Reviews van deze auteur

mijn sceptische houding bevest

Review over Mens en Relatie

ik heb me hier ruim een jaar geleden bij ingeschreven. Je krijgt een uitgebreid en prima interview maar daarna is de begeleiding niet bestaand, af en toe een keer een appje van je consulent.
Heb een paar voorstellen gekregen leuke dates maar verder geen match, kan gebeuren. Dan geef je terugkoppeling via een formulier en daar gebeurt eigenlijk niet echt wat mee, heel summiere nabespreking of helemaal niks. Laatste appje dat ik kreeg van consulent stond de verkeerde naam boven. Hoe bedoel je persoonlijk, zo komt het echt niet over. Voor het geld dat ik ervoor betaal mag ik op zijn minst een geïnteresseerde evaluatie verwachten en wat er volgende keer anders zou kunnen. En veel meer initiatief voor tussentijdse gesprekken. Ik bedoel wat doen zij anders de hele tijd voor het geld dat je eraan kwijt bent? 1 x per 3 maanden een keer een profiel aan elkaar koppelen.

Was sceptisch maar stond er open voor. Echter kan dit helaas niet aanbevelen. De matches waren niet echt beter dan wat ik zelf online kan vinden, en ik ben echt wel flexibel qua afstand en andere criteria geweest. Denk dat ze gewoon weinig inschrijvingen hebben wat ik me ook kan voorstellen want het kost een hoop geld. Enige wel grote voordeel is dat de ingeschreven mensen serieus zijn dus het filtert gelijk al een boel mensen uit die alleen op een hookup uit zijn.

Sterke punten
goed intakegesprek

Zwakke punten
daarna heb je vrijwel geen begeleiding meer

slechte ervaring

Review over Badoo

heb de gekste dates gehad via deze site, eigenlijk maar een normale ertussen. Mannen die gelijk over sex beginnen waren er veel meer dan normale. En soms ook echt op een rotmanier ook nog. Eentje begon na 10 minuten chatten een heel verhaal op een smekende toon dat ik de vrouw van zijn leven was. Ben ook 2 keer laten zitten bij een date! Ik dacht dat ik 1 leuke man had ontmoet, ben een tijd samen geweest met hem maar hij bleek de meest gestoorde narcist die ik ooit heb ontmoet, serieus. In het begin was het geweldig maar later werd hij jaloers op het paranoïde af. Ik heb het idee dat het zoeken naar een normale man hier echt niet veel gaat opleveren, of je moet misschien heel veel geluk hebben. Maar er zitten ook echt heel veel gestoorde types tussen dus dames pas alsjeblieft op met het geven van nummers of woonplaatsen.

Sterke punten
ik heb er welgeteld 1 normale date aan overgehouden

Zwakke punten
heel veel wazige, gestoorde figuren

reacties: