Gevonden

Ik heb op meerdere datingsites gestaan, maar wat staan daar toch foute mensen op. Bah. Bij mens en relatie ben ik perosonlijk geholpen en dat werkte voor mij erg fijn. Het voelde zo goed en ik kon steeds contact opnemen met mijn consulent. En nu heb ik eindelijk mijn maatje gevonden.

Sterke punten
contact
eerlijk
betrouwbaar

Zwakke punten
je kunt niet meteen daten

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

8 reacties

Dit is vermoedelijk een nepreview.
Behalve de herkenbare zinsopbouw wordt het belangrijkste nadeel verzwegen: de torenhoge kosten!

Ik geloof er niets van dat er op datingsites foute mensen zitten. Het klinkt voor mij als een verkooppraatje van Mens en Relatie en andere relatiebureaus. Er wordt niets vertelt over de kosten en het slagingspercentage. Waarschijnlijk om lezers niet af te schrikken.

Er zullen best foute mensen op datingsites zitten.
Net zoals er ook foute mensen zich inschrijven bij relatiebureaus.
Maar je moet in ieder geval ook wel een beetje gek zijn om je in te schijven bij een relatiebureau; vele honderden euro's zonder enige garantie op succes, geen inzage vooraf in het klantenbestand dat naar alle waarschijnlijkheid nauwelijks slachtoffers/leden omvat.

Correctie 1e zin
Ik geloof er niets van dat er op datingsites alleen maar foute mensen zitten.

Als je perosonlijk geholpen bent moet het wel speciaal zijn.

Ik ben het volledig eens met MGTOW. Mensen en Relatie zal op zijn reactie nooit inhoudelijk en naar waarheid in het openbaar reageren omdat ze wat te verbergen hebben.

Stel dat ik duizend euro vakantiegeld hebt en ik besteed het niet uit aan vakantie. Waaraan denk je dat ik de duizend euro aan zal uitgeven?
1 Mens en Relatie zonder garantie
2 Een grote smart TV met blu-ray speler en boxen met garantie.

Relatiebureaus zullen helaas voorlopig blijven bestaan. Iedereen kan zo'n bureau beginnen; er zijn geen wettelijke vereisten, geen regelgevingen. Je hebt geen bedrijfspand of kantoor nodig, geen grote investeringen. Wil je er wat bijklussen dan kun je zo een bureau starten. Het enige dat je nodig hebt is een website met een mooi verhaal en een paar afbeeldingen van mensen die hand in hand lopen. Dan heb je nog goede algemene voorwaarden nodig om je in te dekken tegen ontevreden en rancuneuze klanten, maar zoiets kopieer je eenvoudig van een andere website. En dan wacht je gewoon rustig af totdat er een of meerdere idioten zich inschrijven. Je hebt niet zoveel nodig om er een leuke bijverdienste uit te halen, want wat zijn nu de kosten?
Een beetje goed kunnen ouwehoeren en overtuigend/enthousiast overkomen tijdens een intakegesprek en dan tjakkaaa, cashen maar.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden