DECEPTIE !

Gisteren review geplaatst op Mens en Relatie ( met verificatie upload factuur van 2520 euro )
Vandaag is de review verdwenen! Wel het geld innen maar geen slechte review accepteren..bah!


DECEPTIE!!

Heb 1 advies : NIET INTRAPPEN !! Dan was mij veel geld , frustratie , onmacht en teleurstelling bespaard gebleven. Voel me opgelicht! Begrijpt Mens en Relatie niet dat je met gevoelens van mensen omgaat? Als de consulente bij de intake eerlijk was geweest had ik me niet ingeschreven. Heb duidelijke vragen gesteld waar ik geen eerlijk antwoord op heb gekregen. Ben heel boos op mezelf dat ik, in een voor mij kwetsbare periode , in de mooie praatjes van Rian de consulente ben getrapt. Dezelfde consulente die mij keihard liet vallen toen ik in haar ogen “moeilijk” ging doen...zij had haar provisie natuurlijk binnen dus boeide haar niet meer. Ik ben bijna 19 maanden ingeschreven, had al snel in de gaten dat het verhaal niet klopte. Kreeg af en toe een teleurstellend matchprofiel dat absoluut niet bij mij paste. Maanden gaan voorbij zonder enig contact , wat ik wel verwacht voor de 2520 euro (! ) die ik betaald heb. Heb er zelfs nog geen etentje aan over gehouden. Heb meerdere malen gemaild en gebeld , kreeg als antwoord dat ik geduld moest hebben. Heb nu nog 3 maanden extra gekregen omdat ik bij de 25 % hoor waarvoor geen match is gevonden ( ja, tuurlijk ). Op dat moment is er ineens een “match” …die wederom helemaal niet bij mij past. Geef gewoon eerlijk toe dat er geen matches zijn en betaal mijn geld terug. Ook heb ik het als heel storend ervaren dat ik het gevoel kreeg dat ik, als klant zijnde, mezelf moest verdedigen als ik mijn onmacht probeerde te uiten en men zelfs boos werd. Heb een heel naar gevoel overgehouden aan Mens en Relatie en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Voor het bedrag dat ik betaald heb had ik beter op vakantie kunnen gaan of op straat kunnen gooien dan had er nog iemand plezier van gehad. Ik ga nu onderzoeken wat ik kan ondernemen om mijn recht te halen . Mens en relatie is in gebreke gebleven, heb niet de matches gekregen die beloofd zijn. Wil mijn geld terug of in ieder geval een deel daarvan!

Sterke punten
GEEN!

Zwakke punten
ALLES! Heb er geen goed woord voor over. Heel veel geld en je krijgt er HELEMAAL niks voor terug!
Hoe dom ben ik geweest dat ik erin getrapt ben dat neem ik mezelf heel kwalijk....

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

9 reacties

Een Relatiebureau heeft geen consulenten maar verkopers. Het doel is om zoveel mogelijk geld ite incasseren.

Wat een afschuwelijke ervaring. Ik ben echt heel tevreden over gratis apps/sites als Tinder en Paiq. Beiden zijn gratis te gebruiken, maar als je betaald heb je ietsje meer mogelijkheden, maar tot op heden nooit nodig gehad. Ik hoop dat je je geld terug kunt krijgen, maar vaak worden advocatenkosten zo hoog dat het niet loont. Je kunt natuurlijk wel een mail sturen dan je een vernietigende review via Google achterlaat. Misschien dat dat wat indruk maakt. Veel succes in elk geval!

Alweer een slachtoffer.
Dit soort malafide organisaties gaan zich verschuilen achter de voorwaarden. Daar heb jij voor getekend tijdens het intrapgesprek. Nergens staat vermoedelijk wat een passende match is en nergens zal er echts worden gegarandeerd. Ja dat jij je geld kwijt bent al dan niet in termijnen.
Je kunt zeker als vrouw zijnde best op Tinder. Dan heb je keus zat. Wees wel realistisch wat betreft eisen en verwachtingen.

De Autoriteit Consument en Markt zou moeten optreden tegen relatiebureaus die klanten misleiden en veel te hoge bedragen vragen. Ook moeten klanten inzicht krijgen in het klanten bestand maar dan wel dat de privacy beschermd blijft. De ACM zou de algemene voorwaarden moeten bepalen en niet de relatiebureaus. Bijvoorbeeld een niet goed geld terug garantie.

Dankjewel voor jullie reacties! Doet me goed.
Mens en Relatie kreeg het voor elkaar dat ik me schuldig voelde omdat ik " moeilijk " deed...
Ik had mijn huiswerk moeten doen dan had ik de slechte reviews gezien en was ik er niet ingetrapt.

Hoi Els,
Fijn dat het je goed doet. Ik zou paiq.nl zeker in overweging nemen, want daar moeten mensen eerst allerlei vragenlijsten invullen, wat al aangeeft dat ze moeite willen doen. Daarnaast kun je eerst met iemand chatten en zie je later pas de foto. Dat kan natuurlijk enorm tegenvallen, maar het eerste contact is dan niet rond uiterlijk, maar meer rond innerlijk en dat kan soms verrassend zijn.
Je kunt overigens ook puur voor foto's gaan, een quiz maken en van anderen invullen en speeddates aanvragen en dat kan allemaal kosteloos. Als je wel betaald zie je sneller foto's en heb je meer matches per week, maar gratis werkt voor mij heel goed

Thanks Michael.

Ik heb nog een deel van mijn inschrijfgeld terug gekregen. Eigenlijk nog te weinig naar mijn mening, maar ik heb ze haarfijn op hun eigen uitspraken en opmerkingen aangesproken en gewezen. Daar konden ze eigenlijk niets tegen inbrengen. Ja, alleen de schuld bij mij als klant vooral leggen. Ik ben blij dat ik ermee ben gestopt. Weer wat geleerd en vooral wijzer geworden.

ik hoor veel van dezelfde reacties.
ook ik heb geprobeerd om tenminste een deel van mijn geld terug te krijgen.
tja, de geschillencommissie van mens en relatie is ook een lachertje. 1 van de eigenaren is daar lid van en ook een familielid.
gewoon malafide praktijken daar.
eigenlijk zou daar landelijk tegen opgetreden moeten worden zodat niet nog meer mensen hier de dupe van worden.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden