Mens en Relatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner. Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een succesvolle manier om twee personen bij elkaar te brengen. De rol van persoonlijke consulent wordt hierin steeds waardevoller, omdat deze beide partijen kent en dus goed weet wie aan elkaar wordt voorgesteld. Steeds meer singles zien hier de voordelen van in en beseffen dat de kans op liefde, bij Mens & Relatie, groter is dan men denkt. Bij Mens & Relatie staat een persoonlijke benadering centraal. Als eerst wordt een afspraak met de consulent ingepland. Dit eerste vertrouwelijke gesprek duurt ongeveer twee uur. Er wordt gesproken over de persoon zelf, de persoon waar men naar op zoek is en overige relatiewensen. In deze fase moet men ook enkele persoonlijke vragen beantwoorden. Op basis van de verstrekte gegevens wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen men kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Binnen zijn of haar eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s probeert men een geschikte kandidaat te vinden. De afdeling 'Bemiddeling' van het hoofdkantoor zoekt op landelijke schaal naar een passende kandidaat voor de klant van dit bedrijf. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in de woonplaats van de aanvrager, regionaal en landelijk. Door deze intensieve manier van bemiddelen vinden 3 van de 4 cliënten binnen één jaar een partner. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan het profiel van de persoon worden voorgesteld. Men heeft hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Mens en Relatie Reviews

  teleurstellend

  intake gesprek was erg goed maar daar blijft het ook bij.
  ruim 2500,00 betaald voor een aantal voorstellen die totaal niet overeen kwamen met wat mijn "voorkeuren" waren een een aantal dates wat achteraf ook geen gelukkige matches waren die als er goed geluisterd was ( aan beide zijdes) geen enkele kans van slagen hadden. kortom totaal geen waarde voor wat je er voor betaald hebt.

  Sterke punten
  aardige consulent

  Zwakke punten
  de partner voorstellen

  mijn sceptische houding bevest

  ik heb me hier ruim een jaar geleden bij ingeschreven. Je krijgt een uitgebreid en prima interview maar daarna is de begeleiding niet bestaand, af en toe een keer een appje van je consulent.
  Heb een paar voorstellen gekregen leuke dates maar verder geen match, kan gebeuren. Dan geef je terugkoppeling via een formulier en daar gebeurt eigenlijk niet echt wat mee, heel summiere nabespreking of helemaal niks. Laatste appje dat ik kreeg van consulent stond de verkeerde naam boven. Hoe bedoel je persoonlijk, zo komt het echt niet over. Voor het geld dat ik ervoor betaal mag ik op zijn minst een geïnteresseerde evaluatie verwachten en wat er volgende keer anders zou kunnen. En veel meer initiatief voor tussentijdse gesprekken. Ik bedoel wat doen zij anders de hele tijd voor het geld dat je eraan kwijt bent? 1 x per 3 maanden een keer een profiel aan elkaar koppelen.

  Was sceptisch maar stond er open voor. Echter kan dit helaas niet aanbevelen. De matches waren niet echt beter dan wat ik zelf online kan vinden, en ik ben echt wel flexibel qua afstand en andere criteria geweest. Denk dat ze gewoon weinig inschrijvingen hebben wat ik me ook kan voorstellen want het kost een hoop geld. Enige wel grote voordeel is dat de ingeschreven mensen serieus zijn dus het filtert gelijk al een boel mensen uit die alleen op een hookup uit zijn.

  Sterke punten
  goed intakegesprek

  Zwakke punten
  daarna heb je vrijwel geen begeleiding meer

  Waardeloos

  Peperdure datingsite, kunnen hun beloftes niet waarmaken.
  Was 2 jaar ingeschreven heb 2 contacten gehad. Beloven van alles maar je krijgt echt geen waar voor je geld heb al meer dan een jaar niks meer van hun gehoord. Regelmatig contact met consulente schrijven ze heb haar een keer gezien bij intake.
  Dus waardeloos bureau.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet

  Zwakke punten
  Komen geen beloftes na

  Voldoet niet aan verwachtingen

  Ik heb me in begin dit jaar ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R. Ik ontving 2 matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na mijn inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren. In de maanden die volgden ontving ik allerlei video's met informatie en instructies. Een aantal vond ik nogal kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?

  Ben jezelf niet pro actief en neem je niet zelf contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maar niets hoorde. "Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel 'on hold'. En er schrijven zich telkens weer mensen in" was de reactie. Ok, afwachten maar.

  In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. "Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas." Tja, wat moet je dan nog als klant.

  Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. "Collega's zijn elke werkdag met jouw dossier bezig." Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.

  Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. Ze zijn niet pro actief en gaan pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onrealistische verwachtingen scheppen bij introductie/kennismakingsgesprek. Niet pro actief. Komen wanneer je mondig bent pas met ideeën om slagingskans te vergroten. Video's met informatie en instructies krijg je soms na maanden weer doorgestuurd. Ze verwijten de klant zelf niet mee te werken. Ze beweren iedere werkdag met je dossier bezig te zijn. Ja, geloof je het zelf. Doe het niet en bespaar je het geld.

  DECEPTIE !

  Gisteren review geplaatst op Mens en Relatie ( met verificatie upload factuur van 2520 euro )
  Vandaag is de review verdwenen! Wel het geld innen maar geen slechte review accepteren..bah!


  DECEPTIE!!

  Heb 1 advies : NIET INTRAPPEN !! Dan was mij veel geld , frustratie , onmacht en teleurstelling bespaard gebleven. Voel me opgelicht! Begrijpt Mens en Relatie niet dat je met gevoelens van mensen omgaat? Als de consulente bij de intake eerlijk was geweest had ik me niet ingeschreven. Heb duidelijke vragen gesteld waar ik geen eerlijk antwoord op heb gekregen. Ben heel boos op mezelf dat ik, in een voor mij kwetsbare periode , in de mooie praatjes van Rian de consulente ben getrapt. Dezelfde consulente die mij keihard liet vallen toen ik in haar ogen “moeilijk” ging doen...zij had haar provisie natuurlijk binnen dus boeide haar niet meer. Ik ben bijna 19 maanden ingeschreven, had al snel in de gaten dat het verhaal niet klopte. Kreeg af en toe een teleurstellend matchprofiel dat absoluut niet bij mij paste. Maanden gaan voorbij zonder enig contact , wat ik wel verwacht voor de 2520 euro (! ) die ik betaald heb. Heb er zelfs nog geen etentje aan over gehouden. Heb meerdere malen gemaild en gebeld , kreeg als antwoord dat ik geduld moest hebben. Heb nu nog 3 maanden extra gekregen omdat ik bij de 25 % hoor waarvoor geen match is gevonden ( ja, tuurlijk ). Op dat moment is er ineens een “match” …die wederom helemaal niet bij mij past. Geef gewoon eerlijk toe dat er geen matches zijn en betaal mijn geld terug. Ook heb ik het als heel storend ervaren dat ik het gevoel kreeg dat ik, als klant zijnde, mezelf moest verdedigen als ik mijn onmacht probeerde te uiten en men zelfs boos werd. Heb een heel naar gevoel overgehouden aan Mens en Relatie en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Voor het bedrag dat ik betaald heb had ik beter op vakantie kunnen gaan of op straat kunnen gooien dan had er nog iemand plezier van gehad. Ik ga nu onderzoeken wat ik kan ondernemen om mijn recht te halen . Mens en relatie is in gebreke gebleven, heb niet de matches gekregen die beloofd zijn. Wil mijn geld terug of in ieder geval een deel daarvan!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  ALLES! Heb er geen goed woord voor over. Heel veel geld en je krijgt er HELEMAAL niks voor terug!
  Hoe dom ben ik geweest dat ik erin getrapt ben dat neem ik mezelf heel kwalijk....

Bezoek Mens en Relatie

Schrijf een review