Reviews van deze auteur

Geen bureau voor vrouwen van 50 en ouder

Review over Just2Match

Door drukke baan en zorgen voor gezin, weinig tijd om zelf nieuwe mensen te ontmoeten. De kosten zijn vrij hoog, bijna 1700 euro voor 1,5 jaar inschrijving. Je bent dan levenslang? lid, maar na 1,5 jaar moet je nog wel zo'n 150 euro verlengingskosten/administratiekosten betalen. Pas toen ik mijn handtekening al had gezet, begreep ik dat er tenminste? 3 matches in 1,5 jaar worden geregeld.

Eerste match was met een oudere man die totaal niet bij mij paste. Hij hield weliswaar net als ik van kunst en cultuur en fotografie, maar voor mij was hij verder qua uitstraling, houding en uiterlijk veel te oud. Ik wilde ook graag iemand die zelf kinderen heeft, dit had ik aangegeven, hij had én geen kinderen én was nog nooit eerder getrouwd geweest, waardoor hij mij, met 2 kinderen en 22 jaar huwelijk niet zo goed kon volgen. Gemeld bij het bureau. De twee volgende kandidaten zeiden toe en haakten om duistere redenen al voor de afspraak kon plaatsvinden al af.De tweede man was een aardige man, iets jonger dan ik, zelfde beroep groep. Leuk voor een vriendschap.

Het bureau gaf mondeling toe dat er in mijn leeftijdsgroep niet zo heel veel mannen zijn die zich hebben aangemeld, omdat ze meestal toch een vrouw willen die een stuk jonger is, maar dat ze er hard aan werken om dit beeld van mannen te veranderen. Het stigma van de oudere vrouw. Mijn levensstijl en persoonlijkheid zijn dynamisch, snel, vlot, bruisend en dat heeft met een biologische leeftijd niet veel van doen.

Als het bureau bij de intake heel duidelijk had gezegd dat het in mijn leeftijdscategorie moeilijk zou zijn, dan was ik niet met dit bureau in zee gegaan en had mijn 1700 euro aan een leuke (single?) reis besteed, of op een andere zinvollere manier. Nu volstaat van hun kant alleen een "jammer", we begrijpen je, we doen ons best etc.

Voor iedere 'oudere' vrouw raad ik aan om een ander bureau te zoeken en vooraf expliciet te vragen hoe groot de kansen zijn en/of hoe dun de spoeling voor jou.

Sterke punten
nvt.

Zwakke punten
te weinig mannen voor 50 en 50+ vrouwen en mismatches door dit te lage aanbod van mannen.

reacties: