Reviews van deze auteur

dure oplichting

Review over Mens en Relatie

Mijn 2000 euro!!!! is weggegooid geld.
Ik vind het heel erg dat er misbruik wordt gemaakt van kwetsbare mensen, die in vol vertrouwen heel veel geld betalen in de hoop een partner te vinden. Ja, ook ik ben zo stom geweest!
Ik hoop anderen te waarschuwen, want mijn ervaringen met "Mens en relatie zijn heel droevig!
Mijn geld ben ik kwijt ,gelukkig ben ik nu wijzer en ik vind ,zonder betaling, zelf een goede partner. Er zijn meer dan genoeg gratis mogelijkheden en eerlijke, integere mensen. Trap er niet in!!!!!!

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Teveel om op te noemen.

reacties:

Review: dure oplichting

Ja, Dirk,daar ben ik inmiddels ook achter!
Helaas te laat!

Review: mens en relatie : zeer professioneel

Ik ben de vrouw die 2000 euro kwijt is en er niets voor terug heeft.
Heb m'n review moeten verwijderen na een telefonisch contact. Murw gepraat.
Nu heb ik er genoeg van en laten weten dat ik geen enkel contact meer wil met deze oplichters.Dus kan ik de waarheid weer spreken.

Review: Pure oplichting

Ik hoop steeds weer dat ik mij vergis in mijn argwaan, maar helaas. Inmiddels 2000 euro betaald en 3 niet passende dates gehad in ruim 2 jaar tijd. Inmiddels alweer 3 maanden niets gehoord. Tot maart 2015 nog lid, maar inmiddels via een gratis datingsite al vele leuke dates gehad! Mijn 2000 euro is weggegooid geld.

Review: Pure oplichting

Dankjewel, parel voor je reactie! Ik wil het er niet bij laten zitten, maar denk dat ik tot maart moet wachten met stappen, aangezien dan mijn lidmaatschap ophoudt. Een stuk in de krant hierover lijkt mij niet verkeerd.