Desillusie

Ik had hoge verwachtingen van M&R, je hoopt natuurlijk een match te krijgen, dat is ook het doel. Ik weet dat het niet alleen een kwestie is van de profielschets aan een ander te koppelen er moet ook een mate van 'chemie' zijn, dit heb jezelf niet in de hand en ook de consulent niet.
Wat mij echter bijzonder heeft teleurgesteld is het feit dat ik begeleiding had verwacht van de consulente in het hele traject, een luisterend oor en wat motivatie als het niet loopt zoals je had verwacht maar daarbij kwam ik van een 'kouwe kermis' thuis. Bij de intake kreeg ik duidelijk het idee dat ik kon rekenen op support van de consulente, niets is minder waar, het is een dure 'grap' geweest met veel frustraties en het gevoel dat de persoonlijke begeleiding ophoud na betaling van een aanzienlijk bedrag!
Ik zou M&R bij niemand aanraden, integendeel ik zal iedereen waarschuwen niet met deze organisatie in zee te gaan....

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

7 reacties

Bij alle relatiebureaus heb je een niet goed geld weg garantie. Er zijn te weinig mannen en vrouwen die een groot bedrag willen betalen zonder garantie. De persoon die bij je langs komt is geen consulent maar een verkoper.

Mens en Relatie bestaat 35 jaar en trakteert op een gratis lunch voor 2 personen ter waarde van 35 euro bij de eerste afspraak.als jij je inschrijft voor 31 december 2019

Zo kan ik ook wel een gratis lunch weggeven als je 1000 euro of meer vooruit betaald. De gratis lunch is zeker bij een paar grote steden in Nederland waar je samen op zijn minst een 1 uur moet rijden met de auto, als je niet in die grote stad woont.

De "gratis" lunch kost je niet alleen de brandstof voor de heen en terugreis maar ook de parkeerkosten.

Een lunch voor 1 persoon kost in het restaurant waar ik woon 7,95 dat is goedkoper dan 35/2 = 17,50.
Voor 7,95 krijg je drinken naar keuze en 3 boterhammen met ham of kaas, gebakken ei en kroket. Mens en Relatie stuurt je naar dure restaurants. Je gaat niet uit eten in een duur restaurant met iemand die je nog niet kent.

Teuni, mag ik vragen welk pakket jij hebt gekozen? De classic of de vip? En mag ik zo vrij zijn en je vragen wat je moest betalen en wat je er voor hebt gekregen? Ze pretenderen een classic bureau te zijn die al meer dan 35 zeer succesvol zijn. Een slagings percentage van meer dan 75% bij de vip variant. Ik hoor graag van je groeten Hendrik D

Misbruik van verlangen! Zo zou ik het willen noemen. Je verlangt simpelweg naar een relatie en zij maken misbruik daarvan. De consulente is inderdaad een ordinaire verkoopster, die je knap bespeelt. Er wordt helemaal niet bemiddeld. Er wordt wat met kaartjes geschoven. Met wat zoektermen worden mensen bij elkaar gezet. De enigen die er gelukkiger van worden zijn de zogenaamde consulenten en hun achterban.

Helemaal mee eens Loes!
Dat die mensen zichzelf nog aan kunnen kijken in de spiegel is knap...Ze denken alleen maar hoeveel geld ze aan je kunnen verdienen, geen geweten.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden