Teleurstelling

Ik ben zelf ook ingeschreven bij PS.

1) Na 3 maanden krijg ik al een keer geen partner voorstel. Ik bel op en de medewerker zegt na een tijdje dat dat door de bezetting tijdens de vakantie komt. Ik betaal als klant en hun hebben de bezetting niet op orde tijdens de vakantieperiode waardoor ze hun werk (oa partnervoorstellen regelen) onvoldoende kunnen uitvoeren en sommigen klanten de pineut zijn. Dat is dus GEEN GELDIGE REDEN om te zeggen dat ze geen partner voorstel hebben voor die maand voor sommige klanten.

2) Heb ook een keer aangegeven dat ik het fijn zou vinden dat mijn bemiddelaar contact met me zou opnemen, heb niets vernomen van hem.

3) Als de internetverbinding niet werkt tijdens doorsturen reactie na partner voorstel of je kunt via omstandigheden geen reactie geven of je bent het vergeten dan krijg je binnen 1 week na het voorstel een brief thuisgestuurd waarin staat om alsnog contact op te nemen met PS. Deze brief heb ik dus niet ontvangen! Hoe simpel is het om even een paar mensen op te bellen die ruim na 1 week nog geen reactie hebben gegeven, er achteraan gaan dat is ook service! en voor het geld wat me neertellen per maand mag dat ook wel! Dat komt goed over bij de klant. Want nu loop ik door dit gepruts een partner voorstel mis!
Krijg je als reactie: wij zullen in de komende maand extra aandacht aan u besteden, volgende maand krijgt u een nieuw voorstel; die krijg je toch al. Ze leggen hun fout dus gewoon terug bij de klant.

4) Ik zie aan de verhalen op deze website over PS dat mensen regelmatig hun klachten/wensen doorgeven aan PS en er niets of weinig mee gedaan wordt. Wat me vervolgens opvalt is dat dan een aantal medewerkers van PS in actie komen na een dergelijk bericht . De reactie van PS komt daarna bij mij over dat ze dan gelijk in de verdediging schieten.
Luister naar de wensen en laat de bemiddelaars om de zoveel maanden contact leggen met een klant, een beetje betrokkenheid. Zo voorkom je negatieve reclame. Voorkomen is beter dan genezen, ja toch?

PS doe er uw voordeel mee :)

succes!

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

1 reactie

Men mag leren van deze positieve feedback

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden