ontevreden

Ik ben ook een van de velen die zeer ontevreden is over de diensten van Mens en Relatie. Ik wil meer erover schrijven, maar eerst wil ik vragen of iemand weet hoe betrouwbaar en onafhankelijk is de geschillen commissie.

Men moet eerst 110 euro betalen voordat je klacht wordt behandeld.

Alvast dank.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

12 reacties

Een klachtencomissie waarvoor je moet betalen? Dat lijkt me onwettig.
Het wordt hoog tijd dat dit soort malafide bureaus worden opgerold. Wat een schertsvertoning

Dank. Ik heb het over de geschillencommissierelatiebemiddeling . De links worden niet geaccepteerd, daarom stuur ik maar een keyword voor om te googelen. Zijn er andere klachtencommissies die wel gratis zijn en die zouden ingeschakeld kunnen worden? Dank.

Het onderstaande las ik.op de site van Kassa gedateerd december 2009.Oh ja, ergens aankloppen met je klacht heeft namelijk verder geen zin. Er mag dan een AVR-geschillencommissie zijn, maar de voorzitter is Mevr. Mönch, oprichter van Mens & Relatie samen met haar zoon. Tot de beste vrienden van de familie Mönch behoren ook de man van de geschillencommissie die weer getrouwd is met de mediator. Dus een grote familie – vrienden groep en niet een onafhankelijke instantie.

aan de geschillencommissie zijn inderdaad kosten aan verbonden maar als je in het gelijk gesteld wordt, dan krijg je het geld terug. Ik zou dat risico niet nemen. Maar goed, als je toch al veel geld hebt uitgegeven aan mens en relatie, wat ik denk, dan kun je dat risico nemen, als het je je waard is natuurlijk.

Dank Dirk en Maurice. En kan men de Consumentenbond inschakelen of het is niet hun straatje?

Kun je altijd doen maar of het nut heeft valt te bezien. Het gaat me niks aan maar heb je veel geld uitgegeven aan mens en relatie? Als dat zo is, kun je dat risico nemen, onder de noemer misleiding bijvoorbeeld. Maar goed, hun zullen zich ook verdedigen en kijken naar de voorwaarden, denk ik. Denk dat je aan het kortste eind trekt, ben ik bang.

Ik dacht dat in het verleden Mens en Relatie activiteiten had voor leden. Ik kan er nu niets meer over vinden.

Er zijn relatiebureaus die wel activiteiten hebben voor leden. Maar daar lees ik niets over in de reviews op datingwebsites.nl. Als er activiteiten zijn dan zie je nog wat terug van geld.

De Consument & Autoriteit moet ook eens de relatiebureaus aanpakken en ook hun algemene voorwaarden bestuderen of deze in strijd zijn met de wet.
Het zou ook een mooi item zijn voor het programma De Monitor.

Correctie
Het moet zijn ACM Autoriteit Consument & Markt.
Ook daar kan je gratis een klacht sturen.

Veel dank Dirk.

Dag Piet,

Ik ben erg benieuwd hoe het is gegaan met het indienen van je klacht. Ik zou je graag iets meer vragen stellen over je ervaring (voor een vooronderzoek). Alvast bedankt!

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden