Reviews van deze auteur

Onprofessionele en waardeloze organisatie

Review over 40PlusRelatie

Ben vorig jaar een contract aangegaan met 40PlusRelatie. Na jaren van internetdating(-perikelen), singlesreizen en speeddaten, was ik dat meer dan zat en zocht een betrouwbaar relatiebureau. Mijn eisenlijst was niet heel erg lang: een man van ongeveer mijn eigen leeftijd (begin 50), HBO-niveau met een blanke huidskleur (ik val eenvoudigweg niet op gekleurde mannen).
Het eerste voorstel bleek een man te zijn die was gezakt voor zijn LTS-diploma (hij had bij de intake kennelijk gelogen over zijn opleiding); het tweede voorstel bleek een man met een getinte huidskleur te zijn. Die bovendien totaal niet mijn type was, maar dat moest ik zelf lezen op zijn Facebook-profiel.
Kennelijk worden de kandidaten niet gescreend op hun sociale media profielen. Kandidaat nummer 3 wilde zijn achternaam niet prijsgeven; diegene heb ik ook niet ontmoet (gezien mijn ervaringen vanuit het verleden, ga ik nooit meer daten met iemand van wie ik de achternaam niet weet).
Lang verhaal kort: ik heb geen enkele man ontmoet. Na een half jaar "bemiddeling" ben ik zwaar teleurgesteld afgehaakt. Kosten: 79,00 euro per maand x 12 en inschrijfgeld van 175,00.
Mijn tip aan de vele leuke, single vrouwen: zorg voor een leuke baan, een goede band met je vriendinnen en familie; pluk voor heerlijke seks een man van SecondLove of SecretFlirt. Dan is je leven hopelijk compleet.
Heel eerlijk gezegd denk ik dat er veel meer leuke single vrouwen zijn, dan single mannen. En dat het voor een 50+ single vrouw echt moeilijk is om een leuke man op HBO-niveau te treffen. Mijn inschatting is, is dat 40PlusRelatie te weinig echt leuke mannen in het bestand heeft staan. Het kost teveel geld en teveel ergernissen.

reacties: