Reviews van deze auteur

DECEPTIE !

Review over Mens en Relatie

Gisteren review geplaatst op Mens en Relatie ( met verificatie upload factuur van 2520 euro )
Vandaag is de review verdwenen! Wel het geld innen maar geen slechte review accepteren..bah!


DECEPTIE!!

Heb 1 advies : NIET INTRAPPEN !! Dan was mij veel geld , frustratie , onmacht en teleurstelling bespaard gebleven. Voel me opgelicht! Begrijpt Mens en Relatie niet dat je met gevoelens van mensen omgaat? Als de consulente bij de intake eerlijk was geweest had ik me niet ingeschreven. Heb duidelijke vragen gesteld waar ik geen eerlijk antwoord op heb gekregen. Ben heel boos op mezelf dat ik, in een voor mij kwetsbare periode , in de mooie praatjes van Rian de consulente ben getrapt. Dezelfde consulente die mij keihard liet vallen toen ik in haar ogen “moeilijk” ging doen...zij had haar provisie natuurlijk binnen dus boeide haar niet meer. Ik ben bijna 19 maanden ingeschreven, had al snel in de gaten dat het verhaal niet klopte. Kreeg af en toe een teleurstellend matchprofiel dat absoluut niet bij mij paste. Maanden gaan voorbij zonder enig contact , wat ik wel verwacht voor de 2520 euro (! ) die ik betaald heb. Heb er zelfs nog geen etentje aan over gehouden. Heb meerdere malen gemaild en gebeld , kreeg als antwoord dat ik geduld moest hebben. Heb nu nog 3 maanden extra gekregen omdat ik bij de 25 % hoor waarvoor geen match is gevonden ( ja, tuurlijk ). Op dat moment is er ineens een “match” …die wederom helemaal niet bij mij past. Geef gewoon eerlijk toe dat er geen matches zijn en betaal mijn geld terug. Ook heb ik het als heel storend ervaren dat ik het gevoel kreeg dat ik, als klant zijnde, mezelf moest verdedigen als ik mijn onmacht probeerde te uiten en men zelfs boos werd. Heb een heel naar gevoel overgehouden aan Mens en Relatie en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Voor het bedrag dat ik betaald heb had ik beter op vakantie kunnen gaan of op straat kunnen gooien dan had er nog iemand plezier van gehad. Ik ga nu onderzoeken wat ik kan ondernemen om mijn recht te halen . Mens en relatie is in gebreke gebleven, heb niet de matches gekregen die beloofd zijn. Wil mijn geld terug of in ieder geval een deel daarvan!

Sterke punten
GEEN!

Zwakke punten
ALLES! Heb er geen goed woord voor over. Heel veel geld en je krijgt er HELEMAAL niks voor terug!
Hoe dom ben ik geweest dat ik erin getrapt ben dat neem ik mezelf heel kwalijk....

reacties:

Review: teleurstellend

Dag Irene , het zijn oplichters...ik ben er ook ingetrapt . Je schrijft dat de consulent aardig is, ja inderdaad, ze willen je als klant...ze werken op provisie. Als mijn consulente eerlijk antwoord had gegeven op mijn vragen dan was ik nooit met Mens en Relatie in zee gegaan. Haar neem ik het nog het meeste kwalijk. Dirk heeft gelijk, het zijn goed getrainde verkopers. Vraag me af of dit soort mensen die over de rug van andere mensen geld verdienen zichzelf nog in de spiegel aan kunnen kijken. Denk het wel, hebben geen geweten.

Review: mijn sceptische houding bevest

Helemaal mee eens! Waardeloos! Veel geld en je krijgt er niks voor terug.
En het wat mij heel erg stoorde dat ze deelnamen aan het programma Married af frist sight en reclame maken op de radio...oplichters zijn het! Ik ben er helaas ook ingetrapt door de mooie praatjes van de consulente.

Review: DECEPTIE !

Dankjewel voor jullie reacties! Doet me goed.
Mens en Relatie kreeg het voor elkaar dat ik me schuldig voelde omdat ik " moeilijk " deed...
Ik had mijn huiswerk moeten doen dan had ik de slechte reviews gezien en was ik er niet ingetrapt.

Review: DECEPTIE !

Thanks Michael.

Review: Desillusie

Helemaal mee eens Loes!
Dat die mensen zichzelf nog aan kunnen kijken in de spiegel is knap...Ze denken alleen maar hoeveel geld ze aan je kunnen verdienen, geen geweten.