Reviews van deze auteur

Trap er niet in

Review over Mens en Relatie

Het klonk allemaal heel positief en vond het het geld helemaal waard. Maar het zijn leugenaars en oplichters. Kan me niet voorstellen dat zij ooit hun beloftes nakomen omdat gelukkig steeds meer bekend wordt dat ze de boel belazeren. M.a.g. dat er minder mensen met hen in zee gaan en er nog minder mensen "gekoppeld" kunnen worden.Wist ik het maar eerder, het heeft mijn vertouwen geschaad en veel stress opgeleverd, dit vind ik nog erger dan de bom duiten die ik kwijt ben. Triest.

Zwakke punten
Te veel om op te noemen

Trap er a.u.b. Niet in

Review over Mens en Relatie

Mijn vader is woonachtig in Limburg en is op zoek naar een relatie. Mens en relatie heeft hem persoonlijk bezocht en informatie verstrekt. Hij heeft helaas een contract met hen afgesloten wat inhield dat m en r binnen 1 jaar 3 matches voor mijn vader zou vinden die aansloten op zijn voorkeuren. De eerste match was een mevrouw uit nijmegen die o.a.10 jaar ouder was en een niet-rokende man zocht. 3 zaken die Al niet bij mijn vader pasten en niet echt in de buurt van maastricht. De volgende match was een vrouw die ook 50 km verderop woonde die geen raakvlakken had met mijn vader. Hij heeft hierna m en r opgebeld en aangegeven dat hij geen enkel contact meer wilde met het bureau. Er werd een lang lulverhaal "opgelezen" maar het was bij mijn vader gelukkig al zeer duidelijk dat deze mensen de boel belazeren en heeft voet bij stuk gehouden. Opgelicht dus en veel geld kwijt, namelijk 2 duizend euro. Ze moeten zich kapot schamen!!!!

Zwakke punten
Oplichters, jammer dat dit bureau nog steeds bestaat ondanks alle negatieve publiciteit. Maar er zijn helaas mensen die zich niet in een organisatie verdiepen voordat ze met hen in zee gaan.

reacties: