Waardeloos

Peperdure datingsite, kunnen hun beloftes niet waarmaken.
Was 2 jaar ingeschreven heb 2 contacten gehad. Beloven van alles maar je krijgt echt geen waar voor je geld heb al meer dan een jaar niks meer van hun gehoord. Regelmatig contact met consulente schrijven ze heb haar een keer gezien bij intake.
Dus waardeloos bureau.

Sterke punten
Die hebben ze niet

Zwakke punten
Komen geen beloftes na

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

6 reacties

Er zijn volop gratis apps. Maar weinig mensen gaan veel geld geven aan een vaag bureau met onbekend klantenbestand. Het enige dat dit bureaus goed kunnen is het intrapgesprek en de automatische incasso

Moet dit niet gemeld worden bij de Fraudehelpdesk en bij de politie om aangifte te doen? Dit is oplichting, te vergelijken met oplichting bij Marktplaats. Wel betalen maar niks leveren. Misschien kan de Autoriteit Consument en Mark hier wat aan doen.

Dit soort malafide bureaus weten zich in het algemeen goed in te dekken middels de voorwaarden. Tijdens het intrapgesprek tekent het slachtoffer daar voor en is dus akkoord gegaan. Zo kan het best zijn dat er eens in de zoveel maanden een niet-passend voorstel wordt gedaan en dan voldoen ze aan de voorwaarden.

@Dirk. Het enige dat je zou kunnen doen is een civiele procedure starten, maar dat kost klauwen met geld dus al krijg je je geld terug, dan nog maak je verlies. Alleen iemand met heel veel geld zou dat dus kunnen doen, maar mensen met heel veel geld gaan naar andere relatiebureaus die veel duurder zijn en gericht zijn op een wat elitaire sociale en maatschappelijke klasse.

@Michael
Ik hoef geen civiele procedure te starten, dat zou Jan kunnen doen, de schrijver van deze review. Maar het zal zeker veel geld kosten. En misschien zal hij het verliezen omdat hij akkoord ging met de algemene voorwaarden. Ergens zal wel staan geen partner gevonden gevonden geen geld terug. Maar dan niet zo duidelijk omschreven.

Het wachten is natuurlijk op een heel boze klant die verhaal gaat maken op het adres van dit bureau. Of de fraudulente uitbaters gaat stalken en bedreigen, waarschuwingsposters op de deur plakt etc. Uiteraatd net binnen de grenzen van de wet net zoals zij dat doen.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden