3. Helaas weer een man waarmee ik niets had en die erg negatief was over de gang van zaken met mens en relatie. Ja, en toen was ik na 2 jaar door mijn zogenaamde 3 matches heen, na gebeld te hebben met de consulente, die overigens wel steeds met je mee denken, dat kan ik van het kantoor echt niet zeggen, zou ik nog een extra ja ja, bonus match krijgen nr. 4. Ook deze match was totaal niet mijn type. Iedere keer sturen ze grote, vrij grove mannen naar mij toe terwijl ik daar helemaal niet op val en dit diverse keren duidelijk heb weer gegeven. Ik ben er klaar mee, ik ben nu 2 jaar weer verder, ondertussen verhuisd, en mijn leven ingevuld met vriendinnen en andere positieve zaken. Het blijft heel treurig dat er zoveel geld uit je zak geklopt wordt terwijl het resultaat nihil is en het kantoor er zeer slecht mee om gaat. De klachten commissie is een wassen neus en de 75% slagingskans ook. Ik geloof er niets van. Kijk maar bij andere recensies, in de klachten commissie zit familie van de eigenaresse, hoe neutraal ben je dan?? Tip: doe het NIET, ga lekker op vakantie van dat geld of besteed een klein stukje van dat geld aan een internet dating bureau, waarbij je de boel meer in eigen hand hebt. Het is echt zonde van je geld, zie dit als een oprechte waarschuwing!!

  Sterke punten
  de consulentes kennen hun vak goed en zijn ook erg aardig.

  Zwakke punten
  Totaal geen waar voor het vele geld wat je ervoor betaald!

  dure oplichting

  Mijn 2000 euro!!!! is weggegooid geld. Ik vind het heel erg dat er misbruik wordt gemaakt van kwetsbare mensen, die in vol vertrouwen heel veel geld betalen in de hoop een partner te vinden. Ja, ook ik ben zo stom geweest! Ik hoop anderen te waarschuwen, want mijn ervaringen met "Mens en relatie zijn heel droevig! Mijn geld ben ik kwijt ,gelukkig ben ik nu wijzer en ik vind ,zonder betaling, zelf een goede partner. Er zijn meer dan genoeg gratis mogelijkheden en eerlijke, integere mensen. Trap er niet in!!!!!!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  limburger

  ik ben va juni ingeschreven bij mens en relatie, ik heb nog niet een voorstel mogen ontvangen. heb meerderen keren gebeld naar kantoor telkens word er gezegd dat er aan gewerkt word . Vertrouwen is langzaam weg ZONDEN GELD.

  Sterke punten
  Ze blijven vriendelijk.

  slecht!

  Mens en relatie verkoopt zich via de consulente ja ja, dan komt ze bij je thuis, want dat is belangryk. Dan weet ze hoe je woont.wat een dwaalverhaal. Na de inschrijving (lees proviesie) hoor je niets meer van die vrouw .de voorstellen komen via het hoofdkantoor.daar zitten gewoon wat (stagieres) jonge dames die de kaartenbak opentrekken en hup, weer een voorstel. Zo, dan hebben ze weer een dame voorgesteld, dus aan hun beloftes voldaaan.maar niet heus.Sorry, voor de dames, maar TOTAAL NIET wat bij mij past. En wel anderhakf uur bij my vandaan.Volledig de plank misgeslagen. vervolgens bel je die consulent (niet te bereiken overigens, wel meerdere keren bellen!) met de vraag waarom het niet goed is? Daarom kwam ze tenslotte bij je thuis. Toch? Een snibbig antwoord volgt . Wat een pruts buro. Dit was 2012. Nu ingeschreven bij een buro waar ik dagelyks mijn consulent kan bellen, doe ik niet, maar heb wel paar keer gebelt, en krijg haar ZELF aan de telefooon. Fatsoenlijke voorstellen en bij mij uit de buurt. Dat is toch wat je wilt als je mijn leeftyd hebt. Wat moet ik met iemand uit Amersfoirt als ik zelf in enschede woon?? En het leuke is, ik heb nu al paar maanden zeer goed kontact met leuke vrouw uit hengelo

  Sterke punten
  Geen sterke punten! ja, het verkoopverhaal van die dame na je eerste telefoonntje

  Zwakke punten
  Geen waar voor mijn geld!

  slechte ervaring, zeker geen aanrader

  Ben ruim een jaar lid geweest. Intake gesprek met consulente was positief en het zou voor iemand als ik niet moeilijk zijn om een leuke en passende vrouw te vinden. Nou dan wordt je wel lid, toch? Na betaling/lidmaatschap diverse dates achter elkaar gehad, maar totaal niet naar wens. Op deze manier kan iedereen wel matchen. Zoeken binnen leeftijd, man vs. vrouw en algemeen karakter eigenschappen en hoppa een nieuw voorstel. Geen mensenkennis bij M&R. Matige inzet en communicatie. Slechte kwaliteit op matching gebied.

  Sterke punten
  postitief, gerelaxed intake gesprek

  Zwakke punten
  - slechte mensenkennis - slechte matchingkwaliteit - communicatie - prijs

  Gouden bergen !!!!!

  Gouden bergen, ja voor de exploitant van M & R maar voor mij een kater ipv de gewenste relatie. De consulente, die voordeed bij de " intake " een kaartenbak vol met vrouwen te hebben die echt bij mij zouden passen, zijn nooit aan mij voorgesteld. Ook, zoals ik lees, bij vele van de "slachtoffers " worden de voostellen vanuit het hoofdkantoor geregeld. Mijn voorgestelde potentiele relaties voldeden totaal niet aan mijn profielwensen, n.l. te zwaar, verkeerde kleur haar, foute leeftijd, niet uit de gewenste regio en noem maar op. Uiteraard heb ik contact opgenomen met "mijn" (hun) consulente, heb je niets aan de provisie is binnen en ik wordt netjes geserveerd !!!! Toen in de pen met het hoofdkantoor, maffiapraktijken zijn er niets bij, dwingend en op de voorwaarden denken zij alles goed te kunnen beargumenteren . Euro's die ik maandelijkss laat afschrijven laat ik per omgaande storneren en ga de strijd aan tot aan en als het moet, over het hekje, wees gewaarschuwd !!!!!!!

  Sterke punten
  Geen enkele buiten het feit dat ik jaloers ben niet zo'n zakkenvulorganisatie te hebben opgezet !

  Zwakke punten
  M & R medewerkers zouden is op training moeten voor klantvriendelijkheid en probleem oplossing, hier zou ikzelf iets voor hun kunnen betekenen, Jammer............

  Mens en relatie of beter gezegd geld & misschien relatie

  Ik heb bij dit bedrijf stage gelopen en gezien hoe zeer het om het geld draait. Ze kunnen nog niet normaal met hun personeel omgaan, laat staan de klanten eerlijk behandelen. Dit was dan ook een goede ervaring voor me van hoe het juist NIET zou moeten. Collega's werden letterlijk uitgescholden voor kleine foutjes. Ik werd vanuit de begeleiding van school (die 2 bezoeken aan m&r heeft gebracht en mij op de voet gevolgd heeft) gecomplimenteerd dat ik hier zonder burn-out ben uitgekomen.

  Sterke punten
  Heel efficinte geldverdieners door valse beloften te doen aan klanten en gebruik te maken van goedkope krachten zoals stagiaires

  Zwakke punten
  Zeer taakgericht waardoor je zeer ontevreden personeel hebt Te veel met zichzelf en geld verdienen bezig en uit het oog verliezen hoe ontevreden je klanten zijn

  Toch bij het rechte eind.

  Inderdaad,had ik het aghteraf gezien gevoelsmatig toch bij het rechte eind.Het gaat alleen maar om geld geld geld maken met het leed en verdriet van slachtoffers.Ik ben er ook in getrapt,maar moet toch door betalen.Heb al twee termijnen betaal en slechts 1x een zogenaamd passend aan mijn profiel contact gehad die lijkt het mij ook werkt voor m&r want ik werd meteen afgewezen omdat ik rook(matig)terwijl ik dat expilciet heb aangegeven bij mijn intake.Ik heb daarna nooit meer iets van m&r gehoord terwijl er beloofd was dat er regelmatig contact gehouden zou worden.Ik heb geprobeerd verscheidene keren mijn contact persoon te mailen en te bellen maar nul op rekest.Ja wat nu,ik reken voor geen cent meer op m&r maar moet toch de rekening betalen en zal dit ook doen,want anders heb je problemen.Een keer heb ik een mail gehad omdat ik meer wilde aflossen dan was afgesproken waardoor de rente veel minder zou zijn en ik er eerder vanaf was.Ik kreeg toen een mail die mij deed denken aan een maffiabaas die stond erop dat ik mij aan de gemaakte afspraak MOET houden vanwege de rente natuurlijk.Ik heb er spijt van dat ik lid ben geworden want ze doen geen ene ##@$%^&.Aan mijn vrienden zal ik m&r absoluut niet aanraden want ik heb mijn vriedschappen lief.

  Sterke punten
  GEEN ENE #@$!%&*#

  Zwakke punten
  ALLES WAT JE JE KAN INDENKEN.

  Trap er niet in

  Het klonk allemaal heel positief en vond het het geld helemaal waard. Maar het zijn leugenaars en oplichters. Kan me niet voorstellen dat zij ooit hun beloftes nakomen omdat gelukkig steeds meer bekend wordt dat ze de boel belazeren. M.a.g. dat er minder mensen met hen in zee gaan en er nog minder mensen "gekoppeld" kunnen worden.Wist ik het maar eerder, het heeft mijn vertouwen geschaad en veel stress opgeleverd, dit vind ik nog erger dan de bom duiten die ik kwijt ben. Triest.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Mens en Relatie, gewoon geldklopperij

  Eindelijk heb ik, na vele jaren, de mogelijkheid eens mijn gemoed te luchten. In 2002 een consulente op bezoek gehad. Ik moest toen Euro 485,- betalen. Ik heb nooit een partnervoorstel gezien. Ook werd er op mijn reclamaties niet gereageerd. Mijn conclusie was dat dit gewoon een persoon of organisatie is die mensen het geld uit hun zak klopt.

  Sterke punten
  totaal geen

  Zwakke punten
  een hele berg

  Pure oplichting

  Mens en relatie komt overeenkomst niet na qua bemiddeling. Heb maar 1 keer date gehad wat voldeet aan profiel, volgens overeenkomst zouden ze min 3 keer bemiddeling moeten toesturen in 1 jaar. Op klachten wordt niet gereageerd en consulente heb je alleen contact mee via intake, daarna heeft ze haar provisie binnen en laten ze je stikken. Mens en relatie heeft waarschijnlijk amper een klantenbestand waar ze uit kunnen putten, waardoor ze ook personen die niet aan profiel voldoen rustig naar je toe sturen. Algemene voorwaarden moet je wel voor tekenen, maar worden niet overhandigd, staan verder summier op site maar zijn niet uit te printen. Eigenlijk zou er een rechtszaak aangespannen moeten worden tegen deze organisatie om zo deze oplichting te stoppen, wie doet er mee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Hele waslijst, kan beter Mens en frustratie als naam aanhouden.

  Ook voor toekomstige consulenten??????

  Heb onlangs gesolliciteerd bij Mens en Relatie als consulente. De gehele gang van zaken hieromtrent is zeer plausibel te noemen. Ook redenen van afwijzing zijn een lachertje. Zij plaatsen uiterlijke kenmerken als belangrijker dan de innerlijke hoe iemand is. Duidelijk zichtbaar gedurende de gehele procedure. Waarschijnlijk gaan zij dan ook zo met hun clientele om..... . Ben nu blij dat ik hiervoor niet werkzaam hoeft te zijn.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Uiterlijk belangrijker dan innerlijk.

  ogmaals betalen

  Ben bijna 2 jr ingeschreven bij m en r.slechte ervaringen, zag 1 man na 6 weken, totaal niet wat ik zocht. Hoorde 1 jr niets meer, bellen, mijn eisen waren te hoog wat leeftijd betreft zeiden ze, mannen zoeken een jongere vrouw, ik wil niet boven 70 jr had ik aangeven, die waren er niet of bezet zei men, waarom schrijft u mij dan in de consulente zei mij dat ze wel iemand wist, niet waardus. Kreeg toen oudere mannen aangeboden 75 jr die zo ver weg woonden dat het niet te doen was met o.v. oudere mannen rijden vaak niet meer grote afstanden of in het donker hoorde ik. Weer bellen anderhalf jr verder, kreeg een voorstel van een vreemde man, hij zei alleen, komt u maar met de trein naar leiden, terwijl hij een auto had, maar dat doe je niet wekelijks zo,n eind uit de buurt.alleen 1x telef.kontakt, pastes totaal niet bij me, weer bellen naar venlo, men beloofde me verder te zoeken, ze hadden nog ca 6 mannen nu, maar...toen kreeg ik een brief of ik dan maar weer 495,00 over wilde maken om te verlen gen, ik boos, had al betaald, 1 man gezien voor 700 euro, nu weer betalen voor??????mijn ervaringen zijn slecht, kost veel geld, beloofd veel komt niets na, vlotte babbel.gaan geraffineert te werk, niet doen

  Sterke punten
  Vlotte babbel,

  Zwakke punten
  KOmt niets na, consulente hoor je nooit meer, als je belt moet ze ineens weg of zegt belt venlo maar, raad het echt niemand aan

  Men en relatie is weggegooid geld

  Via een reclame op de radio vernam ik van Mens en Relatie. Contact gezocht en door de consulente werd me een passende relatie beloofd.Ja, ja drie van de vier vonden hun geluk. Er werd enorm afgegeven op allerlei andere dating sites. Maar je betaalt wel ruim DUIZEND euro. Maar dan ga je er ook vanuit dat zij daarvoor hun uiterste best gaan doen. Dus niet. Mannen die veel ouder waren en ver weg woonden en toataal niet bij mij pasten. Het is de grootste vergissing in mij leven geweest. Tijdens speeddaten van hun organisatie kwam ik erachter dat heel mensen, mannen en vrouwen, dezelfde klachten hadden. Consulente heeft ook totaal geen aandacht meer voor je na de inschrijving. Nee, de buit is binnen denken ze. En advies: Ga van dat geld lekker op vakantie of wordt lid van de veel goedkopere datingsites.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Veel te duur. Er wodt niet gekeken of iemand bij je past. Hun moeten eerlijk aangeven dat het moeilijk vinden is voor vrouwen vanaf 50 jaar.


Bezoek Mens en Relatie

Schrijf je eigen review