Teleurgesteld

Allereerst was ik mij er bij het aangaan van het lidmaatschap van bewust, dat de kans erin zit niet de man tegen te komen met de bewuste 'klik'. Maar niet geschoten is altijd mis, en misschien hield ik er in ieder geval een leuke vriendschap aan over.

Na wat wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken, om me in te laten schrijven bij een datingbureau. Voor mij was de persoonlijke aanpak en de klik met mijn 'coach' het allerbelangrijkste. Na gesprekken met verschillende datingbureau's, had ik verreweg de beste klik en gevoel met de dame bij J2M, waarna ik het lidmaatschap aan ben gegaan. Ik moest enorm slikken van de prijs, maar ik had het ervoor over.

De eerste date kwam al vrij snel na mijn inschrijving. Vol van de zenuwen ben ik de ontmoeting aangegaan. Helaas had ik met deze man geen klik en raakvlakken. Het verbaaste ons, dat wij aan elkaar gematcht waren. Maar goed, het was pas de eerste date, en dan wist ik ook gelijk hoe het in zijn werk ging. Dinsdag belde ik met J2M om mijn feedback door te geven, maar de dame in kwestie was erg kortaf. Na de zin, helaas hadden wij geen klik, wilde zij al ophangen. Maar ik wilde ook graag vertellen waarom we geen klik hadden, zodat dit meegenomen zou kunnen worden bij het volgende voorstel. Met een zucht hoorde zij mijn verhaal aan. Ik vroeg nog of zij misschien niet mijn naam moet noteren, of mijn dossier erbij moet zoeken, maar ze onthield het wel...

Vervolgens hoorde ik een paar maanden niets meer, en ben ik zelf maar gaan bellen. Meteen 2 dagen erna kwam een nieuw voorstel. Deze man bleek enorm overheersend, af en toe bot en ook met hem had ik geen raakvlakken. Hij stond ineens na 3 kwartier op en zei dat hij ging betalen. Jammer, want we hadden in ieder geval kunnen proberen om er een leuke avond van te maken. Dit keer werd er wel heel goed naar mijn feedback geluisterd. Het verbaaste mij wel, dat ik de gehele periode geen contact meer heb gehad met de dame van het intake-gesprek. Juist daarom ben ik het lidmaatschap aangegaan. Zij had mij persoonlijk gesproken en een beeld van me gevormd. Nu werden de voorstellen ook door collega's gedaan die alleen een foto van mij hadden, en mij niet persoonlijk hebben gezien.

Vervolgens hoorde ik weer een aantal maanden niets, en heb ik zelf gebeld. Een dag daarna kwam het volgende voorstel. Deze derde date was eindelijk eens gezellig! We hebben nog een paar keer gedate, maar kwamen tot de conclusie dat de bewuste 'klik' er niet was. Daarna hebben we nog wel contact gehouden, en is er een vriendschap uit ontstaan.

Vervolgens kwam er toch weer vrij snel een nieuw voorstel. Ik ben akkoord gegaan, maar een paar dagen later hoorde ik, dat hij in het buitenland woont. De dame van J2M gaf aan dat we eerst wel met elkaar konden chatten. Hij komt een paar keer per jaar naar Nederland, en dan zouden we elkaar kunnen ontmoeten. Deze man hield van reizen en heeft overal ter wereld gewoond. Dat paste, volgens J2M, echt bij mij, maar ik wil helemaal niet in het buitenland wonen! Daarnaast bleef hij in zijn vrije tijd het liefst rondom het huis, terwijl ik juist geregeld dingen wil ondernemen en onder de mensen wil zijn. Daarom heb ik uiteindelijk toch 'nee' gezegd tegen het voorstel. Met een diepe zucht, gaf de dame bij J2m aan dat ze het niet begreep en hij echt geweldig bij mij zou passen... Dit terwijl deze dame mij nooit gesproken, laat staan gezien heeft.

Vervolgens heb ik maanden niets meer gehoord, maar ik had ook mijn 3 dates gehad, en dat is in het contract het minimale aantal. Aangezien mijn dates erg tegengevallen zijn, heb ik toch nog een keer gebeld voor een voorstel. Een paar dagen later volgde er toch nog een nieuw voorstel. Deze man was aan de telefoon enorm verlegen, maar uiteraard is het heel vreemd om een gesprek aan te gaan zonder elkaar te kennen. Helaas werd de afspraak in totaal 3x door de man verzet. Uiteraard kan het datingbureau hier niets aan doen, maar ik was er op dat moment wel helemaal klaar mee.

Ik ben absoluut blij, dat ik er toch een leuke vriendschap aan over heb gehouden, maar J2M heeft helaas niet helemaal aan mijn verwachtingspatroon voldaan. Niet omdat ik 'de ware' niet heb gevonden, maar puur hoe zij met mij als klant om zijn gegaan. Juist dat persoonlijke sprak me zo aan, en was na de intake totaal verdwenen. Het is toch een flinke stap om je aan te melden bij een datingbureau en je betaalt veel geld. Dit is puur mijn persoonlijke ervaring, maar uiteraard zullen ook heel veel mensen wel fijne ervaringen hebben met J2M.

Sterke punten
Intakegesprek. Helder, duidelijk, informeel. Je voelt je op je gemak.

Wisselen geen foto's uit, zodat je niet meteen een oordeel kunt vellen over die persoon..

Zwakke punten
* Na de ondertekening van het lidmaatschap werd ik een nummer in hun bestand en heb ik geen contact meer gehad met de dame bij het intakegeprek.
* Af en toe kortaf aan de telefoon en te weinig tijd om de klant goed te woord te staan.
* Laten een aantal maanden niets meer van zich horen.
* Geen klik met de voorstellen die zij mij deden.
* Naar verhouding is de prijs voor minimaal 3 voorstellen erg duur.

Bezoek Just2Match Reviews over Just2Match

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Just2Match
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden